• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • Tunceli 20 °C

2023 Eylül ayında burçları neler bekliyor?

EZGİ EMİR

Astrolog Ezgi Emir 2023 Eylül ayında burçları nelerin beklediğini yazdı...

(Lütfen burcunuzu okurken, öncelikle yükselen burcunuzun yorumunu okuyun. Burcunuzu ve yükselen burcunuzu öğrenmek için; doğum tarihi (gün-ay-yıl), doğum saatiniz ve doğdunuz yerin bilgilerini https://tr.astro-seek.com/ sitesi üzerinden girerek, ücretsiz doğum haritanızı çıkarabilirsiniz. Yapmış olduğum burç analizleri, öncelikle Dersim doğumlu ya da Dersim de yaşayanlar için özel olarak yorumlanmıştır. Daha detaylı analiz için lütfen danışmanlık alınız.)

*2023 YILI GENEL BURÇ YORUMLARINA ULAŞMAK İÇİN https://www.yenidersim.com/dersim-sifa-platformu/2023-yili-burclara-genel-bakis-h1912.html

2023 EYLÜL GÖKYÜZÜ GÜNDEMİ:

1.            03 Eylül 2023 saat 17:11 Jüpiter, 15°34′ Boğa burcunda durağan harekete geçiyor. (01 Ocak 2024 saat 05:41 Jüpiter, 05°34′ Boğa burcunda ileri harekete geçiyor.)

2.            05 Eylül 2023 saat 04:20 Venüs, 12°13′ Aslan burcunda ileri harekete geçecek. (22 Temmuz 2023 saat 04:33 Venüs, 28°35′ Aslan burcunda retro harekete geçmişti).

3.            15 Eylül 2023 saat 04:39, 21°58′ Başak burcunda Yeniay gerçekleşiyor.

4.            16 Eylül 2023 saat 23:21 Merkür, 08°04′  Başak burcunda ileri harekete geçecek. (22 Ağustos 2023 saat 23:00 Merkür, 21°48′ Başak burcunda retro harekete geçmişti).

5.            23 Eylül 2023 saat 09:50 Güneş, Terazi burcuna geçiyor.

6.            29 Eylül 2023 saat 12:57, 06°00′ Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor.

Birçoğu için yaşam tarzında bir kırılma noktası anlamına gelecek EYLÜL ayı, insanlar için genel olarak basit geçmeyecek. Eylül 2023’te motivasyon düşüklüğü yaşanabilir. Ama umutsuzluğa ve paniğe kapılmayın. Tüm aksiliklerin geçeceğin bilin. Size keyif veren şeylere odaklanın ve rahatlamak için zaman yaratın. Eylül için en önemli şey; sakin kalmayı bilmektir.

Eylül ayına Merkür ve Venüs retrosu ile başlıyoruz. Jüpiter’in de ay başında gerilemeye başlayacak. Eylül ayının ilk haftasının tamamı tembellik ve aşırı şekerleme eğilimi ile dolu olacak. Fiziksel aktiviteyi arttırın. Bu da geçecek.Eylül başındaki olaylar, standart dışı eylemler gerektirecektir. Kader, bir güç testi düzenlemeye ve bir dizi sorun çıkarmaya başlayacaktır. Yine de planlanandan sapmamaya dikkat edin. Genel olarak, bu ayın ilk yarısında rutininize bağlı kalmanız ve sona doğru ilerlerken işleri ilerletmeniz daha iyi olacaktır. Bu dönemler, yeni iç görüler edinmek, alternatif süreçler bulmak ve sezgiyle daha fazla temas kurmak için harika dönemlerdir. Önemli kararları Merkür retrosunun bitimine bırakın. Olaylara yeni gözlerle bakın, bazı notlar alın ve 16'sından sonra da harekete geçin. Beklenmeyen yerden iyi şanslar gelebilir. Başak burcundaki Güneş, hayatı düzene soktuğundan, başladığınız işi bitirmeniz kolaylaşacaktır. Bu sayede uzun zamandır hayalini kurduğu ama ulaşamadığınız şeyleri yapmak mümkün olacaktır. Evdeki çöpleri atmanın, bozulan ilişkileri yeniden düzenlenmenin ve sağlığınızın kontrolünü ele almanın zamanı geldi. Biraz azim gösterirseniz, yeni ve kesinlikle iyi olaylar hayatınıza girecektir.

Bu ay, hayat ivme kazanacak. Kariyerinizde belirli yüksekliklere ulaşmak ve mali durumunuzu iyileştirmek için çok çalışmanız gerekecek. Seçim anını geciktirmeden kararlı davranırsanız, her şey yoluna girecektir. Güneş'in Başak burcundaki etkisi, hayata karşı tutumunuzu değiştirecektir. Bu sayede, eksiklikleri bir bakışta görebilirsiniz. Bariz olanı inkar etmek yerine, düzeltmeye çabalamanız zorunludur. Kötü alışkanlıklardan kurtulmak için kendinize bir hedef belirleyerek bu dönemin gücünü kullanabilirsiniz. Eylül ayındaki Hasat Dolunayı zamanında kişisel yaşamınız yeni renklerle parlayacaktır. Artık rastgele ilişkiler geçmişte kaldı ve aile değerleri ön planda olacaktır. Eşler ilişkilerdeki krizleri atlatabilecek, bekarlar ise mutluluklarını bulabileceklerdir.

1.  03 Eylül 2023 saat 17:11 Jüpiter, 15°34′ Boğa burcunda durağan harekete geçiyor. (01 Ocak 2024 saat 05:41 Jüpiter, 05°34′ Boğa burcunda ileri harekete geçiyor.)

Kişisel inanç sistemimiz, yazılı olmayan ve etik-ahlak kurallarından sorumlu Jüpiter, yaklaşık dört aylık süre boyunca, maddi alemi yöneten Boğa burcunda gerilemeye başlıyor. Bu süre zarfında bazı burçlar için gecikmeler ve sıkıntılar yaşanabilir. Aynı zamanda insanların hedeflerine ulaşmak için daha çok çalışmasını sağlayacak ve bireylere bazı manevi dersler de verecektir. 11 Haziran’dan şimdiye kadar olan dönemde bollukla ilişkinizi düşünün ve size verilen maddi alem ile ilişkilerinizde ne kadar etik davrandığınızı sorgulayın.

2. 05 Eylül 2023 saat 04:20 Venüs, 12°13′ Aslan burcunda ileri harekete geçecek. (22 Temmuz 2023 saat 04:33 Venüs, 28°35′ Aslan burcunda retro harekete geçmişti).

Sevgi, değer, para ve güzellik gezegeni nihayet gerilemesini bitirip ileri harekete geçiyor. Artık ertelediğimiz güzellik bakımlarını yaptırabiliriz. Aşk ve para konularında da ilerlememiz için yeşil ışık yanıyor. Hayatımızın daha fazla netlik kazanmasıyla ferahlayacağız ve keyfimiz yerine gelecek. 

3.  15 Eylül 2023 saat 04:39, 21°58′ Başak burcunda Yeniay gerçekleşiyor.

Şimdi kileri ve dondurucuyu yeniden organize etme, stoklama ve hasadı alma zamanı.  Başak burcundaki yeni ay, tatil modundan çıkmamızı ve sonbahar ekinoksundan önce temiz bir sayfa açmamızı isteyecek. Yeniayda sürprizlerle dolu Uranüs'le hareketlenecek, bu nedenle yeni başlangıçlar, planladığınızdan daha alışılmadık ve ani bir şekilde size gelebilir. Kendinizi beklenmeyen gelişmelere hazırlayın. Eylül ayında Güneş’in, Balık burcunda transit eden puslu Neptün'ün karşısında yer aldığını unutmayın; bu nedenle sezgilerinizi dinleyin, ancak fantezilere veya duygulara fazla kapılmayın. Merkür gerilemesinin de hemen ertesi gün, 16 Eylül'de sona erecek olması, bu yeni ayı; net bir şekilde düşünmek ve bazı parlak yeni planlarınızı harekete geçirmek için, bizlere güzel bir enerji verecek.  

4. 16 Eylül 2023 saat 23:21 Merkür, 08°04′  Başak burcunda ileri harekete geçecek. (22 Ağustos 2023 saat 23:00 Merkür, 21°48′ Başak burcunda retro harekete geçmişti).

Başak mevsimin titreşimleri genellikle bize kaos içinde bir düzen bulmamız ve hayatımızdaki gereksiz dağınıklığı temizlememiz için ilham verir. Toprak burcunun çalışkan enerjisi, kişisel hedeflerinizde ilerleme kaydetmek veya bazı büyük fikirleri yeni gözlerle yeniden gözden geçirmek için ince eleyip sık dokuma fırsatını verdi. Şimdi Merkür ileri harekete geçmişken, üzerinde iyice düşündüğümüz plan ve programları hayata geçirme zamanı geldi.  İletişimimiz düzelirken, ilerlemelerimizde kolaylaşacaktır.

5.  23 Eylül 2023 saat 09:50 Güneş, Terazi burcuna geçiyor.

Güneş, sonbahar ekinoksunu başlatarak Terazi burcuna girecek ve eylem odaklı Mars'la güçlerini birleştirecek. Güneş ve Mars'ın uyum seven Terazi'de bir araya gelmesiyle, ilişkilerinizde ve genel olarak yaşamınızda denge yaratma konusunda inisiyatif almak için harika bir zaman olacak. Yaza veda ederken, Ekinoks haritasında Jüpiter, Merkür ve Ay arasında oluşan toprak üçgeni; Bu sonbaharın muhteşem uyum, düşüncelerimize ve kalplerimize sıcak bir rahatlık ve netlik duygusu getirdiğini müjdeliyor.

"Equinox" kelimesi , "eşit" anlamına gelen Latince aequus ve nox , "gece" kelimesinden gelir. Ekinoksta gece ve gündüz uzunlukları kabaca eşittir.  Bir ekinoks sırasında Güneş,  Dünya'nın ekvator çizgisinin uzaya uzanan hayali bir uzantısı olan “göksel ekvator” dediğimiz şeyi geçer. Ekinoks tam olarak Güneş'in merkezi bu çizgiden geçtiğinde gerçekleşir. Kuzey Yarımküre'de olanlar için, Güneş kuzeyden güneye doğru ekvatoru geçtiğinde, bu sonbahar ekinoksunu işaret eder; güneyden kuzeye geçtiğinde, ilkbahar ekinoksunu işaretler. Güney Yarımküre'de ise tam tersidir. Sonbahar ekinoksundan sonra Güneş daha geç yükselmeye devam ettiğinden ve gece daha erken geldiğinden günler gecelerden kısalır. Bu,  kış gündönümü ile sona erer ve ardından günler yeniden uzamaya başlar.

Eski Sonbahar Gelenekleri:

Sonbahar ekinoksu, antik çağlardan beri kültürler için bir kutlama günü olmuştur. İnsanlar, Dünya'nın Güneş etrafındaki yolculuklarının geçişlerini izledi.

Peru'daki Machu Picchu'da, Intihuatana -"Güneşin Bağlantı Noktası" anlamına gelen-adlı eski bir taş anıt, ekinoksların ve gündönümlerinin tarihlerini işaretlemek için bir güneş saati görevi görür. 

Meksika'da Mayalar, Chichen Itza adında dev bir piramit inşa ettiler. Ekinokslarda, ışıktan yapılmış bir yılan piramidin basamaklarından aşağı kayıyormuş gibi görünüyor.

İngiltere'de Stonehenge de ekinokslar ve gündönümleri düşünülerek inşa edildi.

6.  29 Eylül 2023 saat 12:57, 06°00′ Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor.

Ayın son günlerinde, hem romantik Venüs hem de konuşkan Merkür, öngörülemeyen Uranüs'e açı yaparak; potansiyel olarak ani kalp değişikliklerine veya uzaydan gelmiş gibi görünen yeni fikirlerin ortaya çıkmasına neden olacak. Bu bağlantıların yanı sıra Koç burcundaki dolunay ile; bizi bağımsızlığımızı kucaklamaya ve ilişkilerde gerçeğimizi konuşmaya itecek. Bu dolunay bize uzlaşma konusunda ilham verir, ancak bu ay bize bunu kendi ihtiyaçlarımız veya arzularımız pahasına yapamayacağımızı hatırlatacak.

2023 EYLÜL YÜKSELEN KOÇ:

Bu sonbahar mevsiminde, Koç burcunun başarısı, Mars'ın karşıt burcunuz Terazi'deki etkili bir şekilde yön bulma becerisine bağlıdır. Mars'ın bu karşıtlığı, bazılarınız için oldukça sert ve zorlayıcı olabilecek öngörülemeyen tepkilere neden olma potansiyeline sahiptir. Ay ilerledikçe, kendinizi, istemeden istenmeyen bir yola sürükleyebilecek belirleyici seçimler gerektiren durumlarla karşı karşıya bulacaksınız. Bu kararları verirken, etrafınızda gelişen olaylardan ve kendinizi içinde bulduğunuz ortamdan büyük ölçüde etkileneceksiniz. Olumlu sonuçlar elde etmek için dikkatli olmak ve yalnızca duygularla yönlendirilen fevri kararlar vermekten kaçınmak çok önemlidir. Ayrıca, bir öfke veya hayal kırıklığı durumunda da, çatışmaları veya zorlukları çözmeye çalışmalı ve arabulucu davranmanız gerekiyor. Sakinlik duygusunu sürdürmek ve Terazi'deki Mars ile ilişkili enerjileri etkili bir şekilde kullanmak için, Venüs'ün Aslan'daki göksel konumundan ilham alın. Venüs şu anda durgunluk veya ilerleme eksikliği izlenimi verebilecek bir gerileme aşamasında olsa da, bu ayın 16'sından sonra olumlu etkilerini almaya başlayacaksınız. Venüs'ün yörüngesindeki bu değişiklik, size yenilenmiş bir güç ve coşku aşılayacak, karakteristik pozitif dürtünüzü yeniden canlandıracak ve eski haline getirecektir. Durum kademeli olarak iyileşirken, aslında karmaşık ve çok yönlü olmaya da devam edecek.

16'sına kadar, niyetleriniz ve eylemlerinizin olası sonuçlarını dikkatlice düşünmek için zaman ayırmanız tavsiye edilir. Ancak, romantik ilişkilerinizdeki görünürdeki sakinlik yerini beklenmedik çatışmalara ve zorluklara bırakabileceğinden, bu tarihin sonrasında da dikkatli olmanız önemlidir. Venüs, Mars ile birlikte, bağlılık ve özveri kapasitenizi vurgular. Bu nedenle, önümüzdeki ayda, onu reddetmek yerine uyumlu ve paylaşımlı bir yaşam geliştirme fikrini benimsemek esastır.

Unutmayın, bu dönem hem fırsatlar hem de engeller sunacak ve bu döneme dengeli bir bakış açısı ve ölçülü karar verme ile yaklaşarak, zorlukların üstesinden güçlü bir şekilde gelebilir ve daha tatmin edici ve ödüllendirici bir geleceğe doğru ilerleyebilirsiniz.

Eylül için takip etmeniz gereken ipuçları:

Bu ay, karşılaştığınız sorunlar nedeniyle telaşlı olabilirsiniz. Ancak güven inşa ederek bu kötü şeylerin üstesinden geleceksiniz.

2'sinde, işler kesinlikle istediğiniz gibi gidecek. 5'inde, problemli konuların çözümü için iletişime geçin. 21'inde, iyi vakit geçireceğiniz bir seyahat sizi çağırıyor.

2023 EYLÜL YÜKSELEN BOĞA:

Eylül’ ün 3'inde başlayacak Jüpiter Boğa gerilemesi, Boğa burcu bireylerini; ilerleme konularında bariz bir şekilde yavaşlatacaktır. Hüsrana kapılmak yerine, bu dönem aslında kendini yansıtmak ve kişisel başarıları değerlendirmek için eşsiz bir fırsat olduğunu ve değerlendirmeniz gerektiğini unutmayın. Yavaş tempodan cesaretinizin kırılması yerine, anı yakalayıp devam eden proje ve çalışmaları titizlikle incelemekte fayda var. Bunu yaparak, mevcut koşullarınız hakkında paha biçilmez bilgiler edinebilir ve gelecekteki başarıyı garantilemek için gerekli ayarlamaları yapabilirsiniz. Ayrıca, bu gerileme aşaması Boğa burcu bireylerini gelecek planları için güçlü bir temel oluşturmaya teşvik edecek. İleriye doğru net bir yol çizmek, strateji oluşturmak ve ulaşılabilir hedefler belirlemek için zaman ve çaba ayırmak çok önemlidir. Aynı zamanda, yolculuğunuz boyunca karşılaştığınız insanlarla bağlarınızı beslemek ve güçlendirmek de aynı derecede önemli olacaktır. İlişkiler kurmak ve sağlamlaştırmak, muazzam destek getirebilir ve yeni fırsatlara kapı açabilir. Bu nedenle, bu aşamada anlamlı etkileşimler ve işbirlikleri geliştirmek için bilinçli bir çaba gösterin.

Bununla birlikte, gökyüzünde gerilemeler ve dolayısıyla meydan okumalar devam ederken; iç huzurunuzu bozabilecek ve potansiyel olarak genel refahınızı tehlikeye atabilecek çatışmalara girme dürtüsüne direnmek çok önemlidir. Bunun yerine, kişisel inançlarınızı uzlaştırarak ve sükuneti teşvik eden bir orta yol bularak içsel uyumu aramanız tavsiye edilir. Boğa burcu bireyleri, kararlılıkları ve hedeflerine ulaşma yetenekleri ile tanınırlar. Ancak Venüs Aslan burcunda olduğu için kendinizi savunmakta zorluk çekebilirsiniz. Bu nedenle, bir aylık sükunet ve denge sağlamak için, meşhur katılığınızı yumuşatmak ve daha esnek ve ılımlı bir yaklaşımı benimsemek zorunlu hale geliyor. Bu ayarlama, ortaya çıkan herhangi bir zorluğun üstesinden gelmenize ve bir denge hissini korumanıza izin verecektir.

Özetle bu ay, Boğa bireylerine ilerlemeleri üzerinde düşünme ve devam eden projeleri iyileştirme şansı veriyor. Özenle ve etkili bir şekilde çalışarak, istenen sonuçları elde edebilirsiniz. Yine de, Venüs'ün Aslan'daki çatışan enerjilerinden doğabilecek komplikasyonlara karşı dikkatli olmak çok önemlidir. Uçup giden güzelliklere kapılmak yerine, iç uyumu ön planda tutun ve huzurunuzu bozabilecek çatışmalardan kaçının. Daha dengeli bir bakış açısı benimseyerek ve katılığınızı yumuşatarak, huzurlu ve verimli bir ay geçirmenizi sağlayabilirsiniz.

Eylül için takip etmeniz gereken ipuçları:

Hayatınızdaki herhangi bir soruna ancak dikkatlice analiz ederek çözüm bulabilirsiniz. Ayrıntılara dikkat edin. Gelecek planlarınızda güçlü bir temel oluşturmak için ilişkilerinizi beslemelisiniz.

4'ünde problemli durumlarda kendinizi ifade edin, zaten ne söyleyeceğinizi ve nasıl söyleyeceğinizi biliyorsunuz. 17'sinde her türlü konuda aşırıya kaçmamaya dikkat edin; fiziksel aktivitelere ağırlık verin. Tembellik ve rehavete kapılmayın. 29'unda, beklenmeyeni bekleyin.

2023 EYLÜL YÜKSELEN İKİZLER:

Balık ve Başak'ta ki uyumsuz gezegen dizilimleri, İkizler burcunun ilerlemesi için zorluklar oluşturan karmaşık bir dinamik yaratıyor. Bu zorluklar, aşılmaz görünebilecek ve potansiyel olarak umutsuzluk duygularına yol açabilecek zorlu engeller olarak ortaya çıkıyor. Ancak, bu görünen tehlikelere aldanmamak çok önemlidir, çünkü bunlar aslında üzüntü değil, büyümeniz için gerekendir. Hırslarınızın sekteye uğraması, sizi daha fazla hoş olmayan hayal kırıklıklarından korumak için koruyucu bir önlem olarak hizmet eder. Zorla ilerlemek yerine sabırlı olmanız ve koşulların doğal olarak gelişmesine izin vermeniz en doğrusu olacaktır. Merak etmeyin. Bu denemelerin ortasında bir umut ışığı var. Aslan ve Terazi'nin enerjileri devreye girdiğinde, başkalarıyla olan etkileşimlerinizi ve ilişkilerinizi olumlu yönde etkileyerek bir umut ışığı sunacak. Olayların daha olumlu ve eğlenceli bir şekilde dönüşünü deneyimlemek istiyorsanız, dikkatinizi odaklamanız gereken konulara yöneltin. Bu neden bu kadar önemli? Çünkü bu bağlantılar alanında, tesadüfi toplantılar ve derin tartışmalar, uzak ufukta umut vaat eden bir projenin doğmasına neden olabilir.

Aşk ve romantizm meselelerinde, göksel hizalanmalar size, mutlu edecek gelişmeler getirecek. Bu alandaki çabalarınız iyi bir şansla kutsanmış durumda. Hangi romantik arayışlara girerseniz girin, başarı şansı kesinlikle sizin lehinize. Doğal çekiciliğiniz büyüleyici bir enerji yayarak, arkadaşlığınızı özleyen ve hevesle dikkatinizi çekmeye çalışanların kalplerini büyüleyecek. Bunu akılda tutarak, başkalarının arzu ve duygularına uyumlu ve açık kaldığınız sürece, kalp meselelerinde her şeyin  netleştiğini göreceksiniz.

Özetle, Balık ve Başak'ta ki uyumsuz gezegen dizilimlerinin yaratmış olduğu zorluklara rağmen, İkizler burcu engelleri aşma ve başarıya ulaşma potansiyeline sahiptir. İlerlemeye zorlamak yerine sabrı benimseyerek ve Aslan ve Terazi'nin etkisi altında başkalarıyla ilişkilerinizi geliştirmeye odaklanarak daha keyifli ve tatmin edici bir geleceğin yolunu açabilirsiniz. Ayrıca, karşı konulamaz çekiciliğiniz, yolculuğunuzu paylaşmaya can atan hayranları büyülediğinden, romantik maceralarınız büyük umut vaat ediyor. Etrafınızdakilerin isteklerine ve duygularına karşı dikkatli ve düşünceli kalarak, olasılıkları gerçekleşmesini sağlayabilirsiniz.

Eylül için takip etmeniz gereken ipuçları:

Hedeflerinize ulaşmak için zorlu engelleri aşmanız gerektiğini bilin. Bu zorlukların ortasında bulacağınız umutlar geleceğinizi belirleyecektir. Yılmadan devam edin.

Eylül’ün 4’ünde göreceğiniz bir rüya gizli motivasyonları yüzeye çıkararak size güç verecek. 15'inde, para kazandıracak bir fikir ya da gelişme var. 25'inde, yaratıcılığınız yükselecek; özellikle yazma, resim ve şarkı söyleme gibi yetenekleriniz varsa; yeni fikirlerle bu yeteneklerinizden gelir elde edebilirsiniz.

2023 EYLÜL YÜKSELEN YENGEÇ:

Yengeç burcunda doğanlar için, Eylül ayında ilerlemeye giden yol, anlamlı ilişkileri beslemek ve geliştirmekten geçer. Bu bağlantılar sizi doğru yöne yönlendirmede çok önemli bir rol oynar. Ancak, 5'inden itibaren, çabalarınızda hafif bir yavaşlama fark ederseniz, aşırı paniğe kapılmamak çok önemlidir. Hayatınızdaki bu yavaşlamanın, Venüs, Merkür ve Jüpiter’in gerileme hareketlerinden kaynaklandığını bilin. Olası talihsizliklerle nafile bir meşguliyete kapılmak yerine, zaten kurduğunuz bağları güçlendirmek için bu fırsatı değerlendirin. Karşınıza çıkan olasılıkları düşünmek için bir dakikanızı ayırın ve meydana gelen son olayları düşünün. Unutmayın, zorluklar karşısında kararlılığınızdan kolayca vazgeçmemek çok önemlidir. Neden diye merak edebilirsiniz? Çünkü bu ay boyunca, Mars'ın uyumsuz etkisi size koşullarınızın sorumluluğunu üstlenme gücü veriyor. Bu nedenle, umutsuzluğun tuzağına düşmekten kaçının ve sabırla normale dönmeyi beklerken kararlılığınızı koruyun.

Aşkın ve güzelliğin gezegeni Venüs, ileri harekete geçtiğinde özellikle Eylül ikinci haftayla beraber bu göksel dinamiklerin ortasında sizi eşsiz yetenek ve becerilerinizi sergilemeye teşvik ederken, aynı zamanda sizi gerçek amacınızdan uzaklaştırabilecek geçici duygulara kapılmanızdan da kaçınmanızı sağlayacaktır. Ancak ne yazık ki, Mars'ın neden olduğu uyumsuz yönler nedeniyle, yeteneklerinizi sergilemenin amaçlanan olumlu etkileri potansiyel olarak geri tepebilir. Bu olasılığa karşı korunmak için ölçülü olmak ve kendinizi aşırı zorlamaktan kaçınmak çok önemlidir. Bunun yerine, özgün benliğinize sadık kalın ve gerçek niteliklerinizin öne çıkmasına izin verin. Topraklanmış ve sakin kalarak, bu göksel enerjilerde zarafetle gezinebilir ve eylemlerinizin uzun vadeli özlemlerinizle uyumlu olmasını sağlayabilirsiniz.

Eylül için takip etmeniz gereken ipuçları:

Bu ay büyümenizde bir düşüşle karşılaşabilirsiniz. Bunun için endişelenmek yerine, ilişkinizi veya planlarınızı halletmek, revize etmek için zaman ayırın. Besleyici ilişkiler yoluyla ilerlemenin kilidini açabilirsiniz. Bunun için iç görünüze güvenin.

8 ve 9 Eylül’de her türlü konuda şansınız yüksek. 14'ünde, arkadaşlarla iyi vakit geçirilebilirsiniz. 22'sinde, duyduğunuz her şeye inanmayın.

2023 EYLÜL YÜKSELEN ASLAN:

Aslan burcu bu ay, arzuladığı ilerlemeyi engelleyen, beklenmedik olaylar ve sayısız engelden kaynaklanan zorlu bir direnişle karşılaşabilir. Bu öngörülemeyen durumlar, cesaret ve hayal kırıklığı yaratabilir. Bununla birlikte, gecikmelerin ve hayal kırıklıklarının yaşam yolculuğunun bir parçası olduğunu ve bunlar için endişelenmek yerine, enerjinizi ve odaklanmanızı başka yöne çevirmeniz gerektiğini anlamanız için olduğunu unutmayın. Neyse ki, göksel enerjiler bu zorlu zamanlarda size rehberlik edecektir. Eylem ve kararlılık gezegeni Mars, size yardım etmek için devreye girecek. Cesaret ve zarafetle önünüzde uzanan riskleri ve engelleri aşmanızı sağlayacak. Ek olarak, burcunuzdaki Venüs'ün varlığı, tüm çabalarınızda elinizden gelenin en iyisini yapmanız için sürekli bir hatırlatma görevi üstlenecek. Bu göksel hizalanma ile ortaya çıkabilecek zorluklara rağmen sizi başarıya yönelik kararlılığınızı güçlendirmeye teşvik edecektir. Venüs, zeka ve gerçekçi bir bakış açısıyla donanmış olarak bu zorluklarla doğrudan yüzleşmeniz için size ilham verecek. Bu nitelikleri benimseyerek, yolunuza çıkan engellerin üstesinden gelmek için daha donanımlı olacaksınız.

Arayışlarınızda hedeflerinize ulaşmanın çekicilikten daha fazlasını gerektirdiğini kabul etmek önemlidir. Bu ay koşullar elverişli görünse de, hedeflerinize ulaşmak için yalnızca karizmanıza güvenmemeniz önerilir. Bunun yerine, konfor alanınızın dışına çıkmak ve gerekli çabayı ve özveriyi göstermek için kendinize meydan okumanız gerekiyor. Bunu yaparak, kendinize başarıya giden daha güvenli ve daha ödüllendirici bir yol sağlarsınız.

Gönül meselelerine dönersek, hayranlarınız veya eşinizle olan ilişkileriniz şu anda olumlu bir durumda. Doğuştan gelen çekiciliğiniz, etrafınızdakileri büyüleyerek büyüsünü gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu ay, tatmin edici bir sosyal hayatın sonucu olarak aşk hayatınız canlı renklere bürünüyor. Sosyal aktivitelere katılmak ve başkalarıyla bağlantı kurmak, romantik deneyimlerinizi zenginleştirerek, olabilecek tüm belirsizlikleri ortadan kaldırmanıza yardımcı olacak. Güven derinleştikçe ve duygular yoğunlaştıkça, ilişkilerinize yeni bir soluk getirecek tutku, hayatınıza geri dönecek.

Ayrıca bu ay, kişisel ve profesyonel gelişim için verimli bir zemin sağlayacağından, karşınıza çıkacak fırsatları kucaklayın. Azimli olun. Kararlılık, zeka ve kendinize olan güveniniz ile bir dokunuşla, zorlukların üstesinden gelmeye ve yolculuğunuzda sizi bekleyen ödüllerin tadını çıkarmaya hazırsınız.

Eylül için takip etmeniz gereken ipuçları:

Sağlığınızı güçlendirmek, kendinize güvenmek ve hayatınızdaki engellerle yüzleşmek için harika bir ay.

8'inde, kariyerinizde mevki ya da daha fazla para getirisi olan bir fikir, bir teklif gelebilir. 15'inde, sezgileriniz yükselerek size yol gösterecek. 19'unda herhangi bir satın alım yapmayın, tam olarak aradığınız şey olmayabilir ya da zarar edebilirsiniz.

2023 EYLÜL YÜKSELEN BAŞAK:

Bu ay boyunca Başak burcu inandıklarının aksine, hem daha rahat hem de daha kolay bir yaşam sürmek için gerekli tüm kaynaklara sahip olduğunu keşfedecek. Boğa ve Başak'tan yayılan birleşik enerjiler lehinize olacak, genişlemenizi aktif olarak destekleyecek ve başarıya giden yolu açaçak. İletişim ve zeka gezegeni Merkür, içgörünüzün kuvvetlenmesini sağlayarak, her şeyi netlik ve hassasiyetle görmenize yardımcı olacak.  Doğuştan gelen yeteneklerinizi kabul etmeniz ve bunlardan yararlanmanız için sizi teşvik ederek, tüm bunlardan en yüksek potansiyeli ile yararlanmanıza katkı sağlayacak. Bu bakış açısını benimsemeyi seçerseniz, önünüzde gelişen olayların gidişatını değiştirme yeteneğine kolaylıkla sahip olacaksınız. Peki ama nasıl? Varoluşsal sorgular üzerinde kafa yorarak değerli zamanınızı boşa harcamadan, önünüze çıkan sayısız fırsatı değerlendirerek! Çabalarınızın düzgün ilerlemesiyle ilgili zihninizi meşgul eden endişeler varsa, zaman geçtikçe her şeyin yavaş yavaş düzeleceğini bilerek teselli bulun.

Ay ilerledikçe, kendinizi derin bir iç gözlem yapmaya teşvik eden hoş olmayan anıların yeniden canlanmasıyla karşı karşıya bulabilirsiniz. Bu anlarda içgüdüsel olarak dış dünyadan uzaklaşabilir, teselliyi kendi düşüncelerinizin sığınağında arayabilirsiniz. Bununla birlikte, bu tür hatıraların hayatın görkemli duvar örgüsünde gelip geçici anlardan başka bir şey olmadığını kabul etmek önemlidir. Bir anlık çalkantıya rağmen ilişkilerinizin, istikrarını ve dengesini yeniden kazanmaya hazır olduğundan emin olabilirsiniz. Şikayetler ve hayal kırıklıkları da dahil olmak üzere; geçmişin kalıcı kalıntıları, yenilenmiş iyimserlik ve umudun yolunu açarak yavaş yavaş belirsizliğe dönüşecek. Bu arada, gerçek bir gülümsemenin basit zevkini bir kez daha kucaklamak için kendinize izin verin ve önünüzdeki zorluklarla başa çıkmak için kendi yeteneklerinize sarsılmaz bir güven geliştirin.

Eylül için takip etmeniz gereken ipuçları:

Yelken açtığınız yolu değiştirme gücüne sahipsiniz, yeter ki kendinize olan güveninize ve inancınıza sarılın.

4'ünde, bol miktarda fikriniz var. 14'ünde, düşük enerjili bir gün geçirebilirsiniz, ancak sonrasında iyileşeceksiniz. 25'inde, seyahat sizi çağırıyor ve çok eğlenceli olabilir.

2023 EYLÜL YÜKSELEN TERAZİ:

Mars'ın etkisinden yararlanın,  Venüs denge için proje gerçekleştirmenizi kolaylaştıracak.

Mars'ın Terazi'deki etkisi ve Venüs’ün desteği sayesinde, tüm ay boyunca özellikle dengede olan tüm Terazi burçları, projelerinin hayata geçirilmesinde önemli destekler alacaklar. Bu sayede kişisel tercihleriniz ve temel değerlerinizle rezonansa giren ve hayatınızda çok arzu ettiğiniz denge duygusunu geri kazanmanıza olanak tanıyan bir dünyaya açılmanın vaktinin geldiğine şahit olacaksınız. Bununla birlikte, elde etmeye çalıştığınız olumlu sonuçları baltalayabilecek olası tuzaklardan kaçınmak için coşkunuzu etkili bir şekilde yönlendirmeye dikkat etmeniz gerekiyor. Sevinçlerinizi bu ay herkesle paylaşmayın.

Bu ay hayatınız farklı bir rotaya girerken, bu yeni yöne beceri ve uyum yeteneği ile yaklaşmanız çok önemlidir. Alışılmadık bir bölgede gezinmek, gayretli bir çaba ve kendinizi geliştirmek için istekli olmayı gerektirir. Kaydettiğiniz ilerleme, cesaret verici olsa da, kayıtsız kalmamak veya ilişkilerinizi beslemenin önemini gözden kaçırmamak önemlidir. Bağlantılarınız destek sağlama potansiyeline sahip olsa da, sizi ortaya çıkan kaçınılmaz zorlukların üstesinden gelmek için sebat etme ihtiyacından muaf tutmaz.

Çekiciliğiniz bu ay zirvede olacak. Sonuç olarak, bu süre zarfında romantik çabalarınız muhtemelen öne çıkacak ve kendinizi olumlu ve gelecek vaat eden bir ilişki içinde bulmanızı sağlayacak. Herhangi bir şeyin ortaya çıkma potansiyelinin aslında sizin elinizde olduğunu unutmayın. Bununla birlikte, işlerin sorunsuz ilerlemesini sağlamak için hırslarınızı dizginlemeli ve etrafınızdakilerin duygularına karşı düşünceli olmalısınız. Başkalarının duygularına dikkat ederek ve arzularınız ile onların ihtiyaçları arasında bir denge sağlayarak, uyumlu bağlantılar geliştirebilir ve romantik arayışlarınızda olumlu sonuçlar elde etme olasılığını artırabilirsiniz.

Eylül için takip etmeniz gereken ipuçları:

Geçmiş deneyimlerinizden ders alarak ilerlemeniz, ilerde üzülmenizin önüne geçer.

Özellikle 16'sında büyüleyicisiniz. 17'sinde, çok fazla para harcamamaya dikkat edin. 29'unda, beklenmeyeni bekleyin.

2023 EYLÜL YÜKSELEN AKREP:

Gökyüzündeki dost burçlardaki gezegenlerin hizalanması, özellikle sizin gibi Akrep bireylerine fayda sağlayan bir pozitif enerji dalgasını ortaya çıkarıyor. Bu göksel konfigürasyon, size hayatınızın belirli bir alanında kişisel gelişiminizi kolaylaştırma gücüne sahip etkili kişilerden destek ve yardım alma ayrıcalığını verecek. Heyecan verici fırsatlar ve cezbedici tekliflerle karşılaşacaksınız. İnsanların sizinle anlamlı tartışmalara girme istekleri artacak. Konuya çözümler getirirken, sunuş şeklinizdeki olağanüstü becerileriniz ve deneyim zenginliğiniz sayesinde takdir göreceksiniz. Ancak bu hayırlı atmosferde bile olası engellerin varlığını düşünürken bulabilirsiniz kendinizi. İlginç bir şekilde, birincil engel sizin içinizde ve genellikle önünüze çıkan fırsatların yalnızca olumsuz yönlerine odaklanmanıza yol açan kökleşmiş inançlarınızda yatmaktadır. Bu ay, kendinizi geçmişteki aksiliklerin prangalarından kurtarmanız son derece faydalı olacaktır. Bunlar üzerinde durmak ve mevcut beklentilerinizi gölgede bırakmalarına izin vermek yerine, onları paha biçilmez öğrenme deneyimleri olarak yeniden çerçevelendirmeyi düşünün. Bu zorluklardan çıkarılan dersleri özümseyerek, mevcut ve gelecekteki çabalarınızı geliştirerek bunları kendi avantajınıza etkili bir şekilde kullanabilirsiniz.

Ayrıca bu ay Venüs'ün transiti, romantik ilişkilerinizde potansiyel olarak komplikasyonlara ve kafa karışıklığına yol açan zıtlık yaratacaktır. Kişilerarası bağlantılarınızı normalden daha karmaşık hale getirerek yoğun ve ani duygusal tepkileri ateşleyebilir. Yalnızlık olasılığını önlemek için, herhangi bir önemli karar vermeden önce sağduyulu ve öngörülü davranmanız çok önemlidir. Durumu net ve sakin bir zihinle değerlendirmek için bir adım geri gitmek, ilişkilerinizdeki uyumu ve istikrarı koruyarak bu karmaşıklıkların üstesinden gelmenize yardımcı olabilir.

Unutmayın, göksel enerjiler gelip giderken, kaderinizi şekillendirme gücüne sahipsiniz. Size sunulan fırsatları kucaklayın, geçmiş şikayetleri bırakın ve şimdiki zamana iyimserlik ve anlayışla yaklaşın. Bunu yaparak, hayatınızın çeşitli yönlerinde kişisel gelişim, başarı ve tatmin yolunu açabilirsiniz.

Eylül için takip etmeniz gereken ipuçları:

Pozitif enerjiyi serbest bırakmalı ve herhangi bir karar vermeden önce; çözümler için bir danışman ya da bilenle durumlarınızı görüşüp, yardım almalısınız.

8'inde, seyahat sizi çağırıyor ve eğlenceli olabilir. 18'inde ne söyleyeceğinizi ve nasıl söyleyeceğinizi bilerek kendinizi ifade etmeniz, size çok güzel kapıları açabilir. 21'inde sosyalleşip dost meclislerine katılmanız size iye gelecek.

2023 EYLÜL YÜKSELEN YAY:

Gökyüzündeki gezegen hizalaması, Yay burcu için karmaşık bir senaryo sunuyor. Kısıtlayıcı etkisiyle tanınan Satürn’ün, ilerlemenizi engelleyecek pürüzler çıkarması sinirlerinizi bozsa da, sabırla sistemli ve adım adım hareket etmeniz, ilerlemenizi kolaylaştıracaktır. Dahası, Uranüs ve Jüpiter'in birleşik güçleri, yolculuğunuza fazladan bir zorluk katmanı ekleyerek sizden olağanüstü çaba talep edecektir. Sonuç olarak, kendinizi cesaretsizlik dalgaları ve umut kırpıntıları arasında sıkışmış hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, sürekli olarak aşılmaz bir duvara çarpmanın yorgunluğundan pes etmeniz an meselesi. Bu duygulara kapılmak yerine, bu durgunluktan kurtulmanıza yardımcı olacak gerekli değişiklikleri, hayatınızda uygulayarak benimsemelisiniz. Bu döngüyü kırmak için, kendinizden şüphe duymayı sürdüren aynı düşünceler üzerinde durmamanız gerekiyor. Özgüveninizi yeniden keşfetmeniz bu süreçte çok önemli olacaktır. Neyse ki, yanınızda iki yoldaş gezegen olan Mars ve Venüs'ün sarsılmaz desteğine sahipsiniz. Ufkunuzu genişletmeniz için size ilham verecek ve sizi cesaretlendirecek. Ayrıca sizin için derin anlam taşıyan bir projeye başlamanız için de sizi teşvik edecek. Doğuştan gelen yetenek ve becerilerinizden yararlanarak, bu çabayı amaç ve kararlılıkla yönlendirebileceksiniz.

Ayrıca, Mars ve Venüs'ün etkisi, hayatınıza tesadüfi bağlantılar getirecektir. Bu bağlantılar sizi, yolculuğunuzda destekleyecek güce ve istekliliğe sahip kişilerle tanıştıracaktır. Bu kişiler, önünüzdeki zorlukların üstesinden gelmenize yardımcı olmada çok önemli bir rol oynayacaktır. Dikkat edin, ayın sonlarına doğru Güneş'in Terazi burcuna geçmesiyle birlikte bu kişilerden biri daha belirgin bir şekilde ortaya çıkacak ve en çok ihtiyaç duyduğunuz anda size rehberlik ve yardım sunacaktır.

Üzüntü veya melankoli anları yaşarken, romantik ilişkilerinizin bu süre zarfında paha biçilmez bir destek olarak size hizmet edecek ve teselli verecektir. Sevdikleriniz, sizi ilerlemeye devam etmeye ve hedeflerinizi gözden kaçırmamaya teşvik edecek. Bu da size eşsiz bir motivasyon kaynağı olacak. Aslında, bu ay tutkunuz çok yüksek, ruhunuza yenilenmiş ilham ve yaratıcı fikir ve hırs dalgası aşılayacak. Bu dönüştürücü enerjiyi kucaklayın ve içinizde yatan, keşfedilmeyi bekleyen gizli nitelikleri ve yetenekleri ortaya çıkarmasına izin verin.

Özetle, Satürn, Uranüs ve Jüpiter'in yarattığı zorluklara rağmen, Mars ve Venüs'ün desteği, romantik ilişkilerinizin gücü sizi ileriye taşıyacak. Gerekli değişiklikleri kucaklayarak, özgüveninizi yeniden kazanarak ve bu göksel müttefiklerin sunduğu fırsatları değerlendirerek, bu ayı dirençli bir şekilde yönetecek ve gizli potansiyelinizi daha iyi anlayarak ortaya çıkacaksınız.

Eylül için takip etmeniz gereken ipuçları:

Doğru yardımı alabilmek için, gereksinimleriniz konusunda daha net olun.

4'ünde her türlü konuda aşırıya kaçmamaya dikkat edin; fiziksel aktivitelere ağırlık verin. Tembellik ve rehavete kapılmayın. 8'inde, kariyerinizle ilgili beklediğiniz haberler gelebilir. İç sesinize güvenin.   25'inde, duygularınızı ifade edin ve yanlış anlaşıldığınızı düşünüyorsanız, özellikle yazmayı tercih edin.

2023 EYLÜL YÜKSELEN OĞLAK:

Şu anda kişisel gelişiminiz ve genişlemeniz için oldukça elverişli bir ortamda, dönüştürücü bir süreçten geçiyorsunuz. Merkür'ün Başak'taki etkisiyle, çeşitli konu ve önermeleri titiz bir şekilde analiz etme ve dikkatli bir şekilde değerlendirme konusunda olağanüstü bir yeteneğe sahip olacaksınız. Zihniniz aktif bir durumunda olacak ve zihinsel yetileriniz zirvede çalışacak. Bu yüksek zihinsel keskinlik düzeyi, işinizin ve önceliklerinizin netleşmesini sağlayarak, zorluklar ve görevler arasında verimli bir şekilde ilerlemenizi sağlayacak.

Bununla birlikte, Mars Terazi'deki konumu, çabalarınızda ilerlemeye devam etmezseniz zorluklarla karşılaşma olasılığını ortaya çıkaracak. Dolayısıyla dikkatli olmalısınız. Özellikle bu ay, kişisel ve profesyonel yaşam alanlarınız arasında uyumlu bir denge kurmanız açısından büyük önem taşıyor. Denge kuramazsanız; kendinizi istenmeyen durumlara bulaşmış veya pişman olabileceğiniz kararlar vermiş olarak bulursunuz. Başkalarının bakış açılarını ve ihtiyaçlarını dikkate alırsanız, herhangi bir olumsuz sonuçtan sorumlu tutulma şansınızı da en aza indirirsiniz.

Bu arada, sevgi ve şefkat gezegeni Venüs, romantik ilişkileriniz ve duygusal bağlantılarınız üzerinde incelikli etkisini göstermeye devam edecek. Kalp meselelerinde sizi hazırlıksız yakalayan öngörülemeyen problemlerin ortaya çıkma olasılığı var. Bu ay aşk hayatınızda ilerleme ve büyüme sağlamak için; uzlaşmacı olma ve kişisel arzularınız ile profesyonel hayatınızın talepleri arasında hassas bir denge kurma kapasitenizi sergilemeniz gerekiyor. Ancak bu yaklaşımla, hem ilişkilerinizde hem de genel refahınızda ileriye doğru sorunsuz ve tatmin edici bir yolculuğun yolunu açabilirsiniz.

Eylül için takip etmeniz gereken ipuçları:

Hatalar yapmamak için dengeli ve dikkatli olmalısınız.

3'ünde, yaratıcılığınız doruk noktasında, değerlendirin. 18'inde, arkadaşlarınızla iyi vakit geçirebilirsiniz. 23'ünde, tüm yeteneklerinizle parlayacaksınız.

2023 EYLÜL YÜKSELEN KOVA:

Boğa burcundaki Jüpiter ve Uranüs'ün zorlu etkileri nedeniyle, ilerlemelerinizde genellikle kalıcı zorluklarla karşılaşıyor olabilirsiniz. Bir engel aşılırken hızla bir diğerinin ortaya çıkması, ilerlemenizi oldukça sıkıntılı hale getiriyor. Ancak bu imtihanlar karşısında yılmamak çok önemli. Odağınızı belirli ayrıntılara yönlendirin ve yol boyunca gerekli tüm düzeltmeleri özenle ele alın. Bu yaklaşımı benimseyerek, her şeyin yavaş yavaş yerine oturmaya başladığını ve daha yumuşak ilerlemeye izin verdiğini göreceksiniz.

Bununla birlikte en çetin zorluklar, arzularınızın gerçekleşmesini ısrarla engelleyen Venüs'ün Aslan'daki varlığından kaynaklanmaktadır. Canlı bir zihne ve önemli etki yaratan fikirlere sahip olmanıza rağmen, ne yazık ki herkes sizin benzersiz bakış açınızı paylaşmıyor. Başkalarının fikirlerini zorla değiştirmeye çalışmanız, istediğiniz sonuçları size vermez. Bunun yerine, farklı bakış açılarının var olduğunu kabul eden bir anlayış ve kabul duygusunu benimsemek daha faydalı olabilir. Açık fikirlilik ve saygılı diyalog sayesinde anlamlı ilerleme sağlayabilirsiniz.

Eylül ayında Mars'ın Terazi'deki etkisi, sizi taviz vermeye teşvik ederek büyüme ve gelişme için bir fırsat getiriyor. Başlangıçta ödün vermek zor ve hatta imkansız görünse de, bunu yapacak yeteneklere ve içsel güce sahip olduğunuzdan emin olabilirsiniz. Bu hizalanma, konfor alanınızın dışına çıkma ve olumlu sonuçlara yol açabilecek alternatif yaklaşımları keşfetme şansı sunacaktır. Büyümenin genellikle konfor alanınızın dışına çıkmaktan kaynaklandığını kabul ederek, bu ay size sunulan fırsatları kucaklayın. Gerçek ilerlemenin empati ve yapıcı iletişim yoluyla elde edilebileceğini anlayarak, uyarlanabilir ve başkalarının bakış açılarına açık kalın. Ay boyunca gerekli tavizleri ve ayarlamaları yapmak için kendi yeteneklerinize güvenin. Gök cisimlerinin etkilerinden yararlanarak, zorlukların üstesinden gelebilir ve başarıya ve tatmine giden yeni yolları keşfedebilirsiniz.

Eylül için takip etmeniz gereken ipuçları:

Başkalarıyla başa çıkma şeklinizi değiştirirseniz, olmak istediğiniz yere ulaşabilirsiniz.

Mali durumunuzu iyileştirmeyle ilgili sezgisel bir yol, 15'inde yüreğinizde belirecektir. 25'inde, insanlar olayları sizin tarzınızda görme eğiliminde olacağı için, onları rahatlıkla ikna edebileceksiniz. 29'unda, sevgilinizle tartışmaya girmeyin.

2023 EYLÜL YÜKSELEN BALIK:

İçinde bulunduğunuz ay boyunca başarınız; arzularınızı canlı bir şekilde tanımlama ve bunları çevrenizdekilere etkili bir şekilde ifade etme becerinizde yatmaktadır. İlgi çekici doğanız, yalnızca kendi düşüncelerinizi canlandırmakla kalmayacak, aynı zamanda çevrenizdeki diğer kişilerin de zihinlerini harekete geçirecektir. Ancak arkadaşlarınızın eylemlerinizi veya kararlarınızı beklemekten yorulabileceklerini belirtmekte fayda var. Bu nedenle, biraz hızlı davranmalı, düşüncenizi ve taahhüdünüzü küçük bir nezaket eylemi veya içten söz ile gösterebilirseniz, takdir edileceksinizdir. Bazen çabalarınızın fark edilmediğini veya boşuna göründüğünü hissediyor olabilirsiniz. Bu duygunun yaratmış olduğu karamsarlığa kendinizi fazla kaptırmayın. Çünkü yıl bitmeden emeklerinizin karşılığını alacağınızı ve aslında boşa üzüldüğünüzü göreceksiniz. 

Ayrıca, Başak'taki Merkür ve Güneş'in etkileriyle yüzleşirken, zorluklara doğrudan yaklaşmak ve yalnızca başkalarının fikirlerinden etkilenmemek çok önemlidir. Bunun yerine, içinizdeki engin potansiyeli ortaya çıkaracak olan düşünceli analizlere zaman ve çaba harcayın.

Eylül için takip etmeniz gereken ipuçları:

İnsanların veya olayların yaratmış olduğu karmaşaya, bir mola vermeyi unutmayın.

Yaratıcılık ve üretkenliğiniz, ayın 10'unda zirve yapacak. 19'unda, sessiz kalarak eşinizle/partnerinizle tartışmaktan kaçının. 27'sinde, çevreniz ile olan iletişiminiz düzelecek ve birçok konuda haklı çıktığınızı etrafınıza göstereceksiniz.

 

 

Bu yazı toplam 11530 defa okunmuştur.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim