• BIST 9852.96
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 23 °C
  • Tunceli 22 °C

CHP Tunceli İl Örgütü, aday tanıtımını gerçekleştirdi

CHP Tunceli İl Örgütü, aday tanıtımını gerçekleştirdi
Cumhuriyet Halk Partisi Tunceli Teşkilatı, Dersim Milletvekili adaylarını tanıttı.

Tanıtım açıklamasında, "CHP’nin Milletvekili adayları 1. sırada Polat Şaroğlu, 2. sırada ise Mesut Coşkun. Her iki milletvekilimiz, sizin vekiliniz olmaktan onur ve şeref duyacaklardır. Tek adam rejimine asla geçit yok” ifadeleri yer aldı.

24 Haziran seçimlerine ilçe, mahalle ve köy ziyaretleriyle devam eden CHP Tunceli Teşkilatı, milletvekili adaylarının tanıtımını gerçekleştirdi.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Değerli Dersim Halkı; 24 Haziran 2018 günü iki önemli seçim için sandık başına gidiyoruz. Bunlardan biri Cumhurbaşkanlığı seçimi olup adayımız sayın Muharrem İnce’dir. Tercihiniz Demokratik Parlamenter rejime geri dönüş için mutlaka sayın İnce olmalıdır. İkinci seçim ise Milletvekilliği seçimidir. İlimizde 2 milletvekilliği için ayrıca oy kullanacaksanız. CHP’nin Milletvekili adayları 1. sırada Polat Şaroğlu, 2. sırada ise Mesut Coşkun’dur."

"ÜLKEMİZ HER ALANDA AYDINLIK YARINLARA KAVUŞTURULACAKTIR"

CHP, Parlamentoda sağlayacağı çoğunluk ile Türkiye’nin geleceğine yön verecek, on altı yıl boyunca yaratılan tahribatlar birer birer onarılarak, ülkemiz her alanda aydınlık ve müreffeh yarınlara kavuşturulacaktır. Ülkemizin, eğitim, sağlık, ekonomi, dış politika ve iç barış konusunda gelindiği nokta hepimizin malumudur. Bunları teker teker ayrıntıları ile anlatmamıza gerek yok. Çünkü sizler bu olumsuzlukların tamamının mağduru olup bizzat sıkıntılarını günlük olarak yaşıyor ve hissediyorsunuz” ifadeleri yer alan açıklamada şunlar kaydedildi:

“Partimizin seçim bildirgesi popülizmden uzak, gerçeklere dayalı, insanlarımızın hak ettiği vaatlerden ibarettir. Ayrıca partimizin programı da evrensel sosyal demokrat partilerin yaptıkları ve yapması gerekenler neyse aynısıdır. Yıllardan beri siyasi hesaplar nedeniyle tahrip edilen iç barış, ülkemizin milli servetinin heba edilmesinin yanında on binlerce gencin kanını akıtmaya, nice yuvaları yıkmaya, anaların ağıtları ve dinmeyen gözyaşlarına neden olmuştur. Partimizin iktidarı ile bölgemize yeniden barış getirilecek, emperyalist, kapitalist ülkelerin, böl, parçala, yönet politikalarına alet olunmayacak, demokratik ve adil bir yönetimle, ülkemizin etnik zenginliği olan Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Arap, Alevi, Sünni kardeşliği sonsuza dek yaşatılacaktır. Ülkemizde yaşam bulacak bu örnek demokratik birliktelik yönetim şekli, başta Ortadoğu olmak üzere birçok geri kalmış ve kalkınmakta olan çok etnik yapıya sahip ülkelere model yönetim biçimi olacak, emperyalist ülkelerin boyunduruğundan birer birer kurtulmuş olacaklardır.”

"TEK ADAM REJİMİNE ASLA GEÇİT YOK"

Açıklamada son olarak Dersim milletvekili adaylarına ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ilişkin şunlar belirtildi:

“İlimizde partimizin çıkaracağı iki milletvekili sizlerin ve ilimizin sorunlarını daha da yakinen takip etme ve sonuç almasına katkı sağlayacaktır. Sosyal Devlet olmanın gereği; bireysel menfaat yerine, toplumsal menfaate sorunlarımızın çözüme kavuşması bizleri daha mutlu kılacaktır. Kılıçdaroğlu, Dersim’in onuru ve gururudur. Her iki milletvekilimiz, sizin vekiliniz olmaktan onur ve şeref duyacaklardır. Tek adam rejimine asla geçit yok. Yaşasın demokrasi, yaşasın cumhuriyet."

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim