• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • Tunceli 25 °C

2023 HAZİRAN AYINDA BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

EZGİ EMİR

 (Lütfen burcunuzu okurken, öncelikle yükselen burcunuzun yorumunu okuyun. Burcunuzu ve yükselen burcunuzu öğrenmek için; doğum tarihi (gün-ay-yıl), doğum saatiniz ve doğdunuz yerin bilgilerini https://tr.astro-seek.com/ sitesi üzerinden girerek, ücretsiz doğum haritanızı çıkarabilirsiniz. Yapmış olduğum burç analizleri, öncelikle Dersim doğumlu ya da Dersim de yaşayanlar için özel olarak yorumlanmıştır. Daha detaylı analiz için lütfen danışmanlık alınız.)

*2023 YILI GENEL BURÇ YORUMLARINA ULAŞMAK İÇİN https://www.yenidersim.com/dersim-sifa-platformu/2023-yili-burclara-genel-bakis-h1912.html

2023 HAZİRAN GÖKYÜZÜ GÜNDEMİ:

  1. 04 Haziran 2023 saat 06:42, 13°18′ Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor.
  2. 05 Haziran 2023 saat 16:46 Venüs, Aslan burcuna geçiyor.
  3. 11 Haziran 2023 saat 12:45 gerileyen Pluto, Oğlak burcuna geri dönüyor.
  4. 11 Haziran 2023 saat 13:26 Merkür, İkizler burcuna geçiyor.
  5. 17 Haziran 2023 saat 20:27 Satürn, 07°12′ Balık burcunda durağan harekete geçiyor. (04 Kasım 2023 saat 10:02 Satürn,  00°30′ Balık burcunda ileri harekete geçiyor.)
  6. 18 Haziran 2023 saat 07:36, 26°43′ İkizler burcunda Yeniay gerçekleşiyor.
  7. 21 Haziran 2023 saat 17:57 Güneş, Yengeç burcuna geçiyor. Yaz Gündönümü
  8. 27 Haziran 2023 saat 03:34 Merkür Yengeç burcuna geçiyor.

Haziran ayı, hayatında yeni bir sayfa açmak isteyenler için iyi bir zaman dilimi. Aylardır devam eden sert enerjiler bu ay itibariyle yerini, daha rahat enerjilere bırakıyor. Dolayısıyla 2023’ün başından beri ilk kez nefes aldığımızı hissedebilecek ve ferahlamaya başlayacağız. Ayrıca hayatta kaçınılmaz bir dönüm noktasına doğru yön değiştiriyormuş gibi bile hissedebiliriz. Bu kuvvetli yön, İkizler mevsiminde riskleri artırıyor, bu yüzden kalkışa hazırlanmalıyız.

1. 04 Haziran 2023 saat 06:42, 13°18′ Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor.

04 Haziran'da ateş burcu Yay'daki dolunay sırasında ortaya çıkacak enerjiler ile gerilim yükselecek.  İkizler burcuna baktığımızda genel anlamda biraz miyop bir enerjiye sahiptir. İkizler ayrıntılara takıntılı ve yerel olarak olup bitenlerle ilgilenirken, Yay daha geniş vuruşları ve daha büyük fikirleri çok daha fazla önemser. İkizler mahalleyi, Yay ise dünyayı görür ve bu dolunay gerçekleştiğinde, tüm bunları bir araya getirebilirsek; çok büyük bir bakış açısı ve fikir oluşturmamızı sağlayacaktır. Dolayısıyla cevaplar ve derin bir bilgelik sunan anlayışlı bir öğrenme deneyimi yaşayacağız.

Ayrıca bu Dolunay Sarin sabit yıldızı etkisinde gerçekleşiyor. Sarin, sarin gazı ile alakalı bir yıldızdır. Çok şanssız bir yıldızdır. Gaz ile zehirlenme, insanları zehirleme verebilir. İnsanların zehirlenmesi, gaz odalarında öldürülmeleri hep bu sabit yıldız ile ilgili. Yüksek hava kirliliği ve astım hastalığı da verebilir. Hava yolu ile yayılacak zehirlenmelere işaret eder. Dolayısıyla Haziranın ortasına kadar bu etkiler aktifleşebilir dikkatli olmalıyız.

2. 05 Haziran 2023 saat 16:46 Venüs, Aslan burcuna geçiyor.

Sevgi, aşk ve para gezegeni Venüs, 5 Haziran'da ateş burcu Aslan'a girdiğinde,  aşk duygularınıza engel olamayacaksınız. Lüks,  gösteriş, eğlence ve tabi ki de gurur ön planda olacaktır. Hayranlık duyduğumuz alanlar ve kendi yeteneklerimizin farkına varabiliriz. Eylem ve enerjimizden sorumlu gezegen Mars’ın da Aslan burcunda olması ile duygularımız, isteklerimizin ve hareketlerimiz oldukça ateşli ve yoğun olacaktır. Ayrıca Venüs ve Mars’ın Aslan burcunda kavuşumu,  Haziran ayı boyunca size hayatınızın aşkını getirebilir.

Mars Aslan burcuna girdiğinde, Kişiye başkaları üzerinde hakimiyet kurmak ve kendini kontrol etme yeteneklerini verir. Ne yapacağını, nereye gideceğini kesinlikle bilir. Sıcak kalpli, eli açık, soylu bir yaradılışı bulunmaktadır. Ona göre, sevgi her şeyiyle aldığı ve verdiği geniş kapsamlı bir duygu paylaşımıdır. Oldukça hareketli bir kişidir. Başkalarının bir haftada bitirebileceği bir işi o bir günde bitirir. Mars bu burçta doğuştan gelen bir önderlik yeteneği verir.

Venüs Aslan burcuna girdiğinde, karşı cinsin ve karşılaştığınız insanların kolayca ilgisini çeken bir özellik verir. Lüks ve gösterişli eğlence gecelerinden büyük zevk alır. Anlatma yeteneği oldukça iyidir ve hiçbir zaman ikinci planda kalmaz. Onun sanatı çekiciliktir. Venüs ona renk ve biçimi her zaman her yerde hoşa gidecek kalıplar içinde birleştirme yeteneği verir. Sevdiği insanı hoşnut edebilmek için yapmayacağı şey yoktur. Aynı şeyleri karşısından da bekler ve karşılılığını alamamak onu büyük düş kırıklığına uğratır.

3. 11 Haziran 2023 saat 12:45 gerileyen Pluto, Oğlak burcuna geri dönüyor.

Yıkım gezegeni Plüto, entelektüel hava burcu olan Kova’dan tekrar soğuk toprak burcu olan Oğlak burcuna gerileyerek geçiş yapacak. Zaten 30 Nisan’dan beri devam eden bu gerileme şimdi element değiştirmesi sebebiyle kaotik bir hal alacaktır. Önemli ekonomik, sosyal, teknolojik ve politik olaylar, değişimler ve çöküşlere şahitlik edeceğiz. Hayatlarımız ve toplumun bütünü, benzeri görülmemiş şekillerde değişecektir. Plüto’ nun toprak burcundaki son altın vuruşu; ekonomi ve politika üzerinden ciddi ciddi gelecek ve bu durum 12 Ekim 2023’ e dek sürecektir. Sonrasında bu alanlarda kalıcı ve sağlam sistemler ve hatta yeni dünya düzeni yeniden kurulacaktır. Plüto’nun bilge ve kontrollü Oğlak burcuna geri dönmesi, bireysel alanda; hayatlarımızda temel güç dengesizliklerine dair gözlemlerinizi derinleştirmenizi ister.

4. 11 Haziran 2023 saat 13:26 Merkür, İkizler burcuna geçiyor.

Konuşkan ve yaratıcı Merkür, 11 Haziran'da yöneticisi olduğu İkizler burcuna giriyor. Hayatımıza hareket ve akış gelecektir. Gökyüzünde enerji değişiyor olsa da, İkizlerdeki Merkür’ün kıvrak zekası bununla başa çıkabilecek algıya, kabiliyete ve hıza sahip olacaktır. Merkür İkizlere geçtiğinde iletişim, eğitim, kısa yolculuklar ve canlılık artar ama bu hareketlilik yüzeysel olması sebebiyle de iletişim kalitesi daha çok dedikodu tarzına yönelik olup, edinilen ya da öğrenilen bilgiler gelgeç düzeydedir. Bu dönemde çok fazla şaşırtıcı haberlere ve söylemlere denk gelebiliriz. Dikkat edilmesi gereken nokta; kaynak ve olayların doğruluğunu sorgulamak ve kandırılmalara karşı uyanık olmaktır. Merkür İkizler transiti rasyonalitenizi ve zihinsel netliğinizi geri kazandırır. Çevik ve konuşkan enerji, soru sormaya, yeni fikirler üzerinde beyin fırtınası yapmaya ve bakış açısı ve fikirleri uyarlamaya teşvik eder.

5. 17 Haziran 2023 saat 20:27 Satürn, 07°12′ Balık burcunda durağan harekete geçiyor. (04 Kasım 2023 saat 10:02 Satürn,  00°30′ Balık burcunda ileri harekete geçiyor.)

Karma ve kısıtlama gezegeni Satürn, 7 derece Balık burcunda geri hareket edecek. Karmik Satürn, 17 Haziran'da sınırsız Balık burcunda geri çekilmeye başladığında, korkularınızın sizi nasıl geride tuttuğuna dair zor dersler bekleyin. Evrenin bizden yapmamızı istediği şey, durup düşünmektir. Usta öğretmen Satürn’ün 04 Kasım’a dek geri gitmesi; Satürn Balık transitinin başladığı 7 Mart'tan 17 Haziran’a dek olan süreçte yapmış olduğumuz, kurmuş olduğumuz düzen ve sistemleri, ilerlemeleri gözden geçirmemizi istiyor.

6. 18 Haziran 2023 saat 07:36, 26°43′ İkizler burcunda Yeniay gerçekleşiyor.

İkizler burcunda bir yeniay gerçekleştiğinde, en çok heyecanlandığımız fikir veya fikirler dizisi üzerinde iddialaşma ve çok bilmişlik verir. Bu yeniay biraz puslu ve bu sebeple kendimizi ifade etmek için gereken netlik, odaklanma ve anlayıştan yoksun olma sebebiyle yeni başlangıçlar yaparken yanlış yola girmemeye dikkat etmeliyiz

7. 21 Haziran 2023 saat 17:57 Güneş, Yengeç burcuna geçiyor.

Haziran 2023, yaz gündönümü ayıdır. Yani Kuzey Yarımkürede yaz mevsiminin başlangıcı, Güney Yarımkürede kış mevsimin başlangıcıdır. Dolayısıyla 21 Haziran’da, Güneş’in 00°00′ Yengeç burcuna geçmesiyle sıcaklığın arttığı ve serin geceler ile rahatlama hissinin yaşanacağı zamanlar başlayacak.

Egonuzun ve kimlik duygunuzun yöneticisi olan Güneş, Boğa burcunun şehvetli ve dengeleyici enerjisini geride bırakıyor ve İkizler burcuna heyecan verici bir geçiş için hazırlanıyor. İkizler burcu, her burcu kendine özgü ve güçlendirici bir şekilde etkileyen değişken bir hava burcudur.

İkizler mevsiminde, sosyal hayatınız harekete geçme eğilimindedir ve beyniniz genellikle daha fazla bilgi işlemek ister. İkizler, iletişimin, yakın arkadaşların ve yerel etkileşimlerin burcudur. Aynı zamanda ayrıntılara bakmanın, değişen koşullara uyum sağlamanın, madalyonun iki yüzünü de görmenin ve yeni bilgilere açık olmanın burcudur. Siz Boğa burcunun inatçı enerjisini üzerinizden silkelerken, Güneşin İkizler burcuna girmesi vidaları gevşeterek daha fazla hava akışına ve olanaklara imkan tanır. Bu astrolojik mevsimde, inançlarınızdan bir adım geri çekilmek ve fikirlerinizin daha yumuşak hale gelmesine izin vermek için her türlü nedeniniz var. Ne de olsa İkizler, hızlı öğrenen olma ününü öğrenme süreçlerinde katı davranarak elde etmedi!

Bununla birlikte, İkizler' in yaramaz - ve çoğu zaman hain - bir itibarı vardır. Neyse ki, değişen tutumlarının ve değişen bakış açılarının onlara neden "ikiyüzlü" damgasını vurduğuna dair bir açıklaması var; İkizler, bir şeyin siyah mı yoksa beyaz mı olduğuna karar vermesinin daha rahat hissettirdiği bir dünyada; grinin farklı tonlarını belirleme konusunda ender bulunan bir yetenekle doğmuş olmalarıdır. İkizler mevsiminde, düşünceleriniz muhtemelen daha karmaşık hale gelecektir, bu nedenle soru sorma ve bilinemez olanı bilme korkunuzu bırakmanız, değişiminizi kolaylaştıracaktır.

8. 27 Haziran 2023 saat 03:34 Merkür Yengeç burcuna geçiyor.

Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesiyle; zihnimiz meşgul, meraklı ve analitikten sıyrılıp, satır aralarını okumaya, hatırlamaya ve daha besleyici bir iletişim yolu bulmaya geçiyor. Aynı zamanda iletişim alıngan ve edilgen bir yapıya dönüşecektir. Kendini korumaya ve güvenlik odaklı, aşırı duygusal ve sezgisel davranmaya yönelebiliriz. Vatan, geçmiş, nostalji, anne ve aile kavramları bu dönemde ön plana çıkacaktır.

2023 HAZİRAN YÜKSELEN KOÇ:

Haziran ayı, Koç burcu; ‘RİSKTEN KAÇINMAYA RAĞMEN BAŞARIYA ULAŞMAK İÇİN BAŞKALARINA YARDIM EDİN.’

Aslan ve İkizler enerjileri, Jüpiter'in Koç burcunda kaldığı süre boyunca sunduğu fırsatlardan yararlanmanıza yardımcı olacaktır. Bu ay, doğal otoriteniz ile liderliği ele alırken, Mars sizi yüksekleri hedeflemeye ve kararlar almaya davet ediyor. Ancak 1-4 arası ve 22'sinden itibaren Yengeç burcunun çatışan enerjilerinin beklenmedik yükümlülükler getirebileceğini unutmayın. Bunları kaçınılmaz olarak görmeyin, bunun yerine risk almaya daha az eğilimli olanlara yardım edin. Panik zamanlarında bile başkalarının yanında güven verici bir tavır sergileyin ve potansiyel finansal faydalar için uzun vadeli düşünün. Bu ay özellikle harika bir formdasınız ve görünüşünüze daha fazla önem veriyorsunuz, bu da artan karizmaya ve çekiciliğe yol açıyor. İster bekar olun ister bir ilişki içinde olun, aşk hayatınızın ivme kazanmasında denge için çabalayın. Hedeflerinize ulaşma potansiyeline sahipsiniz, ancak sabırsızlığın ilerlemenizi engellemesine izin vermeyin. Bunun yerine, işlerin sizin lehinize yürümesi için sizden daha ihtiyatlı olabilecek kişilere güvenin ve başvurun.

2023 HAZİRAN YÜKSELEN BOĞA:

Haziran ayı, Boğa burcu; ‘İNANÇLARINIZI VE İLİŞKİLERİNİZİ DÖNÜŞTÜRMEK İÇİN ASLAN ENERJİLERİNİ KUCAKLAYIN.’

Jüpiter şu anda burcunuzda olduğundan, her şeyin her gün istikrarlı bir şekilde iyileşmesini bekleyebilirsiniz! Balık burcundaki Satürn ile hizalanan şanslı yıldız ve evrim süreci, yaşamınıza daha fazla sakinlik ve istikrar getirmeniz için size bir fırsat sunuyor. Önünüzdeki olasılıklar; doğal eğilimleriniz ve hırslarınızla uyumludur ve sonuç olarak, başlattığınız şey büyümeye yöneliktir. Bununla birlikte, Mars ve Venüs'ün Aslan burcundaki varlığıyla temsil edilen bir zorluk var. Bu engeli aşmak için bu kaynakları yanlış nedenlerle reddetmek yerine kendi lehinize kullanın. İçinizdeki potansiyeli karizmatik bir kişiyle ilişkilendirmek, hedeflerinize daha hızlı ulaşmanıza yardımcı olabileceğinden, seçeneklerinizi tamamen göz ardı etmeden önce dikkatlice değerlendirmek için biraz zaman ayırın. Geçen aydan beri, aşk hayatınız arzularınızla uyumlu hale geldi. Ancak bu ay partneriniz sadece aşkla yetinmeyebilir. Onlardan daha fazla istek ve talep görebilirsiniz. Eleştiri ve şikayetlerden bunalmamak için işbirliği yapmanız ve etkili bir şekilde iletişim kurmanız gerekecek. Aslan burcunun enerjileri, inançlarınızda bir miktar karışıklığa neden olabilir, ancak bu sonuçta sizin için faydalı olacaktır. Yaklaşımınıza incelikli bir dokunuş katarak çevrenizdekilerin beğenisini toplayabilirsiniz.

2023 HAZİRAN YÜKSELEN İKİZLER:

Haziran ayı, İkizler burcu; ‘MARS VE VENÜS’ÜN HAZİRAN AYI BOYUNCA ASLAN BURCUNDA OLMASI; AŞK, SEVGİ VE PARA KONULARINI CANLANDIRIP, ÖNÜNÜZE FIRSATLAR SUNACAK’.

Haziran ayı farklıymış gibi görünse de, kariyer hayatınız monoton şekilde devam edecek. Satürn'ün Balık burcundaki uyumsuzluğu sizi rotanızda kalmak için ekstra çaba göstermeye zorluyor. Ne yazık ki, motivasyonsuz ve sıkılmış hissediyorsunuz. İdeal çözüm olmasa da, fırsatlar ortaya çıkar çıkmaz zihniyetinizi değiştirmeyi deneyin. Bir küçük mucize bekliyorsanız; ay ortasında Aslan burcundaki Venüs ve Mars, İkizler burcundaki Merkür ve Güneş ile takım oluşturması ile gerçekleşiyor. Bu dinamik enerjiler ile, alışveriş, keyifli geziler ve daha fazlasıyla rutininize biraz heyecan katarak günlük yaşamınızı geliştireceksiniz. Ayrıca, Jüpiter'in size birkaç hafta önce tanıttığı ilişkilerden yararlanmanız için sizi motive edecekler. Ayın 12'sine kadar biraz monoton olsa da üzülmeyin, kaybettiğiniz zamanı telafi etme fırsatınız olacak! Aslan burcundaki Mars ve Venüs sayesinde aşk hayatınız daha canlı ve enerjik hale gelecek! Dışarı çıkmanın, sosyalleşmenin, arkadaşlarla vakit geçirmenin keyfini sevdikleriniz size gösterecek. Ayrıca yakın zamanda tanıştığınız insanlara ulaşmanın zamanı geldi, çünkü onlardan biri profesyonel yaşamınızda ilerlemenize yardımcı olacak güce sahip.

2023 HAZİRAN YÜKSELEN YENGEÇ:

Haziran ayı, Yengeç burcu ; ‘ 1. VE 11. ARASINDA GELECEK İLGİNÇ BİR TEKLİF VAR, İYİ DÜŞÜNÜN AMA ERTELEMEYİN.’

Jüpiter'in Boğa burcundaki konumu nedeniyle şu anda huzurlu bir yaşam sürüyorsunuz. Ancak, etkilerinden tamamen ikna olmuş hissetmeyebilirsiniz. Fırsatlardaki gecikmenin sebebi; evriminizin yıldızı Balık burcundaki Satürn ile bağlantılı olmasından kaynaklıdır. Bu sebeple,  ilerlemenizi yavaş ve sabit bir hızda gerçekleştiriyor, ancak tamamen tezahür etmesi zaman alacaktır. Bu ay, günlük yaşamınızı iyileştirmek için küçük değişiklikleri uygulamanız oldukça önemlidir. Ayrıca, 1'i ile 11'i arasında size ilginç bir teklif sunulabilir. Düşünmek için zaman ayırın, ancak sonsuza kadar ertelemeyin. Satürn destek sağlarken, onun korumasına aşırı derecede güvenmemek önemlidir. Ayın 5'ine kadar, Venüs'ün burcunuzdaki konumu, ihtiyaçlarınıza çok uygun bir ortam yaratıyor. Ancak bundan sonra arzularınız değişebilir ve farklı bir şeye ihtiyacınız olduğunu fark edebilirsiniz. Bu mesajı ihtiyatlı bir şekilde ama yeni keşfedilen bir güven duygusuyla iletiyorsunuz. Pek çok olumlu niteliğe sahipsiniz, ancak ne yazık ki başkaları bunları tanımakta zorlanabilir. Fark edilmemelerine izin vermek yerine, zamandan ve emekten tasarruf etmek istiyorsanız, başkalarının dikkatini çekmeniz gerekiyor.

2023 HAZİRAN YÜKSELEN ASLAN:

Haziran ayı, Aslan burcu; ‘HAREKETLİ BİR AY SİZİ BEKLİYOR. ASLAN'DAKİ MARS VE VENÜS ENERJİSİ; GÜÇLÜ VE ZAYIF YÖNLERİNİZİ GÖZLER ÖNÜNE SERİYOR.’

Mars ve Venüs'ün Aslan burcundaki konumu, bu ayın canlılık ve enerji dolu geçeceğini gösteriyor. Bu süre zarfında hem güçlü hem de zayıf yönlerinizi sergileyebilirsiniz. Bu arada, İkizler burcundaki güçler sizi hedeflerinize ulaşmanız için motive edecek. Yetenekleriniz ve çekiciliğiniz ile size yardımcı olabilecek etkili kişilerin güvenini de kazanabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz karar vermede çok önemli bir rol oynayacak. Ancak Merkür'ün 11'ine kadar yoğunlaştığı Boğa burcundaki Jüpiter ve Uranüs, arzularınızın peşinden gitmenize engel olabilir ve kusurlarınızı ortaya çıkarabilir. Bundan kaçınmanın bir yolu, eşinizin bakış açılarını göz ardı etmek yerine dikkate almaktır. Mars ve Venüs burcunuzdayken aşk hayatınız önemli bir dönüşüm yaşayabilir. İlk görüşte aşkla karşılaşabilir, büyük aşk beyanları yapabilir ve yoğun arzular yaşayabilirsiniz. Ancak, bu tür tutkulu duyguların dezavantajının gerçekleri ortaya çıkabileceğinin farkında olmalısınız. Bu gibi durumlarda, ya bir başarı ya da başarısızlıktır. Bu ay, şüphesiz olumlu bir sonuç olan başarıya ulaşabilirsiniz. Bununla birlikte, kaygı veya stres durumunda, itibarınızı ve toplumdaki imajınızı korumak için sakin kalmanız çok önemlidir.

2023 HAZİRAN YÜKSELEN BAŞAK:

Haziran ayı, Başak burcu; ‘DIŞ TEPKİLER VE OLAYLAR ARASINDA; ÖZ-DEĞER ÜZERİNE DÜŞÜNMELİ VE KENDİNİZİ ORTAYA ÇIKARMALISINIZ. ’

Satürn'ün uyumsuz olduğu zamanlarda kazanımlar elde edilebilirsiniz, ancak bu aynı zamanda bağların veya yaşam tarzlarının geçerliliğini yitirmesine de yol açabilir. Tüm iyi niyetiniz ile daha büyük başarılar elde etmek için çabalayabilir ancak yeterli olamayabilirsiniz. Bununla birlikte, Jüpiter'in Boğa burcundaki ilahi varlığı ile değişiklik yapma fırsatı doğacaktır. Talih yıldızı, yeteneklerinizi ve yeteneklerinizi kullanarak ufkunuzu genişletmenizi ve her zamanki çevrenizin ötesinde yeni insanlar aramanıza teşvik eder. Fırsatların genellikle zorluklarla birlikte geldiğini ve şüphelerin üstesinden gelinmesi gerekebileceğini unutmamak önemlidir. Bu fırsatları değerlendirmek için kendinizden ve güçlü yanlarınızdan bahsetmekten çekinmeyin ve biraz fırsatçı olmanın kabul edilebilir olduğunu unutmayın. Dış olaylar veya başkalarından gelen tepkiler, başkalarını çekme yeteneğinizi sorgulamanıza neden olabilir. Kendinizi daha başarılı olanlardan daha aşağı hissedebilir, bu da sizi mevcut durumunuz üzerinde düşünmeye sevk edebilir. Ancak, 22'sinden itibaren işler düzelmeye başlayacak. İlerlemek için cesur olmak ve yeni insanlarla tanışmak için dışarı çıkmak çok önemlidir. Güven kazanmak ve ilerlemek için başarılarınızı ve isteklerinizi paylaşın.

2023 HAZİRAN YÜKSELEN TERAZİ:

Haziran ayı, Terazi burcu; ‘HAZİRAN AYI BOYUNCA, İHTİYAÇLARINIZA UYGUN BİR EVRENDE GELİŞİME ODAKLANMALISINIZ.’

İkizler ve Aslan ile ilişkili enerjiler, başarıya ulaşmanıza yardımcı olacak güce sahip insanları hayatınıza çeken koşullar yaratacaktır. Cevaplanamayan sorular içinde kaybolmak yerine, yeni fırsatları keyifle kucaklayın ve farklı çözümler keşfetmeye istekli olun. Yolculuğunuzda sizi desteklemek ve yönlendirmek için her zaman hazır enerjilere sahip olacaksınız. Başarının anahtarı yeni şeyler denemekte gizli olabilir, bu nedenle ulaşılması imkansız görünenler de dahil olmak üzere tüm önerileri göz önünde bulundurun. Başarıya ulaşmak için kendinize güvenin ve iç sesinizi dinleyin. İlk başta zorlayıcı görünse bile, varlığından haberdar olmadığınız gizli yetenekleri keşfedebilirsiniz. Doymuş hissetmek için, ihtiyaçlarınıza uygun bir evrende gelişmek çok önemlidir ve bu ay olan da bu. Aşk hayatınız olumlu bir dönüş yapmak üzere ve bu ivmeyi sürdürmek için olumsuz etkilerden kaçınmalısınız. Herhangi bir zorlukla yüzleşecek güce sahipsiniz, ancak bunu yapmak cesaret ister. Bu ay, hedeflerinize doğru cesur adımlar atmaktan korkmayın, bu size umduğunuzu gerçekleştirme şansı verecektir.

2023 HAZİRAN YÜKSELEN AKREP:

Haziran ayı, Akrep burcu; ‘İSTENEN DEĞİŞİKLİKLER İÇİN SEZGİLERİNİZİ KUCAKLAMALI; NEŞE VE MUTLULUK İÇİN BELİRLİ EYLEMLER YAPMALISINIZ.’

Geçen aydan bu yana, Jüpiter gezegeni tarafından temsil edilen konularda önemli bir değişiklik başlatıldı. Satürn ile bağlantılı olan bu şanslı yıldız, hayatınıza huzur ve istikrar getirmeyi amaçlayan fırsatlar sunuyor. Bu umut verici görünse de, yakınlarda Uranüs'ün varlığı, bu gelişmelerin muhtemelen kademeli olarak gerçekleşeceğini ve sorunsuz olmayabileceğini düşündürmektedir. Bu ay, müzakere etmesi zor olabilecek ancak önemli bir gelişme veya zafer vaat eden Aslan kontrolünde bir fırsat ortaya çıkaracak. Bu çabada başarılı olmak için, konfor alanınızın dışına çıkmanız ve endişelerini dile getirirken başkalarına duymak istediklerini söylemeniz gerekebilir. Bir süre sakinliğin ardından aşk hayatınız daha tutkulu hale geliyor. Bu endişe verici olsa da, açıklanamayan nedenlerle bir zalim olmaktan kaçındığınız sürece endişelenmenize gerek yok. İstenen değişiklikleri elde etmek için belirli eylemlerin gerçekleştirilmesi gerekir. Bu ayki değişiklikler, sezgilerinizi kucaklamanızı ve hayatınıza neşe ve mutluluk getiren şeylerle uzlaşmanızı gerektiriyor.

2023 HAZİRAN YÜKSELEN YAY:

Haziran ayı, Yay burcu; ‘DETAYLARA DİKKAT: BU AY AKSİLİKLERDEN KAÇINMAK İÇİN ÇOK ÖNEMLİ OLACAK.’

Bu ay Aslan burcundaki Mars, projelerinizin tamamlanmasının arkasındaki itici güç olarak çalışacak. Bu enerjiler, ortaya çıkabilecek engellerin üstesinden gelmeniz için sizi motive edecek ve yardım sunabilecek insanları aramanız için size ilham verecektir. Ancak, önemli aksiliklerden kaçınmak için her ayrıntıya çok dikkat etmeniz çok önemlidir. Bunu yaparak Satürn'ün neden olduğu uyumsuzluğu önleyebilir ve hedeflerinize doğru ilerleyebilirsiniz. Ayrıca ay boyunca İkizler burcunun enerjileriyle de mücadele etmek zorunda kalacaksınız ama bu sizi yıldırmasın. Her seferinde bir adım atın ve sonunda hedeflerinize ulaşacaksınız. Satürn'ün kısıtlamaları, özgürleşmeyi imkansız gibi gösterebilir, ancak Aslan'ın enerjileri sizi bunu yapmaya teşvik edecektir. Bunu, ya hoş insanlarla tanışarak ya da sadece iyi bir arkadaşla birkaç gün geçirerek başarabilirsin. Bu ay, rutininizin monotonluğundan kurtulmanız için bir fırsat sunuyor. Ancak, Satürn beklenmedik bir şekilde planlarınızı tehlikeye atabileceğinden, dikkatli olmak ve dikkat çekmemek önem arz edecektir.

2023 HAZİRAN YÜKSELEN OĞLAK:

Haziran ayı, Oğlak burcu; ‘11'İNE KADAR AZİM VE SIKI ÇALIŞMAYI TAKDİR ETMEK ÖN PLANA ÇIKIYOR.’

Jüpiter ve Satürn'ü birbirine bağlayan uyumlu yön, evrim yolunda olmanızı sağlar. Bu aydan itibaren tutkularınızla ilgilenebilirsiniz. Fikirleriniz varsa, onları hayata geçirmenin bir yolunu yaratma zamanı. Jüpiter ve Satürn'ün bağlantısı, işleri yapma şeklinizle aynı hizadadır, böylece acele edemezsiniz ve kimse sizi suçlamaz! Azim ve sıkı çalışmanız fark edilecek ve takdir edilecektir. 11'ine kadar her şey mükemmel bir şekilde başlar. Ardından, olaylar ve koşullar nedeniyle, başkalarına ve duruma karşı çok sert davranıp davranmadığınızı merak edebilirsiniz. Eğer öyleyse, daha spontane ve arkadaşça davranarak taktikleri değiştirmeye çalışabilirsiniz. 5'ine kadar Venüs Yengeç burcunda size baskı yapıyor. 5inden sonra, müsait olmama durumunuzu ve ruh hali değişimlerinizi telafi etme fırsatınız olacak. Peki ama nasıl? Tabi ki sevdiklerinize duygulu hoş sürprizler yaparak. Bu ay, kendinizi biraz sıkıştırmanız gerekiyor. Yani, bırakmak isteyebilirsiniz! Ama istikrarlı olmaya devam etmeli, zor gelen tüm sorumlulukları yapmalı ve işlerinizi bitirmelisiniz. Asla pişman olmayacaksınız!

2023 HAZİRAN YÜKSELEN KOVA:

Haziran ayı, Kova burcu;‘ETKİLİ İLETİŞİM KURMAK ÇOK ÖNEMLİ OLACAK. BU AY, ANLAŞMAZLIKLARI GİDERMEK İÇİN YETENEKLERİNİZİ VE BECERİLERİNİZİ KULLANMAK DURUMUNDASINIZ.’

Bu ay, Boğa ve Aslan'dan gelen çelişkili etkiler nedeniyle aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. İlk başta büyülenmiş gibi görünebilirsiniz ama endişelenmenize gerek yok – çünkü esas durum bu değil. Bunun yerine, zorluklarla karşılaşırsanız, bu muhtemelen yanlış seçimler yaptığınızın veya kararlarınızın yanlış nedenlere dayandığının bir işaretidir. Başkalarını fikirlerinize ikna etmek için tavsiye almak yerine, bir adım geri çekilip düşüncelerinizi daha etkili bir şekilde iletmek için becerilerinizi ve yeteneklerinizi en iyi nasıl kullanabileceğinizi düşünmek daha iyidir. Geçen aydan beri ruhsal olarak değişime karşı dirençli, ancak istikrar ve güvenilirliği takdir eden bir yapıdasınız. Hem Venüs hem de Mars Aslan burcundayken, aşk hayatınız hem keyifli anlarla hem de zorlu zamanlarla dolu olacak. Bu enerjiler sizi hem güçlü hem de zayıf yönlerinizi güçlendiren durumlarla karşı karşıya getirebilir. Ancak aşırı eğilimleri kontrol etmeyi başarırsanız, aşk hayatınız inanılmaz ödüller getirebilir. Aşırı davranışın çeşitli engellere yol açabileceğini unutmamak önemlidir, ancak kendi içinizde denge ve uyumu korursanız, muhtemelen her şey sorunsuz ilerleyecektir.

2023 HAZİRAN YÜKSELEN BALIK:

Haziran ayı, Balık burcu; ‘BU AY VENÜS'ÜN SİZİN ÜZERİNİZDEKİ ETKİSİ KÜÇÜK GİBİ GÖRÜNSEDE, ASLINDA ROLLER TERSİNE DÖNÜYOR. PEŞİNİZDEN KOŞACAKLAR.’

Jüpiter'in Boğa burcundaki ilahi varlığı, şimdiye kadar katı bir disipline tabi tutulan hırslarınızın, Haziran ayı ile birlikte, gerçekleşmesini kolaylaştırıyor. Bu kolaylık, basitçe daha az katı bir varoluşta olduğunuzda gerçekleşecek. Uranüs’ün de Boğa burcunda ilerlemesi ile günlük hayatınızın gökten gelen faydalarla iyileştirileceğini öne sürüyor. Bu ay, çabalarınız harika ödüllerle ödüllendirilecek. Yavaş ama emin adımlarla, istenen dengeye ulaşıyorsunuz. Ayrıca, insanlar size karşı davranış ve duygularıyla, sizi hoş bir şekilde şaşırtabilir. Ancak bu keyifli atmosfer İkizler burcundan kaynaklanan uyumsuzluklarla bozulabilir. Bunları azaltmak için tartışmayı deneyebilirsiniz, ancak geri çekilmek ve zamanın geçmesini beklemek daha etkili olacaktır. Bu ay, Venüs'ün sizin üzerinizde çok az etkisi var ama özellikle hava ve ateş gruplarının üzerinde etkisi yoğun. Dolayısıyla aşk yaşamınızda birden roller tersine dönecektir. Sizi baştan çıkarmak ya da memnun etmek için hünerlerini sergileyecek olan kişiler karşınıza çıkacaktır. Hiçbir şey yapmanıza gerek yok, sadece yolunuza çıkacak aşk beyanlarını ve hediyeleri kabul edin. Ayrıca, ‘mesafeli samimiyet iletişim’ tarzınız sayesinde, başkalarını da size ‘mesafeli samimiyet’ göstermesine teşvik ediyorsunuz. Bu yolda devam edin ve arzu ettiğiniz dengeyi bulacaksınız.

 

Bu yazı toplam 15068 defa okunmuştur.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim