• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C
  • Tunceli 19 °C

2022 Ocak ayında burçları neler bekliyor?

EZGİ EMİR

Dersimli Astrolog Ezgi Emir, 2022 Ocak ayına ait burç yorumlarını derledi.

(Lütfen burcunuzu okurken, öncelikle yükselen burcunuzun yorumunu okuyun. Burcunuzu ve yükselen burcunuzu öğrenmek için; doğum tarihi (gün-ay-yıl), doğum saatiniz ve doğdunuz yerin bilgilerini https://tr.astro-seek.com/ sitesi üzerinden girerek, ücretsiz doğum haritanızı çıkarabilirsiniz. Yapmış olduğum burç analizleri, öncelikle Tunceli doğumlu ya da Tunceli de yaşayanlar için özel olarak yorumlanmıştır. Daha detaylı analiz için lütfen danışmanlık alınız.)

2022 OCAK GÖKYÜZÜ GÜNDEMİ

02 Ocak 2022 saat 21:33 12°20′ Oğlak burcunda Yeniay.
2 Ocak 2022 saat 10:10 Merkür Kova burcuna geçiyor.
13 Ocak 2022 saat 14:42, Merkür 10°14′ Kova burcunda durağan harekete ve sonrasında retroya geçiyor.
18 Ocak 2022 saat 02:47 27°50′ Yengeç burcunda Dolunay.
19 Ocak 2022 saat 18:26 Uranüs, 10°57′ Boğa burcunda retrosu bitiyor ve ileri harekete geçiyor.
20 Ocak 2022 saat 05:39 Güneş Kova burcuna geçiyor.
24 Ocak 2022 saat 15:53 Mars, Oğlak burcuna geçiyor.
30 Ocak 2022 saat 11:46, Venüs 11°05′ Oğlak burcunda retrosu bitiyor ve ileri harekete geçiyor.

OCAK 2022 KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ

Aralık ayında sizi zorlayan iletişim konuları, 2 Ocak itibariyle daha aktif bir platforma taşınıyor. Ayın 13’üne kadar yeni insanlarla tanışabilir yeni ortamlara girebilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edebilmenin yanında bulunduğunuz ortamlardan da keyifli dostluklar edinebilirsiniz. Hayalini kurduğunuz gelecek planlarınızın, gerçekleşmesine aracı olacak kişilerle tanışabilir bu ortamlarda bulunabilirsiniz.Yine ayın 2’sinde gerçekleşecek Oğlak Yeni ayı ile; Kariyer-Kader-taşınma-Ev alma konuları gündemde olacak ve bu konular ile ilgili ilk adımları atmak isteyeceğiniz bir dönem. Para kaynaklarınızda yeni oluşumlar var. Geçmiş borçlarınızı ödeyebilir gelir-gider dengenizi tekrar şekillendirebilirsiniz. Hiç beklemediğiniz yerlerden para akışınız olabilir. Ocak ayı sizin için yeni başlangıçlara adım atma dönemi. 18 ‘inde gerçekleşecek Yengeç Dolunay’ı ile bu konulardaki adımlar daha da netleşecektir. 

DİKKAT: Yeni ortamlarda tanışacağınız, yeni insanlarla özellikle iş anlaşmaları ya da ortaklıklarına girişme planlarını hemen yapmamanız; bu oluşumlar gündeme gelirse de; Şubat’ın ikinci haftası itibariyle tekrar değerlendirip, sonrasında resmi anlaşmalara gitmenizi öneririm. Yine de hem kader hem de kariyer planlarınızı yaparken aceleci davranmayıp, tam anlamıyla harekete geçmek için Şubat ortasını beklemeniz daha hayırlı olacaktır.

OCAK 2022 BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA

Aralık ayı sizin için maddi konularda krizli geçmiş olabilir. Özellikle zorunlu ödemelerin üst üste geldiği, gelir kaynaklarınızın birden bire kesilmesi ya da kısıtlanması, varsa eşinizin veyahut 3. kişilerden gelen düzenli gelirlerinizdeki dalgalanmalar ve gider bütçesindeki ani artış sebebiyle, ayın sonunu zor getirmiş olabilirsiniz. Hatta maddi kaynaklarda meydana gelen düzensizlikler sebebiyle, alacak ve hak tahsisi sebebiyle mahkeme konuları da gündeme gelmiş olabilir.
Yine ayın 2’sinde gerçekleşecek Oğlak Yeni ayı ile özellikle maddi konularda kendinize yeni bir düzen kurma ya da kaynaklarınızda kalıcı ve akılcı yolları denemeye kendiniz için bir plan proje yapmaya koyulabilirsiniz. Ayın 13’üne dek, maddi kaynaklarınızı genişletmek adına, özellikle yabancı ya da yurt dışı bağlantılar kurabilirsiniz. Ocak ayı genelinde yurt dışı seyahatleri ya da ülke içi uzak mesafeli ziyaretler de gündemde.

DİKKAT: 13’ünden sonra yapacağınız tüm yolculuklarda aksamalar ya da gecikmeler ve maddi konularla ilgili anlaşmalarda da verilen taahhütlerde aksamalar ya da iptaller söz konusu olabilir. Özellikle 13’ünden sonra yapacağınız sözleşmelerin resmi ve yazılı olması ve maddelerin çok dikkatli okunup, incelemesi önemlidir. 

OCAK 2022 İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

Aralık ayında sizi zorlayan alan; ikili ilişkiler, birliktelikleriniz, ortaklıklarınız ve ortaklaşa giderleriniz… Kafanız o kadar karışık ki; kimin dostça kimin düşmanca tavra büründüğünü anlamamış olabilirsiniz. Söylenen sözler sizi kırmış ve hırpalamış olabilir. Herkesi ve her şeyi en baştan gözden geçirmek, iletişimde bulunduğunuz kişileri yeniden değerlendirmek istemiş olabilirsiniz. Maddi ve manevi yorulmuş hissiyatına kapılmış olabilirsiniz. Bu kadar abartmaya gerek yok… Sadece biraz kafanız karışmış ve yaşadığınız güvensizlik korkusu ile kendinizi dolduruşa getirmiş olabilirsiniz. 
Aya bütçe planlaması ile başlayacaksınız. Neyi nasıl öderim diye düşünürken, ayın 2’sinde gerçekleşecek Oğlak Yeni ayı ile bütçe dengesini sağlayabileceğiniz fırsatları önünüze getirebilir. Özellikle Ayın 13’ünden sonra borçlarınızı bir yerde toplama yani refinansman fırsatları ya da çok sevdiğiniz kişilerden gelecek yardımlar ile nefes alacaksınız. Bu kişiler uzak akraba ya da uzakta bulunan yakınlarınız olabilir. 18 Ocak’tan sonra elinize bir başka kaynaktan daha, bir miktar para gelebilir. 19 Ocak’tan sonra ruhsal ve psikolojik olarak da kendinizi daha rahat hissedeceksiniz. Sevdiklerinizin maddi ve manevi destekleri ile kendinizi toparlayacaksınız. Merak etmeyin Venüs Oğlak retrosu bitiminde yani 30 Ocak 2022’den sonra; her şey rayına oturacak.

DİKKAT: Nasıl olsa öderim deyip harcamaları abartmayın, gerekli gereksiz anlık harcamalarda bulunmayın eve gelince pişman olabilirsiniz. Yeni bir şey almaktan ziyade borçlarınızı ödemeye odaklanın. Refinansman yapacaksanız da faiz oranlarını iyice araştırın. İletişimde de önce lütfen dikkatle dinleyin, sonra karar verip konuşun. Hiç yok yere kalpler kırılmasın.

OCAK 2022 YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

Aralık ayı sizin için gündelik rutin koşturmaların yoğun olduğu, hizmet aldığınız ve hizmet verdiğiniz alanlarda ve kişiler ile yaşanılan problemlerin yanında, sağlık problemleri ile de sizi zorlamış olabilir. Tüm bunları yaparken destek alamamış olmanız da cabası. Ayın 2’sinde gerçekleşecek Oğlak Yeni ayı ile yeni ortaklıklar ve yeni girişimlere adım atabilirsiniz. Etrafınız kalabalıklaşacak ve daha fazla göz üzerinizde olacaktır. Eski sevgiliniz ya da eşinizle tekrar bir araya gelme durumları da gündemde. Yeniden başlamak için hiç de acele etmeyin.  18 Ocak’ta gerçekleşecek Dolunay, sizin tam da ben dediğiniz alanda olacak. Kendinizin farkına varacağınız ve benlik duygunuzun ön plana çıkacağı bu zamanda; daha önce acele ile vermiş olduğunuz kararlar var ise pişmanlığını yaşayabilirsiniz. Ne istediğinizi tam olarak anlamanız ve buna göre karar alıp, harekete geçmeniz lazım. 19 Ocak’tan sonra şansınız dönebilir ve yalnızlık hissinden kurtulabilirsiniz. Yarım kalan tüm ikili işlerinizi 24 Ocak’tan sonra tamamlayabilirsiniz. Dava ve boşanma durumları söz konusuysa Şubat’ın ortasına kadar beklemenizde fayda var.

DİKKAT: Yeni ortaklıklar için atacağınız imzalar için Şubat ikinci haftayı beklemeniz sizin için daha faydalı olacaktır. Kendinizi hem kağıt üzerinde hem de sözde çok daha iyi ifade edebilir ve hakkınızı olası kayıplara karşı kendinizi korumuş olursunuz.

OCAK 2022 ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

Aralık ayında sizi, aşk ilişkileri varsa araba-çocuk konuları zorlamış olabilir. Bir türlü rahat nefes alamadığınızı, hiçbir yere sığamadığınızı, rahat edemediğinizi ve kısıtlandığınızı hissetmiş olabilirsiniz.
Ayın 2’sinde gerçekleşecek Oğlak Yeni ayı ile düzensiz olan tüm alanlarınızı bir sisteme oturtmaya, gündelik hayatınızdaki koşuşturmaları planlayıp kendinize alan açmayı başarabileceksiniz. Spora başlayabilir, size iyi gelecek şifa yöntemlerini deneyebilirsiniz. Çalışıyor iseniz kariyer hayatınızda da hareketlenme var. Terfi ya da tayin ya da her ikisi birden, 18 Ocak civarı gündeminize girecek. 24 Ocak itibariyle de artık hayatınız daha sistemli bir hale gelmiş olacak.

DİKKAT: Hırsızlıklara dikkat. Koşuşturma ve unutkanlık sebebiyle eşyanızı koyduğunuz yerde bulamamanızda olası. Tayin –taşınma isteğiniz varsa Şubat’ın ikinci haftasını bekleyin. Sağlık konularına dikkat edin ve beslenmenize özen gösterin.

OCAK 2022 BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK


 
Aralık ayında sizi zorlayan konuların başında ebeveynleriniz ve aile hayatınız geliyor. Yön tayininde zorlanmış eviniz ve işiniz arasında mekik dokumuş olabilirsiniz.
Ayın 2’sinde gerçekleşecek Oğlak Yeni ayı ile sizler için keyifli zamanlar başlıyor. Yeni ilişkiler yeni bir arkadaş ve eğlence ortamı oluşabilir. 13 Ocak’tan sonra hayatınızın rutinliğinden şikayet edebilir yeni bir arayışa girebilirsiniz. 18 Ocak Yengeç Dolunay’ı ile birlikte, daha fazla topluluklar arasında yer almak isteyebilirsiniz. 19 Ocak ve sonrasında özellikle bir grup ya da ekiple çıkacağınız yolculuk vasıtasıyla şanslı tanışmalar yaşayabilir, yeni bir gönül ilişkisine başlayabilirsiniz. Birlikte çok şey öğrenebilirsiniz. Ya da özellikle sosyal medya üzerinden veya uzak yerlerden gelen yeni tanışmalar ile de aşk, gündeminize girebilir.  24 Ocak’tan sonra tekrar sorumluluklarınızı hatırlayacak, eğlence ile sorumluluklarınız arasındaki dengeyi kurmaya çalışacaksınız.
DİKKAT: Eğlencenin dozunu kaçırmadan ve sorumluluklarınızı unutmadan hareket edin. Tutku, heyecan ve gizem ile ayaklarınızın yerden kesilmemesine dikkat edin. Temkinli yaklaşın çünkü o kişinin, henüz hayatınızın aşkı olma ihtimali ya düşük ihtimal ya da birkaç ay sonra onun da aklı başına geldiği zaman… Kısacası hem girdiğiniz ortamlarda, hem de yeni tanıştığınız insanlarla; aranızda kuracağınız ilişkilerde, en önemli faktör temkinli olmak ve dikkatli davranmaktır.

OCAK 2022 TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ

Aralık ayında sizi zorlayan konuların başında kardeşler, yakın akrabalar, yoğun iletişim ve kısa mesafeli yolculuklar geliyordu. Gelen gidenin azalmadığı lafın sözün bir hayli kafa yorduğu zamanlar olmuş. Ama bunun yanında tabi ki güzel kavuşmalar da yaşamış olmalısınız. Ayın 2’sinde gerçekleşecek Oğlak Yeni ayı ile hane içinde hareketli günler başlayabilir. Evinizde yeni düzenlemelere gitmek isteyebilir, yeni eşyalar almak isteyebilirsiniz. Aynı zamanda çalışıyor iseniz evden işlerinizi yapmak durumunda kalabilir ya da izne ayrılmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınız varsa iletişiminiz kuvvetlenebilir ve birlikte keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Ayın 18’inde gerçekleşecek Yengeç Dolunay’ı ile birlikte hem çalışma koşullarınız-şartlarınız değişebilir, hem de taşınma ya da ev alma konuları da gündeminize girebilir. 19’undan sonra ek gelir belki prim belki 3.kişilerden gelir elde etme (eşinizin maaşında artış) olasılığınız yüksek. 24’ünden sonra hem eviniz hem de iş-kariyer hayatınızda istikrarı sağlayabileceksiniz.

DİKKAT: Eviniz ve özellikle çocuklarınızın konforu için yapacağınız harcamalara dikkat edip, özellikle internet alış verişlerinizi güvendiğiniz firma ve platformlardan tercih etmelisiniz. Kargolarınızda gecikmelerin yaşanacağını, bu paketlerin deformasyona uğrama ihtimaliyle de karşılaşabilirsiniz. Ev alma konuları var ise, resmi işlemleri Şubat’ın ikinci haftasından sonraya bırakın. 

OCAK 2022 AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP

Aralık ayında sizi zorlayan konuların başında maddi yetersizlik geliyor. Kendi sağlık problemleriniz ile de uğraşmış olabilir bu konuda harcamalar ile bütçenizi zorlamış olabilirsiniz. Elinize geçen paranın bereketi konusunda sorunlar yaşamış, idame etmekte zorlanmış olabilirsiniz. Ayın 2’sinde gerçekleşecek Oğlak Yeni ayı ile özellikle kardeşler, yakın akraba ve arkadaş desteğiyle biraz rahatlayacaksınız. Kardeşlerinizi, yakın arkadaş ve akrabalarınızı ziyaret için kısa mesafeli yolculuklar yapabilirsiniz.  Ayın 13’ünden sonra aileniz ile ilgili geçmiş problemler tekrar gündeme gelebilir. Çözüme ulaştırmak için fırsatlarınızda olacak. 18 Ocak’ta gerçekleşecek Yengeç Dolunay’ı ile birlikte uzak akrabalarınızdan ve yurt dışından alacağınız haberler ile hayatınıza yeni bir düzen kurmak isteyebilirsiniz. Yine aynı şekilde devam eden hukuksal süreçleriniz var ise bir sonuca varabilir. Bu konuların nihayete ermesi ile hayatınızda tekrar bir düzen kurmak isteyeceksiniz. Şanslı iş birlikleri ve ortaklıklar edinebilirsiniz.

DİKKAT: Ay boyunca dikkat etmeniz gereken konu iletişim ve özellikle aile bireyleriniz ile aranızda oluşacak tatsızlıklarda sabırlı ve anlayışlı olmanız. Yapmanız gereken önce dinlemeyi öğrenmek, algılamaya çalışmak ve karar verirken ani davranmamak. Yeni tartışmalardan uzak durmak, ve geçmiş problemler önünüze geldiğinde de çözümcü ve akılcı bir tavır sergilemek. Yeni ya da ilk kez açacağınız bir dava varsa kısa sürede sonuçlanmasını istiyorsanız Şubat ortasına kadar beklemek hayrınıza olacaktır.

OCAK 2022 YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY

Aralık ayında sizi zorlayan konuların başında beklemede kalma enerjisi yoğundu. Harekete geçmek için yaptığınız hazırlıkların yetişmemesi, kendi işlerinizi düzenleme konusunda istikrar sağlayamamış olmanız sizi epeyce yormuş olabilir. İkili ilişkiler ve ortaklarınızdaki aranızdaki gerilim de cabası. Kısacası dağınık bir koşuşturma ile haddinden fazla kendinizi yormuş, sonunda kabuğunuza çekilmiş olabilirsiniz. Ayın 2’sinde gerçekleşecek Oğlak Yeni ayı ile bu koşturmaların maddi-manevi dönüşünü deneyimlemeye başlayacaksınız. Önceden verdiğiniz borçları tahsil edebilirsiniz. Gelir artışı ile de, daha çok gezmek ve kalabalıklar arasında yer almak isteyebilirsiniz. 13’ünden sonra tartışmalar ve dedikodu ortamlarından uzak durmaya gayret edin. 18’inde gerçekleşecek Yengeç Dolunay’ı ile kendinize tam anlamıyla bir ödeme ve masraf tablosu oluşturabilirsiniz. Ertelediğiniz borçlar varsa ödemek durumunda kalabilirsiniz. Ayrıca maddi-manevi açıdan size külfet olduğunu düşündüğünüz insanlar ile yollarınızı ayırabilirsiniz. Bu yol ayrımı iki türlü olacak; konu ne olursa olsun; hem sizin hizmet aldığınız, hem de sizden hizmet alan kişiler ile yaşanılan değer kaybı realitesi, bu duruma sebebiyet verebilir. Ayın 24’ünden sonra daha istikrarlı bir yol izleyip, kazanç ve yatırım konularınızı gözden geçirip daha sağlam ilerleme imkanları yakalayabilirsiniz.

DİKKAT: Ay boyunca dikkat etmeniz gereken konu dedikodudan uzak durmak ve olaylara hem realist hem de her tarafın faydasına odaklanarak bakmaya dikkat etmelisiniz. Venüs retrosunun para evinizde gerçekleşmesi sebebiyle, maddi-manevi değer konularında kayıplara dikkat etmeniz gerekir. 

OCAK 2022 OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK

Aralık ayında sizi zorlayan konuların başında korkular, stres, gerilim ve bilinçaltı konuları gelmiş olabilir.  Hatta bu ruhsal gerginlik fiziksel sağlığınıza ve günlük rutininize de yansımış olabilir. Yalnız kalma ve kendinize kalma konusunda inatçılık yapmış olabilirsiniz. Kabuğunuza çekilmiş, kendinize stres yaptığınız konuları kendi içinizde aşmak istemiş olabilirsiniz.
Ayın 2’sinde gerçekleşecek Oğlak Yeni ayı kendinizi daha iyi ifade etmenin fırsatlarını getirecek. Kendinizi ifade ettikçe ve kafanıza takılanları paylaştıkça kendinizi oldukça hafiflemiş hissedeceksiniz. 18’inde gerçekleşecek Yengeç Dolunayı ile eğer yalnızsanız hayatınıza biri girebilir. Eğer evliyseniz yeni işler için yeni ortaklıklar edinebilirsiniz.  19 Ocak’tan sonra hem ev ve ailenizde gelişecek güzel şanslı olaylar vasıtasıyla; hem de ani flört konularının gündeme gelmesiyle, yalnızlığınıza veda edeceksiniz. Bu durumlar keyfinizi ve kendinize olan güveninizin yerine gelmesini sağlayacak. 24 Ocak’tan sonra artık tamamen ayaklarınızın üzerinde yol alabildiğinizi herkese gösterme zamanlarınız geliyor.

DİKKAT: Ay boyunca dikkat etmeniz gereken, her türlü resmi anlaşma ve sözleşmelere imza atarken çok dikkatli okumalısınız. Dikkatinizden kaçacak ufak bir ayrıntı ekstra ödeme yapmanıza sebebiyet verebilir. Özellikle 13ünden sonra, faturalar ve ödemeler konusunda unutkanlık oluşabileceğinden, ödeme zamanlarını kaçırmamak adına not almayı deneyebilirsiniz. Alış-veriş yaparken de özellikle kartla ödeme yaptıysanız; fişinizi iki kere kontrol edin. Yanlış ve mükerrer tahsilatlarla karşılaşabilirsiniz.  

OCAK 2022 KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA

Aralık ayında sizi zorlayan konuların başında, bulunduğunuz ortamlarda bir türlü rahat edememiş olmak gelebilir. Özellikle iş ortamında sık sık yer değiştirmenin yanında; yapılması gereken işlerin çokluğu, acelesi ve zorunluluğu sebebiyle bir türlü rahat nefes alamamış, üstüne yaşanan bir seri talihsiz olayla da başa çıkmak zorunda kalmış olabilirsiniz. Ne kadar da bahtsızım, her şey de beni buluyor diye düşünürken bir oraya bir buraya savrulmuş olabilirsiniz.
Ayın 2’sinde gerçekleşecek Oğlak Yeni ayı sizi yaşadığınız bu kaotik ortamları sorgulamaya itecek ve doğal olarak yalnız kalma isteğiniz artacak. Kendi içinizde çıkacağınız bu yolculuk, size bu zamana kadar bulunduğunuz tüm alanları ve dolayısıyla ilişkilerinizi sorgulatabilir. 13’ünde Merkür’ün Kova burcunda yapacağı retro hareket ile de kendinizi önce anlamak, sonra revize etmek ve yenilemek isteyebilirsiniz. Bu sorgulamanın sonuçlarını Ayın 18’inde gerçekleşecek Yengeç Dolunay’ı ile gündelik ve rutin hayatınızda hatta iş hayatınızda alacağınız yeni kararlar ve düzenlemeler izleyebilir. 19 Ocak’tan sonra özellikle kariyer hayatınızda yaşanacak sürpriz gelişmeler ile hanenizde mutluluk hakim olacak. 24 Ocak ve sonrasında öfke ve sinir konularına dikkat. Ayrıca fiziksel olarak da koşturmaların yoğun olacağı bir dönem başlıyor.

DİKKAT: Ay boyunca dikkat etmeniz gereken, iletişim dili ve şekliniz. Yanlış anlaşılmalar gündemde. Kendinizi anlatmak isterken kalp kırma olasılığınız yüksek. Kendinizi doğru ortaya koyabilmeniz için iyi dinlemeli, düşünmeden konuşmamalısınız. Ayrıca yanlış ya da gizli aşk ilişkilerine çekilmemenizde fayda var.  30 Ocak 2022’ye dek sürecek Venüs retrosu; aşk ilişkilerinde mutlaka bedel ödetir. Dönen eski aşklar ile de hesaplaşır yolunuza devam edersiniz. Kafa karışıklığınızı azaltmak istiyorsanız aşk konularında Şubat ortasına dek beklemede fayda var.

OCAK 2022 BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK

Aralık ayında sizi zorlayan konuların başında, kader ve kariyer hayatınızda aldığınız kararlar ve bu kararlar için attığınız adımlar, taşınma ve yer değiştirme hatta ev-alıp satma ile ilgili konularda yaşanılan aksaklıklar ve problemler gelmiş olabilir. Harekete geçmek isterken, eliniz kolunuz sanki  bağlı oturmak durumunda kalmak ve ne yöne gideceğinizi bilememek sizi hırpalamış olabilir. Kafanızı karıştıran bu olaylar, size sanki bir sis içinde kalmış hissiyatı verse de, Ocak ayında kafanızdaki çoğu şey netleşmeye ve görüş açınız genişlemeye başlayacaktır.
Ayın 2’sinde gerçekleşecek Oğlak Yeni ayı size şans ile geliyor. Hayallerinize ulaşmanızın yollarını size açacaktır. Bulunduğunuz özellikle sosyal ortamlardan gelecek teklifler ile yönünüzü yeniden çizebilirsiniz. Zaten yönetici gezegeniz Jüpiter’in 30 Aralık 2021’de burcunuza geçmesi ve birinci evde ilerlemesi, sizin kendinizi daha fazla ortaya koymanızı sağlayacak ve güvenli sağlam adımlarla ilerlemenize olanak tanıyacaktır. 13’ünde sonra kendi kabuğunuza çekilmek ve yalnız kalmak geçmişinizle yüzleşmek ve biraz duygusal ve melankolik bir hale bürünmeniz olası. 18’inde gerçekleşecek Yengeç Dolunay’ı ile flört varsa çocuk ile ilgili yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Yeni bir araba almak ya da konforunuzu arttıracak yeni eşyalara yönelerek, gündelik yaşamınızı kolaylaştırmak için harekete geçebilirsiniz. 19 Ocak’tan sonra kardeşler, yakın akrabalar ve yakın arkadaşlar alanında güzel şanslı gelişmelerin olduğuna şahitlik edebilir, yalnız kalma hissinizden sıyrılıp, kalabalıklara karışmak ve hatta kısa seyahatlere çıkmak isteyebilirsiniz. 20 Ocak’tan sonra kendinizi psikolojik olarak da daha rahatlamış ve hafiflemiş hissedebilirsiniz. 24 Ocak’tan sonra hayallerinize kavuşmak için istikrarlı başlangıçlar yapmanız olası.

DİKKAT: Ay boyunca dikkat etmeniz gereken, Venüs retrosu ve Merkür retrosu sebebiyle yeni ortamlarda tanıştığınız kişiler ve gruplara karşı temkinli olmanız gerektiğini öğütlüyor. Bulunduğunuz arkadaş ortamlarını tekrar revize etmek isteyeceksiniz. Lüks, konfor ve eğlence için yapacağınız harcamaları minimumda tutmanızda fayda var. Sosyal medya üzerinden tanıştığınız kişilere ve söylemlerinize de dikkat etmeniz gerekir. Aldatma ve aldatılma yaşayabilirsiniz. Ev, araba alım-satım, yeni iş ve ilişkilere başlamak için Şubat’ın ikinci haftasını beklemeniz daha doğru olabilir.

Bu yazı toplam 15176 defa okunmuştur.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim