• BIST 8748.65
  • Altın 2242.596
  • Dolar 32.3344
  • Euro 35.1496
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C
  • Tunceli 9 °C

2022 Aralık ayında burçları neler bekliyor?

EZGİ EMİR

 

Astrolog Ezgi Emir, 2022 Aralık ayında burçları neler beklediğini yazdı...

(Lütfen burcunuzu okurken, öncelikle yükselen burcunuzun yorumunu okuyun. Burcunuzu ve yükselen burcunuzu öğrenmek için; doğum tarihi (gün-ay-yıl), doğum saatiniz ve doğdunuz yerin bilgilerini https://tr.astro-seek.com/ sitesi üzerinden girerek, ücretsiz doğum haritanızı çıkarabilirsiniz. Yapmış olduğum burç analizleri, öncelikle Dersim doğumlu ya da Dersim de yaşayanlar için özel olarak yorumlanmıştır. Daha detaylı analiz için lütfen danışmanlık alınız.)

2022 ARALIK GÖKYÜZÜ GÜNDEM

  1. 5 Aralık 2022 saat 03:15 Neptün, 22°38′ Balık burcunda ileri harekete geçiyor.
  2. 07 Aralık 2022 saat 01:08 Merkür, Oğlak burcuna geçecek.
  3. 08 Aralık 2022 saat 07:07 16°01′  İkizler burcunda Dolunay gerçekleşiyor.
  4. 10 Aralık 2022 saat 06:54 Venüs, Oğlak burcuna geçiyor.
  5. 20 Aralık 2022 saat 17:33 Jüpiter,  Koç burcuna geçiyor.
  6. 22 Aralık 2022 saat 00:49 Güneş, Oğlak burcuna geçiyor.
  7. 23 Aralık 2022 saat 12:30 11°56′ Chiron Koç burcuda ileri harekete geçiyor.
  8. 23 Aralık 2022 saat 13:16 01°32′ Oğlak burcunda Yeniay gerçekleşiyor.
  9. 28 Aralık 2022 saat 12:32 Merkür, 24°15′ Oğlak burcunda retro harekete geçecek. (19 Ocak 2023 saat 16:12 Merkür, 08°12′ Oğlak burcunda ileri harekete geçecek.)

Büyük bir cesaret, kendini sevme ve dayanıklılık artışına hazır olun.

  1. Aralık ayında, Neptün'ün gerilemesi 5 Aralık'ta Balık burcunda sona erdiğinde, bilinmeyene güvenmeniz daha kolay olacak.
  2. Merkür'ün burç değiştireceği 7 Aralık'ta odaklanmanızı sürdürmek için daha büyük kavramları basitleştirmeyi ve görevleri yönetilebilir adımlarla hedefleyin.
  3. 8 Aralık'ta İkizler burcundaki Dolunay, sinir bozucu sonların habercisi olacak; daha önce ele aldığınız bir konuşmayı veya görevi yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Ayrıca değer verdiğimiz dostlukları kutlamak ve bizi seven ve ilham veren kişilerle sosyalleşmek için bir fırsattır. Bu dolunay, İkizler' de geri giden Mars ile kavuşumda gerçekleşiyor, bu nedenle, en çok ihtiyaç duyduğunuz konuşmalara ışık tutmak için güçlü bir fırsat olacaktır.
  4. 10 Aralık'ta, Venüs Oğlak burcundan geçerken kendinizi daha olgun, motive ve sınırları daha iyi belirleyebilecek hissedeceksiniz.
  5. Jüpiter'in 20 Aralık'ta cesur ve dramatik Koç burcuna geçmesi bir güven dalgasına neden olacak. Kendinizi yeni iddialı zirvelere taşımak için bundan yararlanın. Zodyaktaki ilk burç olan Koç burcuna geçen Jüpiter,  aynı zamanda 12 yıllık yeni bir döngüye başlıyor. Şans ve genişleme gezegeni olarak bilinen bu gezegen, istediğimiz şeye yönelik uyumlu eylemde bulunmaya odaklandığımız sürece bizi destekleyecektir.
  6. 22 Aralıkta Güneş'in  Oğlak burcuna girişi, pratik ve profesyonel enerjiyi besleyecek. Bu ayakları yere basan ve pragmatik zamanda sorumluluklarınızı yerine getirin ve dayanıklılığınızı geliştirin. 
  7. İç yaraları ve güvensizliği denetleyen asteroit Chiron, 23 Aralık'ta Koç burcuda ileri harekete geçerek, beş aylık geri gidişine son verecek. Bu iyileşme döneminin sonunda muhtemelen yeni bir cesaret, kendini sevme ve dayanıklılık duygusuna sahip olacaksınız.
  8. 23 Aralıkta Oğlak burcundaki yeniay dikkatli ve kontrollü bir enerji üreteceği için 23 Aralık'ı takviminize not edin. Bu, en yüksek özlemlerinizi kararlılıkla kovalamanın zamanıdır. Muhtemelen başarılı olacaksın.
  9. Son olarak, 28 Aralık'ta, Oğlak burcunda Merkür gerilemesi başlarken yararlı ve ayakları yere basan derinlemesine düşünme ve yeniden değerlendirme konularına odaklanın. Standartlarınızın ve kabiliyetlerinizin yeterince yüksek olup olmadığını düşünün ve planlamanızı, hazırlığınızı ve dayanıklılığınızı test edecek beklenmedik engellere karşı kendinizi hazırlayın.

Not: Yılı Merkür gerilemesi ile bitiriyoruz (ve bir sonraki yıla başlıyoruz). Bu yeni yıl kararlarımızı ve niyetlerimizde biraz kafa karıştırıcı veya karışık hissettirse de bunu sorun etmeyin; yeni yılda gerçekten ne istediğinizi ve onu nasıl sürdürülebilir bir şekilde yaratabileceğinizi düşünmek için kendinize zaman ayırın.

ARALIK 2022 KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ

Aralık ayında kendinize olan güveniniz ve geleceğinize olan inancınız yükselişte. Bununla birlikte, yeni etkinliklerle ilerlemeden önce, hızlı bir şekilde bitirmek için göz gezdirdiğiniz tüm görevleri tekrar gözden geçirin. 23 Aralık'ta Oğlak burcunda yeniay olduğunda, kozmik enerji kariyerinizde yeni temeller atmanızda size destek olacak. İşleri yavaş ve istikrarlı bir şekilde ele alın ve unutmayın, şans cesurlardan yanadır.

Aralık önemli tarihler: 2, 3, 9, 27, 29

 

Not: Aybaşı, yeni zorlukların üstesinden gelme zamanıdır. Planı uygulamaya başlayın ve hızla ilerleyeceksiniz. Kişisel gelişim sizin için bir öncelik olacaktır.

ARALIK 2022 BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA

Harcamalarınızda dikkatsiz veya aşırı hoşgörülüyseniz, bütçenizi gözden geçirmeniz veya artık aynı değeri sunmayan ücretli abonelikleri sonlandırmanız gerekebilir. Planlamanızla uzun vadeli düşünmeye çalışın (özellikle 22 Aralık'ta Oğlak burcu mevsimi başladığında) ve mevcut durumunuz ile yaşamak istediğiniz hayat arasında mesafe yaratan her türlü zorlukta sebat edin. Projeleriniz bu ay yavaş ilerleyebilir, ancak şimdiki zamanda sıkı çalışmanın gelecekte sarsılmaz başarınızı garanti edeceğine inanın.

Aralık önemli tarihler: 11, 15, 18, 21, 22

 

Not: Ayın sonu sizin için gerçek bir meydan okuma olacak. Size yakın birinin yardımınıza ihtiyacı olacak. Bu konuyu ciddiye almaya çalışın. Size gelen kişiyi duyun ve kendinizi onun yerine koyun. Belki o zaman onu daha iyi anlar ve yardım edersiniz.

ARALIK 2022 İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

Yeni keşfedilen ilham, Aralık ayında yeni kariyer beklentileri hakkında hayal kurmanıza neden olabilir. Ancak 8 Aralık'ta burcunuzdaki dolunay sizi hayata bakış açınızı ve hedeflerinize ulaşma yaklaşımınızı değiştirmeye davet edecek. Sizi neyi başarmak istediğiniz konusunda daha spesifik olmaya iten zorluklarla karşılaşmayı bekleyin. Net niyetler belirleyerek ve eylemlerinizde tutarlı olarak geleceğinize yatırım yapma zamanı.

Aralık önemli tarihler: 6, 8, 16, 24, 25

 

Not: Ayın sonunda, uzun süredir ulaşamadığınız bir hayali gerçekleştirebileceksiniz. Ayrıca ekstra şansa gerek olmayacak, bu yüzden riskten korkmayın ve büyük para kazanma şansı yakaladığınızda tereddüt etmeyin ve bu girişime yatırım yapın.

ARALIK 2022 YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

 

Koç burcundaki Jüpiter'den gelen bir dürtüyle, bu ay kendinizi güçlenmiş ve hırslı hissedeceksiniz. Aklınıza koyduğunuz her şeyi başarma gücünüze inanın. Kendinizin en büyük amigosu olacaksınız. Ay ilerledikçe, standartlarınızı yükselterek, gerçekçi sınırları koruyarak ve diğer insanların beklentilerini yöneterek ortaklıklarınıza daha fazla odaklanacaksınız. Kendinizi başkalarından beklediğiniz standartlarda tuttuğunuzdan emin olun.

 

Aralık önemli tarihler: 4, 11, 16, 18, 20

 

Not: İş yerinde birisi sizden yardım isteyecek, ancak dikkatli olun çünkü bunun yalnızca kalbinizi kullanmak adına olduğunu fark edeceksiniz. Sömürülmesine, başarılarınızın ve sıkı çalışmanızın başka birine atfedilmesine izin vermeyin.

ARALIK 2022 ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

Bazen planlar iyi gitmez ama bu umudunuzu kaybetmeniz gerektiği anlamına gelmez. Aralık ayında, tam potansiyeline ulaşmamış bir rüyayı yeniden ateşlemeyi taahhüt edin. Yavaş bir ilerleme yaşarsanız (bir adım ileri ve iki adım geri gibi) sunulan her fırsatın önceki çalışmalarınızı geliştirmek için bir şans olduğunu unutmayın. Vazgeçme ya da baştan başlama. Kendinizi motive etmek için, başarmaya çalıştığınız şeyin daha büyük resmini düşünün.

Aralık önemli tarihler: 1, 2, 16, 20, 21

Not: İş ve eğlenceyi birleştirmek kolay değil ama buna değer. Sadece çok çalışmadığınızı, aynı zamanda çok eğlendiğinizi gösterme zamanı.

ARALIK 2022 BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK

İdeal yaşam partnerinizde ne istediğinize dair yeni keşfedilen netlik, sizi hayallerinizdeki kişiyle tanışmanıza yönlendirebilir. İşleri yavaş ve istikrarlı bir şekilde ele alın ve kendinize (ve görüştüğünüz kişiye) baskı olmadan sevgi ve güven geliştirme şansı verin. İş-yaşam dengenizi ve aynı anda gerçekçi bir şekilde kaç sorumluluk üstlenebileceğinizi test edecek yeni zorluklar için kendinizi destekleyin. Sınırlarınızı ve önceliklerinizi yeniden ayarlamak, beladan kurtulmanıza yardımcı olabilir.

Aralık önemli tarihler: 5, 9, 10, 20, 24

Not: Ayın başlangıcını yüzde 100 kullanacaksınız. Bir düzine insana verebileceğiniz tükenmez enerji ve iyimserlikle gireceksiniz. Olumlu bir dünya algısının geleceğe dair iyimser vizyonlara dönüşmesi önemlidir. Arkana bakmayı bırak. Başınıza gelenlerden bir ders aldıysanız, bunu düşünmeyi bırakmanın zamanı geldi. Bunun yerine, yarın ne olacağını düşünün, anılarla eziyet etmeyin.

ARALIK 2022 TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ

Gelecekte yaşamak, sizi şu anda ortaya çıkanlardan uzaklaştırabilir. Bu ay, yarın yerine bugünü yaşamanız için size ilham verecek, tatmin edici bir kişisel yaşam geliştirmek için yeni fırsatlarla karşılaşacaksınız. Sizi mutlu, güvende ve topraklanmış hissettiren arkadaşlarınız, çevreniz ve ailenizle daha fazla zaman geçirin. Sizi besleyen ve size ilham veren bir sığınak yaratmak için yeni bir eve yerleşebilir veya mevcut alanınızı yeniden dekore edebilirsiniz.

Aralık önemli tarihler: 2, 6, 13, 26, 30

Not: Yakında, hızlı bir şekilde tepki vermeniz gereken bir mesaj sizi şaşırtacak. Zaman kısa olsa da, ne yapacağınızı düşünün. Risk alırsanız, azminizi tüketmediğiniz sürece başarı şansınız oldukça yüksektir.

ARALIK 2022 AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP

Mali durumunuzla veya içsel iyileşmenizle ilgili konularla uğraşırken bir profesyonele danışmanın önemini göz ardı etmeyin. Sorularınıza cevap verecek ve belirsiz ve istikrarsız zamanlarda size yardımcı olacak birine sahip olmak, geleceğiniz için paha biçilmez bir yatırım olacaktır. 23 Aralık'ta Oğlak burcundaki yeniaydan sonra, kendinizi daha kararlı ve ciddi hissedeceğiniz önemli bir zihniyet değişikliği fark edebilirsiniz. Açık sözlülüğünüz, başkalarının sizin çok kötümser olduğunuza inanmasına neden olabilir. Gerçeğinizi söylerken üslubunuza dikkat edin.

Aralık önemli tarihler: 1, 2, 10, 19, 26

Not: Ay ortasında, finansal konularla ilgilenin. Harcamalarınızı düşürün ve para biriktirmeye başlayın. Promosyonlara ve satış görevlilerine dikkat edin çünkü saflık yüzünden çok para kaybedebilirsiniz. Mali sıkıntılardan kaçınmak için bütçenizi daha dikkatli planlayın ve boş yere para harcamayın.

ARALIK 2022 YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY

Aralık ayında ortaklıklarınızdaki zorluklar sizi hazırlıksız yakalayabilir. İlişkinizin şu anki bölümü - veya ilişkinin kendisi - sona eriyor olabilir. Ancak, halının altına süpürülen konuşmaları veya çatışmaları yeniden gözden geçirerek bazı şeyleri kurtarabilirsiniz. Başkalarıyla etkileşimleriniz yoluyla kendiniz hakkında öğrendiklerinize dürüst bir şekilde bakın. Daha fazla kişisel gelişim için nerelere yer ayırdığınızı ve gelecekte kendiniz için nasıl daha fazla sorumluluk alabileceğinizi düşünün.

Aralık önemli tarihler: 2, 10, 11, 13, 20

Not: Eğer bekarsanız, bu ay karşı cinsle iyi iletişim şansınız yüksek. Böylece karşı cinsle tanışma şansınız ve olası bir eş bulma olasılığınız artar. Duygular alanında, yıldızlar ihtiyat ve sağduyu tavsiye eder. Duygularınızın samimi ve doğru olup olmadığını veya aşk için hafife alınıp alınmadığınızı düşünmelisiniz. Ayrıca, özellikle oldukları gibi görünmeyen kişilerle uğraşırken sağduyulu olunması tavsiye edilecektir.

ARALIK 2022 OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK

Ayın başlarında zorlukların üstesinden gelebilir ve aşırı derecede endişelenmenize neden olan projeleri düzeltebilir veya sonlandırabilirseniz, Aralık ayında hayat daha az rahatsız edici olabilir. 22 Aralık'ta Güneş burcunuzu canlandırdığında, yeni kişisel hedeflerin temelini atarak hayatınızı yeni bir yöne yönlendirmek için bir motivasyon artışı hissedeceksiniz. Bu süre zarfında kafanız karışırsa kendinize karşı sabırlı olun ve eksiklikleriniz üzerinde durmak yerine, üzerinde çalıştığınız versiyonunuzu gözünüzde canlandırın.

Aralık önemli tarihler: 9, 18, 24, 26, 27

Not: Sevdiğiniz birinin size vereceği tavsiyeyi dinleyin. Haklı ve onun fikrini alırsanız çok şey kazanırsınız. Canınızı sıkan soruna farklı bir açıdan bakmak faydalı olacaktır.

ARALIK 2022 KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA

Özellikle ilişkiden ihtiyacınız olanı alamadıysanız, rastgele flörtler bu ay doğal bir şekilde sona erebilir. Bunu, dikkatiniz dağılmadan istediğiniz şeyin peşinden gitmeye odaklanmak için bir fırsat olarak görün. Zihinsel ve duygusal sağlığınız üzerinde çok uzun süre çalıştınız, ancak bu ay, başa dönmüş gibi hissedebilirsiniz. Zor zamanları atlatmak için geçmişte kullandığınız sağlıklı başa çıkma stratejilerine güvenin ve kendinizi izole etmekten veya her şey yolundaymış gibi davranmaktan kaçının - insansınız ve duygularınız her zaman birileriyle ilişkilendirilebilir.

 

Aralık önemli tarihler: 9, 15, 17, 20, 26

 

Not: Mücadele ettiğiniz problemler iliklerinize kadar yayılmış gibi görünecektir. Ne yazık ki, bu yanlış bir izlenim olacak ve hayat size meseleleri kendi elinize alıp gerekli değişiklikleri yapmanın ve kararları ertelemeden harekete geçme zamanının geldiğini çabucak gösterecek.

 

 

ARALIK 2022 BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK

Neptün'ün 5 Aralık'taki ileri harekete geçişi, pembe gözlüklerinizi tekrar takmanıza neden olabilir. Hayatın daha parlak tarafını görmeyi seçmekte yanlış bir şey yok, ama sadece gerçeğe göz yummadığınızdan emin olun. 22 Aralık'ta Oğlak burcu mevsimi başladığında, hayallerinizi gerçekleştirme yolunda emin adımlarla ilerlemenize yardımcı olacak bir özgüven ve motivasyon artışı yaşayacaksınız. Sadece gerçekçi beklentiler belirlemeyi unutmayın; başarı bir gecede olmaz.

Aralık önemli tarihler: 9, 10, 11, 15, 30

Not: Zor kararlar ve seçimler yapmak için mükemmel bir zaman olacak. Sezginiz başarısız olmayacak, onun sayesinde doğru olanı yapacaksınız. İş yerinde, yoğun bir koşturma döneminiz olacak. İstihdam ve koşulları hakkında destek alabilirsiniz. İyi düşünülmüş taktiklerle bir şeyler kazanmayı başarmanız mümkün. Boş vermek ve ertelemek yerine mücadele etmeyi tercih edin. Kader sizi sonsuza dek beslemeyecek, bu yüzden hala zaman varken, idareyi ve kontrolü disiplinli bir şekilde planma ve uygulama zamanı.

 

 

 

 

Bu yazı toplam 21725 defa okunmuştur.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim