• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • Tunceli 11 °C

DERSİMSPOR’DA OTOBÜS VAKASI GİBİ OLAY !

KENAN KANDİL

Teknik direktör Fuat Onur’un şaibeli ve karanlık bir şekilde Dersimspor’la karşılıklı olarak anlaşarak ayrılmasının perde arkasını araştırıyorum derken, Dersimspor Direniş taraftar grubu sayfasında yaptığı paylaşımla bu ayrılığın detayları ile ilgili açıklamaları haklılığımı ve araştırmalarımı doğrular nitelikteydi.

Kamuoyunda konuşulan iddialar bakıldığında Kulüp başkanı Mehmet Güzel’in Dersimspor için yapılan Futbolcu transfer ücretlerini teknik direktör Fuat Onur aracılığıyla futbolculara verilmesi şeklinde olup, söz konusu paraların futbolculara dağıtılmamasıyla ortaya çıkmıştır.

Dersimspor yönetimi ile teknik direktör Fuat Onur ayrılığının perde arakasında 350 bin ile 400 bin TL gibi konuşulan ve iddia edilen paranın futbolculara dağıtılmamasında kaynaklı bir anlaşmazlıktan dolayı ayrılığın gerçekleştiği iddia ediliyor.

Ayrıca anlaşmazlıkla ayrılan teknik direktör Fuat Onur ile Dersimspor’da başkanlık görevini bırakan Mehmet Güzel arasında telefonlarla birbirlerine hakaret eden konuşmalarında olduğu iddialarının olduğu şeklinde konuşulmaktadır.

Her ne kadar teknik direktör ifadeleri kullansam bile teknik direktörlük belgesi olmayan Fuat Onur ile teknik direktörlük bağlamında nasıl anlaşma yapıldığı kamuoyunda tartışma konusudur.

Bu nasıl bir akıldır Ki, futbolcu transfer ücretleri resmi hesaplarla değil de, teknik direktör Fuat Onur aracılığıyla dağıtılmaktadır. Bu iddialar açıklamaya muhtaç ifadelerdir.

Nitekim Dersimspor Direniş taraftar grubu da araştırmalarımı doğrular nitelikte yaptığı açıklamada “Her sezon kulübümüzle ilgili olumsuz geri bildirimde bulunmasına istinaden, her sene takım yöneticileriyle ve taraftarlarla iletişime geçerek, neredeyse zorla Dersimspor’a YAMANMAYA çalışan, manevi anlamda Dersimspor’un yanında olmak istediğini belirten eski futbolcumuz geldiğimiz noktada kendisine bu kadar tolerans tanıyan, mahalle takımında bile teknik direktörlük yapamayacakken Dersimspor gibi büyük bir kulüpte Hocalık fırsat veren kulübümüze gerekçe göstermeden açıklama yapmadan beraberinde kendisi gibi TRANSFER ÜCRETİ ÖDENEN SÖZDE FUTBOLCULAR (!) HAKAN ASLANPENÇE , MUSTAFA YÜKSEKTEPE, MURAT KURT, ÖMER ULUER VE BURAK MAZAK  İLE TABİ CAİZSE PARALARINI ALIP KAÇMIŞLARDIR ! şeklindeki ifadeler  perde arkası araştırmalarımı aralar nitelikteydi.

Bu açıklamanın ışığında Dersimspor kulübü teknik direktör Fuat Onur ile adı anılan futbolcular tarafından dolandırıldı mı iddia edilen bu sorular cevaplarını bekliyor.

Dersimspor Direniş taraftar grubunun açıklaması ciddi ve açıklanmaya muhtaç olup, eski teknik direktör Fuat Onur tarafından götürülen paranın miktarı ile adı anılan futbolculara verilen söz konusu paranın ne kadar olduğu açıklanmalıdır.

Ve Dersim kamuoyu cevap bekliyor

 

Bu yazı toplam 6423 defa okunmuştur.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim