• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C
  • Tunceli 26 °C

Karaağaç, CHP’de aktif siyaseti bıraktığını açıkladı

Karaağaç, CHP’de aktif siyaseti bıraktığını açıkladı
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde CHP’den Nazımiye belediye başkan aday adayı olan Deniz Karaağaç, Parti içinde emek ve liyakatin dikkate alınmadığını, ahbap çavuş ilişkisiyle adayların belirlendiğini belirterek adaylığını geri çektiğ

Konuya ilişkin açıklama yapan Deniz Karaağaç, henüz yirmili yaşların başında rahmetli Kamer Genç ile tanışma fırsatını yakaladığını belirterek, “ Vefatına dek geçen süre zarfında ise kendisinden edindiğim onurlu ve ilkeli siyaset tarzı ile elimden geldiği ölçüde memleketim insanına her şekilde ve hemen her konuda yardımcı olmaya, sorunlarını çözmeye çalıştım; asi duruşu ile de haksızlıklara göğüs germeye” dedi.

Uzun yıllar emek verdiği partisinin her kademesinde gayretle çalıştığının altını çizen Karaağaç, ”Siyasetin hemen her kademesindeki siyasetçi ile çalışma fırsatı yakaladığım o yılların üzerine ilgimi, bilgimi ve birikimlerimi; tüm gücüm ve zamanım ile doğduğum topraklara, memleketime, Nazımiye’ye ve Nazımiyeli hemşehrilerime adamak istedim. Akabinde Cumhuriyet Halk Partisi Nazımiye Belediye Başkanı Aday Adaylığı başvurumu yaptım. Memleketime, insanlarımıza ilk elden hizmet etmek ve sahip çıkmak adına çıktığım bu yolda çelme yemem çok uzun sürmedi. Emek, özveri, liyakat ve bağlılık kavramlarının dillerden düşmediği halde içlerinin ne denli boş olduğuna ne yazık ki bir kez daha tanıklık ettim. Her dönem, her koltuğa aday olmak ya da koltuk sevdalısı olmak bana göre değil. Konu komşumuzun, köylümüzün, bizi kendisine dost bilenin ve selamını esirgemeyen tüm arkadaşlarımızın gönüllerinde zaten mutluyuz. O gönüllerdeki yerimiz makam koltuklarından çok daha sıcak ve değerlidir. Bugüne dek şahsıma emeği geçen tüm dostlara sonsuz teşekkürlerimi borç bilirim.

An itibariyle benim için bir aile olarak gördüğüm, Cumhuriyet Halk partisi ailesinden bugün itibariyle aktif siyasete noktayı koyuyorum. Ancak buralardayım, hâlâ bir canınız olarak tüm halkımın emrine amadeyim. Gönlünde memleket ve insan sevgisi taşıyan bir kardeşiniz ya da ağabeyiniz olarak hatırlanmam benim için kıymetli olacaktır” ifadelerine yer verdi.

 

 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim