• BIST 8718.11
  • Altın 2245.763
  • Dolar 32.3328
  • Euro 35.1462
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C
  • Tunceli 5 °C

Çemişgezek'te Zeytin Dalı harekatına destek

Çemişgezek'te Zeytin Dalı harekatına destek
Çemişgezek ilçesinde Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'de terör örgütlerine yönelik yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtına destek vermek amacıyla çok sayıda vatandaş bir araya geldi.

Türk Eğitim-Sen Tunceli İl Temsilciliği tarafından Çemişgezek ilçesi Cumhuriyet Meydanında yapılan "Afrin Harekâtına Destek, Şehide Saygı" etkinliğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

İlçe Müftüsü Halil İbrahim Süslü'de Şehitlerin aziz ruhlarına ve Zeytin Dalı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için dua etti.

Türk Eğitim-Sen Tunceli İl Temsilcisi Hakan Gökalp, "Devletimizin ve milletimizin bekası için, Afrin'de kahramanca vuruşan Mehmetlerimiz, size sesleniyoruz. Kur'an ve Resulullah rehberiniz, Hızır yoldaşınız, Hz. Ali piriniz, Zülfikar pusatınız, Yüce Allah yar ve yardımcınız olsun. Sefer bizim, zafer Allah'ındır" dedi.

Her zaman ve her şart altında Mehmetçiğin yanında olduklarını belirten Gökalp, "Binlerce yıldır sayısız şehidimizin kanıyla sulayarak vatan yaptığımız bu topraklar, hainlerin, bebek katili terör örgütlerinin, eli kanlı milletlerin yaktığı ateşle çepeçevre sarılmıştır. Sanılmasın ki bu savaş sıradan bir savaştır. Bu savaş hac ile hilalin savaşıdır. Bundan yüzyıl önce olduğu gibi bugün de milletimiz bir varoluş mücadelesi ile karşı karşıyadır. Bugün Mehmetçik cephede, Türk milletinin kaderini yeniden yazmakta, bu topraklar üzerinde yeşerecek fidanlar için gövdelerini Amerikan roketlerine, Alman anti tank füzelerine, Fransız mayınlarına siper etmektedir. Teröristlerin ellerindeki silahlara baktığımızda, düşmanın kim olduğunu görüyoruz. Şundan eminiz ki, Allah'ın izni ile biz bu oyunu bozacak, bu kuşatmayı yaracak, bizlere bedel ödetmeye çalışanlara hadlerini bildireceğiz. Kahraman Mehmetçik yedi düvele, Türk'ün iradesini, kararlılığını ve gücünü bir kere daha gösteriyor. Gün bu gündür. Büyük yürüyüş başladı. Rabbimiz muzaffer eylesin inşallah. Mazlumların göz yaşları dinsin, dostlar sevinsin alçaklar korksun, hainler kaçacak delik arasın.Bütün cihan bu sözümüzü duysun, düşmanlar ayağını denk alsın, Türk milleti bugün 80 milyon tek yürek, tek bilek kahraman Mehmetçikle birlikte Afrin'e yürümeye hazırdır. Bugün 80 milyon seve seve şehadet şerbetini içmeye hazırdır" ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim