• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • Tunceli 14 °C

AK Parti İl Başkanı Tek'ten açıklama

AK Parti İl Başkanı Tek'ten  açıklama
AK Parti Tunceli İl Başkanı Fatih Tek, kongreye katılım sağlayanlara teşekkür etti.

AK Parti Tunceli İl Başkanı Fatih Tek, geçtiğimiz hafta gerçekleşen Ak Parti 6. Olağan Kongresine katılan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve  Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz,  İstanbul Milletvekili Azmi Ekinci ve kongreye katılım sağlayanlara teşekkür etti.

Kongrede yeniden seçilerek İl Başkanı olan Fatih Tek, yazılı bir açıklama yaptı. Tek açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Kongremize teşrifleriyle bizleri onurlandıran Ak Parti Genel Başkan yardımcımız Sn. Cevdet Yılmaz’a, Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sn. Bülent Tüfekçi’ye, İstanbul Milletvekilimiz Sn. Azmi Ekinci’ye ve tüm kutlu dava neferleri ile kongremize katılarak bizleri onurlandıran tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz.

AK Parti olarak, il başkanından sandık müşahidine kadar tüm kadrolarımızla birlikte üstlendiğimiz vazifenin ve sorumluluğumuzun farkındayız. Bu sebepten dolayı, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmanın, ancak 2019 yılında kazanacağımız zaferlerle mümkün olacağını çok iyi biliyoruz. Gerçekleşen kongrenin ardından tüm teşkilat mensuplarımız ve gönül birlikteliği içinde olduğumuz kardeşlerimizle birlikte 2019 seçimleri için güçlü bir şekilde adım atmaya devam edeceğiz.  Munzur’un kırk gözesinden aldığımız ikrarlık ile ilimiz de kutlu davanın büyümesi ve pekişmesi için kutlu yürüyüşümüzü ilk gün ki aşk ile sürdüreceğiz.

Kutlu yürüyüşümüzü en kararlı şekilde sürdürerek, kutlu bir tarihin sayfasını yeniden açacağız. Dersimliye yaşatılan Kara Tarihi gün yüzüne çıkarmanın mücadelesini vereceğiz. Kara çetelerin değil ak tarihin tohumlarını yeşerteceğiz. Dört dağın arasından yükselen bu kutlu davanın mücadelesi ile Munzur’un şahitliği ile kutlu davanın zaferini görmek için adım atacağız.

Bu duygu ve düşüncelerimiz ile Ak Davamıza gönül veren tüm canlarımızı yeniden selamlar, sevgi ve saygılarımızı sunarız. Rabbim yar ve yardımcımız, Hızır yoldaşımız olsun" 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim