• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 26 °C
  • Tunceli 27 °C

Cemevi Yönetim Kurulu Başkanı Yurt’tan teşekkür mesajı

Cemevi Yönetim Kurulu Başkanı Yurt’tan teşekkür mesajı
Cemevi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ekber Yurt, Cemevine ait elektrik borcunun Tunceli Valiliği tarafından ödenmesi nedeniyle Vali Osman Kaymak’a teşekkür etti.

Cemevinin uzun süreden beri elektik borcunun olduğunu belirten Cemevi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ekber Yurt, Vali Osman Kaymak ve  elektrik şirketine teşekkür etti.

Yurt, mesajında şu ifadelere yer verdi: “1988   yılında ikrarına bağlılığını her şeye rağmen yitirmeyen ve sayıları yirmiyi geçmeyen güzel canlarımızın biraraya gelerek kurmuş oldukları Tunceli Hacı Bektaş-ı Veli Kültürünü Yayma ve Yardımlaşma Derneği 1993 yılında bugün ilimizde en büyük hizmetlerin verilmesine vesile olan Tunceli Cemevimizin temellerini atmış ve 1995 yılında da Cemevimiz hizmet vermeye başlamıştır.  Gerek yapımı aşamasında gerekse bugüne kadar vermiş olduğu hizmetler aşamasında Cemevi Derneğimiz hep hayırseverlerin destekleri ile devamlılığını sürdürmüştür.

Derneğimiz gelirleri harcama kalemlerimizin fazlalığı nedeni ile kuruluşundan bugüne özellikle elektik faturalarını ödemede sıkıntı yaşamış ve daha sonra da biriken faturaları ödeyemez duruma gelmiştir. Derneğimizin elektrik borcu maalesef üçyüzbin Türk Lirasına yaklaşmıştır. Her ne kadar Tunceli AKSA Şirketi tarafında tarafımıza bir sıkıntı ve zorluk gösterilmese de bu borç bizler de ciddi bir huzursuzluğa sebep olmaktaydı. Bu borcun kapatılması için gerek İl Valimiz Osman KAYMAK ve gerekse AKSA şirket yetkilileri bizleri kırmayarak bu borcumuzun kapatılmasında bizlere katkılarını esirgemediler. Borcun 100 bin TL nı İl Valimiz geri kalanı ise AKSA taerafından ödenmiş ve borç kapatılmıştır.

Cemevi  Yönetim Kurulu ve Şahsım adına  Sayın Valimiz Osman KAYMAK Beye ve AKSA şirketi sahibi ve yöneticilerine; yine Derneğimizin kuruluşunda bugüne kadar Cemevimize katkı sunantüm canlarımıza teşekkür ediyor cümlesine şükranlarımızı sunuyorum.”

                                                                                                                                                        

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim