• BIST 9558.3
  • Altın 2487.933
  • Dolar 32.508
  • Euro 34.8335
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 23 °C
  • Tunceli 22 °C

2023 ocak ayında burçları neler bekliyor?

EZGİ EMİR

Astrolog Ezgi Emir, 2023 ocak ayında burçları neler beklediğini yazdı

(Lütfen burcunuzu okurken, öncelikle yükselen burcunuzun yorumunu okuyun. Burcunuzu ve yükselen burcunuzu öğrenmek için; doğum tarihi (gün-ay-yıl), doğum saatiniz ve doğdunuz yerin bilgilerini https://tr.astro-seek.com/ sitesi üzerinden girerek, ücretsiz doğum haritanızı çıkarabilirsiniz. Yapmış olduğum burç analizleri, öncelikle Dersim doğumlu ya da Dersim de yaşayanlar için özel olarak yorumlanmıştır. Daha detaylı analiz için lütfen danışmanlık alınız.)

2023 OCAK GÖKYÜZÜ GÜNDEMİ:

  1. 03 Ocak 2023 saat 05:10 Venüs, Kova burcuna geçiyor.
  2. 07 Ocak 2023 saat 02:07, 16°21′ Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor.
  3. 13 Ocak 2023 saat 23:57 Mars, 08°08′ İkizler burcunda ileri harekete geçiyor.(29 Ekim 2022 saat 16:26 Mars, 25°36′ İkizler burcunda durağan harekete geçmişti.)
  4. 19 Ocak 2023 saat 16:12 Merkür, 08°12′ Oğlak burcunda ileri harekete geçiyor.(28 Aralık 2022 saat 12:32 Merkür, 24°15′ Oğlak burcunda retro harekete geçmişti.)
  5. 20 Ocak 2023 saat 11:30 Güneş, Kova burcuna geçiyor.
  6. 21 Ocak 2023 saat 23:53, 01°32′ Kova burcunda Yeniay gerçekleşiyor.
  7. 24 Ocak 2023 saat 01:59 Uranüs, 14°56′ Boğa burcunda ileri harekete geçiyor. (23 Ağustos 2022 saat 16:54 Uranüs,18°55′ Boğa burcunda durağan harekete geçmişti.) Uranüs’ün tamamen Boğa burcu transitini bitirip, İkizler burcuna geçmesi 26 Nisan 2026.
  8. 27 Ocak 2023 saat 05:33 Venüs, Balık burcuna geçiyor.

 

  1. Venüs, 03 Ocak'ta Kova burcuna geçecek ve burçların hayatlarına evrensel enerji veözgürlükçü sevgi getirecek.
  2. 07 Ocak'taki Yengeç Dolunayı, büyük miktarda para, iyiliklerden para veya önemli konulardaki çabalarınızın karşılığını getirecek.

Ay Yengeç'te olan kişiler için güvenlik: evleri, aileleri, yemek pişirme, bahçe işleri ve kendin yap gibi faaliyetlerdir. Evinizi seven karakteriniz diğer insanları cezbedebilir. Eğitmek ve korumak için doğuştan gelen eğiliminiz, iyi bir ebeveyn ve destekleyici bir arkadaş olmanızı sağlar. Ancak başkalarına çok fazla bakmamaya dikkat etmelisiniz, çünkü sizin bakımınızdan bunalabilirler veya onlara bağımlı olduğunuzu düşünebilirler.

Yengeç Burcu tarafından etkilenen Organlar: Mide, mukoza, yumurtalık, rahim, vajina, meme, akciğer zarı, karın zarı, lenf bezleri, göğüs kemiği.

Dolunay zamanı bu organlar daha hassas olduğundan ekstra dikkat etmemiz gerekir. Ayrıca dolunay döneminde ameliyat kesinlikle önerilmemektedir!

  1. 13 Ocak 2023 tarihinden itibaren Mars, İkizler burcundaki geri hareketini sonlandırırken, burçlar davranışlarında ve ilişkilerinde bazı değişiklikler hissedecekler. 29 Ekim 2022 den beri geri giden  Mars’ın yaratmış olduğu harekete geçememe, motivasyon düşüklüğü ve karar alamama durumları nihayet sonlanacak. İkizler'deki Mars, diğer insanlarla doğrudan etkileşime geçmemize ve enerji akışının hızlanması sebebiyle de hızlı hareket ve karar verme becerisi getirecektir.
  2. Ne yazık ki 2023 yılı Merkür Retrosu ile başlayacak. Bu durumun her türlü iletişimin üzerinde etkili olmasının yanında; kişisel ve sosyal ilişkiler üzerinde de etkisi büyük olacaktır. Hem sözlü hem de yazılı iletişim becerilerini ve müzakere kapasitesi etkilenecektir. 19 Ocakta Merkür’ün ileri harekete geçmesiyle tüm bu aksaklıklar düzelmeye başlayacaktır.
  3. 20 Ocak Güneş kova burcuna geçiyor.Yeni bir sezonun başlangıcını müjdeleyen yenilikçi, hayırsever ve sezgisel yönlerortaya çıkacak.
  4. 21 Ocak 2023 saat 23:53, 01°32′ Kova burcunda Yeniay gerçekleşiyor. Sınırları aşmak için ilham verecek, bu yüzden alışılmışın dışında düşünmeli ve daha büyük hayallere odaklanılmalıdır.

Ay Kova burcunda iken:Duygularınızla ilişkiniz karmaşık olabilir. Kendinizi korku, öfke ve kıskançlık gibi olumsuz duygulardan kurtarmak istiyorsunuz ancak bu başkaları bu tür duyguları sergilediklerinde sizden inanılmaz derecede hoşgörülü olmanızı bekleyecekleri gerçeğini değiştirmez. Doğal içgüdüleriniz ve duygularınızla aranızda mümkün olan en uzak mesafeyi yaratma eğiliminde olabilirsiniz, ancak bilinçsizce kendinizi içine soktuğunuz durum sizi gerçeği kabul etmeye zorlar.

Kova Burcu tarafından etkilenen Organlar: Baldır, bilek, kaval kemiği, Aşil, önkol kasları, tiroit hormonları.  Yeni ay zamanı bu organlar daha hassas olduğundan ekstra dikkat etmemiz gerekir. Ayrıca tam Yeni Ay evresinde ameliyat önerilmemektedir.

  1. 24 Ocak Uranüs Boğa burcunda ileri harekete geçiyor. Uranüs özgürlük gezegenidir, bu nedenle kısıtlanmış hissettiren her şeyin zincirlerini kıran, duvarları yıkan ve pişmanlık gölgesi olmadan gelenekleri ortadan kaldıran, geleceğe yeni bir yol sunan asi gezegen, insanlığı yeni yollarda yükseltmek için harekete geçecektir. Rutin, gelir ve öz sevgideki değişikliklere hazırlanın.
  2. 27 Ocak Venüs Balık burcuna geçiyor. Böylece şefkatli ve büyüleyici Balık burcunun tüm romantik ve sevgi dolu arzu ve duygularını ön plana çıkacaktır.

2023 OCAK AYI KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ:

Ocak 2023, Koç ve Yükselen Koçlar; ay boyunca kitlelerle bolca etkileşim kurma fırsatına sahipsiniz. Özellikle 06, 15 Ocak ve ardından tekrar 24 Ocak'ta kurduğunuz temaslar, Şubat ayında ortaya çıkacak birkaç sorunu çözmenize yardımcı olabilir. Arkadaşlarınız ve iş arkadaşlarınız bu ay size, içinde sizinde bulunduğunuz farklı konularla ilgili sorunlardan bahsedecekler. Ancak; şayet gerçekten haklı olduğunuzdan eminseniz kendinizi savunun ya da bildiğinizden emin olduğunuz konularda soruları yanıtlayın. Eylemlerinizde veya sözlerinizde düşüncesiz, fevri ve bencil davranmamaya dikkat edin. Kalp kırıklıklarına ve içinden çıkılmaz durumlara sebebiyet verme olasılığınız yüksek.

Sosyal ve eğlenceli günler, ayın 10'u, 19'i ve 28'. Bu günlerde kendiniz için özel bir şey yapın; kişisel bakımınıza bu günlerde daha dikkat edin. Yeni bir şeyler satın almak istiyorsanız bu günleri bekleyin. Bu ay sürprizli karşılaşmalar ön planda ve kiminle karşılaşacağınızı asla bilemezsiniz. Bir şeyler yapma veya özel bir yere gitme fırsatı aniden 03 Ocak'ta ve 12'sinde ortaya çıkabilir. Küçük şeylerin sizi yapmanız gereken işten alıkoymasına izin vermeyin. Sorumluluklarınızın bilincinde hareket etmek en iyisi olacaktır. Ayın 5'in, 14'ünde ve 23'ünde, duyduğunuz söylentileri mutlaka araştırın. Olayların ve durumların göründüğünden çok daha fazlası olabilir, bu yüzden yüzeyin altına bakın. Her duyduğunuza hemen inanmayın. Ocak ayının ikinci hafta sonunda ihtiyacı olan bir arkadaşınıza yardım etmeniz istenebilir. Buna bir yük olarak bakmayın, çünkü bu yardımdan sonrasında da keyif ve mutluluk duyacaksınız.Pratik kararlar 02'sinde, 11'inde, 20'sinde ve 29'unda alınmalıdır. Bu günlerde özellikle ertelediğiniz işleri ve sorunları pratik çözümlerle aşabilirsiniz. Özellikle evrak işlerinizi bugünlerde tamamlayabilirsiniz. Dünyevi hayal kırıklıklarının, maneviyatınızı ve aslında keyifli geçecek Ocak ayına gölge düşürmesine müsaade etmeyin.

2023 OCAK AYI BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA:

Ocak 2023, Boğa ve Yükselen Boğalar;gerçekçi olun ve ayrıntılara dikkat edin, çünkü bu gerçek ve ayrıntıların geleceğinizin bir parçası olma olasılığı çok yüksek. Ay boyunca hafif rahatsızlıklar, gecikmeler ve engellernedeniyle sabrınız zorlansa da, hoşgörünüzü kaybetmeyin.Yaşanılacak aksaklıkları göstereceğiniz diplomasi ile dengelemeye çalışın. Bazılarınız önemli bir başarının temel aşamasındasınız. Bu aşama şimdilik zorlu ve takım çalışması gerektiriyor. İçinde bulunduğunuz takım çalışmasında nezaketinizi ve soğukkanlılığınızı koruyarak hareket ederseniz, geleceğinizde şekillenecek yeni kariyer yolunuzda güzel bir başlangıç yaparsınız. Yeni bir görev 05, 14 veya 23 Ocak'ta teslim edilebilir. Bunu nezaketle kabul edin, çünkü size geçmişte göstermiş olduğunuz yetenek sayesinde veriliyor, kararlılığınız ve ayrıntılara verdiğiniz önem sayesinde ilerleyeceksiniz. Aceleci olmayın ve dikkatle yavaş ama emin adımlarla ilerlemek size avantaj sağlayacaktır. Güvenilirlik için bir itibar oluşturuyorsunuz ve bunun için ocak ayın karşınıza çıkacak fırsatlara karşı açık olun. 06'sında, 14'ünde ve 23'ünde can sıkıcı ve yarım kalmış işlerinizi mutlaka tamamlayın ve başkalarından gelen yardımları kabul edin. 10, 19 ve 28 Ocak'ta, işlerin yavaş ilerlemesiyle yeniden sabırsızlanabilirsiniz. Yolunuzda küçük engeller belirdiğinde mizah anlayışınızı koruyun ve unutmayın tüm bu aksaklıklardan aslında çok büyük fayda sağlayabilirsiniz. Arkadaşlarınız ve sevdikleriniz muhtemelen bu ay boyunca özel ilgiye ihtiyaç duyacak. Birkaç nazik söz, hayatlarında bir dünya fark yaratabilir. Hayatınızdaki çok yaşlı ve genç insanların farkında olun. Sevdiğiniz insanların da, sizin asıl duygularınızı  bilmesine izin verin.

2023 OCAK AYI İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER:

Ocak 2023, İkizler ve Yükselen İkizler; bu ay sizi çevreleyen temel titreşimler değişimler ve özgürlük duygusu olacak. Bu, çabalarınız ne olursa olsun ilerlemek için mükemmel bir zamandır. Beklenmeyeni bekleyin, çünkü sürprizlerle dolu bir ay olacak. Ancak dürtüsel hareket etmekten kaçının, çünküçok büyük pişmanlıklar getirebilir. Bu kelimeler için de geçerli. Acele, öfke ve inat uğruna söylediğiniz şeylerden fazlasıyla pişmanlık duyabilirsiniz. Ne söylediğinize ve nasıl söylediğinize çok dikkat edin, kısacası ağzınızdan çıkanı kulağınızın duyması zorunlu bir ay. Bunu sakın unutmayın.

İş konuları ve terfi planlarınız hayal ettiğiniz gibi gitmeyebilir, ancak kendinizi daha iyi hale getirmek için her türlü çabayı göstermelisiniz. Evren sizin bilincinizin üstünde sistemi kurar, çoğu zaman anlamakta zorlansanız da yine de  tam olarak olmanız gereken yerde olduğunuza güvenin. Tartışmalar ve öfke patlamaları, özellikle 10, 19 ve 28 Ocak tarihlerinde yaşanabilir ve bu tartışmalar sizi yalnızca geciktirir. Huzursuz enerjinizi olumlu bir şey üzerinde çalışmak için kullanın. Ayın 04'ünde, 13'ünde ve 22'sinde, iş bir zevke dönüşebilir. Esnek olma ve esnek davranma bu günlerin olmazsa olmazı. Başınız bulutlarda ama ayaklarınız yerde olsun, harcamada veya hayal kurmada aşırıya kaçmamaya dikkat etmelisiniz. "Yakın" arkadaşlarınızla olabildiğince sık yakın zaman geçirin. Gerçekten rahat hissettiğiniz insanların etrafında olması size çok iyi gelecektir. Bu ay boyunca alkol, kumar ve gereksiz risk almaya olan meylinizi minimalize etmeniz hayrınıza olacaktır.

2023 OCAK AYI YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ:

Ocak 2023, Yengeç ve Yükselen Yengeç; bu ay özellikle size ait olan temel işler üzerinde çalışmaya başlayın. Adım adım ilerleyin ve bir işi bitirip diğerine başlayın. Hepsini aynı anda yapmaya çalışmak sizi oldukça zorlayacaktır. İş arkadaşlarınız ve aileniz tarafından sizden talep edilenler bu ay biraz fazla gibi görünebilir. Zorlukların bir kısmı, bazı şeyleri konuşarak ve yüklerin sorumluluğunun bir kısmını haklı olarak ait oldukları yere koyarak aşılabilir. Ailede veya arkadaş ve iş arkadaş çevresinde "güvenilir" olmak, güzel bir duygudur ama bu ay işlerin ve taleplerin fazlalığı sebebiyle, bu güveni sağlamakta zorlanabilirsiniz. Yapabildiğiniz kadarını ve elinizden geleni yapın. Herkesi ve her olayı feraha siz ulaştıramazsınız.

Bu ay alınganlık ve dargınlık, sağlığınız üzerinde zararlı etkileri olabilecek sorunlara yol açabilir. Herhangi bir semptom, ne kadar küçük görünürse görünsün, vakit kaybetmeden doktora gitmelisiniz. 06'sında, 15'inde ve 24'ünde kendinizi ekstra hassas hissedebilirsiniz, bu yüzden bunu aklınızda bulundurun. Ayrıca sevdikleriniz sizinle aynı ruh halinde olmayabilir yine bu tarihlerde onları incitmemeye dikkat edin. Ayın 26'sındaistemediğiniz konularda ve olaylarda çözüm bulmak için bulunmanız gerekebilir. İstemeyebilirsin ama bir kere başlayınca o kadar da kötü olmayacak ve bitirdiğinizde size iyi bir başarı hissi verecek. Planlar, randevular ve toplantılar 09, 18, ve 27 Ocak'ta iptal olabilir ve habersiz bir ziyaretçi sürpriz bir duyuru ile gelip tüm planlarınızı alt üst edebilir. Bu tarihlerde sorumluluklarınızı inceleyin, öncelikleri belirleyin ve yapılması gerekenler üzerinde çalışmaya başlayın.

2023 OCAK AYI ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN:

Ocak 2023, Aslan ve Yükselen Aslan; Ocak ayında herhangi bir durumu zorlamak yerine, etraflıca düşünme ve analiz etme zamanı. Düşündüğünüz durumların sebeplerini ve nedenlerini anlama fırsatı bulana kadar düşüncelerinizi kendinize saklayın. İşlerin bu hale nasıl geldiğini daha net kavramak için geçmiş durumları yeniden düşünün. Çok fazla önem verdiğiniz bir iç mücadele ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Geçen ay üstlendiğiniz sorumluluk ve görevlerinizin bazılarını şansınız sayesinde beklenmedik bir rahatlama ile hafiflettiniz. Bu ay kalbinizi değil, aklınızı kullanın; yani mantıklı olmaya çalışın ve duygusal tepkilerden kaçının. 10, 19 ve 28 Ocak tarihlerinde sağlık konularında yeni bir tetkik yapmak ve gelecek planlarınızı belirlemek için kendinize zaman ayırın. Meditasyon yapmak ve içinizdeki Tanrı ile bağlantı kurmak için de güzel bir zaman. Fiziksel olarak bir yere gidemezseniz bile,kendinize kalmanız dinginliğinizi artıracak ve sağlıklı kararlar almanızı sağlayacaktır. Ayın 13'ünde ve 22'sinde, kendi işinizi yapmak veya kendi işinizde yeni projelerde harekete geçmek için özgür olacaksınız. Özellikle bir proje hakkında bilgi topluyorsanız, ayın 5'inde, 14'ünde ve 23'ünde beklenmedik gecikmeler yaşanabilir. İşi bilmeyen ve gereksiz yorumlarda bulunan insanlara veya engelli durumlara karşı sabırlı olmak zordur, ama buna sahip olmalısınız. Sabırsız ve fevri davranmayın. Bazen karşılaştığımız gecikmelerin, her şey bittiğinde ve resmin tamamını görebildiğimizde, lehimize çalışan zamanlama mekanizmaları olduğunu fark ederiz.

2023 OCAK AYI BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK:

Ocak 2023, Başak ve Yükselen Başak; Ocak 2023'te işinizin her şeydenönemli ve merkezde olduğunu görecek ve bu sayede iyi organizasyon becerilerinizi ortaya çıkarmak zorunda olduğunuzu anlayacaksınız. Bir sorunu halletmek için gereken beceri ve bilgi düzeyine sahip olmadığınızı düşünüyorsanız, o zaman bunu sizin için yapacak birini bulun ya da danışın. Bu ay hiç beklemediğiniz bir para elinize geçebilir, ancak çok heyecanlanmayın çünkü öngörülemeyen harcamalar da aynı miktarda olacak. Mülk veya başka bir yatırım türü dikkatinizi çekebilir ve bu beklenmedik parayı, o işte kullanmak da isteyebilirsiniz. Ailenizle ilgili bir durum ortaya çıkarsa, kesinlikle aklınızı kullanın ve olaylara objektif bakın. Sevdiklerimiz ve onların problemleri ile uğraşırken mantıklı olmak zor olsa da yine de soğukkanlı olmaya çalışın. 05, 14 ve 23 Ocak tarihlerinde aktif olarak sahnede ve sosyal ortamlarda olup, elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. Çünkü bu günlerde karşılaşacağınız kişiler, geleceğinizin şekillenmesinde aktif rol oynayabilirler. Hızlı, zeka düzeyi yüksek ve heyecan dolu bir auraya sahip olduğunuz için, herkes etrafınızda olmayı sevecek. 10'unda, 19'unda veya 28'inde, anlık bir dürtüyle bir şeye para harcamaktan kaçının. Satın almadan önce bir düşünün, en azından bir gün bekleyin. Anlamsız bir satın alma yerine yatırım yapmaya odaklanın. Geçmiş bilgi ve deneyimlerinize dayanan iyi bir muhakeme yapmadan harekete geçmeyin. Bir iş gezisi veya bazı eski arkadaşlarla bir toplantı yapabilirsiniz. Ayrıca 15'inde ve 24'ünde pratik olun ve yetenekleriniz hakkında olumlu bir tutum sergilemeye çalışın. Uygun bir zihin ve odağınızı topladığınızda her şeyi başarabilirsiniz.

2023 OCAK AYI TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ:

Ocak 2023, Terazi ve Yükselen Terazi; Bu ay anlaşma ve mücadele ettiğiniz birçok alan,sizin için meyvelerini verecek. Bu hak ediş ile Ocak ayı sizin için çok önemli bir ay haline gelecek. Bu yıl bazı görevleriniz ve ilişkileriniz değişiyor. Yaşam biçiminiz,özellikle 4 yıl öncesinden farklı çünkü öncelikleriniz değişti. Bu durumla beraber genel hayat planlarınızın bir parçası olan bazı hedefleriniz de, artık uygulanabilir değil. Bunu kötü olarak algılamayın. Ancak geçerliliğini yitirmiş planlarınızdan da vazgeçmeyi bilin. Şimdilik, hayatınızdaki en değerli şeyin ne olduğuna karar vermelisiniz. “Rüzgar yön değiştirdiğinde, yelkenlerini ayarlamalısınız” alıntısı tam size göre. Yaşam için de bu aynen böyle. Değişik yollarda yelken açarak da, varmak istediğiniz yere gidebilirsiniz. Sadece yelken ayarı yapmanız gerek ve bazen kısa bazen de uzun rotada yol alabilme cesareti göstermeniz gerek. Bir süredir hayatınızın bir parçası olan bazı insanların ve bazı faaliyetlerde ki iletişim ve sorumlulukların, amacını  aştığını düşünebilirsiniz.Bu durum sizi üzmesin. Hoşgörü ve şefkatle nezaketle gitmelerine izin verme zamanı. Aslında bu durumların hepsi büyümeniz için gerekliydi. Hayatınızda geçmişinizle ilgili biraz melankolik,ama geleceğe macera ve beklenti ruhuyla baktığınız bir noktadasınız. Özellikle yardım teklifleri söz konusu olduğunda, kararlarınızda aceleci davranmaktan vazgeçmeniz gereken günler olacaktır. Kapasitenizi aşan sorumlulukları asla almayın. 04'ünde, 13'sinde ve 22'sinde uzaktan haber alabilirsiniz. Lütfen bu süre zarfında her şeyi olduğu gibi görmeye çalışın. 08, 17 ve 26 Ocak tarihlerinde duygusal olarak muhtaç insanlarla arkadaşlık ediyormuş gibi hissedeceksiniz. Bununla birlikte, anlayışınıza ve şefkatinize özellikle ihtiyaç duyulacak. İyiliğiniz karşılıksız kalmayacak. Hiç beklemediğin bir anda emin olun ki  yüz kat geri dönecek.

2023 OCAK AYI AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP:

Ocak 2023, Akrep ve Yükselen Akrep; İş ve kariyer konuları bu ay ön planda olacak. Sabırla yapmayı beklediğiniz hamleleri yapmak için, harekete geçme zamanı geldi.Karşınıza çıkacak cazip iş teklifi sayesinde, beklediğinize değdiğine ikna olacaksınız. Bu süreçte birkaç küçük engel ile karşılaşsanız dahi, sahip olduğunuz sağduyu sayesinde olaylarla dürüstçe ve adil bir şekilde yüzleşerek üstesinden gelecek ve emin adımlarla ilerleme imkanı bulacaksınız. Geçmiş ile geleceğin tam ortasındasınız ve geleceğe giden yolunuz tamamen açılmış durumda. Başa çıkmanız gereken aile meseleleri olabilir, ancak hiçbir şey sizi planlarınızda ilerlemekten alıkoyamaz. 08, 17 ve 26 Ocak tarihlerinde işle ilgili konular yapıcı bir şekilde ele alınacaktır. Ne yapacağınız hakkında konuşmayı bırakıp, az laf çok iş ile artık icraat zamanı. İşleri planlı, programlı ve istikrarlı bir şekilde ele alırsanız, başarı gelecektir. Muhtemelen artık belirsizlik içinde olmadığınızı ve kesinlikle geçen aya göre daha iyi durumda olduğunuzu hissedeceksiniz. 04, 13 ve 22Ocak'ta sağlığınıza dikkat edin. Ayrıca yine aynı günlerde yeni başlangıçlardan korkmayın. 07'sinde, 16'sında ve 25'inde, kendinize kalmak için biraz zaman yaratın. 10'unda, 19'unda ve 28'inde inançlarınızın arkasında durun. Bu tarihler seçtiğiniz yönde ilerlemenizi destekliyor. Bir dönüm noktasındasınız.

 

 

2023 OCAK AYI YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY:

Ocak 2023, Yay ve Yükselen Yay; Bu ay duygu ve hassasiyetinizi dengelemede zorluk çekebilirsiniz. Sanki türbülanslı bir uçak yolculuğundaymışsınız gibi, anlık değişimler sizi yorarken, bir yandan da bu ekstra hassasiyet nedeniyle yaratıcılığınız artabilir ve bazı ilham verici fikirleri ön plana çıkarabilir. Olayları yeni bir açıdan görme eğilimindesiniz ve bu, geçmişte belki de hafife aldığınız bazı ilişkilere daha derin bir anlam getirecek. 09, 18 ve 27 Ocak'ta kafanızda yeni planlar oluşacaktır. Birkaç pürüz olabilir, ancak olayları daha geniş bir açıdan görmenize yardımcı olacak akıllı ve güvenilir bir arkadaşla konuşmanız sizi sakinleştirecektir. Diplomatik olmaya ve yeni arkadaş ve ortaklara açık olmaya çalışın. 10'unda, 19'unda ve 28'inde işbirliği ve takım çalışması ön planda olacaktır. Engelleri ve problemleri etraflıca değerlendirin ve sağduyunuzu kaybetmemek için duygularınızla değil, mantığınızla hareket edin. Eksik ya da yarım kalmış işleri ayın 17 ve 26’sındamutlaka bitirin. Ayın 6'sı, 14'ü ve 24'ünde, kaçındığınız ayrıntılı işlere odaklanın ve ilgilenin. Sezgileriniz de bu günlerde inanılmaz derecede yükselecek, bu nedenle karar verirken gerekirse kalbinizle hareket edin.

2023 OCAK AYI OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK:

Ocak 2023, Oğlak ve Yükselen Oğlak; Bu ay size, maddi kazanımlar getirecek ama bu gelir ve kazanımlar 26 Ocak'tan sonra gelecek. Bu nedenle sadece gerekli ve zorunlu harcamaları yapın. Uzun vadeli yatırımlar tavsiye edilmez. Arkadaşlarla ilişkiler zorlu hale gelmiş olabilir. Anlaşılması ve çözülmesi zor olan çatışmalar ortaya çıkabilir. İş yerinde de, çabalarınızı kimsenin takdir etmediğini hissedecek ve bu nedenle her şeye yüzeysel davranmaya başlayacaksınız. Bunların hepsi aslında geçici bir dönem ve ay sonuna doğru bu ruh halinden sıyrılacaksınız. Aslında başarının anahtarı inisiyatiftir. Aylar önce temellerini attığınız bazı sonuçları muhtemelen bu ay fark edeceksiniz. Başladığınız projeler veya üstesinden gelmek için yola çıktığınız sorunlar için son dört ayda hayatınızdaki olaylara dönüp bakın. Tatmin edici bir ilerleme kaydediyorsanız, olduğunuz gibi devam edin. İlerlemediğinizi düşünüyorsanız, bir şeyleri iyileştirmek için çabalarınızı yenilemenin zamanı geldi. 04, 13 ve 22 Ocak tarihlerinde, sürprizlere açık olun. Aynı zamanda gönül ilişkilerinizde de itiraflar söz konusu olabilir. 06, 15 ve 24 Ocak'ta iş konularında yoğunlaşma ihtimali yüksek. Kısa ve zorunlu bir iş gezisi gündeme gelebilir. Bu kadar yoğun bir aya eşlik eden gerginliğinizi de, eski ve yeni arkadaşlarla yapılan toplantılarla atabilirsiniz.

2023 OCAK AYI KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA:

Ocak 2023, Kova ve Yükselen Kova; Bu ay ile bir geçiş döneminden geçiyor ve yeni başlangıçlara hazırlanıyorsunuz. Bu yeni başlangıçlara yol açmak için; bazı konuları sonlandırmanız gerekecek.Ay boyunca, mülkünüz, kişisel eşyalarınız veya yaşam koşullarınızla ilgili ilgilenmeniz ve çözüme ulaştırmanız gereken konularla meşgul olacaksınız. Hem evdeki hem de işinizdeki konuları revize etmeniz gerekecek. Ayın ilk haftası, çok uzun süredir ertelediğiniz ve sürekli endişe ettiğiniz konuları çözüme ulaştırmak için iyi bir zaman. Ayın 9'undan 15'ine kadar, mali yükümlülüklerinizi yerine getirmeniz ve daha sistemli olmanız çok önemlidir. Ufukta çok güzel ve yeni bir şey var. Bu yeni maceraya başlarken, kesinlikle eski ve bitmemiş sorunlardan arınmış olmanız gerekmekte. Özellikle ayın 10, 19 veya 28'inde gelecek planlarınızı yapın ve korkmadan ilerlemeye başlayın. Bazılarınız için, kişisel ilişkiler 06'sında, 15'inde ve 24'ünde gerçekten üzülmenize neden olabilir. Duygularınıza yenilmeden mantık içerisinde kendinize bir yön tayin edin. Bunların hepsi sap ve samanı ayırmanız ve sırtınızdaki gereksiz yükten kurtulmak için yaşamanız gereken bir durum. Hayatınızda şüphe duyduğunuz her şeyi inceleme ve analiz etme dönemin          adesiniz. 04, 13, 22 ve 31 Ocak tarihlerinde detaylara dikkat edin. Önemli bir şeyi gözden kaçırma eğiliminde olabilirsiniz. Ayın 8'inde, 17'sinde ve 26'sında, sinirleriniz gergin olduğu için herhangi bir konuda hemen sonuca varma eğiliminde olabilirsiniz. Bu günlerde hemen tepki vermemeye çalışın çünkü işler aslında göründüğü gibi değil. Bu yılın sizin görev ve sorumluluk yılı olduğunu unutmayın. Mali kazanç bu ay muhtemeldir ve paylaşırsanız daha fazlasını yaratırsınız. Birine değer verdiğinizde ve sevdiğinizde bunu söylemekten çekinmeyin. Bugün yapın, çünkü yarının kimse için garantisi yok.

2023 OCAK AYI BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK:

Ocak 2023, Balık ve Yükselen Balık; Bu ay, yoğun düşünceler ve değişken ruh haliniz sizi yorabilir. O kadar çok “iniş ve çıkış” var ki kendinizi bir tahterevallinin üzerindeymiş gibi hissedebilirsiniz. Esnek olmaya çalışın ve hemen sonuca varmaktan kaçının.Ayın ikinci haftasında, evinizde ve çevrenizde temizliğe başlamanız gerekecek. Hayatınızda değişiklik yapma ve daha dengeli bir denge kurma arzunuz olsa da, geleceğiniz hakkında hala biraz belirsizlik var ve bu aslında doğal bir süreç. Bu belirsizlik durumlarının korkularınızı büyütmesine müsaade etmeyin. Bu ay daha fazla arkadaş edinme ve ailenizle daha iyi iletişim kurma fırsatına sahipsiniz. Ayrıca gelirleriniz konusunda dikkatli olmalı ve borç para almamalısınız. Özellikle bu ay finansal istikrar sağlamak için bir iş kurabilir veya gelirlerinizi artırmak için daha iyi bir iş arayarak daha güvenli ve motive edici alanlara yönelebilirsiniz. 2023 Ocak ayının sonlarına doğru, çok önceden daha iyi bir iş bulmanıza yardım etmeyi teklif eden bir arkadaşınız, bu sözünü tutabilir.

Yaptıklarınız ve söylediklerinizden etkilenen insanlar var. Bu nedenle size saygı duyan ve sizi rol model olarak alan insanlar olduğunu ve onlara yol gösterdiğinizi asla unutmayın. Bir şey satmayı düşünüyorsanız, 17 ve 26 Ocak günlerini beklemek daha doğru olacaktır.

 

Bu yazı toplam 21838 defa okunmuştur.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim