• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 19 °C
  • Tunceli 23 °C

2023 Ağustos ayında burçları neler bekliyor?

EZGİ EMİR


Astrolog Ezgi Emir'den burç yorumları

 (Lütfen burcunuzu okurken, öncelikle yükselen burcunuzun yorumunu okuyun. Burcunuzu ve yükselen burcunuzu öğrenmek için; doğum tarihi (gün-ay-yıl), doğum saatiniz ve doğdunuz yerin bilgilerini https://tr.astro-seek.com/ sitesi üzerinden girerek, ücretsiz doğum haritanızı çıkarabilirsiniz. Yapmış olduğum burç analizleri, öncelikle Dersim doğumlu ya da Dersim de yaşayanlar için özel olarak yorumlanmıştır. Daha detaylı analiz için lütfen danışmanlık alınız.)

*2023 YILI GENEL BURÇ YORUMLARINA ULAŞMAK İÇİN https://www.yenidersim.com/dersim-sifa-platformu/2023-yili-burclara-genel-bakis-h1912.html

2023 AĞUSTOS GÖKYÜZÜ GÜNDEMİ:

  1. 01 Ağustos 2023 saat 21:31, 09°15′ Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor.  
  2. 08 Ağustos 2023 saat 09:54, 15°30′ Aslan kapısı açılıyor.(Gün boyu aktif).
  3. 13 Ağustos 2023 saat 14:10, 20°28′ Aslan burcunda Retro Venüs ve Güneş kavuşumu gerçekleşiyor.
  4. 16 Ağustos 2023 saat 12:38, 23°17′ Aslan burcunda Yeniay gerçekleşiyor.
  5. 23 Ağustos 2023 saat 12:01 Güneş, Başak burcuna geçiyor.
  6. 23 Ağustos 2023 saat 23:00 Merkür, 21°51′ Başak burcunda retro harekete geçecek. 15 Eylül 2023 saat 23:21 Merkür, 08°00′  Başak burcunda ileri harekete geçecek.
  7. 27 Ağustos 2023 saat 16:20 Mars, Terazi burcuna geçiyor.
  8. 29 Ağustos 2023 saat 05:39 Uranüs, 23°04′ Boğa burcunda durağan harekete geçiyor. 27 Ocak 2024 saat 10:35 Uranüs, 19°05′ Boğa burcunda ileri harekete geçiyor.Uranüs’ün tamamen Boğa burcu transitini bitirip, İkizler burcuna geçmesi 26 Nisan 2026.
  9. 31 Ağustos 2023 saat 04:35, 07°25′ Balık burcunda Dolunay gerçekleşiyor.

Ağustos, galibiyetler ve parlak anlar için fırsatlar getirecek, ancak şu anda geri giden dört gezegen (Venüs, Satürn, Neptün, Plüto) ve bu ayın sonlarında iki gezegen daha geri gidecek olduğundan (Merkür ve Uranüs), ilerleme yavaş olacak. Hiç ilerleme kaydetmiyormuşuz gibi hissedeceğimiz anlar da olabilir. Yine de gerilemeyle ilgili iyi olan şey; ilerlemek için en iyi adımları belirleyebilmemiz için bize durup düşünme şansı vermeleridir.

1.  01 Ağustos 2023 saat 21:31, 09°15′ Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. 

Gerilemelere rağmen Ağustos, özgürlüğü seven Kova burcunda durağan bir dolunay ile sıcak bir şekilde geliyor. Bu ay, engellerin ve kendi kendine empoze edilen sınırlamaların üstesinden gelmek için yararlı olabilir. Bununla birlikte, Venüs retrosu yaşam kalitesi sorunlarını yoğunlaştırırken, bu dolunay aynı zamanda marjinal topluluklar içindeki müttefiklik zorunluluğuna yönelik ihtiyacı da vurgulayabilir. Kova aynı zamanda radikal değişimi destekleyen topluluk odaklı bir burç olduğundan, bu göksel olay bizi sahip olabileceğimiz tüm modası geçmiş ve bağnaz inançları kontrol etmeye teşvik eder. Kızgın Mars'ın bu ayın sonunda adil fikirli Terazi'yi ziyaret ederek ekonomik ve cinsiyet eşitsizliği gibi konulardaki çatışmayı hararetli bir seviyeye getirmesiyle bunun devam edecek bir tema olmasını bekleyebiliriz.

  1. 08 Ağustos 2023 saat 09:54, 15°30′ Aslan kapısı açılıyor (Gün boyu aktif).

"Ve bir şeyi istediğin zaman, onu başarman için tüm evren işbirliği yapar."

Aslan Kapısı Portalı, fiziksel ve ruhsal alemler arasında akan artan kozmik enerji zamanını işaret ediyor. Ruhun vücut bulmasını vurgulayan, hayatın nimetlerinin bolluğunu kutlayan, yüksek ruhsal bilgeliğe erişen, büyümeyi besleyen, mevsimin nimetlerini tezahür ettiren ve hasat eden kozmik bir nefes gibidir.

Aslan Kapısı Portalı, Güneş Aslan burcunda iken, Dünya, Orion Kuşağı ve Sirius yıldızı sıralandığında gerçekleşir, bu da Sirius yıldızının yükselişiyle harekete geçer. Olay, güneş Aslan mevsiminde (güç ve kararlılıkla bilinen burç) gerçekleştiğinden, bu nedenle Aslan Kapısı Portalı adı verilmiştir. Bu etkinlik her yıl 26 Temmuz'dan 12 Ağustos'a kadar gerçekleşir. 8 Ağustos'ta (8/8)  zirveye ulaşır (portal o gün en güçlü güce sahiptir). Hayatınızda yeni bir şey tezahür ettirme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Pozitif enerjinin bolluğunun insanların hedeflerini belirlemelerine ve özlemlerini ortaya koymalarına yardımcı olduğu ve tüm bunların gerçekleşeceğine inanılan en çok beklenen kozmik olaylardan biridir.

Önemi nedir? Aslan Kapısı Portalı, Galaktik kapının açılmasıdır ve yüksek frekanslı enerjinin veya bilgeliğin patlamasını sembolize eder, bu bize büyüme ve tezahür için büyük bir fırsat sunar. Bu dönem, özlemlerimizi artırmamıza, yeni fikirler ve özlemler ortaya koymamıza, bilincimizi yükseltmemize ve ruhsal enerjimizi yükseltmemize izin verir. Yaşam tarzında değişiklik arayan, yeni hedefler belirleyen veya daha fazlasını başarmak isteyenler için ideal zamandır.

Tarihteki yeri nedir? Bu astrolojik ve ruhsal geçidin kökleri eski Mısırlılara kadar uzanır ve binlerce yıldır enerjiyi ve iyi hisleri harekete geçirmenin kutsal bir zamanı olarak gözlemlenir ve onurlandırılır. 8-8 Aslan Kapısı Portalı, 8-8 numaralı güç merkezi, Aslan Aslan'ın Astrolojik burcundaki Güneş'in varlığı ve ufukta Sirius yıldızının yükselişi ile işaretlenir. Sirius genellikle Jüpiter gezegeninin engin nitelikleriyle ilişkilendirilir ve eylem ve başarı için enerjik bir dürtü taşır, tezahür için açık bir pencere sağlar ve yaşamınızdaki nimetleri tezahür ettirmek için doğal enerjiyle bilinçli olarak birlikte yaratır. Sirius yıldızı gece gökyüzünde yükselirken, Avcı Kuşağı doğrudan Giza Piramidi ile hizalanır ve Dünya'ya bakış açımızdan, Sirius'un (görebildiğimiz en  parlak yıldız)  Dünya'ya yaklaştığı görülür. (Sirius yıldızı Güneşimizin iki katı büyüklüğünde ve 26 kat daha parlaktır.) Bu nedenle, Aslan Kapısı Portalı sırasında bu süre zarfında sizin için  çok derin ve güçlü bir ruhsal ışık kaynağı mevcuttur.

Eski Mısır kozmolojisine göre Aslan Kapısı, yeni bir yılın şafağı ve gelecek için yeni kararlar aldıkları bir dönemdir. İlginç bir şekilde, eski Mısırlılar Sirius yıldızına (en parlak yıldız) saygı duyuyorlardı ve cennete ve bilgeliğe açılan kapı olduğuna inandıkları için tüm törenleri ve yaşam tarzları Sirius'un etrafında dönüyordu. Bu nedenle, o zamanlarda Sirius'un gökyüzündeki en güçlü ve en parlak olduğu gibi, Aslan Kapısı açılışından yararlanmaya başladılar. Bu portalın, Güneş Aslan burcunda, dünya ve Sirius'un Giza (Mısır) piramitleriyle tam hizaya girmesiyle oluştuğuna inanıyorlardı. Hinduizm'de de Sirius (Köpek yıldızı), sadık köpeği için cenneti terk etmeye hazır olan ancak sonunda Svana için yaptığı fedakarlık düşünüldüğünde cennete girmesine izin verilen Kral Yudhisthira'nın köpeği Svana olarak bilinir. Hinduizme göre yıldız aynı zamanda doğru davranış ve bilgiyi de sembolize eder.

8 sayısı (8/8): Bu portal aynı zamanda bollukla da bilinir, çünkü 8 sayısı, numerolojiye göre sonsuzluğu temsil eder. No.8'in önemi de bu günü çok özel kılıyor. 8 sayısı güveni, tutkuyu, gücü, dayanıklılığı, karmik döngüleri ve sonsuz dönüşümü sembolize eder. Aslan kapısı portalı ardına kadar açıkken ve 8/8'deki yeni ayda, sizin için en iyi olan her şeyi kullanmak için büyük bir fırsat olarak algılanır.

Ne yapmalısınız? Güneş, genel refahımız için nihai enerji kaynağıdır ve Sirius yıldızı bize ruhsal bedenlerimize hayat veren yüksek enerji yağdırırken bu portal da öyledir. Bu, evrenin sizi dinlemeye hazır olduğu, ikinci bir şans elde ettiğinizi hayal edebileceğiniz, yılın zamanıdır. Bu dönemde cesur ve cüretkar Aslan, harekete geçmemiz için bize güç veriyor. En iyi şekilde yararlanmak için gününüzü akıllıca planlayın! Dünyanın dört bir yanındaki astrologlar, bugün özlemlerinizi yazmanızı ve onlar hakkında yüksek sesle konuşmanızı tavsiye ediyor. Güne dua, dilek, meditasyonla başlayın. Zihninizi arındırın ve yeni net hedefler belirleyin.

Ruhsal dünyaya açılan bu eşsiz enerjik açılım,  güneş Aslan'ın  (Aslan) burcundayken gerçekleşir . Bir Burç olarak Aslan, kalp merkezi ile ilişkilendirilir ve İlahi Olan'ın bireyselleştirilmiş ifadesini temsil eder. Aslan enerjisi,   Sirius yıldızı ve Büyük Merkezi Güneş aracılığıyla yayınlanan yüksek bilincin yükseliş kodlarını ve enerjilerini demirlemek için mükemmel bir aşamadır. Bu hizalanma gerçekleştiğinde, DNA'yı uyandıran  , insan enerji alanını aktive eden ve yüksek titreşim frekanslarını ve uyanış kodlarını ileten yoğun bir ışık ve pozitif enerji dalgalanması olur. Ruhsal Güneş olarak adlandırılan Sirius'tan yükseliş, üstatlık ve evrimin ışık kodları Dünya'ya doğru akarak insanlığa yükseliş yolunda ilerlemek için başka bir aktivasyon seviyesi ve fırsat sunar. Aslan Kapısı enerjisi, İlahi Işığınızı daha tam olarak uyandırmak ve hayalinizdeki yaşamı fiziksel bir formda tezahür ettirmek için İlahi Vasfı somutlaştırmakla ilgilidir. Aslan Kapısı Portalı sırasında hepimizin deneyimlediği Aslan enerjisi  (kişisel burcunuz ne olursa olsun) asilzade ile ilişkilidir ve dolayısıyla bu hizalanma, herkes için mevcut olan daha yüksek yaşamın kraliyet kodlarını uyandırmak olarak görülebilir.

Kısacası, Aslan Kapısı Portalı, bu yıl zaten güçlü olan değişim ve dönüşüm dalgalarının, inanılmaz hızlandırılmış yükseliş dönemini işaret ediyor…

 

  1. 13 Ağustos 2023 saat 14:10, 20°28′ Aslan burcunda Retro Venüs ve Güneş kavuşumu gerçekleşiyor.

Aslan burcundaki bu kavuşum özellikle Haziran sonunda başlayan yurt dışı, eğitim, yasal süreç ve mahkeme konularıyla alakalı devam eden konularda gelişmelerin ve fırsatların gündeme geleceğini gösteriyor.

4. 16 Ağustos 2023 saat 12:38, 23°17′ Aslan burcunda Yeniay gerçekleşiyor.

Cesur Aslan'daki yeni ay ay ortasına geldiğinde değişim bir tema olmaya devam ediyor. Aslan burcundaki yeniay bize sağlıklı bir şekilde kendini ifade etme konusunda ilham verirken, kendimizin daha özgün bir versiyonunu kucaklamak için geride bıraktığımız bir şeyi atmaya hazır olabiliriz. Ayrıca bu yeni ay, sadece eğlence için olsa bile yeni bir şeyler deneme cesaretini bulmanın yanı sıra yaratıcı atılımlar için de faydalı olabilir.

  1. 23 Ağustos 2023 saat 12:01 Güneş, Başak burcuna geçiyor.

 “Kaosla savaşanların burcu” Başak mevsimi başlıyor. Karmaşık sorunlara pratik çözümler bulabilme yeteneğini ön plana çıkacak. Özenli, düzenli, verimli, titiz, inceleyici ve eleştirel olabiliriz. Bir sistem ve düzen kurma ve bunu sağlıklı bir şekilde işler hale getirme konusunda istekli olacağız. Kış hazırlıkları başlasın.

  1. 23 Ağustos 2023 saat 23:00 Merkür, 21°51′ Başak burcunda retro harekete geçecek. 15 Eylül 2023 saat 23:21 Merkür, 08°00′  Başak burcunda ileri harekete geçecek.

Yaz biterken ve Başak burcu mevsiminin ilk günü gelirken Merkür gerilemesi de beraberinde geliyor. Dikkatimiz eğlenceden çok sonbahara hazırlanmaya ve hayatımızın temel taşlarıyla ilgilenmeye odaklanacak. Genellikle Merkür'ün geri gittiğinde gözden geçirme, kontrol ve revize zamanıdır. Yeni planlar ve yeni adımlarla ilerleme zamanı değildir.

  1. 27 Ağustos 2023 saat 16:20 Mars, Terazi burcuna geçiyor.

Mars; kendimizi ortaya koyma, mücadele ve rekabet etme kapasitemizi temsil eder. Dolayısıyla Mars Terazi burcunda iken; politik olabilen ve strateji kurabilenler kazanır. Baskıcı, saldırgan olmaktan ve işleri istediğimiz gibi yapmaktansa, daha çok yaptığımız işlerle başkalarını memnun etmeyi tercih edersek ilerleyebiliriz.

 

  1. 29 Ağustos 2023 saat 05:39 Uranüs, 23°04′ Boğa burcunda durağan harekete geçiyor. 27 Ocak 2024 saat 10:35 Uranüs, 19°05′ Boğa burcunda ileri harekete geçiyor.Uranüs’ün tamamen Boğa burcu transitini bitirip, İkizler burcuna geçmesi 26 Nisan 2026.

Sürprizlerin ve beklenmeyenlerin gezegeni Uranüs, ayın ikinci dolunayı olan Balık burcundaki mavi aydan önce geri hareketine başlayacak ve derin bir duygusal rahatlamaya ilham verecektir.

  1. 31 Ağustos 2023 saat 04:35, 07°25′ Balık burcunda Dolunay gerçekleşiyor.

Ve Ağustos ayı sonunda Balık burcunda ayıltıcı bir dolunay gerçekleşerek; bizi dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek için istediğimiz şeyi uygulamaya çağırıyor.

2023 AĞUSTOS YÜKSELEN KOÇ:

Bu ay boyunca, Koç burcunda doğan bireyler, Aslan'daki Venüs ve Güneş'in etkili varlığıyla birlikte kendilerini sürekli bir büyüme yolunda bulacaklar. Bununla birlikte, Venüs'ün şu anda geri harekette olduğuna dikkat etmek önemlidir, bu da bazı hayal kırıklıklarına neden olabilir, çünkü arzularınız umduğunuz kadar hızlı tezahür etmeyebilir. Sabırsızlığın cazibesine direnmek bilinçli bir çaba gerektirecektir. Bununla birlikte, kendinizi kucaklamayı seçerseniz, bu göksel konfigürasyonda bir umut ışığı vardır. Ödüller hemen belli olmasa da, bu kozmik akımlarda gezinme isteğinizin sonunda olumlu sonuçlar vereceğinden emin olabilirsiniz.

Kariyer ve Finans: Koç burcu burçları, para ve finans açısından iyi bir ay yaşayacaklar. Bu, uzmanlığınızı artırmak ve yeni beceriler öğrenmeye yatırım yapmak için iyi bir ay olacak. İkinci haftadan sonra, iş sahibi insanlar büyüme ve kazanımlar görecek. İş adamları harcamalarına dikkat etmelidir.

Sağlık: Koç için sağlık ortalama olacaktır. Mide ile ilgili bazı sorunlar göz ardı edilemez. Aşırı stresli hissedebilirsiniz ve bunun tek yolu sağlıklı beslenmektir.

İlişkiler: Koç burcu bu ay aşırı duygusal ve hassas olacak. Partneriniz sizin huysuzluğunuzla baş edemeyebilir ve bu durum çiftler arasında bazı yanlış anlaşılmalara yol açabilir. Bekarlar kendilerini yalnız hissedebilir ve aşık olanlar aşırı hassas olabilir.

2023 AĞUSTOS YÜKSELEN BOĞA:

Gezegensel geri hareketlerin ortasında bile, Boğa burcu dirençli ve etkilenmeden kalır. Aslında, bu göksel olayların ortasında bazı beklenmedik faydalar keşfedebilirsiniz. Geriye dönük hareket, başkalarının yargıları veya eleştirileri tarafından yük altına girmeden, kişisel bakıma öncelik verme ve kişisel zamanın tadını çıkarma fırsatı sunar. Önemli kararlar vermeden veya bir teklifi dikkatlice değerlendirmeden önce derinlemesine düşünmeniz gerektiğini düşünüyorsanız, bunu yapmaktan çekinmeyin. İçgüdülerinize güvenin ve ihtiyacınız olan zamanı kendinize ayırın.

Kariyer ve Finans: Boğa burçlarının kariyerleri ve mali durumları stabil olacak ve bu ay hedeflerinize ulaşmak için çok daha fazla çaba sarf etmeniz gerekecek. İşletmeler bir yavaşlama yaşayabilir ve bazı kayıplar göz ardı edilemez.

Sağlık: İlk iki haftadan sonra sağlığınız bozulabilir. Baş ağrısı ve uykusuzluk sizi huzursuz edebilir. Yoga ve meditasyon size iyi gelecektir.

İlişkiler: Ortaklıklar konusunda, özellikle ayın ikinci yarısında bir düzene girecek. Aile üyeleri arasındaki bazı anlaşmazlıklar ve tartışmalar maalesef büyüyebilir. Bekarlar eş bulmakta başarısız olacaklar ve ilişkisi olanlar ise, bu ay partnerine odaklanmalıdır.

2023 AĞUSTOS YÜKSELEN İKİZLER:

Satürn'ün çatışmaları, yaşamınıza karmaşıklık katmanları ekleyen bulmacalar olarak görülebilir. Mars'ın Başak'ta bulunmasıyla birlikte, özellikle İkizler burcunda doğanlar için bu zorluklar daha da belirgin hale gelebilir. Bu ay, nasıl ilerleyeceğinizden emin olamadan kendinizi özellikle sıkışmış veya bir yol ayrımında hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, hedefleriniz şu anda ulaşılamaz görünse de, kavrayabileceğinizin ötesinde olmadığını anlamak çok önemlidir. Kararlılık ve stratejik planlama ile başarıya giden yolu bulabilirsiniz. Eylem gezegeni Mars, hedeflerinize düzenli ve metodik adımlarla yaklaşmanız için sizi teşvik ediyor. Değişimi sadece dilemek yeterli değildir; özlemlerinizle uyumlu somut adımlar atmalısınız. Hedeflerinizi daha küçük, yönetilebilir görevlere ayırın ve bunlarla sistematik olarak mücadele edin. Bunu yaparak, istikrarlı bir şekilde ilerleyebilir ve yolunuza çıkan engelleri aşabilirsiniz.

Kariyer ve Finans: Yeni fırsatlar önünüze çıkacak. Yurt dışı seyahati verimli olacak ve size katkı sağlayabilir. Yıldızlar tarafından bir terfi öngörülüyor. İş hayatınız iyi gidecek ve iyi kazançlar da bekleyebilirsiniz. Mali açıdan iyi bir ay.

Sağlık: Sağlık iyi olacak ve sadece güvensizliklerinizin üstesinden gelmeniz ve olumlu bir şekilde ilerlemeniz gerekiyor. Kendinizi yararlı bir şekilde meşgul edin.

İlişkiler: Yakınlarınız ve sevdiklerinizle değerli anların tadını çıkaracaksınız. Yanlış anlaşılmalar giderilecek. Bekarlar ilginç insanlarla tanışacak ve aşık olanlar ilişkilerini bir sonraki seviyeye taşımak isteyecek.

2023 AĞUSTOS YÜKSELEN YENGEÇ:

Yengeç burcu yavaş yavaş önündeki olasılıklara uyanırken, muhteşem bir dönüşüm gerçekleştirecek. Doğuştan gelen yetenekleriniz, başarıya giden yolda ışık saçarak parlamaya başlayacak. Şans, uygun anlarda doğru seçimleri yapma yeteneğinizle bağlantılı. Evren size yaşamınızı bol esenlik ve benzersiz konforla zenginleştirmek için gerekli kaynakları sağlamak üzere. Dikkat çekici bir şekilde, bu yolculuğun güzelliği, sevdiklerinizin istemeye bile gerek kalmadan sezgisel olarak sizi desteklemek için inisiyatif aldıklarına şahit olacaksınız. Yeteneklerinize sarsılmaz inançları ve sarsılmaz bağlılıkları, başarılarınızın arkasındaki itici güç haline gelecek. Hayallerinizi somut gerçeklere dönüştürme gücüne sahip bireylerden oluşan bir ağ ile çevrilisiniz.

Kariyer ve Finans: Yengeç burcu, ayın başlarında kariyerleriyle mücadele edecekler. Çok fazla iş baskısı olacak. İş değişikliği büyük bir olasılık, ancak sözleşme imzalamadan önce çok emin olmanız gerekiyor. İş adamları, çalışma alanlarını değiştirmek istiyor olabilir.

Sağlık: Sağlık ortalama olacak. Aslında bu, kapsamlı bir sağlık kontrolü için iyi bir zaman olacaktır.

İlişkiler: İlişkinize biraz heyecan katmanız gerekecek. Aile talep ve şikayet edecek. Bekarlar platonik ilişkilere yönelebilirler. Aşık çiftlerin ilişkilerini yeniden düşünmeleri ve yeniden değerlendirmeleri gerekecek.

2023 AĞUSTOS YÜKSELEN ASLAN:

Boğa ve Aslan'ın uyumsuzlukların çarpıştığı göksel dansında, galip gelen ve sürücü koltuğuna oturan Aslan'dır. Burcunuzdaki Güneş'in ışıltılı etkisinin rehberliğinde, büyüklük arayışınızda asla duraksamadan bakışlarınızı yükseklere ve uzağa çevirmeye teşvik ediliyorsunuz. Dünya sana bakıyor ve onları hayal kırıklığına uğratmamak senin sorumluluğunda. Mantığa ve zekaya olan doğal eğiliminizi kucaklayın, çünkü onlar bu yolculukta sizin sadık arkadaşlarınızdır. Her adımda, bilinçli bir niyet olmasa bile ortaya çıkan fırsatları yakalayarak ilerlemek için doğuştan gelen bir yeteneğe sahipsiniz. Göreviniz kişisel zaferin ötesine geçecek. Karşınıza çıkabilecek karmaşıklıklara rağmen, zorluklarla sarsılmaz bir şevkle yüzleşin. Bu denemelerin içinde, yılmaz ruhunuz tarafından beslenmeyi bekleyen büyüme ve dönüşüm tohumları yatıyor. Ay sona ererken, göksel enerjiler Mars'ın Terazi'ye geçişiyle değişecek ve size sıcak bir şekilde karşılanacak o çok ihtiyaç duyduğunuz yardımı ulaştıracaktır.

Kariyer ve Finans: Aslan tatmin edici bir zaman geçirecek. Sıkı çalışmanız size bir terfi getirecek ve yeni, kazançlı bir görev büyük bir olasılık. Patronlarınızla ilgilenirken dikkatli olmalısınız. Bencil olmamaya çalışın. İşletmeler gelişecek, bu nedenle iyi karlar bekleyin.

Sağlık: Ayın ilk yarısında bazı eklem ağrıları yaşayabilirsiniz ve bu ağrıları gidermenin yolu iyi bir egzersizdir. Ay ilerledikçe kendinizi enerjik ve coşkulu hissedeceksiniz.

İlişkiler: Eşinizle iyi bir uyumun tadını çıkaracaksınız ve aile ilişkileri zevkli olacak. Ciddi bir ilişki ya da bir eş bulmayı arzulayan insanlar şanslı olacaklar.

2023 AĞUSTOS YÜKSELEN BAŞAK:

Oldukça uzun bir süredir, Satürn'ün Başak Burcu için etkisi size ince bir şekilde fısıldayarak mevcut ilişkilerinizin tatmin edici veya tatmin edici olmayabileceğini öne sürüyor. Başkalarıyla olan etkileşimlerinizin kıvılcımını kaybettiğini, daha az çekici ve ilgi çekici hale geldiğini fark ettiniz. Ayrıca, yıllardır tanıdığınız ve değer verdiğiniz insanlardan giderek artan bir mesafe duygusu hissetmeye başladınız. Zamanın geçişi, bazı bağların zayıflamasına ve yıpranmasına neden olarak, sizde daha anlamlı bir şey için özlem duygusu bırakarak bedelini aldı. Ancak, bu belirsizlik döneminin ortasında, Uranüs ve Jüpiter'in göksel güçlerini size sunmak için hizalandı. kişisel gelişim için olağanüstü bir fırsat.

Kariyer ve Finans: Bu ay sizin için iyi başlayacak , ancak ılımlı bir notla sona erecek. Öngörülemeyen bazı olaylar hızınızı yavaşlatabilir ve istediğiniz sonuçları elde edemeyebilirsiniz. Mali durum beklendiği gibi olacak, ancak ilk iki haftadan sonra bazı beklenmedik harcamalar işleri bozabilir ve strese neden olabilir.

Sağlık: Güçlü bir bağışıklığa sahip olacaksınız ve bu ayı güçlenerek atlatacaksınız. Küçük sağlık sorunları ile başa çıkabileceksiniz.

İlişkiler: Başak burçları bu ay ilişkilerinde bazı iniş çıkışlarla karşılaşmak zorunda kalabilir. Eşiniz pek destekleyici olmayabilir. Bekarlar kendilerini yalnız hissedecekler. Aşıkların ise, ilerlemek isteyip istemediklerine iç gözlem yapmaları ve karar vermeleri gerekiyor.

2023 AĞUSTOS YÜKSELEN TERAZİ:

Venüs'ün ve Güneş'in Aslan'daki karizmatik etkisi Terazi burcunda harikalar yaratarak birçok olumlu etki ortaya çıkartacak. Liderliği ele almadığınızı fark etseniz bile, ilişkileri, yeni arkadaşlıkları ve tanımadığınız kişilerle karşılaşmaları zahmetsizce çeken manyetik bir çekiciliğe sahip olduğunuzu göreceksiniz. İlgi çekici tavrınız, doğal olarak nazik ve arkadaş canlısı yapınız gereği sosyal çevrenizi genişletmede önemli bir rol oynayacak. Bu bağlantılar sayesinde, sadece keyifli değil, aynı zamanda gelecek için büyük umut vaat eden bağlar kuracaksınız.

Kariyer ve Finans: Terazi yerlileri bu ay kariyerlerinde bazı gerilemeler yaşayabilirler. Bazı planlamalar ters gidebilir ve sorumluluk size düşebilir. Tavsiyem; dikkatli olmanız ve yalnızca kendinize güvendiğiniz sorumlulukları almanızdır. İş adamları, ayın başlarında bazı aksiliklerle karşılaşacak, ancak günler geçtikçe işler düzelecektir.

Sağlık: Teraziler, ciltle ilgili bazı sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilir. Herhangi bir hastalık belirtisini ihmal etmeyin, gecikmeden uygun tedaviyi alın.

İlişkiler: Partnerinizle fikir ayrılıklarınız olabilir. Size tavsiyem sorunları ele almak ve onları halının altına süpürmemek olacaktır. Bekarlar geçmişin yükü olmadan ilerlemeleri gerekecek ve aşık olanlar; önemli kararlar almak ve bağlılık için acele etmeyin.

2023 AĞUSTOS YÜKSELEN AKREP:

Göksel alemdeki, Jüpiter ve Uranüs'ün dinamik güçleri, Akrep burcunu sosyal ve duygusal taahhütleri gönülden kucaklamaya zorlamak amacıyla kozmik enerjilerini birleştirdiler. Bu süre zarfında, potansiyel bir profesyonel ortaklık veya hatta evlilik ile ilgili zorlayıcı bir teklifle karşı karşıya kalabilirsiniz. Bununla birlikte, bu etkileşimlere talihsiz bir gölge düşürebilecek olan Aslan burcundaki transitlerden yayılan uyumsuzluğu kabul etmek zorunda olacağınız için biraz pişmanlık duyabilirsiniz. Hayatın zorluklarının üzerinize ağır bastığı bu günlerde, bu ümit verici olasılıkları istenmeyen yükler, hatta lanetler olarak görmeniz anlaşılır bir durumdur.

Kariyer ve Finans: Akrep burçları bu ay normalden daha yavaş olacak ve bu sizi huzursuz edecektir. Bazı öngörülemeyen sorunlar, projelerinizin tamamlanmasında gecikmeye neden olabilir. İş adamlarının dikkatli olması gerekiyor.

Sağlık: Akrep bu ay sağlıklarının tadını çıkaracaklar. Ailedeki bazı büyüklerin tıbbi yardıma ihtiyacı olabilir.

İlişkiler: Ortaklar arasında bazı yanlış anlaşılmalar olabilir. İletişim kurun ve dostane çözümler bulun. Aileniz ihmal edilmiş hissedecek ve onlara ilgi ve sevgi göstermeniz gerekecek. İlişki içindeyken, bekarlara ağırdan almaları tavsiye edilir, herhangi bir taahhütte bulunmadan önce duygularınızdan emin olun.

2023 AĞUSTOS YÜKSELEN YAY:

Balık ve Başak burçlarından kaynaklanan uyumsuzluklar, Yay burcunun hırslarını tam olarak gerçekleştirmesini engelleyen önemli engeller oluşturacak. Bu astrolojik etkiler, hayatı kendi koşullarınıza göre yaşama arzunuza karşı çalışır ve sizi geçmişin tekrar eden kalıplarına etkili bir şekilde zincirler. Önemsiz rahatsızlıklarla çatışmalara girmek sizi bu kısıtlamalardan kurtarmaz; aksine, onları yalnızca büyütür ve pekiştirir. Değişiklik yapmak da çözüm değildir. Bunun yerine, gerçek dönüşüm, doğuştan gelen yeteneklerinizi ve kullanılmayan potansiyelinizi kabul edip kullanmaktan gelir. Bunu yaparak, koşullarınızda bir değişimin kapılarını açmış olursunuz.

Kariyer ve Finans: Ağustos, Yay burçları için şanslı bir ay olacak . Çalışmalarınız için takdir edilecek ve övgüler kazanacaksınız. Bu, Yay burcu için bir rüyanın gerçek olduğu ay olacak. Mali durum iyi olacak ve iş adamları işlerini genişletecek ve iyi karlar elde edecek.

Sağlık: Ayın başında bazı viral enfeksiyonlara yakalanabilirsiniz, ancak ay ilerledikçe güçlü bağışıklığınız tüm hastalıkları koruyacaktır.

İlişkiler: Ayın başlangıcı ortaklar arasında bazı anlaşmazlıkları beraberinde getirebilir. İletişiminizi açık tutun ve işleri dostane bir şekilde çözün. İkinci iki hafta, evli olanlar mutluluğunun tadını çıkaracaklar. Bekarlar, ilginç insanlarla tanışmak için iyi fırsatlar yakalayacak ve seçimler konusunda şımarık olacaklar. İlişkisi olanlar memnun olacak ve ciddiyete taşımak isteyeceklerdir.

2023 AĞUSTOS YÜKSELEN OĞLAK:

Oğlak burcu, özlem ve arzularınızla uyumlu bir dünyada evrim yolculuğuna devam ediyor. İlahi takdirin vücut bulmuş hali olan Jüpiter, genel varlığınızı geliştirmeye hizmet eden bir dizi olumlu etkiyi size zarif bir şekilde bahşedecek. Jüpiter'in bilgeliği tarafından yönlendirilen bu hayırsever kutsamalar, hırslarınızla uyum içinde çalışır, büyüme ve doyuma giden yolu açacaktır. Hayatınızın dokusuna beklenmedik bir bükülme ekleyen Uranüs, önemli bir istikrarsızlığa neden olmadan dikkatinizi çekmeyi başaran bir sürpriz unsuru sunacaktır. Nazik dokunuşu, ufkunuzu genişleten heyecan verici yeni deneyimleri kucaklamanıza izin vererek, yenilik ve taze bakış açıları için bir katalizör görevi görecek.

Kariyer ve Finans: Oğlak burcu, kariyerlerinde bazı iniş ve çıkışlarla karşı karşıya kalacaklar. Harcamalarınız hızla artacak ve mali durumunuza dikkat etmeniz gerekiyor. Ortaklık içindeki iş adamları, bir sürtüşmeye neden olabilecek anlaşmazlıklar yaşayabilir. Ayın ikinci yarısı muhtemelen size biraz mühlet verecektir.

Sağlık: Sağlık ortalama olacak ve bazı göz enfeksiyonlarıyla karşılaşabilirsiniz. Bu nedenle sağlığınıza dikkat etmeniz önerilir. Düzenli bir egzersiz rejimi sürdürün.

İlişkiler: Oğlak burcu partnerleriyle anlaşmazlıklar yaşayabilir ve huzursuz hissedebilirler. Evde uyum eksikliği sıkıntılarınızı artıracaktır. Sabır ve çabayla, ayın sonuna doğru işlerin düzeldiğini görebilirsiniz. Bekarlar ve ilişki içinde olan kişilerin sabırla beklemeleri ve ilişkilerinin nasıl ilerlediğini görmeleri gerekir.

2023 AĞUSTOS YÜKSELEN KOVA:

Bu ay boyunca, Kova burcunda doğan bireylerin dengeli bir zorluk dağılımı ile karşılaşması muhtemeldir. Boğa burcundaki Uranüs ve Jüpiter'in birleşik etkisi, hareket etme ve manevra yapma özgürlüğünüz üzerinde dikkate değer bir sınırlama sunarken, Güneş ve Venüs'ün Aslan burcundaki varlığı arzularınızın gerçekleşmesini engeller. Bu riskler ve engeller, sizi kişisel farkındalığınızı artırmaya ve hayatınızın çeşitli yönleri hakkında daha net bir bakış açısı kazanmaya teşvik eden katalizör görevi görür. Bununla birlikte, bu göksel uyumsuzluklara rağmen, ortaya çıkan komplikasyonları hafifletebileceğiniz yollar olduğuna dikkat etmek önemlidir.

Kariyer ve Finans: Kova burcu bu ay ayakta kalmak için çok çalışmak zorunda kalacaklar. Meslektaşlarınız işbirlikçi olmayabilir ve iş arkadaşlarınıza söylediklerinize dikkat etmeniz gerekir. Sabırlı olmaya çalışın ve sert sözler kullanmayın. İş adamları bir personel kriziyle karşı karşıya kalabilir. Finansman ortalama ve beklenenden daha az olacak.

Sağlık: Sağlığınız iyi olacak, ancak aşırı stresli olabilirsiniz ve uykusuzluk yaşayabilirsiniz. Meditasyon ve yoga, gergin sinirlerinizi sakinleştirmenize yardımcı olacaktır.

İlişkiler: Bu ay Kovalar için pek iyi geçmeyecek. Bazı yanlış anlaşılmalar olabilir ve eşiniz destekleyici olmayacaktır. Çocuklar ve gençler neşe kaynağı olacak. Bekarlar yalnız olacak ve ilişki içindekiler de mutlu bir ruh hali içinde olmayabilir.

2023 AĞUSTOS YÜKSELEN BALIK:

Balık burcu, keyifli ve uyumlu bir atmosfer içinde gelişerek yolculuğuna devam ediyor. Uranüs ve Jüpiter'in göksel dansı hala devam ediyor ve bunların birleşik etkisi, geçmiş başarılarınızın korunmasını sağlarken başarınızı ve genişlemenizi geliştirmeye adanmıştır. Bu göksel işbirliği, herhangi bir olumsuz sonuç hakkında endişelenmenize gerek kalmadan, yolunuza çıkan yeni umutları yakalamanız için size olağanüstü bir fırsat sunuyor. Ayrıca, her zaman kararlı olan Satürn, görevlerinizi ve çabalarınızı etkili bir şekilde yerine getirmeniz için gerekli alanı sağlayarak size zaman hediye eder.

Kariyer ve Finans: Balık burcu, işleriyle ilgili bazı hayal kırıklıklarıyla karşı karşıya kalacaklar. Kıdemlileriniz size aşırı baskı uygulayabilir ve iş tatmini eksik olabilir. Hedeflerinize ulaşamayabilirsiniz ve masraflar artarak bütçenizi alt üst edebilir. İş adamları çok çalışmak zorunda kalacak.

Sağlık: Ağrılar ve uykusuzluk bu ay canınızı sıkabilir. Bazı fiziksel aktiviteler ve meditasyon ile rahatlamaya çalışın.

İlişkiler: Ayın başlangıcı partnerinizle pek hoş geçmeyecek. Partneriniz mantıksız olabilir ve barışı korumak için mücadele edeceksiniz. İlk iki haftadan sonra her şey düzelecektir. Bekarlar şimdilik bekarlık durumunun tadını çıkarmalı ve işine konsantre olmalıdır. Evlilik teklifleri ve evlilik için iyi bir zaman değil.

 

Bu yazı toplam 12714 defa okunmuştur.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim