• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • Tunceli 15 °C

Bildirici, Nazımiye ilçesini ziyaret etti

Bildirici, Nazımiye ilçesini ziyaret etti
Tunceli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Akif Bildirici, Nazımiye ilçesine ziyaret gerçekleştirdi.

İl Müdürü Mehmet Akif Bildirici ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yaşar Bozkurt Nazımiye ilçesine bağlı köylerde alan taraması çalışmaları kapsamında aile ziyaretlerinde bulunan ASDEP personelini ziyaret etti. İl Müdürü Bildirici ve ASDEP personeli daha sonra  Düzgün Baba’yı ziyaret ederek mum yakıp niyaz dağıttı.

Nazımiye ilçesine yapılan ziyaret ile ilgili açıklama yapan Tunceli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Akif Bildirici, “Arkadaşlar sizler ve görev yapan tüm personel arkadaşlarımız sorun ve sıkıntılara rağmen mesai mefhumu gözetmen adanmışlık ruhu içinde kurumsal çalışmalarımıza ve alan taramalarına devam ediyorsunuz. İlimiz merkezde, ilçelerimizde, köylerimizde ve mezralarımızda uğramadığımız hane kalmayıncaya kadar bu çalışmalarımız devam edecek. Ailelerimizi dinleyip sorun ve sıkıntılarını dinleyeceğiz. Evlerine misafir olup çaylarını içeceğiz. Tespit ettiğimiz sorunlarla ilgili vakit geçirmeden gerekli çalışmalarımızı yapacağız. Devletimiz vatandaşlarımız için sunduğu hizmetleri vatandaşa ulaştırmaya gayret göstereceğiz. Gittiğiniz köyde Köy Muhtarıyla birlikte tüm haneleri ziyaret edin. Köylerimizde şehit yakınlarımızı, gazilerimizi, yaşlılarımızı ve engellilerimizi özellikle ziyaret ederek selam veriniz. Yetim ve öksüz çocuklarımız varsa evlerine uğrayıp hallerini sorunuz. Vatandaşlarımızın hizmet alanlarımız ile ilgili yaşadığı en ufak bir olumsuzluktan vicdanen sorumlu olacağımızı unutmayınız”dedi.

ASDEP Personelini ziyaretinin ardından Köy Muhtarı Düzali Seyrek ile birlikte Kıl Köyüne geçerek aile ziyaretlerinde bulunan Bildirici,  80 yaşındaki H.Bakar’ın evine misafir olup aile ile bir süre sohbet edip ailenin sorunlarını dinledi. 

Kıl Köyü Muhtarı Düzali Seyrek,  İl Müdürü  ve ekibe köylerinde yaptıkları alan taramaları çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getirip teşekkür etti. İl Müdürü ve beraberindekiler aile ziyaretlerinden sonra  köyden ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim