• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 26 °C
  • Tunceli 27 °C

2023 MART AYINDA BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

EZGİ EMİR

 (Lütfen burcunuzu okurken, öncelikle yükselen burcunuzun yorumunu okuyun. Burcunuzu ve yükselen burcunuzu öğrenmek için; doğum tarihi (gün-ay-yıl), doğum saatiniz ve doğdunuz yerin bilgilerini https://tr.astro-seek.com/ sitesi üzerinden girerek, ücretsiz doğum haritanızı çıkarabilirsiniz. Yapmış olduğum burç analizleri, öncelikle Dersim doğumlu ya da Dersim de yaşayanlar için özel olarak yorumlanmıştır. Daha detaylı analiz için lütfen danışmanlık alınız.)

*2023 YILI GENEL BURÇ YORUMLARINA ULAŞMAK İÇİN https://www.yenidersim.com/dersim-sifa-platformu/2023-yili-burclara-genel-bakis-h1912.html

2023 MART GÖKYÜZÜ GÜNDEMİ:

  1. 03 Mart 2023 saat 01:52 Merkür, Balık burcuna geçiyor.
  2. 07 Mart 2023 saat 15:40, 16°40′ Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor.
  3. 07 Mart 2023 saat 16:35 Satürn, Balık burcuna geçiyor. (25 Mayıs 2025 saat 06:36 Satürn, Koç burcuna geçiyor. Balık burcunda retro hareketini tamamlayıp, tamamen Koç burcuna girmesi; 14 Şubat 2026 saat 03:12.)
  4. 12 Mart 2023 saat 08:36 Jüpiter ve Şiron, 14°26′ Koç burcunda kavuşumu gerçekleşiyor.
  5. 17 Mart 2023 saat 01:34 Venüs, Boğa burcuna geçiyor.
  6. 19 Mart 2023 saat 07:24 Merkür, Koç burcuna geçiyor.
  7. 21 Mart 2023 saat 00:25 Güneş, Koç burcuna geçiyor.
  8. 21 Mart 2023 saat 20:22, 00°49′ Koç burcunda Yeniay gerçekleşiyor.
  9. 23 Mart 2023 saat 15:14 Plüto, Kova burcuna geçiyor. (27 Kasım 2008 den, 21 Ocak 2024 e dek Plüto Oğlak dönemi. Yaklaşık 16 Yıl.)
  10. 25 Mart 2023 saat 14:46 Mars, Yengeç burcuna geçiyor.

KOMPLE bir dönüşüme hazır olun, çünkü Mart ayı köklü bir değişim zamanı. Bu ay burç değiştiren altı gezegen var ve üstelik Merkür de, iki kez burç değiştirecek. Kıştan ilkbahara geçişi de unutmamak lazım. Dolayısıyla sarsıntı ve revizyon ile dolu 2023 Mart ayı; aydınlanma, yenilenme ve olgunlaşmayı gerektirecek olan, nesilsel değişimleri başlatacak. Hem bireysel hem de Dünya çapında etkilerini açıkça yaşayacağız… Dönüşüm, ölüm ve yeniden doğuş... Dolayısıyla bu ay, bir sonraki adıma açılan kapıdır. Israrla söylüyorum, Mart çok dikkat etmemiz gereken ve aynı zamanda çok önemli bir gökyüzü gündemine sahip.

‘’Kısacacı bir dönem değişikliğinin hemen öncesindeyiz. Keserin sapıyla birlikte döndüğü ve muazzam bir şekilde biçtiğini göreceğiz. Bir şeyleri düzeltmek için Şubat ayı boyunca vaktiniz olduğunu unutmayın…’’

Şubat ayı aylık burç yorumlarında yazmıştım. Ülkece zor zamanlardan geçiyoruz Ve gerçekten de acı ve yıkıma dair tanımlayacak söz, kelime bulmak çok zor. Gidenlerin yolu ışık olsun, kalanlara acil şifa ve sabır diliyorum.

Mart ayı kuvvetli rüzgarların tesiri altında olacak ve tamamlamamız gereken her şeyi Şubat ayında yapmış olmak gerekiyordu. Mart geldi; artık kimsenin bir bahanesi olmayacak, revize edeyim, düzelteyim diyemeyeceğiz; sökükler dikiş tutmayacak! Kısacası köklü değişim kaçınılmaz!

Ayrıca Mart ayı mevsim normallerinde seyretmeyecek; ani hava değişiklikleri ve havanın ani soğumasıyla sıklıkla karşılaşabileceğimiz gibi; hava saldırıları, uçak kazaları, ufo olaylarında artış, uydu ve iletişimde beklenmeyen problemler yaşanması da olası.  

Ayrıca Mart ayında her türlü afet için tehlikeli zaman dilimleri; 04-05 Mart, 12-13 Mart,  25-26 Mart.

1.03 Mart 2023 saat 01:52 Merkür, Balık burcuna geçiyor. İletişimin sezgisel yönünü işaret eden bu geçiş, maneviyatı ön plana çıkarmasının yanı sıra; alınganlık, duygusallık, günlük hayata adapte olamama ve konsantrasyon bozukluğu –odaklanamama konularına da sebebiyet verecektir.

2.07 Mart 2023 saat 15:40, 16°40′ Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Her türlü ikili ilişkilerde bitişlerin yaşanacağı ve yeni yapılanma sürecinin başladığını gösteriyor. Maddi kaynaklarda revize de bu Dolunay’ın konuları arasında. İş değişiklikleri, iş faaliyet konularının değişiklikleri, ortakların revizesi, iş konuları sebebiyle taşınma, yeni bir işe başlama, sözleşmelerin bitimi, yeni sözleşmeler, özellikle hizmet sektöründe yeni düzenlemeler, evliliklerin bitimi, evlilik kararları, davalar ve ekonomik yeni kararlar gündemde olacaktır.

3.07 Mart 2023 saat 16:35 Satürn, Balık burcuna geçiyor. (25 Mayıs 2025 saat 06:36 Satürn, Koç burcuna geçiyor. Balık burcunda retro hareketini tamamlayıp, tamamen Koç burcuna girmesi; 14 Şubat 2026 saat 03:12.) Kendini bilmek kendini bilmek ile kalmayıp bütünü görmek gerekir!!!Karmanın lordu Satürn burç değiştirdiğinde, size mutlaka maddi anlamda, eylemlerinize göre ödül ya da ceza verir. Kova burcundan çıkan Satürn, Balık burcunda ilerlemeye başladıkça, önümüzdeki aylarda, Kova burcu konularında ve doğum haritanızda düştüğü ev konularına göre; son iki buçuk yılda sorumluluk alanlarınızda ki eylemlerinize göre ödülünü ve ya cezasını verecektir. Satürn’ün cezası da ödülü de maddiyat üzerinedir. Kayıp ya da kazanç sağlıyorsanız özellikle bireysellikten ziyade, toplum zararına- yararına hareket ettiğiniz içindir. Şimdi 2026 ya dek Satürn Balık dönemi yaşanacakken; Usta öğretmen Satürn’ün bizlerden beklediği ve kesinlikle sorumluluğunu almamız ve bu doğrultuda hareket etmemiz gereken ana konu; yardıma muhtaç insan ve canlılara karşı tavrımız ve kendimizi bütünün bir parçası olarak görmek ve bu bilinçle Dünya üzerinde tüm canlılarla beraber eşit yaşam hakkımız olduğunun bilincine varmaktır. Bu sebeple iki buçuk yıl boyunca kimi dönem merhamet eden ve kimi dönem de merhamet edilen rolünü deneyimleyeceğiz. Unutmayın deveden büyük fil var; kimse malı, mülkü sahip olduğu canı ile övünmesin… Bu süreçte mümkün olduğunca paylaşım, hizmet ve merhamet esastır.

4.12 Mart 2023 saat 08:36 Jüpiter ve Şiron, 14°26′ Koç burcunda kavuşumu gerçekleşiyor. Çok ciddi bir süreçtir. Astrolojide Şiron, hem yaramızı, hem de bu yaraların nasıl sarılacağına ilişkin bir anahtardır.  Jüpiter ise ilahi gücün yanında aynı zamanda kavuşum yaptığı gezegen, astreoidin özelliğine göre genişletici ve büyütücü bir etki yaratır. Koç burcu ise kimlik ve var oluş süreciyle ilgilidir. Dolayısıyla Şiron ve Jüpiterin, Koç burcunda kavuşumu var olma sürecimiz ve kimlik yaralarımızın hem şifalanmasına işaret ederken, aynı zamanda kendini bilmemekte direten bilinçler için de, acıyı büyüterek, bilinçlerinin olgunlaşmasını sağlayacaktır. Bu sebeple bu kavuşum, birçok kişi için acılı bir süreci başlatırken, bi çok kişinin de acısına merhem olacak niteliktedir.

5.17 Mart 2023 saat 01:34 Venüs, Boğa burcuna geçiyor. Venüs’ün kendi burcundaki seyahati öncelikle güven ve güvenlik isteğimizi ön plana çıkaracak. Macera yerine temkinli ve bilindik sularda yol almayı arzularken; sevdiklerimiz ile birlikte vakit geçirmeyi tercih edeceğiz.

6.19 Mart 2023 saat 07:24 Merkür, Koç burcuna geçiyor. İletişim ve harekete geçme de hızlı bir dönem başlıyor.  Aynı zamanda aceleci ve telaşlı bir tavır sakarlıklara, kazalara ve düşünmeden konuşma sonucu kırgınlıklara yol açabilir. Mars’ın İkizlerdeki retro hareketinin gölgeli günlerinin de bitmesi ile,  Ekim sonundan beri devam eden, özellikle sürünmede olan tüm süreçler de hızlıca ilerleme sağlanabilir ve hatta sonuç elde edilebilir.

7.21 Mart 2023 saat 00:25 Güneş, Koç burcuna geçiyor. Astrolojik olarak yeni yıl Güneş’in sıfır derece Koç burcuna geçmesi ile başlar. Ayrıca “Uluslararası Astroloji Günü” olan Güneş’in sıfır derece Koç burcu geçişi, Tropikal zodyağın başlangıç zamanıdır. Bu vesile ile de tüm dünyada astrolojiye gönül veren, katkı sağlayan, hayatını adayan tüm meslektaşlarımın ‘Astroloji Günü’nü’ kutlar, başarılar dilerim. Güneş Koç burcuna geçtiğinde enerji durağandan, hareket haline geçer. Canlılık, istek, öncülük, var olma dürtüsü artar.

8.21 Mart 2023 saat 20:22, 00°49′ Koç burcunda Yeniay gerçekleşiyor. Bu yeni ay, astrolojik yeni yıl başlangıcında gerçekleşen bir yeniay olduğu için ekstra bir öneme sahip. Özellikle hizmet ve sağlık sektöründe çalışanlar için yeni sözleşmeler ve düzenlemelerin gündeme gelmesi olasılığı yanında; günlük rutinde alışkanlıkların değiştirilmesi, yeni rutinlerin başlaması, gıda ve beslenme konularında da değişikliklerin olacağına işaret ediyor. Ayrıca çeşitli hizmet kurumları arasında; yeni ortaklıklar, işbirlikleri, proje bazlı ortaklıklar, sözleşmeler ile bir araya gelinip harekete geçerek üretime de işaret eder. Yeni ilişkilere başlamak için de uygun bir zaman.

9.23 Mart 2023 saat 15:14 Plüto, Kova burcuna geçiyor. (27 Kasım 2008 den, 21 Ocak 2024 e dek Plüto Oğlak dönemi. Yaklaşık 16 Yıl.) Plüto 2044 yılına kadar Kova burcunda ilerleyecek. Dolayısıyla önümüzdeki 21 yıl; Dünya genelinde ırk, din, cinsiyet ve sosyal durumuna bakmaksızın, herkesin aynı olanaklara sahip olmasını isteyecek, sosyalist bir tavrı benimseyeceğiz. Modernleşirken aynı zamanda inatçı ve sabit fikirli, tahammülsüz, birey olma ve eşit yaşam hakkına odaklı felsefe ve düşünce tarzını benimseyeceğiz. Teknolojik gelişmeler hız kazanacak, robot teknolojisi daha ön planda olacaktır. Çoğu ülkelerde teknoloji tabanlı savaşlar, kaynak özellikle su savaşları ve bağımsızlık konularında ayaklanmalar ve savaşları göreceğiz. Aynı zamanda kaynak kullanımı ve dünya üzerindeki kaynakları eşit kullanma düzenlemelerinin yanı sıra, organ üretimi, insan klonlama, başka gezegenlere göç, robotların savaşları; kısacası izlediğimiz bilim kurgu filmlerini gerçekten deneyimleyeceğiz.

10.25 Mart 2023 saat 14:46 Mars, Yengeç burcuna geçiyor. Enerjisi pasif, manevi ve sezgisel duruma geçer, aslında dişil enerjidir ve dişil enerji konularını ön plana çıkarır. Toprak, ana vatan, ev – konut  konuları, bakım ve bakılma, ebeveynlik, maddi güvenlik konularını ön plana çıkacaktır. Ayrıca pasif agresif ruh hali ön planda olur.

2023 MART AYI KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ:

Mart ayında, Koç burcunun hayatında nispeten sakin ve ölçülü bir dönem olacak. Önemli bir değişiklik beklenmiyor. Her şey plana göre hızlı ve akışında gidecek ve koç burçları hesapları kapatabilecek ve gelecek için bir rezerv oluşturabilecek. Koç burçlarının bir kısmı felsefeden ve hayatın anlamı üzerine düşüncelerden etkilenecek. Ay ortası, büyük alımlar yapmayı planlayanlar için ideal bir zaman olacak. Yorgunsanız, enerjinizi geri kazanmaya çalışın.

2023 MART AYI BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA:

Boğalar için Mart ayı, son derece verimli ve ilginç bir ay olacak. Hayatın hemen her alanında olumlu değişimler yaşanacak. Ve Mart ayında yaptığınız her şey, daha sonra hissedecek olsanız da, gelecekteki başarılar için mükemmel bir temel olacak. Ayın ilk on günü özellikle daha verimli geçecek. Boğa, profesyonellik ve iş zekasını doğru çevrelerde gösterebilir. Bu dönemde bile, Boğa burcuna ilham kaynağı olacak gizli bir romantik ilişki vaat ediyor. Ancak ayın ikinci on gününde Boğalar para konusunda daha dikkatli olmalı.

2023 MART AYI İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER:

Mart ayında artan enerji potansiyeli nedeniyle ikizler iş alanında hayallerini gerçekleştirebilecekler. Çoğu İkizler, yeni projeleri deneme ve önerilen görevleri hevesle yapma fırsatına sahip olacak.Ancak unutmayın ki: tüm dünyaya direnme inadınız çok fazla soruna neden olabilir. İletişimde hangi kelimeleri kullandığınıza dikkat edin ki kimseyi incitmeyin. Ayın sonu, geçmişten gelen insanlarla keyifli romantik zamanlar vaat ediyor.

2023 MART AYI YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ:

Mart ayı, Yengeçler için bir uyanış ve yeni zirveler için çabalama dönemi olacak. Şans neredeyse tüm ay boyunca yanınızda olacak. Beklenmedik bir şekilde kabuklarından çıkacak ve yeni aktiviteler deneyecek. Bu atılımlar başarılı olacaktır. Ayın ortasında sosyal çevrenize daha fazla dikkat edin. Geçmişi bırakın, en iyisi önünüze bakın.

2023 MART  AYI ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN:

Aslan’ı oldukça fırtınalı ve tartışmalı bir dönem beklemekte. Bir yandan birçok fırsatınız olacak. Öte yandan, aralarında dengelenmesi kolay olmayacak inanılmaz derecede çok sayıda kısıtlama ile karşılaşacaksınız. Mart ayı başında Aslanlar maddi konulara odaklanmak zorunda kalacak. Finansal sorunları çözmek en önemli görevlerden biri olmalıdır. Yalnızca dingin bir kafa ve olaylara ayık bir bakış, zorluklarla başa çıkmanıza yardımcı olacaktır. Her şeyi aynı anda halletmeye çalışmayın - birkaç gün izin alın ve dinlenin ya da ara verin. Düşünceler yerine oturacak ve işler düzelmeye başlayacak.

2023 MART AYI BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK:

Mart ayı, Başaklar için parlak fırsatlarla dolu. Bilgi ve deneyim birikiminiz pratik alana yansıyacak - bunu göz ardı etmeyin. Birçok Başak burcu, hayatının kariyer fırsatını yakalayabilir ve böylece var olan tüm düzenleri değişebilir. Yeni iş sebebiyle, hayatlarındaki rutinleri yeniden oluşturmak durumunda kalabilirler. Mart ortası, aşk ilişkilerine yeni bir gözle bakmanızı sağlayacak. Başaklar, kendilerini bu dönemde tutkulu bir romantizm içinde bulabilir, ama kalbinizi kime kaptırdığınıza dikkat edin.  Ay boyunca daha aktif olmalı, egzersiz yapmalısınız.

2023 MART  AYI TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ:

Mart ayı, Terazi için ilginç bir ay olacak, ancak yine de kolaylıkla dolu bir zaman dilimi değil. Olumlu değişiklikler problemlerle değişecek ve arzuları yerine getirmek için mevcut tüm güçlerin kullanılması gerekecek. Terazi, Mart başında doğrudan işe yoğunlaşmak durumunda kalacak. Yıl sonundaki kararlılığınız, disiplin ve istikrarınız ilk meyvelerini verecek. Ayın ilk yarısında fırtınalı aşk maceraları da kapıda. İlginç karşılaşmalarınız olacak . Bu ay sahip olduklarınızın tadını çıkaracak ve minnettar olacaksınız.

2023 MART  AYI AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP:

Akrepler, Mart ayında yaratıcılığının zirvesinde olacak ve birçok planı hayata geçirebilecek. İnsanlarla ve sanat alanında çalışanların faaliyetleri özellikle başarılı olacaktır. Ancak sadece ilhamın değil, aynı zamanda rutininizin de olduğunu unutmayın. Düzenli işten kaçınırsanız, işlerin birikme riskini alırsınız. Mart ayında birçok Akrep kendini gönüllü alanlarda faaliyette iken bulacak. Ayrıca sosyal aktiviteler ve sevdiklerinize ücretsiz yardım olabilir. Mart ayının sonu, aşk alanındaki değişiklikler için uygun bir dönem olacak.

2023 MART  AYI YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY:

Yay burcu için Mart, ev ve aile ile ilgili olacak. Sevdiklerinizle çok zaman geçireceksiniz. Bu, ilişkileri güçlendirmeye ve uzun süredir kayıp olan aile bağlarını onarmaya yardımcı olacaktır. Mart ayının sonunda, pozitif bahar enerjilerinin etkisini nihayet hissedecekler. İleride size yardımı dokunacak yeni arkadaşlar ve ilginç güzel olaylar tam anlamıyla hayatınıza girecek. Mart sonu çoğunlukla eğlenceli olacak, ancak eğlenirken işinizi ve sorumluluklarınızı da unutmayın.

2023 MART  AYI OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK:

Mart ayı, Oğlaklar için benzeri görülmemiş bir şekilde yoğun olacak. Oğlaklar aynı anda hem lider hem de oyuncu olmak ve yapılanlardan tamamen sorumlu olmak zorunda kalacaklar. Sürekli ve hızlı değişen bir bilgi akışının merkezinde olacaksınız. Oğlaklar, Mart ayında en üst düzeyde birçok faydalı temas kuracaklar. Gelecekte, bunun kariyer üzerinde olumlu bir etkisi olacaktır. Ayın ortasında duyduğunuz her şeyi kontrol edin - bilinmeyen kaynaklardan alınan bilgilerin yanlış olduğu ortaya çıkabilir. Aşk alanında büyük bir değişiklik beklenmiyor. Bu durum biraz da kendinize vakit ayıramamanız ve yoğunluğunuzdan kaynaklı olacak.

2023 MART AYI KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA:

Mart ayı, Kova burcuna istikrar ve barış getirecek. Ancak bu durumun, hayatın akışına teslim olduğunuzda geleceğini bilin. Her zamanki gibi rüzgarlara karşı gelenleri pek çok sürpriz bekliyor. Yaratıcılık ve üretim dürtünüz, boşluğu doldurmaya yardımcı olacaktır. Ancak yaşananlar sizi sosyal çevrenizi yeniden gözden geçirmeye ve belki de negatif insanlardan kurtulmaya zorlayacaktır. Mart ayının sonu romantizm için iyi bir zaman olacak. Artan çekiciliğiniz karşı cinsin dikkatini çekecektir. Devam etmek isteyip istemediğiniz size kalmış. Gökyüzü kesinlikle sıkılmayacağınızı vaat ediyor ve katıldığınız toplantılardan biri gerçekten harika olabilir.

2023 MART AYI BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK:

Mart ayında balıklar normal yaşamlarını aktif olarak değiştirmeye başlayacak. Bunu yapmak için olayların merkezinde ve her yerde olmak durumunda kalacaklar. Birlikte çalışmak önemlidir, ancak kendinizi yorgun hissediyorsanız, dinlenmeniz gerektiğini unutmayın.  Gerektiğinde kendinize öncelik vermeniz ve dinlenmeniz önemlidir. Mart ortasında, hem gereksiz şeyler hem de insanlar ile alakalı hayatınızı temizlemek ve geçmişi bırakmak için iyi bir zaman. Mart ayının sonunda, tarafsızlık ana özelliğiniz olacak. İllüzyonlardan ve kendinizi kandırmaktan kesinlikle kurtulacak ve insanlarla yeni bir iletişim düzeyine geçeceksiniz. Bu süre zarfında, bir yaratıcı güç akışı sizi bekliyor.

 

Bu yazı toplam 21092 defa okunmuştur.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim