• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • Tunceli 22 °C

OKULLAR İÇİN KİTAP KAMPANYASI

Fikri TAŞ

   Milli Eğitim Müdürlüğü, ARGE, araştırma, geliştirme biriminde, görevli OLCAY Hoca, ziyaret ettiği ilçelerdeki okulların kütüphanelerinin, yetersizliğini, raflarının, boşluğunu, görünce, onları doldurmak, o, okullarda, okuyan örgencilerin, yeterince, yararlanabilecekleri, kütüphanelere, kavuşmalarını sağlamak, için harekete, geçmiş.
   Kendisi gibi düşünen, yardımsever, arkadaşlarla, yapmak istediğini, paylaşmış. Paylaştığı arkadaşları. Kendilerine bu öneriyi getirdiğine çok sevinmişler. Gönülden hazır olduklarını, söyleyerek, kolları sıvamışlar.
  OLCAY Hoca, OKULLARA, KİTAP YARDIM KAMPANYASINI, başlatmış. Kitap kültürüne sahip, Kitap kültürü, farklı olan DERSİMDE, kampanyadan haberdar olanlar, kapısı çalınanlar, severek yardıma, koşmuşlar.
   Kısa sürede, kitap kolileri Milli Eğitim Müdürlüğüne akmaya başlamış. Haberi olan Milletvekilleri, iş adamları, televizyon, gazete kanalları, bu dayanışmaya katılmışlar.
  Kampanyayı, düzenleyenlerden biri olan, gazeteci Kadir MERKİT.’Hocam böyle bir kampanya düzenledik. Bilgin olsun. Kışlanın rotasyonunu, yapan Müteahhit beyle, diyalogunuzun olduğunu biliyoruz. Onu haberdar ederseniz, severek bu kampanyayı, destekler.’Dedi. Yanında, hemen, müteahhit Cahit ZEYDANLI, beyi, aradım. Çok sevindi.’Siz ihtiyacınız olanı alın. Öderiz.’Dedi.
    Şehirdeki, bütün kitapçılara gittik. Hepsinden, okulların kütüphanelerine, uygun kitapları seçtik. Olmayanlarında, siparişlerini verdik. Her kitapçıdan, yüzlerce kitap seçtik. Seçip aldıklarımızla, ihtiyacı olan okul kütüphaneleri, örgencilerin yararlanacağı kitaplarla donatılırken, satışlarda durgunluk yaşayan kitapçılara, aynı zamanda destek olduk.
   Kampanyayı düzenleyen arkadaşlar, duyarlılık gösteren, kampanyaya, büyük destek veren, Müteahhit Cahit ZEYDANLI Bey’e, aracılığımla, teşekkürlerini, iletmemi istediler.
   Kampanyayı düzenleyen arkadaşların, teşekkürlerini, ZEYDANLI Beye iletirken, bende, özellikle, bu kampanyayı düzenleyen arkadaşlara, büyük katkı sağlayan ZEYDANLI Bey’e, teşekkür ediyorum.
  Bu kadar anlamlı, güzel bir kampanyayı, düzenledikleri, destekledikleri, için.

Bu yazı toplam 1026 defa okunmuştur.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim