• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • Tunceli 12 °C

Abla Aygül Doku: Gülistan'a ne oldu sorusunun cevabını veremiyorlar

Abla Aygül Doku: Gülistan'a ne oldu sorusunun cevabını veremiyorlar
Munzur Üniversitesi öğrencisi Gülistan Doku’dan 533 gündür haber alınamıyor.

 

Abla Aygül Doku, “Tek bir kişi bile Gülistan Doku’ya ne oldu sorusunun cevabını veremiyor. Bugün gencecik bir kadın bulunmuyorsa birilerinin kendilerini sorgulaması, görevimi yapamıyorum deyip o koltuktan inmesi, yerine bu kızımızı bulacak birinin gelmesi lazım değil mi?” diyerek çağrıda bulundu.

533 gündür akıbeti bilinmeyen Gülistan Doku’nun ablası Aygül Doku, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “533 gündür bu ülkede, avuç içi kadar bir kentte, her köşesinde mobese, her dağında kule olan ve eski Vali Tuncay Sonel’in deyişiyle ‘Benden habersiz kuş uçmaz’ denilen bu kentte 533 gündür Gülistan yok” ifadelerine yer verdi.

 

“SİZ NEDEN GÜLİSTAN DOKU’YU BULMAK İSTEMİYORSUNUZ?”

Abla Doku, “Bu ülkenin Emniyet Müdürü, kolluğu, savcısı, İçişleri Bakanı, Cumhurbaşkanı, Adalet Bakanı var ama bu saydıklarımın tek biri bile Gülistan Doku’ya ne oldu sorusunun cevabını veremiyor. O kadar büyük bir çürümüşlüğün içindeyim ki, kendi ülkemizde kendi topraklarımızda öyle çaresiz durumdayız ki, para sizde, teknoloji sizde, kameralar sizde, inceleme sizde, görev sizde, koltuk sizde, bizde hiçbir şey yok. Siz isterseniz Gülistan Doku’yu bulur, katillerini yargılarsınız. Siz neden Gülistan Doku’yu bulmak istemiyorsunuz?” diye konuştu.

 

“BU KADAR ACİZ VE ÇARESİZ OLAMAZSINIZ”

“Bu kadar aciz, bu kadar çaresiz olamazsınız. Bu kadar aciz ve çaresizseniz bu devleti yönetemezsiniz. Bugün gencecik bir kadın bulunmuyorsa birilerinin kendilerini sorgulaması, görevimi yapamıyorum deyip o koltuktan inmesi, yerine bu kızımızı bulacak birinin gelmesi lazım değil mi?” diyen Doku, şunları belirtti:

“Bugün Babalar Günü; hepiniz evde çocuklarınızın başını okşayacaksınız. Peki hangi yüzle? 533 gündür ağlayan bir ablanın, annenin, bir ailenin gözyaşları içinde siz o çocuklarınızı nasıl seviyorsunuz?

Sizde tanrı, insanlık, vicdan ve yükümlülük denen şey nedir gerçekten ben çok merak ediyorum.”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim