• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C
  • Tunceli 19 °C

İçişleri Bakan Yardımcısı Öztürk: “Terör 2017’de Türkiye gündeminden silinecek”

İçişleri Bakan Yardımcısı Öztürk: “Terör 2017’de Türkiye gündeminden silinecek”
İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk, güvenlik toplantısı yapmak üzere Tunceli’ye geldi.

Sabah saatlerinde Elazığ´dan askeri helikopterle Tunceli´ye gelen Bakan Yardımcısı Öztürk’ü,  4. Komando Tugay Komutanlığı´nda, Vali Osman Kaymak ile il protokolü karşıladı.

Tunceli Valiliğine geçen İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk, Valilik şeref defterini imzaladıktan sonra makama geçti.

Bakan Yardımcısı Öztürk Saat 14.00’de Tunceli Valiliğinde, kanaat önderleri, muhtarlar, kentte faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya geldi.

“Terör 2017’de Türkiye gündeminden silinecek”

Terörle mücadelenin kararlıkla sürdüğünün altını çizen Bakan Yardımcısı Öztürk, terörün kısa bir zaman içinde sona ereceğini söyledi.

Terörle mücadeleyi bölge halkından destek alarak sürdürmek istediklerini söyleyen Bakan Yardımcısı Öztürk,  “2017 yılında Allah nasip ederse ciddi bir mücadele noktasındayız. Bizim personel olarak,  teknik cihaz olarak ve  hava üstünlüğü olarak hiçbir eksikliğimiz söz konusu değildir. 2016 yılında terörle mücadeledeki başarıyı 2017’de Allahın izniyle Türkiye’nin gündeminden silmiş ve kaldırtmış olacağız.”dedi.

 “Referandumda sizin güvenliğinizi sağlamak boynumuzun borcudur”

16 Nisan’da yapılacak Anayasa değişikliği referandumu ile ilgilide değerlendirmelerde bulunan  Bakan Yardımcısı Öztürk, “Biz size şuraya verin, buraya niye vermiyorsunuz derdinde değiliz. Bizim en büyük mücadelemiz sizi ikna etmek, edemiyorsak  istediğiniz her neyse onu hür ve özgür  bir şekilde sandığa sağlamaktan ibarettir. 16 Nisan’da yapılacak referandumda sizin mutlak güvenliğiniz sağlamak boynumuzun borcudur , sizde oylarınızı hür ve özgür bir şekilde sandığa yansıtacaksınız.”diye konuştu.

Referandumda vatandaşların özgür bir şekilde iradelerini sandığa yansıtmak için çalışacaklarını söyleyen Bakan Yardımcısı Öztürk, “16 Nisan’da  Anayasa referandumu yapılacak. Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi burada da yapılacak. Referandumda bizim yapacağımız en önemli şey sizin özgür iradenizin sandığa sağlamaktan ibarettir.”dedi.

Ziyaret kapsamında Vali Osman Kaymak'la da bir araya gelen Öztürk, askeri yetkililerden terörle mücadele ile devam eden operasyonlara ilişkin bilgi aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim