• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 26 °C
  • Tunceli 28 °C

2022 EKİM AYINDA BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

EZGİ EMİR

(Lütfen burcunuzu okurken, öncelikle yükselen burcunuzun yorumunu okuyun. Burcunuzu ve yükselen burcunuzu öğrenmek için; doğum tarihi (gün-ay-yıl), doğum saatiniz ve doğdunuz yerin bilgilerini https://tr.astro-seek.com/ sitesi üzerinden girerek, ücretsiz doğum haritanızı çıkarabilirsiniz. Yapmış olduğum burç analizleri, öncelikle Dersim doğumlu ya da Dersim de yaşayanlar için özel olarak yorumlanmıştır. Daha detaylı analiz için lütfen danışmanlık alınız.)

2022 EKİM GÖKYÜZÜ GÜNDEM

1-3 Ekim 2022 saat 12:08 Merkür, 24°17′ Başak burcunda ileri harekete geçecek.

2-09 Ekim 2022 saat 23:54 16°32′ Koç burcunda Dolunay.

3-10 Ekim 2022 saat 00:56 Plüto, 26°06′ Oğlak burcunda ileri harekete geçiyor.

4-11 Ekim 2022 saat 01:51 Merkür, Terazi burcuna geçecek.

5-23 Ekim 2022 saat 10:52 Venüs, Akrep burcuna geçiyor.

6-23 Ekim 2022 saat 13:36 Güneş, Akrep burcuna geçiyor.

7-24 Ekim 2022 saat 07:08 Satürn, 18°35′ Kova burcunda ileri harekete geçiyor.

8-25 Ekim 2022 saat 13:48 02°00′ Akrep burcunda Parçalı Güneş tutulması (Akrep burcunda Yeniay) (Tutulmanın görüleceği yerler: İzlanda, Avrupa, Kuzey-doğu Afrika, Ortadoğu, Batı Asya, Hindistan, Batı Çin. Hava açık olduğu takdirde Türkiye’den de izlenebilir.)

9-29 Ekim 2022 saat 16:26 Mars,  25°36′ İkizler burcunda durağan harekete geçiyor. (13 Ocak 2023 saat 23:57 Mars, 08°08′ İkizler burcunda ileri harekete geçiyor.)

10-29 Ekim 2022 saat 22:22 Merkür, Akrep burcuna geçecek.

Sonbahar ekinoksuna hoş geldiniz! Gece ve gündüzün eşit olduğu 23 Eylül’de Güneş 0 derece Terazi burcundadır. 23 Eylül de Kuzey ve Güney Yarım Küre, Güneş ışınları öğle vakti Ekvator’a 90°'lik açı ile düşer. Gölge boyu Ekvator’da sıfırdır. Güneş ışınları bu tarihten itibaren Güney Yarım Küre’ye dik düşmeye başlar. Bu tarihten itibaren Güney Yarım Küre’de gündüzler, gecelerden uzun olmaya başlar. Kuzey Yarım Küre’de ise tam tersi olur. Bu tarih Güney Yarım Küre’de İlkbahar, Kuzey Yarım Küre’de Sonbahar başlangıcıdır. Aydınlanma çemberi kutup noktalarına teğet geçer. Bu tarihte Güneş her iki kutup noktasında da görülür. Dünya’da gece ve gündüz birbirine eşit olur. Bu tarih Kuzey Kutup Noktası’nda altı aylık gecenin, Güney Kutup Noktası’nda ise altı aylık gündüzün başlangıcıdır. 

Ekim ayında Merkür, Pluto ve Satürn gerilemesini bitirerek, ileri harekete geçecek. Mars Ekim sonunda geri harekete başlayacak ama bu gerilemeden bir gün önce de, Akrep burcunda Güneş tutulması yaşayacağız. Ardından 8 Kasım’da ise Ay tutulması yaşayacağız. Enerjisel anlamda da Marsın retro hareketinin yaratacağı eylemsizlik ve tutulmalar sonucu açığa çıkan yoğun enerji, küresel bazda gerginlik yaratacaktır. Kollektif açıdan savaşlar, doğal afetler, salgın hastalıklar ve kaosun hakim olacağı bir zaman dilimi ne yazık ki… Zorlu bir sonbahar ve kış yaşayacağız…

Bireysel olarak bakıldığında genel anlamda önümüzdeki üç ay boyunca, netlik sağlamaya ve geçmişteki herhangi bir karışıklığı ya da problemi gidermeye çalışacağız. Yine de haritadaki gezegen yerleşimleri çok önemlidir. Bazıları hayatının fırsatıyla karşılaşırken, bazıları da elindekinden olacaktır…

3 Ekim 2022 Merkür gerileme hareketini bitirip, Başak burcunda ileri pozisyona geçecek. İletişim gezegeni Merkür, kendi yönetici burcunda ileri hareket ederken güçlü bir konumdadır. Bu sayede analitik zihinle düşünme, akılcı yaklaşım ve soğukkanlı tavrımızı yeniden kazanacağız. Ancak gölgeli günler dediğimiz enerjinin tam net bir şekilde ortaya çıkmadığı zaman diliminin de 16 Ekim’e dek süreceğini unutmamalıyız. Sözleşme imzalamak, yeni teknolojiler satın almak, yolculuk yapmak, yeni girişim ve başlangıçlar gibi şeyler için kendimizi güvende hissetmek istiyorsak, 16 Ekim ve sonrasını beklemeliyiz.

9 Ekim 2022 Koç burcunda Dolunay yaşayacağız. Önce bitişler gerçekleşecek, aslında buna daha çok netleşme diyebiliriz. Sürünmede olan birçok konu netliğe ulaşacak. Bu dolunay ev-yuva, kader – kariyer, ev-iş değişikleri ile ilgili konuları ön plana çıkarıyor. Ailesel ya da yeni iş sebebiyle yer, şehir değiştirmeler gündemde.

10 Ekim 2022 Plüto gerileme hareketini bitirip, Oğlak burcunda ileri pozisyona geçecek. Cinsiyet, ölüm, yeniden doğuş, yenilenme ve dönüşüm gezegeni Plüto’nun, toprak elementi olan Oğlak burcunda hareket ederken bize anlatmak istediği; bilinçaltı arzularımız ve bu arzuların gün ışığına çıkartarak, sahip olduklarımız, kariyerimiz ve işimiz aracılığıyla nasıl güç talep ettiğimizi düşünmemizi ister. 28 Nisan – 10 Ekim 2022 Tarihleri arasında gerileyen Plüto, bu dönemde çürük tüm yapıları ve düzenleri yıktı. 10 Ekim ve sonrasında hayatınızın yıkılan alanlarının sağlam bir şekilde inşa vaktidir.

11 Ekim 2022 Merkür Terazi burcuna geçecek. Özellikle ikili ilişkilerde iletişimde denge sağlanabilir.  Uyumlu ve stratejik zihin aktifleşmesi sebebiyle; ortaklık, ortak noktada buluşma, anlaşma yapma ve sözleşme imzalama açısından uygun bir süreçtir.

23 Ekim 2022 Venüs Akrep burcuna geçecek. Venüs Akrep burcunda pek de rahat etmez; sevgi ve para ilişkilerinde problemler yaratır. Güneş’in Akrep burcuna geçişi her ne kadar Venüs’ü aydınlatsa da, yine de tutulma öncesi ve Mars’ın retrosu Venüsyen konularda kıtlık verecektir. Ekonomik dalgalanmalar ve problemli ilişkileri karşınıza çıkarabilir. Yeni ilişkilere başlamak için doğru zaman değildir. Bütçe konularına da dikkat, borçlanma ve kredi için uygun zaman değildir.

23 Ekim 2022 Güneş Akrep burcuna geçecek. Akrep burçlarının zamanı başlıyor. Özellikle Güneş burcu ve yükseleni Akrep olanların, Nisan ayından beri devam eden uğraştığı konulara çözüm bulma ve bir şekle şemale bürünme zamanı.  Aynı zamanda tüm burçlar genelinde sağlık konularının ön plana çıkacağı bir dilim. Bağışıklık sisteminize dikkat etmeli, sağlık rutinlerinizi aksatmamalısınız.

24 Ekim 2022 Satürn gerileme hareketini bitirip, Kova burcunda ileri pozisyona geçecek. Son yıllarda  gerçekten kendiniz üzerinde, kendinizi geliştirmek için çalışıyorsanız; Satürn’ün Kova burcundaki bu son gerileme hareketine teşekkür edebilirsiniz. 4 Haziran - 24 Ekim 2022 tarihleri arasında gerileyen Satürn, çoğu insanı kendi gemisinde kaptan olabilmesi adına sınadı ve eğitti. Hayatlarımızı daha iyi koşullarda, doğru ve kurallı yaşamamız için; var olan sistemde eksik kalan yanları tamamladı. Yeni bir düzen ve kural belirledi. Bu sayede yeni bir olgunluk duygusu ile hayat yolculuğumuzda destek vermeye başlayacak. Eylemlerimizin sahipliğini, sorumluluğunu almaya, enerjimizi istikrar yaratmaya ve ayrıca genel olarak topluluklarımız için daha parlak bir geleceğe yönlendirmeye mecbur hissedeceğiz.

25 Ekim 2022 Akrep burcunda Parçalı Güneş tutulması yaşayacağız. (Tutulmanın görüleceği yerler: İzlanda, Avrupa, Kuzey-doğu Afrika, Ortadoğu, Batı Asya, Hindistan, Batı Çin. Hava açık olduğu takdirde Türkiye’den de izlenebilir.) Güneş ve ay, yeniay fazında olacağından enerjimizi ve düşüncelerimizi odaklamaya yardımcı olacaktır. Güneş tutulmaları yeni başlangıçların habercisidir. Ayrıca Güneş tutulması sırasında ve +-7 gün içinde, beklenmedik şeyleri beklemek akıllıca olacaktır - garip ve heyecan verici haberler aniden gerçekleşmesi sebebiyle; anında hareket etmek ve yeniden düzenleme yapmak gerekebilir. Akrep burcundaki bu güneş tutulması, nasıl daha iyiye doğru değişebileceğimiz konusunda dürüst olmamız için bizi zorlayacaktır. Bu sebeple bireysel bazda bazı insanlar için hayatının fırsatını önüne getirirken, bazı insanlar için de elindekinden olma durumuna düşürecektir. Akrep arketibi; yokluk-varlık, madde-mana üzerinedir. İkisini de krizli bir şekilde deneyimletir. Ölümü tadanların yeniden doğuşudur. En dipi görenlerin yükselme vaktidir. Maddeden geçemeyen manaya varamaz. Maddeden geçenlerin güzel fırsatları yakalayacağı, ama maddeye yapışanlarında madde ile sınanacağı bir tutulma olacak.

29 Ekim 2022 Mars İkizler burcunda önce durağan, sonra gerileme hareketine başlıyor. Kızıl gezegen tersine hareket ettiğinde, gücü söner ve enerjimiz azalma eğilimi gösterir; kendimizi geliştirmek, yeni projeler başlatmak ve çalışmak için motive olmak daha fazla zaman alabilir. Mars güçlü duygularımızı yönettiğinden, bu dönemde işleri ağırdan almak ve hareketlerimiz konusunda ekstra bilinçli olmak da önemli olacak - öfke patlamaları yarardan çok zarar getirir. 13 Ocak 2023 e dek sürecek bu retro hareket ve gölgeli zamanlarını da düşünürsek Mart 2023 ikinci haftaya dek bizleri zorlayacak. Yıllık plan ve programınızı, en azından hayatınızın Mart 2023 e dek olan dönemini; Mars retrosundan önce planlamadıysanız ve gerekli koordinasyonu sağlamadıysanız; bu retro hareket zamanı boyunca eyleme geçmekte aşırı zorlanacağınızı bilin. Aynı zamanda 29 Ekim 2022 – 13 Ocak 2023 arası dönemde fiziksel olarak da enerji düşüklüğü vereceğinden; bağışıklık sisteminize, kan değerlerinize, kalp damar ve tansiyon hastalıklarına, sinir sıkışmalarına, omuz-el-kol bölgelerinde sakatlanmalar ve yaralanmalara, psikolojik rahatsızlıklara karşı dikkatli olun. Dengeli beslenmeye önem verin; fiziksel ve özellikle ruhsal sağlığınıza dikkat edin. Ayrıca Trafik kazalarında artış olacağı, hava olayları ve doğal felaketlerin de artacağı bir dönem. Evet deprem gündeme gelecek. Ama tüm bunların yanı sıra Dünya’nın genelinin ekonomik sorunlarla boğuşacağı ve para piyasalarında yeni düzenlemelere gitmek zorunda kalınacağı bir dönem. Tabi ki savaş, gıda ve enerji kıtlığı da gündemde olacak. Tüm  bunlara rağmen ülke genelinde sporun bir çok dalında, sporcularımızın çok büyük gelişmelerine ve başarılarına şahit olacağız. Tüm bunlar sadece Mars retrosundan değil, Güneş tutulması ve akabinde gerçekleşecek Ay tutulması; sonbahardan kışa sert bir geçiş yapacağımızı gösteriyor. Emin olun baharı dört gözle bekleyeceğiz.

29 Ekim 2022 Merkür Akrep burcuna geçecek. Merkür Akrep burcunda seyrederken; sivri dilli bir uslüp takınıp kaba davranabiliriz. Aynı şekilde manipülasyona açık bir dönemdir. Kıskançlık, bol dedikodu, ajitasyon hat safhada olabilir.

 

 

 

EKİM 2022 KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ

EKİM 2022’de Güneş burcu ve yükseleni Koç olanlar; Bitişler başlı başına yeni başlangıçlardır. Bu bitişler, bir kapıyı kapatırken, bir diğerini açar ve siz geçersiniz. Bu ay, kendinize iç gözlem ve yaşadığınız değişiklikleri hazmetmek ve bütünleştirmek için fırsat verin. Ve sonuç olarak, hayatınızda filizlenen yeni tohumlara odaklanarak, onları beslemek için harekete geçin.

Ayrıca yaşanılacak Akrep Güneş tutulması sizin 8. Evinde gerçekleşecek ve önümüzdeki 3 ay boyunca; miras, nafaka, tazminat, eş veya 3. kişilerden gelen gelir konuları gündeminizde olacaktır. Varsa borçlarınızı finanse etmek için harekete geçebilirsiniz. Mücadeleniz olacak ama istikrar sağlarsanız, kazanım sağlayabilecek ve hayallerinize ulaşabileceksiniz. Ayrıca özellikle yakın çevrenizdeki insanların sağlık problemleri ile uğraşabilirsiniz. Kendinizde de ufak çaplı ameliyatlar da gündeme gelebilir.

EKİM 2022 BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA

EKİM 2022’de Güneş burcu ve yükseleni Boğa olanlar; Başkalarıyla bağlantı kurma ve derinleşme, yaşamın en tatmin edici kısımlarından biri olmasına rağmen bağımlılığa dönüştüğünde en zorlu alanı haline gelir. Ait olma umuduyla bir başkasının önünde kendinizi savunmasız bırakmamalısınız. İlişkilerinizde farklı seçimler yapmanın eşiğindesiniz. Umarım, sizi idealinize yaklaştırır. Ama önce, gerçekte neyi, nasıl yaşamak istediğiniz hususunda daha önceden vermiş olduğunuz kararlarınızdan uzaklaşmadan bunu yaparsanız.  Yalnızlıktan ölmezsiniz korkmayın; yalnız kalmamak adına sizi bağımlı hale getirebilecek insanlardan uzak durun. Hem özel hayatınızda hem de arkadaşlık ilişkilerinde bu hususa çok dikkat edin.

Ayrıca yaşanılacak Akrep Güneş tutulması sizin 7. Evinde gerçekleşecek ve önümüzdeki 3 ay boyunca; kaderinizi değiştirecek yeni ortaklıklar ve evlilik konuları gündeme gelebilir. Akıllıca yaklaşmalı bireyselliğinizi kısıtlamayacak şekilde adım atmalısınız. Kıskançlık ve manipülasyona oldukça açıksınız. Hem kendinizde, hem de karşınızda ki kişide bu tarz tavırlardan kaçınmalısınız. Odağınızı sadece maddiyat üzerine kurarsanız, ortaklıklar ya da evlilikten ileride zarar edersiniz.

EKİM 2022 İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

EKİM 2022’de Güneş burcu ve yükseleni İkizler olanlar; Size kaynak ve destek verilmesinin yanı sıra, bu konuda yetenek ve beceriye de sahip olduğunuz halde, HAYIR diyeceğiniz şeylere sürekli evet demeniz, yaşamınızdan duyduğunuz memnuniyetsizliğin kronik hale gelme sebebi. Sırf “birisi” yapmak zorunda diye ve en yetenekli kişi siz olsanız bile, yapmanız gerektiği anlamına gelmez.  Önce kendinizden sorumlu olun ve size uymayan hayır demek istediğiniz olay ve işlere HAYIR demesini öğrenin.

Ayrıca yaşanılacak Akrep Güneş tutulması sizin 6. Evinde gerçekleşecek ve önümüzdeki 3 ay boyunca; başta sağlık olmak üzere, hizmet verdiğiniz ve günlük rutininizde oluşacak değişiklik söz konusu. Sağlık konularında tedbirli olmalı, genel check up yaptırmalı ve rutin kontrollerinizi aksatmamalısınız. Süregelen iş alanınızı değiştirebilir ya da farklı bir alanda ek bir iş yapma olasılığınız gündemde. Aslında yavaş ama dolaylı olarak önümüzdeki bir sene içinde kariyer hayatınız da değişime girecektir. Yurt dışı, uzaklar ya da yabancılar ile iletişimde şanslı teklifler önünüze çıkabilir.

EKİM 2022 YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

 

EKİM 2022’de Güneş burcu ve yükseleni Yengeç olanlar;  En derindeki arzu ve duygularınızı paylaşmanın yüksek risklerini bilen biri varsa, o kesinlikle sizsiniz. Bilinçaltınızda ve yüreğinizin derinliklerinde yaşadığınız, size kötü hissettiren kalıplaşmış, kendinize sakladığınız ve içten içe büyüttüğünüz utanç ve üzüntü ile bağdaştırdığınız tüm olumsuz duygular ile yüzleşme, ortaya çıkarma ve arınma vakti. 

Ayrıca yaşanılacak Akrep Güneş tutulması sizin 5. Evinde gerçekleşecek ve önümüzdeki 3 ay boyunca; flört, çocuklar, riskli ve spekülatif piyasalarda yatırım konuları ön plana çıkıyor. Aslında en önemlisi, bu konular üzerinden egonuzun sınanacak olması. Doğru bir denge kurduysanız problem yok. Ancak eğer gereksiz alınganlık ve bencillik söz konusu ise bu alanlarda yaşacağınız değişimler aracıyla dengeye geleceksiniz. Maddi kaynak yönetiminde de dikkat. Borçlanma oranınızda artış olabilir ya da borç verdiğiniz bir paranın geri dönüşü olmayabilir.  Ortağınız ya da eşiniz var ise, ortak ya da eşinizin gelirinde yaşayacağınız azalma, sizi farklı kaynaklar aramaya itebilir. Bütçenize ve bütçe dengenize çok dikkat etmeniz gereken bir dönem. Yasal süreçleriniz konusunda da çok temkinli olmalı, işi şansa bırakmamalısınız.

EKİM 2022 ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

EKİM 2022’de Güneş burcu ve yükseleni Aslan olanlar; Ev ve konfor alanlarınız bu ay odak noktanız olacak. Güvenli ve huzurlu bir alan yaratmak isteyebilir bu sebeple ev içinde düzenlemelere gidebilirsiniz.  Güvenle dinlenebileceğiniz ve yaratabileceğiniz bir yer ve aynı zamanda sessizlik aradığınız şey olacak. Yoğun ve kalabalık geçen yazın yorgunluğunu, evinizde yaratacağınız özel alanınızda dinlenerek geçirmek isteyeceksiniz.  Kendinize evinizde ihtiyacınız olan rahatlatıcı ve besleyici enerjiyi yayan özel bir köşe oluşturun.

Ayrıca yaşanılacak Akrep Güneş tutulması sizin 4. Evinde gerçekleşecek ve önümüzdeki 3 ay boyunca; ev ve yuva konuları, taşınma ve yer, belki de şehir değişiklikleri gündeme gelebilir. Ortaklarınız ya da eşinizin kariyer hayatında yaşanılacak gelişmeler vasıtasıyla bu değişimi yaşayacaksınız. 2,5 -3 sene önce yaptığınız işe ya da yaşadığınız ev/şehre dönmeniz olası.

EKİM 2022 BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK

EKİM 2022’de Güneş burcu ve yükseleni Başak olanlar; İletişim ve kendini ifade etmede kullandığınız yol ve yöntemler odak noktanızda olacak. İnsanlarla iletişim ve etkileşime geçerken; mantık, zeka ve fayda arayacaksınız. Plan ve programlarınızdaki aksaklık siz de huzursuzluk ve tedirginlik yaratsa da, yine de değişen koşullara uyum sağlayabileceksiniz.  Kelimelerin etkisini ciddiye alan ve değer veren birisiniz. Okumak kadar yazmaya da çok önem veriyorsunuz. Bu ay uzun zamandır planladığınız ama bir türlü başlayamadığınız kitap/projeye başlayabilir, güzel sonuçlar ve verim elde edebilirsiniz.

Ayrıca yaşanılacak Akrep Güneş tutulması sizin 3. Evinde gerçekleşecek ve önümüzdeki 3 ay boyunca; yakın çevre, kardeşler, kuzenler, kısa seyahatler, yeni eğitimler gündeminizde olacak. Bu kişilerin hayatlarında yaşayacakları gelişmeler ile bire bir ilgilenmek durumunda kalabilir, ortak işler ve projelerde destek olabilirsiniz. Ayrıca kısa seyahatlerinizde önemli insanlarla karşılaşabilir, yeni tanışmalar sayesinde hayatınızda şanslı fırsatlar yakalayabilirsiniz.  Sağlık konularında da, özellikle son 2 yılda süregelen rahatsızlıklarınız var ise; bu alanda gelişme ve iyileşme sağlayabilirsiniz.

EKİM 2022 TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ

EKİM 2022’de Güneş burcu ve yükseleni Terazi olanlar; Hem çevresel hem de finansal nedenlerden dolayı, daha fazla şey edinmekten uzaklaşmak son zamanlarda birçok kişinin aklını meşgul ediyor. Bu ay, maddi istikrarınızı sürdürmek için gereken araçlar hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Kendinizi nasıl desteklediğinize gelince, bir dönemin sonu gibi hissettiren paradoksal bir yeni başlangıç ​​var. Bu, parayla olan ilişkinizi sorgulamak ve dönüştürmek için bir fırsattır. Kendinizden emin değilseniz, kendinizi daha iyi destekleyebilmeniz için araştırma yapmak, çalışmak ve bilginizi artırmak için harika bir zaman.

Ayrıca yaşanılacak Akrep Güneş tutulması sizin 2. Evinde gerçekleşecek ve önümüzdeki 3 ay boyunca; maddi ve manevi kaynaklarınızda yaşanacak gelişmeler ve değişimler söz konusu. Kendi emeğinizden gelir sağladığınız alanlar ve iş faaliyet alanlarınız değişebilir. Borçlarınızı ödeyebilir ya da tekrar yapılandırma durumunda kalabilirsiniz. Eğer bekarsanız özellikle Kasım ayında hayatınıza girecek kişi ile ciddi düşünebilirsiniz. Eğer evli iseniz özellikle Kasım ayında çocuk konusu gündeminizde olabilir. Ödemelerde zorlansanız da yeni bir araç satın almayı düşünebilirsiniz.

EKİM 2022 AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP

EKİM 2022’de Güneş burcu ve yükseleni Akrep olanlar; Bir süredir, özellikle geçen yıla göre tamamen farklı bir hayat yaşayan yeni bir insan gibi hissediyor olabilirsiniz. Ve hayatınız tamamen farklı olmasa bile, muhtemelen hala muazzam bir tırtıl-kelebek metamorfozunun eşiğindesiniz. Kendinize fırsat verin. Hayatınızın değişen gelgitlerinde var olma mücadeleniz takdirlik. Tırtılın kelebeğe dönüşüm sancısını iliklerinize dek yaşıyor olmanız, aynı zamanda sizin maddi manevi gücünüzü ve dayanıklılığınızı arttırıyor. Üzüntü ve sevinçleriniz bir süre daha peş peşe gelecek. Sabırlı ve metanetli olun.

Ayrıca yaşanılacak Akrep Güneş tutulması sizin 1. Evinde gerçekleşecek ve önümüzdeki 3 ay boyunca; kendi kişisel gelişiminiz için odaklanacağınızı gösteriyor. Hem ruhsal hem fiziksel bir değişimim içindesiniz. Şartlar zorlu olsa da uyum sağlamak ve devam etmek durumundasınız. Negatif yönlerinizi törpülemeniz ve pozitif yönlerinizi güçlendirme zamanı. Kendi potansiyelinizin farkına varacak ve bulunduğunuz her ortamda da bunu ortaya koyabileceksiniz. Aile ya da yuva ile ilgili konularda bir süredir yaşadığınız problemleri çözüme ulaştırmak da sizin elinizde. Bencilliğe, öfkeye ve sinire yenik düşmeden orta yolu ve bütüncül faydayı gözetebilirseniz; birçok probleminiz çözüme ulaşabilir. İş ve para konuları da bu göstereceğiniz davranışa bağlı.

EKİM 2022 YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY

EKİM 2022’de Güneş burcu ve yükseleni Yay olanlar; Bu ay, diğer zamanlardan daha fazla, rüyalarınıza dikkat etmelisiniz. Anlayamadığınız ya da çözüme ulaştıramadığınız cevaplar bu rüyalar ile gelebilir. Rüya günlüğü oluşturabilirsiniz. Bilinçaltınız, bilinçli realitenize entegre edilmesi zaman alan bilgileri işleyebilir. Bu sayede bilinçaltı gerçekleriniz ile yüzleşebilir onları şifalandırabilirsiniz. Gerçeğin ışığını aramaya niyet etmek, anlamlı bir yalnızlık gerektirebilir. İçinizdeki kalabalıktan ve gürültüden uzaklaşabileceğiniz, kendiniz ile yüzleşebileceğiniz ortamlar ve anlar size çok iyi gelecektir. Bu dönem sizin için biraz inziva dönemi.

Ayrıca yaşanılacak Akrep Güneş tutulması sizin 12. Evinde gerçekleşecek ve önümüzdeki 3 ay boyunca;  her konuda derinlik ve sadelik arayabilirsiniz. Psikoterapi desteği size iyi gelecektir.  Bir uzmandan mutlaka destek almalısınız.  Kendi enerji ve evriminize tanık olacağınız bu süreçte; kendinizi geliştirebileceğiniz kitaplar ve yeni yakın arkadaşlar edinebilirsiniz. İstemeyerek yapacağınız kısa yolculuklar aslında gelişiminizde büyük fayda sağlayacak. Yeni eğitimlere -kişisel gelişim, psikoloji ve enerji alanlarında- özellikle online olanlara başlamak size çok iyi gelecektir. Çevrenizde hakkınızda söylenenlere de çok kulak asmayın. Dedikodunun ve eleştirinin bol olacağı bir dönem. Kendi ruhsal sesiniz doğrultusunda hareket edin.

EKİM 2022 OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK

EKİM 2022’de Güneş burcu ve yükseleni Oğlak olanlar; Özellikle bir yetişkin olarak, okul veya iş yeri bağlantı yerler olmadan arkadaş edinmek sizin için çok zor olabilir. Bununla birlikte, ortak faaliyetlerde, ortak idealleri paylaştığınız kişilerle arkadaşlıkların filizlenmesini de sizin için kolaydır. Bu ayki amacınız kendinizi tüm kalıplaşmış sınırlarınız ve yargılarınızdan kurtararak, insanlarla iletişime geçip, dostluk kurabilmek olmalı. Bu size garip gelebilir veya utanıp sıkılabilirsiniz, ancak hayatın değişik renklerden ibaret olduğunu unutmayın ve her renk kendi gelişiminizde size yol gösterici bir misyon üstlenmiştir. Bu ay güzel bağlantılara dönüşebilecek dostluk tohumlarını ekin ve geliştirin.

Ayrıca yaşanılacak Akrep Güneş tutulması sizin 11. Evinde gerçekleşecek ve önümüzdeki 3 ay boyunca;  sosyal çevrenizde değişimler ve hareketlilik söz konusu. Kalabalık ortamlar ve belki de sosyal sorumluluk projelerinin içinde kendinizi bulabilirsiniz. Her ne kadar yalnızlığı seviyor olsanız da, hayallerinizi gerçekleştirecek fırsatları bu kalabalıklar içinde elde edebilirsiniz. Uzun zamandır bekar ve kalbi boş olanlar için, artık yeni ve kalıcı bir ilişki kapıda.

EKİM 2022 KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA

EKİM 2022’de Güneş burcu ve yükseleni Kova olanlar; Bu ay sizin için odak noktası uzun zamandır gitmek istediğiniz yeni yolu gerçeğe dönüştürmek için plan ve programlamak üzerinedir. Yeni bir  kimliğe, yeni bir dünya görüşüne, yeni bir işe, yeni bir ilişkiye başlamak gündeminizi oluşturacaktır. Geçen zamanın ve verdiğiniz emeklerin hatırına, yeni bir yola girmek ve yeniden başlamak korkutucu olabilir, ancak aslında hayatı daha derin anlamlar olmadan yaşamak daha korkutucu ve risklidir.

Ayrıca yaşanılacak Akrep Güneş tutulması sizin 10. Evinde gerçekleşecek ve önümüzdeki 3 ay boyunca;  şehir-ülke değişikliği, iş değişikliği, faaliyette bulunduğunuz alanlarda köklü değişiklikler olacaktır. Bu değişimlere uyum sağlamakta özellikle fiziksel olarak zorlanabilir hatta bedensel yorgunluklarınız hat safhada olabilir. Maddi alanda köklü değişimlerin yaşanacağı zaman dilimleri başladı. Belki de yaşamınızdaki değişimlerin sebebi; kendi işinizin patronu olmanız gerektiği içindir.

EKİM 2022 BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK

EKİM 2022’de Güneş burcu ve yükseleni Balık olanlar; Hangi dünya görüşleri, felsefeler ve inançlar gerçekliğinizi, altında yaşadığınız önceki paradigmayı artık göremeyecek kadar sarstı? Örneğin inanç, astroloji ya da enerji çalışmaları gibi yüksek öğrenim tarzında kişisel gelişim araçları içerisinde yer alan sistemlerle olan ilişkiniz, hayatınızı ne kadar besliyor ve destekliyor? Ya da belki tam tersine, inandığınız inanç sistemleri ya da eğitimini aldığınız kişisel gelişime dair tüm yüksek öğrenimler, endişenizi şiddetlendiriyor mu? Önümüzdeki bu ay, olumsuz benlik kavramınıza izin verenler yerine, büyümenizi sağlayan somutlaştırdığınız inançları ayırt etmekle ilgili. Korkularınızı ve endişelerinizi büyütmek yerine, bunları minimalize eden alanlara yönebilirsiniz.

Ayrıca yaşanılacak Akrep Güneş tutulması sizin 9. Evinde gerçekleşecek ve önümüzdeki 3 ay boyunca;  din, felsefe, yüksek öğretim, inanç konularında yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Aynı zamanda da uzaklar, yabancılar, farklı kültürler ve üniversite konuları gündeme gelecektir. Bilinçaltı konularında ya da yaşadığınız travmaların etkisinden sıyrılmak zorunda kalmak sizi hırpalasa da geçmişin üzerine sünger çekmeniz gerektiğinin farkına varacaksınız.

 

 

Bu yazı toplam 26421 defa okunmuştur.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim