• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • Tunceli 16 °C

2023 Şubat ayında burçları neler bekliyor?

EZGİ EMİR

Astrolog Ezgi Emir 2023 Şubat ayında burçları nelerin beklediğini yazdı.

 (Lütfen burcunuzu okurken, öncelikle yükselen burcunuzun yorumunu okuyun. Burcunuzu ve yükselen burcunuzu öğrenmek için; doğum tarihi (gün-ay-yıl), doğum saatiniz ve doğdunuz yerin bilgilerini https://tr.astro-seek.com/ sitesi üzerinden girerek, ücretsiz doğum haritanızı çıkarabilirsiniz. Yapmış olduğum burç analizleri, öncelikle Dersim doğumlu ya da Dersim de yaşayanlar için özel olarak yorumlanmıştır. Daha detaylı analiz için lütfen danışmanlık alınız.)

*2023 YILI GENEL BURÇ YORUMLARINA ULAŞMAK İÇİN https://www.yenidersim.com/dersim-sifa-platformu/2023-yili-burclara-genel-bakis-h1912.html

2023 ŞUBAT GÖKYÜZÜ GÜNDEMİ:

  1. 05 Şubat 2023 saat 21:27, 16°40′ Aslan burcunda Dolunay gerçekleşiyor.
  2. 11 Şubat 2023 saat 14:23 Merkür, Kova burcuna geçiyor.
  3. 15 Şubat 2023 saat 15:23 24°04′ Balık burcunda Venüs ve Neptün kavuşuyor.
  4. 16 Şubat 2023 saat 19:42 27°44′ Kova burcunda Güneş ve Satürn kavuşuyor.
  5. 19 Şubat 2023 saat 01:35 Güneş, Balık burcuna geçiyor.
  6. 20 Şubat 2023 saat 10:06, 01°22′ Balık burcunda Yeniay gerçekleşiyor.
  7. 20 Şubat 2023 saat 10:56 Venüs, Koç burcuna geçiyor.

* Ayrıca 25-28 Şubat 2023 – Jüpiter ve Şiron 14°26′ Koç burcunda kavuşumu yaklaşıyor. (Tam kavuşum 12 Mart 2023 saat 08:36)

Şubat 2023, fırtına öncesi sessizlik! Mart ayında Satürn Balık burcuna, Pluto Kova burcuna giriyor ve Jüpiter ile Chiron Koç burcunda tam kavuşumda olacak. Mart rüzgarları çok sert! Bu sebeple o zamana kadar, Şubat ayı bizlere, yarım kalmış işleri tamamlamak ve değişim-dönüşüm öncesi hazırlanmak için bir şans veriyor.

Karmanın lordu Satürn burç değiştirdiğinde, size mutlaka maddi anlamda, eylemlerinize göre ödül ya da ceza verir. Pluto burç değiştirdiğinde zaten en derin korkularınızla yüzleştirmeden bırakmaz. Şiron ve Jüpiter kavuşumu kendini bilenler için yüksek şifa barındırırken, kendini bilmezler için şifayı mumla aratacak güçtedir.

Kısacacı bir dönem değişikliğinin hemen öncesindeyiz. Keserin sapıyla birlikte döndüğü ve muazzam bir şekilde biçtiğini göreceğiz. Bir şeyleri düzeltmek için Şubat ayı boyunca vaktiniz olduğunu unutmayın…

1.05 Şubat 2023 saat 21:27, 16°40′ Aslan burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Ne olursa olsun gerçeğin peşinden gitmek zorunda hissedeceksiniz. Olması gereken ne ise eninde sonunda gerçekleşecektir. Bu dolunaya Uranüs tam kare yapıyor ve asla uzlaşma yok diyor. İçgüdüsel olarak mantıklı olmayan her şeye dur ve bırak dedirtecek. Ayrıca yer hareketlerinde artış gözlemlenir.

2.11 Şubat 2023 saat 14:23 Merkür, Kova burcuna geçiyor. Merkür hava burçlarında kendini daha iyi ifade eder. İletişim, zeka, farkındalık, merak ve nesnellik konuları ön plana çıkacak ve hareketlenecektir. Bu geçiş boyunca; öğrenme, eğitim alma, araştırma yapma, sosyal ağ oluşturma ve grup etkinlikleri yapmak için idealdir.

3.15 Şubat 2023 saat 15:23 24°04′ Balık burcunda Venüs ve Neptün kavuşuyor. Bu sene evrenin Sevgililer Günü hediyesi olarak düşünebilirsiniz. Sevgiden sorumlu Venüs ve onun bir üst oktavı ilahi sevgiyi anlatan Neptün; bütünü içinde barındıran Balık burcunda kavuşacak. En romantik, en şanşlı, en ilahi bir gün. Bireysellikten ziyade toplumsal ve hatta global sevgiyi hissetmemiz için bir kapı açılıyor. Hayvan dostlarımıza, ihtiyaç sahiplerine sevgiliniz, eşiniz ve partneriniz ile yapacağınız yardımlar size mutluluk ve refah olarak dönecektir. Bir ilişki içinde olsanız da olmasanız da, bu, sonsuz bilgeliği ve rehberliği almak için kalbinizle "bilmediğiniz" bir yerden bağlantı kurmanın tam zamanı.

4. 16 Şubat 2023 saat 19:42 27°44′ Kova burcunda Güneş ve Satürn kavuşuyor. Venüs ve Neptün kavuşumunun bir gün sonrasında gerçekleşecek Güneş ve Satürn kavuşumu, evren kapılarını aktifleştirip, enerjiyi doruk noktasına taşıyacaktır. Eğer ki hayalleriniz ve idealleriniz daha yüksek ve koşulsuz bir sevgi amacı taşıyorsa; Güneş ve Satürn kavuşumu size, hayallerinizi ve ideallerinizi gerçekleştirebilmeniz için sağlam temeller verecektir. İstekleriniz (Venüs), evrenin istekleri ile (Neptün) ile uyumluysa, yani bireyselliğin içinde bile toplumsal ve hatta kolektif istekler ve amaçlar taşıyorsanız, Karmanın lordu olan Satürn burç değiştirmeden önce Güneş ile yaptığı bu kavuşum ile; size ilerlemeniz için gereken desteği verecek, kapıları sizlerin maddi gelişiminiz için aralayacaktır. Ama istekleriniz ve hayalleriniz sırf bireysellik içeriyorsa, bu durumunda karakter gelişiminiz için önünüze ağır engeller çıkaracaktır.

5.19 Şubat 2023 saat 01:35 Güneş, Balık burcuna geçiyor. Tüm Balık burçlarının doğum günü kutlu olsun! Balık burcu, zodyağın son burcu ve 12 aylık döngüyü yani bir astrolojik yılı tamamladığımız zamandır. Bu sebeple Şubat ve Mart (Koç ekinoksundan önceki zaman); fiziksel, zihinsel ve ruhsal olarak kendinizi hesaba çekmeniz, değerlendirmeniz, arındırmanız gereken bir zaman dilimidir.

6.20 Şubat 2023 saat 10:06, 01°22′ Balık burcunda Yeniay gerçekleşiyor. Bu Yeniay soyut olanı somutlaştırmayı ve 5 boyutlu hayalleri, 3 boyutlu gerçeklere dönüştürmeyi sağlayacak. Ruhunuzun evrilmesi, varması gereken yola girmesi ve ilerlemesi için evren tarafından ciddi mesajları rüyalarınız aracılığıyla alabilirsiniz. Dikkatli ve algınızın açık olması gereken bir dönem.

7.20 Şubat 2023 saat 10:56 Venüs, Koç burcuna geçiyor. Koç burcunda Venüs "BUNU ve ŞİMDİ İSTİYORUM" der. Kısa vadeli ne istediğini bilir ve istediğinin peşinden alana dek gider. Venüs Koç’un en iyi özellikleri cesareti, canlılığı, gerçekliği, samimiyeti ve duygusal dürüstlüğüdür. Venüs’ün Koç burcundaki bu hali, kendinizle ve başkalarıyla duygusal dürüstlüğü uygulamak için çok olumlu bir zamandır. Sev ve sahip ol; Duygularınızı, değerlerinizi, beğenilerinizi ve beğenmediklerinizi kabul etmek ve sahiplenmekle ilgilidir.

*Ayrıca 25-28 Şubat 2023 – Jüpiter Şiron Koç burcunda kavuşumu yaklaşıyor. (Tam kavuşum 12 Mart 2023 saat 08:36). Şubat ayının son haftasında Jüpiter 11° Koç burcunda, Şiron 13° Koç burcunda. Kavuşma yavaş yavaş gelişiyor ve dolayısıyla bu kavuşumun etkileri başlıyor. (ve Mart ayında kesinleşecek).Bu süreçte herhangi bir duyguya, olaya veya gelişmeye - içinizde kırılganlık duyguları uyandıran her şeye - dikkat edin. Şiron, hepimizin hissettiği ve hepimizin paylaştığı o yaradır. Ve Jüpiter bu durumu büyütmek ya da şifalandırmak üzere harekete başlıyor. Aslında ana amaç acı çektirmek değil, ama yaradılış gereği çoğumuz öğrenmeyi acı çekerek deneyimliyoruz ve olgunlaşma sürecimiz sarabildiğimiz yaralarımız doğrultusunda ilerliyor.

Mesela bu süre zarfında; çocukluğunuzdan eski acılara dair geri dönüşler yaşayabilirsiniz. Seni görmezden gelen bir ebeveyn. Sana zorbalık yapan bir sınıf arkadaşı. Size kendinizi yetersiz hissettiren bir öğretmen. Diğer insanların önünde kendinizi açıkta veya utanmış hissettiğiniz bir olay…Eski yaralar, tam olarak işlemediğimiz acı verici deneyimleri bize hatırlatmak için yeniden su yüzüne çıkacaktır. Yaranın bu şekilde kabul edilmesi, iyileşme sürecinin normal bir parçasıdır. Şifa GELECEK, ama önce yarayla dost olmamız gerekiyor.

 

2023 ŞUBAT AYI KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ:

Kariyer ve Finans: Çalışmak heyecanlı olacak, beklediğinizden fazlasını başaracak ve hedeflerinize kolayca ulaşacaksınız. Planlarınızı hayata geçirmek ve yeni projelere başlamak için harika bir ay. Çeşitli fırsatlar önünüze çıkacak ve harika sonuçlar verecektir. İyi kazançlar elde edeceksiniz.

Sağlık: Beslenmenize ve egzersiz düzeninize dikkat ettiğiniz takdirde sağlığınız iyi olacaktır.

İlişkiler: Aile üyeleri arasında yanlış anlaşılma olasılığı vardır. İletişiminizi net tutun ve bunları tartışmaya ve çözmeye açık olun. Yeni arkadaşlar ve bağlantılar kurmak için iyi bir zaman. Romantik ilişkiler için de oldukça iyi bir ay.

2023 ŞUBAT AYI BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA:

Kariyer ve Finans: Kariyer açısından çok iyi bir ay olacak. Çalışmanızı geliştirmek için tavsiyeye ve yeni teknikler öğrenmeye açık olun. Meslektaşlar size saygı duyacak ve patronlar cömert davranacaklar. Ay boyunca finansal ödüller ve kazançlar gelecek. Kariyerinizi genişletmek ve büyütmek için iyi bir zaman.

Sağlık: Ayın başına doğru mide ile ilgili bazı problemler canınızı sıkabilir. Sağlıklı beslenin, rahat ve sakin kalın.

İlişkiler: Aileniz size destek olacak ve ailenizle güzel zamanlar geçireceksiniz. Aşırı duygusal olabilirsin. Bu nedenle gergin tavır, asabiyet ve gereksiz tartışmalardan kaçının.

2023 ŞUBAT AYI İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER:

Kariyer ve Finans: Başarı yavaş gelecek ama ısrarcı ve istikrarlı olmanız sayesinde gelecek. Önerilere ve iyileştirmelere açık olun. Bu süre zarfında yapılan yatırımlar iyi kar getireceğinden, mali açıdan iyi bir ay.

Sağlık: Ayın başlangıcı sağlığınız için iyi olacak. Kendinizi enerjik ve heyecanlı hissedeceksiniz. Ayın ilerleyen günlerinde işle ilgili bazı baskılar moralinizi bozabilir, sabırlı olabilir ve iletişiminizi düzgün ilerletebilirseniz strese girmezsiniz.

İlişkiler: Başkalarına neyi, nasıl söyleyeceğinize dikkat etmelisin. Konuşmadan önce iyice düşünmelisiniz. Patavatsızlık kalp kırmanıza sebebiyet verebilir. Ayrıca romantizm ve evlilik planları için iyi bir ay. İlişkinizi somut bir zemine oturtmak için harekete geçebilirsiniz.

2023 ŞUBAT AYI YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ:

Kariyer ve Finans: Çabalarınızda başarılı olacaksınız, ancak bunun bedeli sıkı çalışma ve tutarlılık olacaktır. Kendinize güvenin ve inanın. Ay sonuna doğru emeklerinizin karşılığını alacaksınız.

Sağlık: Rahatlamanız ve pozitif olmanız gerekiyor. Küçük meseleler üzerinden strese girmeyin, sabırlı ve sakin olun.

İlişkiler: İyi bir ruh halinde olmayacaksın, bu yüzden ilişkilerinizde aşırı tepki vermemeye çalışın. Evlenmeyi planlıyorsanız, Şubat ayının üçüncü haftasına kadar beklemeniz önerilir.

 

2023 ŞUBAT  AYI ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN:

Kariyer ve Finans: Bu ay, olumlu tutumunuz işinizde çok şey başarmanıza yardımcı olacak. Meslektaşlarınız ya da ortaklarınız, işbirlikçi ve destekleyici olacak ve bu sayede de hedeflerinize ulaşacaksınız. Kariyer grafiğiniz yükselecek ve mali durumunuzda da olumlu sonuçlar göreceksiniz.

Sağlık: 2023 Şubat ayının ilk yarısında bazı küçük sağlık sorunları canınızı sıkabilir. Soğuk algınlığı ve öksürük sizi rahatsız ve huzursuz edebilir.

İlişkiler: Partnerinizle aranızdaki bazı yanlış anlaşılmalar moralinizi bozabilir. Akrabalarınızla da parasal sorunlar yaşayabilirsiniz. Herhangi bir ilişki için en iyi bir ay değil. Kendinizi yalnız kalmış hissedebilirsiniz.

2023 ŞUBAT AYI BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK:

Kariyer ve Finans: Kariyer açısından bu ay çok iyi başlayacak, İlahi dokunuşuna sahip olacak ve ilgi odağı olacaksınız. Ancak ikinci yarıda dikkatli olmanız ve çabalarınızda hoşgörülü olmamanız gerekiyor. Plan yaparsanız ve sıkı çalışırsanız, geliriniz artacaktır.

Sağlık: Sağlığınız bu ay iyi olacak. Dengeli ve sağlıklı beslenme konusunda dikkatli olmalısınız. Egzersiz yapmak bir zorunluluktur.

İlişkiler: Aile üyeleri ile ilişkiler iyi olacaktır. Kardeşlerinizle iyi bir bağ kuracaksınız. Aşk hayatınız iyi olacak ve partnerinizle büyük bir bağı paylaşacaksınız. Eski bir ilişkiniz yeniden alevlenebilir.

2023 ŞUBAT  AYI TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ:

Kariyer ve Finans: Kariyerinizle ilgili bazı değişiklikler beliriyor. Şubat ayında işle ilgili birçok seyahat olacak. İşyerinde her türlü çatışmadan uzak durmaya çalışın. Patronlarınız ve meslektaşlarınızla açık ve dürüst bir şekilde iletişim kurun. Aşırı tepki vermemeye, uzlaşmacı olmaya dikkat edin.

Sağlık: Bu ay gezegenlerin yerleşimi sağlığınız için pek elverişli değil. Eklem ağrıları ve uykusuzluk yaşayabilirsiniz. Sakin kalmaya çalışın ve aşırı tüketimden kaçının.

İlişkiler: Bu ay duygusal olarak yüklü ve aşırı tepkisel olacaksınız. İlişkilerinizi sürdürmek için gerçekten çalışmanız gerekiyor. Sakin kalmalı ve olayları biraz akışa bırakmanın zamanı.

2023 ŞUBAT  AYI AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP:

Kariyer ve Finans: Bu ay özellikle ilk yarısında Akrep bireyleri için olumlu geçecek. İyi fırsatlar önünüze çıkacak ve üstlerinizden ve meslektaşlarınızdan övgüler alacaksınız. İş dünyasındaki insanlar için denizaşırı ülkelerden işbirliği oldukça büyük bir olasılık.

Sağlık: Zihniniz huzursuz olacak ve onu sakinleştirmeniz gerekiyor. Yoga ve meditasyon, zihinsel kaosu çözmek için en iyi çarelerdir.

İlişkiler: İlişkilerde, özellikle romantik ilişkilerde inişler ve çıkışlar olabilir, ancak ayın üçüncü haftasına doğru farklılıkları çözebilecek ve bağları güçlendirebileceksiniz.

 

2023 ŞUBAT  AYI YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY:

Kariyer ve Finans: Mali durumunuz bu ay artacak ve kariyerinizde bir artış elde edeceksiniz, ancak bunun bedeli çok çalışmak ve zihinsel kaygılar olacaktır. Bu ay hedeflerinize ulaşmak için çok çaba sarf etmeniz gerekecek.

Sağlık: Bu ay ruh sağlığınıza odaklanmalısınız. Rahatlamaya, sakin olmaya ve hayatınızdaki iyi ve olumlu yönlere odaklanmaya çalışın.

İlişkiler: İletişiminizde net olun. Aile üyeleri arasında bu ayın sonunda düzelecek olan bazı yanlış anlaşılmalar olabilir. Bu ay ruh eşinizi bulma şansınız var.

2023 ŞUBAT  AYI OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK:

Kariyer ve Finans: Hedeflerinize ayak uydurmak için çok fazla ekstra sıkı çalışma, konsantrasyon, odaklanma ve disiplin uygulamanız gerekecek. Finansal olarak, bu en iyi ay olmayabilir. Ekstra harcamalardan kaçınmaya çalışın ve para konularında dikkatli olun.

Sağlık: Rahatlamaya ve dengeli beslenmeye çalışın. Düzenli sağlık kontrolleri yaptırmak iyi bir fikir olabilir.

İlişkiler: İlişkilerinizde alan vermelisiniz. Kendinize konsantre olun. Zorba tavrınız, ortaklıklarınızda strese neden olabilir. Romantizm için iyi bir ay değil.

2023 ŞUBAT AYI KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA:

Kariyer ve Finans: Şubat 2023, çalışkan Kova burcuna kesinlikle bazı dersler verecek. İş hayatınızda farklı bir yaklaşım deneyin. Değişime açık ve uyumlu olun. Kararlılık ve sıkı çalışma sizin varlığınızdır. Aslında Ekim ayına kadar parasal konularda ve yatırımlarda risk almayın.

Sağlık: Ayın ikinci yarısında sağlığınıza dikkat edin. Dikkatli olmaya ve önleyici tedbirler almaya çalışın.

İlişkiler: Ayın ilk yarısı romantizm için iyi olacak, ancak 16 Şubat’ta Güneş Kova'da Satürn'le kavuştuğunda, sevdiklerinizle çok fazla ego çatışması yaşayabilirsiniz. Egonuzdan kurtulmaya çalışın ve sabırlı olun. Gerçekten ihtiyacınız olacak.

2023 ŞUBAT  AYI BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK:

Kariyer ve Finans: Bu ay saldırganlığınızı kontrol etmeniz gerekiyor. İşyerindeki tüm tartışmalardan kaçının. Patronunuz uyum sağlayamıyor olabilir ve meslektaşlarınız destekleyici olmayabilir. Bu nedenle pozitif kalmanız gerekiyor. Mali durumunuza dikkat edin ve fazla harcamamaya çalışın. Kayıp olasılığınız çok yüksek.

Sağlık: Kendinizle zaman geçirin ve kendinize odaklanın. Uykusuzluk çekebilirsiniz. Rahatlamaya, meditasyon yapmaya ve egzersiz yapmaya çalışın.

İlişkiler:  Konuşmadan önce düşün. Teklif etmek istiyorsanız, acele etmeyin ve emin olun. Ailenize ve arkadaşlarınıza değer verin ve küstah ve bencil olmayın.

 

Bu yazı toplam 21340 defa okunmuştur.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim