• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 26 °C
  • Tunceli 30 °C

2022 Kasım ayında burçları neler bekliyor?

EZGİ EMİR

 

Astrolog Ezgi Emir, 2022 Kasım ayında burçları neler beklediğini yazdı...

(Lütfen burcunuzu okurken, öncelikle yükselen burcunuzun yorumunu okuyun. Burcunuzu ve yükselen burcunuzu öğrenmek için; doğum tarihi (gün-ay-yıl), doğum saatiniz ve doğdunuz yerin bilgilerini https://tr.astro-seek.com/ sitesi üzerinden girerek, ücretsiz doğum haritanızı çıkarabilirsiniz. Yapmış olduğum burç analizleri, öncelikle Dersim doğumlu ya da Dersim de yaşayanlar için özel olarak yorumlanmıştır. Daha detaylı analiz için lütfen danışmanlık alınız.)

2022 KASIM GÖKYÜZÜ GÜNDEM

1-8 Kasım 2022 saat 14:01 16°00′ Boğa burcunda Ay tutulması gerçekleşiyor.

2-16 Kasım 2022 saat 09:09 Venüs, Yay burcuna geçiyor.

3-17 Kasım 2022 saat 11:42 Merkür, Yay burcuna geçecek.

4-22 Kasım 2022 saat 11:21 Güneş, Yay burcuna geçiyor.

5-24 Kasım 2022 saat 01:5701°37′ Yay burcunda Yeni Ay gerçekleşecek.

6-25 Kasım 2022 saat 01:03, Jüpiter, 28°48′ Balık burcunda ileri harekete geçiyor.

Ciddi anlamda dramatik bir ay yaşayacağız.

 

8 Kasım 2022’de Boğa burcundaAy tutulması gerçekleşiyor. Bu tutulma iş ve mali yaşamımızda şok edici sonlara yol açacağından, dramatik yön değiştirmelere hazırlanmalıyız.

 

16 Kasım 2022’de Venüs Yay burcu transiti başlıyor. Sevgimizi cömertçe paylaşarak bu enerjiden en iyi şekilde yararlanmalıyız. İlişkilerimizde macera ve heyecan duygusu hakim olacağından, tükendiğimizi hissettiğimiz alanları,yeniden canlandırma zamanı geliyor.

 

17 Kasım 2022’de Merkür, Yay burcutransitine başlıyor. Venüs'ün liderliğini takip edecek olması uzaklara ve yabancılara olan özlem ve merakımızı arttırabilir. Hayatın anlamı ve amacımız hakkında daha büyük sorular üzerinde düşünmenize neden olacaktır. Bu kapsamlı ve öğrenme odaklı enerji, yeni bir beceri edinmek veya bir dil öğrenmek için harika bir zaman dilimi olacak.

 

22 Kasım 2022’de Güneş, Yay burcuna geçiyor. Yaşamı tutku, canlılık ve güçlü bir ahlaki pusula ile yaşamamız için bizlere ilham verirken, aynı zamanda da evrenden canlı büyük bir enerji getirecek.

24 Kasım 2022'de Yay burcunda Yeniay gerçekleşiyor. Bu Yeni Ay, olasılık duygumuzu genişleterek, evrene olan inancımızı güçlendirecektir. Kaybettiğimiz her şeyi geri kazanmak için fırsat ve şans kapıları açılacağından, kendimize olaninancı ve güvenimizide yerine getirecek.

25 Kasım 2022’de Yay burcunun da yönetici gezegeni olan Jüpiter, Balık burcundaki geri gidişini sonlandırarak ileri pozisyona geçecek.Tüm inanç sistemimiz ve değerlerimiz yeni bir netlik kazanacak. Burada dikkat noktası; hedeflerimizin her zaman hayal ettiğimiz şekilde gerçekleşeceğine güvenerek ilerlemek olacaktır.

 

KASIM2022 KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ

KASIM 2022’de,sinirli ve tartışmaya istekli olacaksınız. Sevdiklerinizi kırmamaya özen gösterin.Bu çalkantılı dönemi ancak birbirinize destek olarak hızlı ve acısız atlatabilirsiniz.Aileniz, bırakın işinize odaklanmanızı, dinlenmenize bile izin vermiyor.Kariyer hedeflerinizi planlamak için fazla zamanınız olmayacak.Ailevi sorunlara rağmen, işyerindeki çabalarınız sayesinde takdir edebileceksiniz.Tüm projelere ve meslektaşlarınızın iş organizasyonlarına dahil olacaksınız.Ekip çalışması sizin için harika olacak ve gelecekte kar getirecek.Ancak gereğinden fazla cesur hareketlere ve düşünmeden atılan adımlara dikkat etmelisiniz. Risk almaya yatkınlığınız finansal yıkıma yol açabilir.Bu ay beklemede kalmak ve tasarrufta bulunmak sizin için daha akılcı olacaktır.Harcamalarınızı abartmamaya dikkat edin, çünkü ailenizin sizin finansal yardımınıza ihtiyacı olması durumu muhtemel.

İlişkiler açısından bakıldığında da; gerçek bir ortaklığın ne olduğunu göreceksiniz. İletişiminiz ve algınız artıyor.Kendinizi kelimeler olmadan da anlatabileceksiniz. Bekarların, kişisel çekim ve cazibesi ön plana çıkacak.  Daha da önemlisi, kendinize çok güvenecek ve partnerinize karşı beklentilerinizin ne olduğu konusunda netleşecek ve bunu da karşı tarafa açıkça ifade edeceksiniz. Fiziksel ve ruhsal durumunuz bir ay öncesine göre çok daha iyi olacak.Fiziksel efor için güç ve arzu kazanacaksınız.Bu ay özellikle açık havada hareket ve yürüyüş yapmayı unutmayın.

Not:Ay sonunda amiriniz/müdürünüz şirketteki geleceğinizi belirleyecek görevi size emanet edecek. Ona kendinizi kanıtlama zamanı.

Kasım ayı önemli tarihleri:11, 12, 13, 19, 22

KASIM 2022 BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA

KASIM 2022’de, ani bir şekilde eksikliğini yaşadığınız aşka ve sevgiye odaklanacaksınız.Birçoğunuz, duygusal yaşamını uzun süredir ihmal ettiğini ve sevdikleriyle ilişki kurarken yaptığı hataları onarmak istediğini anlayacaktır.Ne yazık ki, kaybedilen zaman telafi edilemez, bu yüzden araya giren soğukluğu eritmekte zorlanabilirsiniz. Özür dilemenizin büyük gücü vardır ve her şeye yeniden başlamanıza yardımcı olur; sadece hatalarınızı kabul etmek için cesarete ihtiyacınız var.

Takip eden ayda, işte yeni zorluklar ortaya çıkacaktır. Bu zorluklarla uğraşırken, bireysel meselelerinize odaklanmakta zorluk yaşayacaksınız.Özel yaşam ve iş arasında dengeyi kurmanız çok önemli. Ancak iş hırsınız sizi yönetecek ve dünyanız işten ibaret olacaktır. Akıllı ve ölçülü davranmanız gereken bir dönem.Mali konularda da Kasım ayında, Boğa burçları için tam bir denge söz konusu.Önemli gelirler ve büyük harcamalar beklenmemektedir. Ancak bir konuda hassas davranmanız gerektiğini unutmayın;zenginlik, insan değerinin bir göstergesi değildir, bu nedenle maddi mallarla övünmek size düşmanlar kazandıracak ve fikrinizi bozacaktır.

Kasım ayında aşk ve sevgi konularında; birçok talibi kendinize çekecek bir cazibeniz olacak. Bir çok seçeneğiniz olacağı aşikar. Dikkatli seçimler yapmaya ve romantizmin büyüsüne aşırı kapılmamaya dikkat edin.Aşk heyecan verici bir duygudur, ancak zamanla değişir. Duygularınıza kapılmadan akılcı ve mantıklı yol almanız gerektiğini unutmayın.

Bu ay fiziksel sağlığınızda bir düşüş yaşanabilir. Aşırı yüklenen görevler ve aile krizleri, enerjinizi düşürecek ve uğraştığınız işlerin de kalitesini etkileyecektir. Bu durumda, gücünüzü yeniden kazanmanızı ve kendinizi sorunlardan uzaklaştırmanızı sağlayacak alanlara çekilmeniz gerekecek; en iyi çözüm, doğanın kalbine bir gezi olacaktır.

Not: Artık finansal konular sizin için önemli, bu yüzden başınız belaya girmediğinden emin olun. Partneriniz, eşiniz ya da ortağınızın maddi durumundan dolayı, maddi güvenliğiniz etkilenecektir, harcamalarınızda nelerin değişmesi gerektiğini birlikte düşünüp harekete geçmelisiniz.

Kasım ayı önemli tarihleri:2, 15, 18, 21, 30

KASIM 2022 İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

KASIM 2022’de, özellikle sporcular için başarı vaat ediyor.Bu başarı tabi ki sıkı ve ısrarlı çalışmanın bir ödülü olarak gelecek. Bu ay sizler için genel anlamda enerji dolu, özgüvenli ve müthiş gelişmelere gebe.İşkonuları ve çalışma hayatınız da yükselişe geçerek hareket kazanacak.

Ev ve aile yaşamınızda durum sakin olacak, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte vakit geçirmeye istekli olmanız, aile iletişiminizi kuvvetlendirip, pekiştirecek. Çocukların sorunlarının farkına varmanın veonların isteklerine odaklanmanız gereken bir zaman.

Finans açısından da, iyi bir ay olacağa benziyor.Tüm büyük işlemler, özellikle alım-satım konularında; satışlar ayın 8'inden önce sonuçlandırılmalı ve alımlar için de tercihen ayın 27'sine kadar satın alınmalıdır.Ayın 27’sinden sonra yapacağınız satın alma işlemlerinde; çok olumsuz ve gizli maliyetlerle karşılaşabilirsiniz.

Aşk ve sevgi konularında da; var olan ve kuracağınız ilişkilerde istikrar ve barışı yakalayabilirsiniz. Bekarsanız, başkaları üzerinde büyük bir manyetizmaya sahip olacaksınız. Mükemmel mizah anlayışınız ve parlak fikirleriniz her buluşmayı başarılı kılacaktır.Ancak, aşırıya kaçmamayı ve hayatınız hakkındaki gerçeğe bağlı kalmamayı unutmayın.

Bu ay sağlığınıza ekstra dikkat etmeniz gerekiyor. Bu nedenle, genel sağlık taraması yaptırmalı ve rutin kontrollerinizi aksatmamalısınız.  Özellikle kan testi yaptırın ve demir seviyenize dikkat edin.

Not:Bu ay, gizli sırlar uzun bir aradan sonra ortaya çıkacak. Önümüzdeki haftalarda kafanızın netleşmesi için bir kişi size çok değerli bilgiler açıklayacak. Onu dikkatle dinleyin ve saygı gösterin. Söyleyeceği her şey yaşamınızı iyi yönde değiştirebilir.

Kasım ayı önemli tarihleri:6, 12, 18, 24, 30

KASIM2022 YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

 

KASIM 2022’de, Yengeç için oldukça sakin bir zaman dilimi olacak.Merkür'ün konumu, yaşamınızdaki sorunların çoğunu ortadan kaldıracak ve dikkatinizi ruhsal konulara odaklayabileceksiniz.Ayrıca, bir yardım derneği kurmayı veya yurt dışında dil kursu gibi entelektüel gelişimi sağlayacak bir eğitim yolculuğuna çıkmayı düşünebilirsiniz.

İş yerinde, iyi bir atmosfer var.Dış ilişkileri iyi sürdürmek özellikle önemli olacaktır, bu nedenle daha deneyimli iş arkadaşlarından yardım istemekten korkmayın.İş arkadaşlarına gösterilen samimiyet sayesinde patronun sizi terfi ettireceğinden emin olabilirsiniz.

Bu ay, nihayet tüm ödenmemiş borçlarınızı ödeyeceksiniz.Bu, borçtan kurtulmanızeşiniz, hayat arkadaşınız veyaortağınızın desteği sayesinde olabilir. Ödenmemiş taksitlerin ve kredilerin geri ödenmesi, ileride mali sıkıntılar yaşamamanız için paranızı daha akıllıca yönetmeniz gerekmekte ve bunun içinde hızlıca harekete geçmelisiniz.

Bekar olanlar için bu ay duygularınız yükselecek ve yalnızlığınıza bir son vermek isteyeceksiniz. Bir seyahatte hayatınızın aşkı ile karşılaşabilirsiniz.  Evli olanlar için, eşinizin desteği sizi fazlasıyla mutlu edecek. Ayrıca çocuk isteyenler için, hamile kalmak için mükemmel bir zaman olduğunu bilin.

Bu ay sağlık konusunda; vücudunuzu ve zihninizi tazeleyecek bir detox uygulamalı, sağlıklı ve dengeli beslenmeye ekstra dikkat etmelisiniz. Zararlı ürünleri ortadan kaldıran birkaç günlük diyet, güç ve zindelik kazanmanıza yarar sağlayacaktır. Vücudun yenilenmesini; ruh ve zihin dengesi ile güçlendirmek için stresli durumlardan kaçınmalısınız. Bu nedenle küçük bir tatil planlamanızda fayda var.

Not: Ay sonundaki işlerinizde karmaşa hakim olabilir. Mali durumunuz ve sağlığınız konusunda şikayetleriniz ortadan kalkacak. Durumunuz çok iyi olacak. Çok fazla enerjini ve yaşama isteğinizin olması; sorunları daha çabuk çözmede fayda sağlayacak.

Kasım ayı önemli tarihleri:7, 10, 17, 26, 30

KASIM 2022 ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

KASIM 2022’de,kariyer ve iş konularında ufak bir düşüş göze çarpıyor. Bu sebeple odağınızı aileye ve ilişki kurmaya çevirmek durumunda kalacaksınız ama bu sizin için daha iyi olacak. Hayatın manevi yönlerini ve iyi enerjinin farkına vardığınızda, aile en önemli şey olacak.Etrafınızdasizinle vakit geçirmekten mutlu olacak insanları fark etmeye başlayacaksınız.Kişisel çekicilik ve esneklik sayesinde, başkalarıyla işbirliği gerektiren birçok meseleyi halletmeyi başaracaksınız.

Grup çalışmaları, bireysel bir işten çok daha karlı olacaktır.Kasım ayında mali konular ön planda çıktığında;ailenizin desteği ile çözüm yoluna ulaşacaksınız. Ancak yatırımlarınızdan memnun olmayacak bir ortakla, sorun yaşayabilirsiniz.Tartışmasız ve sakince diplomatik olarak çözmeye değer.

Bekarlar için; ayın ikinci yarısında şansınız artıyor. Yeni ilişkilerde çok romantik ve birlikte vakit geçirmek için fırsatlar yakalayacaksınız.Uzun vadeli ilişkisi olanlar da, şikayet etmek için bir nedeni olmayacak.Gökyüzü sizden yana ve ilişki konularında destekleyici. Uzlaşmacı ve barışçıl bir hava hakim olacak.

Sağlık açısından ise; gayet iyi durumdasınız.Enerji ve isteğiniz fazla, ayın ikinci yarısında spor size çok keyif verecek ve iş stresi için bir sıçrama tahtası olacak.Vazgeçmeyin çünkü önümüzdeki aylarda bunun faydasını hissedeceksiniz.Ağır yemeklerden, beyaz ekmekten ve pirinçten kaçının.

Not: Önünüzdeki bir yolculuk size birçok hatıra ve neşe getirecek. Yalnız seyahat etmeyi planlıyorsanız, kesinlikle hayatınızı değiştirecek birçok ilginç insanla tanışacaksınız.

Kasım ayı önemli tarihleri:4, 11, 15, 17, 24.

 

KASIM 2022 BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK

KASIM 2022’de, Başak için beklenmedik olayların ve tavizlerin zamanıdır.Hedeflerinize ve varsayımlarınıza ulaşmak istiyorsanız bunları başarmalısınız.Gökyüzü size yardımcı olacak ve sosyal ilişkilerde de şans getirecek.

Bu ay aynı zamanda, ailevi meselelerden ziyade,iş ve mesleki gelişime odaklanmanızı öğütlüyor.Sizin için profesyonel başarı titizliğe ve dikkate bağlıdır.İş ararken son derece ilginç tekliflerle karşılaşabilirsiniz, ancak kendi işinizi kurmayı da düşünmelisiniz.Başak burcunun mesleki başarısının şekillenmesinde kilit rol, diğer insanlarla kurulan iyi ilişkiler olacaktır.Kasım, finansal konulardan memnuniyet duyacağınız bir dönem olacak.Merkür'ün konumu parasal başarı için elverişlidir, bu yüzden çok karlı bir şekilde para yatırabilecek ve hızlı bir şekilde kar elde edebileceksiniz.

Aşk ve sevgi konularında, partilerde ve her türlü toplantıda çok zaman harcıyorsunuz. Yalnızsanız, ilişki yaşayabileceğiniz biriyle tanışabileceksiniz.Uzun zamandır ilişkileri devam eden ya da evli olanlar, Kasım ayında bir düğün veya çocuk kararı vermelidir.

18 Kasım'a kadar Başak, sağlığın tadını çıkaramayacak, bu yüzden vücudu düzenli olarak güçlendirmeleri gerekiyor.Daha sonra gücünüz artacak ve sorun yaratmaması için kontrol edilmesi gereken hormonlarınız dengeye gelecektir.

Not: Alışverişe çıkmak için iyi bir ay. Birçok alışılmamış kıyafet indirimde sizi bekliyor. Ayın yarısından sonra Yeni Ay evresindeki Ay, özel olarak ilgileneceğiniz ailevi konulara, ev ve sevdiklerinize özel önem verecek.Hanenizdeki sorunlar çözüme ulaşacak.

Kasım ayı önemli tarihleri:2, 17, 20, 25, 30.

KASIM 2022 TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ

KASIM 2022’de, Teraziler için bu ay, bir atılım olacak.Bu yüzden hayatta tam olarak ne yapmak istediğinizi düşünmek çok önemlidir.Kendinize ve ihtiyaçlarınıza odaklanmak, başarının sizi bulmasını sağlayacaktır.Yeni girişimlere başlamak için de çok iyi bir ay ama 20 Kasım'dan önce yapılması gerekiyor.Faaliyetlerinizi daha geniş bir ölçekte, özellikle İnternet'te tanıtmakla ilgilenin.

Özel hayatınızda da birçok değişim gündemde olacak.İş görevlerini, ilişkileri birleştirmek ve bir evi yönetmek kolay değildir, ancak başarıya ulaşıp ulaşmadığınız, bununla nasıl başa çıktığınıza bağlıdır.Kolay değil, ama adım adımda olsa işleri yoluna koymak,size büyük memnuniyet verecek.

Finans açısından, bütçe dengenize odaklanmalısınız. Paranın nerede bittiğini ve ne olduğunu düşünmenin zamanı geldi.Yeni bir kazanç stratejisinin geliştirilmesi ve harcamalara göz kulak olmak, mali açıdan gözle görülür bir iyileşme sağlayacaktır.

Aşk alanında ise, eğer başkalarının yararına faaliyetlerle ilgileniyor iseniz, size gelecektir. Manevi yenilenme ve gelişme, kişiyi tanıma yoluna götürecektir.İçinde bulunduğunuz insani faaliyetler ve sosyal yardımlar, hassas yönünüzü göstermenizi sağlayacaktır.Sürekli bir ilişki içinde olan Terazi, eşlerine karşı gerçekçi olmayan beklentilere sahip olabilir.Özellikle Kasım ayının ikinci yarısında çatışmalar yaşanabilir.Sabır ve sakinlik göstermeye değer.

Sağlık açısından da, özellikle ayın ikinci yarısında dikkatli olmanızda fayda var. Diyet yapmak ve özellikle şekerden uzak durmak faydalı olacaktır.Ne yediğinize dikkat etmezseniz sağlığınız hızla bozulur.Daha hafif pişirme teknikleri denemeli sebzeye yönelmelisiniz. Beslenme alışkanlıklarınızı değiştirmekten korkmayın.

Not: Yalnızlığı tercih etmeyin, kalbinizi sevgiye açın. Aşk, size daha fazla enerji ve mutluluk  verecektir. Bu durum hayatınızın diğer alanlarında da iyileşmeler yaratacaktır. Gördüğünüz ilgi, nezaket ve desteğin karşılığını da vermeyiunutmayın.

Kasım ayı önemli tarihleri:5, 18, 20, 21, 23.

KASIM 2022 AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP

KASIM 2022’de,İş ve kariyer gelişimi zamanı. Harekete geçme ve fikirleri uygulama zamanı geldi, diğerleri izliyor olacak ama kimse yolunuza çıkamayacak.Becerilerinizi ve karakterinizin gücünü kullanın, işteki konumunuz kesinlikle gelişecektir.

Akrep burcu bu ay, manevi hayatıyla da ilgilenecek, sadece iş ve görevlerin değil, kendini gerçekleştirmenin, geliştirmenin ve kendine bakmanın da çok önemli olduğunu fark edecek.Birçok Akrep hayatında bir şeyi değiştirmeye, yeni bir şeyler öğrenmeye başlamaya veya kariyer gelişiminizin yönünü değiştirmeye karar verecektir.

Kasım ayı aynı zamanda tasarruf ayı.Ne yazık ki, gelir daralması ve harcama kesintileri hakkında düşünmek zorunda kalacaksınız. Bu açıdan ilk iki hafta en zoru olacak, ancak daha sonra durum düzelecek.Daha önceden yapmış olduğunuz yatırımlar var ise, bunun değerlendiğini Kasım ikinci haftadan sonra görebileceksiniz.

Aşk açısından ise, hareketli bir ay olacak. Bekarlar, heyecan verici ve umut verici toplantı ve buluşmalar bekleyebilirler, ancak bu duruma ciddi bir ilişkiden ziyade,gündelik flörtve güzel vakit geçirme olarak bakmanız daha doğru olacaktır.Evliliklerde ise, her şey düzene girecek, anlaşmazlıklar günlük yaşama engel olmayacak.Ev taşımak veya hayatınızda başka önemli değişiklikler yapmak mümkündür.

Sağlık açısından ise;önceki tüm sağlık sorunlarınızdan kurtulacak ve endişelerinizden arınacaksınız.Ancak diş ve diş eti problemleriniz var ise dikkate almalı gereken tedaviyi yaptırmalısınız. Bu alanda bir sorununuz olmasa dahi, genel bir kontrole gitmenizi tavsiye ederim.

Not: Ayın sonunda, duygu alanında bir değişiklik sizi bekliyor. Etkileneceğiniz,güçlü tutkulara kapılmanız olası ve bu durum da, sizin gelecek 3 ayınızı şekillendirecektir.

Kasım ayı önemli tarihleri:9, 13, 14, 20, 21.

KASIM 2022 YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY

KASIM 2022’de, Yay burcu daha çok kariyere odaklanacaktır.Titizlikle takip ettiğiniz kariyer hedeflerinizi geliştireceksiniz. Gökyüzü size; özdenetim, sabır, girişimcilik, akıl ve girişkenlik konusunda yardımcı olacaktır. Yüksek sezgiselliğiniz, size yol gösterecektir.

Satürn'ün konumu, haksız yere daha fazla pay alabilecek meslektaşlarınız konusunda sizi uyarıyor. Yaşam ve çalışma temponuz çok hızlı olacak.

Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Yaşam temponuzdan dolayı yeterince dinlenemiyor ve kendinize vakit ayıramıyor olabilirsiniz. Yavaşlamalı ve arada mola vermelisiniz. Kendi iyiliğiniz için, size yardım edenleri dinlemeli ve yardımcı olmalarına müsaade etmelisiniz. Kısa sürede iyileşecek ve forma gireceksiniz.Başkalarına enerji ve canlılık dağıtacaksınız.

Finansal gelişmeler çok umut verici.Strateji ve zekanız, sizi hayal kırıklığına uğratmayacaktır.Mali konularda destek alacak ve güzel gelişmeler ile de çok sevineceksiniz.

Aşkta ise, uyum ve denge ön planda olacak. Bekarlar için ön koşul huzur olacak. Huzuru bulacağınız insanlarla karşılaşıp, seçiminizi yapacaksınız.Kalıcı ilişkileri veya evli olanlar için her şey yolunda. Eşiniz sizi mutlu etmek için elinden geleni yapacak. Aranızdaki bu olumlu havayı yıl sonuna dek korumaya bakın.

Not: Gayrimenkul satın almayı mı planlıyorsunuz? Bu ay böyle önemli bir yatırımdan vazgeçin çünkü hakkından fazla ödeme yapma durumunuz ya da asıl beklentilerinizi karşılamayan yanlış bir yatırım yapma riskiniz var. Mevcut durumunuza odaklanın ve yeni bir ev veya daire için planlarınızı bir kenara koyun.

Kasım ayı önemli tarihleri:4, 9, 18, 26, 29.

KASIM 2022 OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK

KASIM 2022’de, ev ve aile sorunlarının ön plana çıkmasıyla, mesleki konuları geri plana atmalısınız. İstikrarlı çözüm yolları bulmanız gerekecek. Merak etmeyin, bu durumların üstesinden geleceksiniz. Zaten Oğlak burçları evdeki sorunları çözmeden, asla işe odaklanamaz.Ayrıca diğer insanların (özellikle etkili) görüşleri, kendi fikirlerinizden ve planlarınızdan daha önemli olacak, dikkatlice dinleyip, uygulamaya bakın.

İş konularında; patronlarınız/müdürleriniz ile açıkça konuşmalı; uzlaşma, barış ve uyum yakalamaya gayret etmelisiniz.  Profesyonel alandaki denge ve huzur,başarılı olmanız için çok büyük bir anahtar. Çalışma hayatınız 20 Kasım'a kadar yolunda ilerleyecek. Ancak sonrasında istek ve şevkinizi kıracak bazı problemler ile yüzleşmek zorunda kalıp, aşmanız gerekecek. İş arayanlar ise; yurt dışına yönelebilir ancak; orada da para kazanmak için çok çalışmanız gerektiğini bilerek hareket etmelisiniz.

Genel anlamda maddi konularda, önceliklerinizi açıkça tanımlayacağınız için; harcamalarınıza dikkat edeceksiniz ve paranız çok çabuk kaybolmayacak.Eviniz için ciddi harcamalar yapmak isteyebilir, spor ekipmanları ve eğlence için bütçenizi zorlayabilirsiniz. Aşırıya kaçmamaya dikkat edin. Ayın son haftasına kadar büyük harcamalar planlamayın.Maddi ve manevi konularda istikrarlı olmanız gereken bir dönem ve bu aslında bunu dengelemek hiç de kolay olmayacak.

Evli Oğlaklar, özellikle birbirlerine yakın ve özverili olacaklardır. Çocuklarla iyi geçinmek için çok çaba göstereceksiniz ama başaracaksınız. Hamile olanlar bu ay mutlaka ekstra kontrol yaptırmalıdır.Bekarlar, toplantılardan birinde veya bir tatilde aşkı bulacaklar.

Sağlık konusunda keyfiniz yerinde olacak.Enerji ve canlılıktan yoksun değilsiniz.Sadece kahve ve alkol tüketimini sınırlamanız gerekmekte.

Not: Ayın başlangıcı çok yoğun ama aynı zamanda verimli olacak, tüm bunlar ilgi alanlarınızı olumlu yönde etkileyerek, ilerlemenize ve daha fazla başarı elde etmenizi sağlayacak. Yakın bir kişinin desteği ve işbirliği yönlendirmesi ile fırsat elde edeceksiniz.Ayrıca bu ay özellikle Aslan, Akrep ve Koç karakterlerindeki insanlarla uyumunuz yüksek olacak.

Kasım ayı önemli tarihleri:1, 3, 6, 8, 22

KASIM 2022 KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA

KASIM 2022’de, Kova için yaşam akışını planlama ve değiştirme zamanıdır.Ancak, gelecekteki kariyerinizi planlarken yalnızca duygularınızın yoğunluğunu dikkate almamalısınız.Yol çizmeye mecbursunuz. Ayrıca kararlılık, hareket esnekliği ve sabır ile karakterize olup adım atmalısınız.

Aile meseleleriniz çok önemli bir hale gelecek, bu nedenle duygularınıza ve sevdikleriniz üzerindeki etkilerine odaklanmalı, gereksiz çıkışlarla kalp kırmamalısınız.Yakın bir aile üyesinin hastalığıhuzurunuzu bozabilir. Yine de pozitif düşünmeli, elinizden gelen yardım ve desteği esirgememelisiniz.

İş için endişelenmenize gerek yok. Ofisteki meslektaşlarınızın desteğine ve nezaketine güvenebilirsiniz, bu da çok fazla çaba harcamadan çeşitli profesyonel hedeflere ulaşmanıza yardımcı olacaktır. Ayrıca bir fikriniz varsa, bunu patrona önerin çünkü yaratıcılığınız şirkete büyük faydalar sağlayabilir.

Bu dönem, Kova için mali açıdan da iyi bir dönemdir. Ancak, Merkür konumu sebebiyleyatırım yapmak için 12 Kasım'a kadar beklemelisiniz. Yatırım planlarınızı dikkatli bir şekilde analiz etmeniz çok önemlidir.

Ay sonunda sosyal hayatınız çok hareketli olacak, yeni insanlarla tanışacaksınız. Birçok sosyal etkinliğe katılacaksınız. Bekarsanız, davetler esnasında ilginç biriyle tanışma fırsatına sahipsiniz. Ancak bu tanışma uzun süreli bir ilişkiye dönüşeceğe benzemiyor. Evli olanlar içinse, birbirinize duyduğunuz aşk tekrar alevlenebilir.

Sağlık konusunda ise durumunuz gayet iyi. Vücudunuzu rahatlatacak aktiviteler ve meditasyon, zihninize de iyi gelecek. 19 Kasım ve sonrasında ruhen de iyi hissedeceksiniz.

Not: Ay sonunda, uzun zamandır ulaşamadığınız bir hayalinizi gerçekleştirebileceksiniz. Ayrıca, şansınız yüksek, bu yüzden riskten korkmayın ve büyük para kazanma şansınız olduğunda tereddüt etmeyin ve bu girişime yatırım yapın.

Kasım ayı önemli tarihleri:4, 6, 8, 13, 19

 

KASIM2022 BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK

KASIM 2022’de, gezegenlerin yaşamınıza etkisi güçlü olacak.Aile ve duygusal hayatın yanı sıra işte de yoğun bir zaman, değişimle ilişkili olarak yorgun ama aynı zamanda heyecanlı hissetmenize neden olacaktır.Bol görevlerle, planlama ve girişimci eylem, bununla başa çıkmanıza yardımcı olacaktır.

Ayın ilk yarısında kendi sezgilerinizle hareket etmeli, ikinci yarısında ise aileniz ve yakın akrabalarınızın tavsiyelerine güvenmelisiniz.Birçok Balık, Kasım ayında ikamet yerini değiştirecek.Kasım, profesyonel alanda bir değişim getirecek. İş konularında çıkan bir krizde, sizden yardım istenecek ve alınan önlemlerin etkinliği sayesinde mevcut işyerindeki geleceğiniz belirlenecektir. Bu krizle mücadele etmeniz, konumuzu güçlendirecek, aynı zamanda size zam ve yükselişin yolunu açacaktır.Profesyonellik ve hareket halindeki dinamizm, zor görevleri yönetmenize ve patronunuza ne kadar değerli olduğunuzu göstermenize yardımcı olacaktır.

Finans açısından iyi bir ay olacak. Borsa ya da bu tarz alanlarda yatırım yaptıysanız iyi bir kâr elde edebilirsiniz. Sosyal ilişkiler finansal gelişmede size yardımcı olacaktır, bu yüzden özel toplantılara da bir yatırım olarak bakmalı ve katılmalısınız. Ayrıca şans oyunlarından da kazanç sağlayabilirsiniz. Mülk satın almak için de iyi bir zaman.

Bekarlar için, aşk Kasım ayının ilk haftasında ortaya çıkabilir.İlişkisi olanlar ruh hali değişimleriyle mücadele etmek durumunda kalacaklar. Çünkü hem siz, hem de partneriniz hassas zamanlardan geçiyorsunuz. Ufak çaplı kavgalar peş peşe gelse de, eninde sonunda tatlıya bağlanacaktır.

Sosyal yaşamınız oldukça yoğun ve renkli olacak. Bu da size neşe verecek. Çünkü sayısız etkinlik sayesinde eski bağlantılarınızla bir araya gelebilecek, eski mutlu günlerinize dönebileceksiniz.

Sağlık açısından bakıldığında da, yoğun bir dönem yaşayacak olmanıza rağmen enerji dolusunuz. Ancak yine de uyku düzeninize, vitamin ve mikro elementler açısından zengin bir diyet uygulamaya ve sık sık yürüyüşlere çıkmaya özen gösterin.Stresle mücadelede ilişkisel teknikler ve meditasyon, ilaçlardan çok daha etkili ve çok daha faydalı olacaktır. Denemelisiniz.

Not: Hareket etmek için çok fazla enerjiniz ve istekliliğiniz var, bu yüzden biraz fiziksel aktivite düşünün. Alıştırmalar, düşünce yoğunluğunuzu sakinleştirmenize ve sizi bekleyen zorluklara odaklanmanıza yardımcı olacaktır.

Kasım ayı önemli tarihleri: 2, 18, 24, 27, 28

 

 

Bu yazı toplam 24495 defa okunmuştur.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim