• BIST 10045.74
  • Altın 2399.392
  • Dolar 32.3782
  • Euro 34.7103
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 25 °C
  • Tunceli 25 °C

2022 NİSAN AYINDA BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

EZGİ EMİR

(Lütfen burcunuzu okurken, öncelikle yükselen burcunuzun yorumunu okuyun. Burcunuzu ve yükselen burcunuzu öğrenmek için; doğum tarihi (gün-ay-yıl), doğum saatiniz ve doğdunuz yerin bilgilerini https://tr.astro-seek.com/ sitesi üzerinden girerek, ücretsiz doğum haritanızı çıkarabilirsiniz. Yapmış olduğum burç analizleri, öncelikle Dersim doğumlu ya da Dersim de yaşayanlar için özel olarak yorumlanmıştır. Daha detaylı analiz için lütfen danışmanlık alınız.)

2022 NİSAN GÖKYÜZÜ GÜNDEM:

01 Nisan 2022 saat 09:23 11°30′ Koç burcunda Yeniay.

05 Nisan 2022 saat 18:18 Venüs, Balık burcuna geçiyor.

11 Nisan 2022 05:10 Merkür, Boğa burcuna geçiyor.

12 Nisan 2022 16:22 - 18:08 Jüpiter ve Neptün Balık burcunun 23 derece 28 dakika da tam kavuşum yapıyor. (Bir daha ki kavuşum 20 Ocak 2176)

15 Nisan 2022 saat 06:06 Mars, Balık burcuna geçiyor.

16 Nisan 2022 saat 21:53 26°45′ Terazi burcunda Dolunay.

20 Nisan 2022 saat 05:25 Güneş, Boğa burcuna geçiyor.

28 Nisan 2022 saat 21:36 Plüto, 28°35′ Oğlak burcunda durağan harekete geçiyor. (10 Ekim 2022 saat 00:56 Plüto, 26°06′ Oğlak burcunda ileri harekete geçiyor.)

30 Nisan 2022 01:23 Merkür, İkizler burcuna geçiyor.

30 Nisan 2022 saat 23:27 10°28′ Boğa burcunda Güneş Tutulması gerçekleşiyor.

NİSAN 2022 KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ

Bu ay yaptığınız işte en iyisi olduğunuzu göreceksiniz. Ne olursa olsun, odaklandığınız başarıdan uzaklaşmayın ve umudunuzu kaybetmeyin. Çünkü tüm hayallerinizi gerçekleştirmek için gereken her şeye sahip olduğunuzu fark edeceksiniz. Mutlu ve huzurlu bir hayat yaşamak istiyorsanız, sahip olduğunuz yeteneklerinizi artık fark edip, ustaca kullanmanız gerekiyor. Size hayranlıkla bakan insanların olduğunu unutmayın. Bu ay mali durumunuza ekstra dikkat edin; tasarrufun ne demek olduğunu gayet iyi öğrendiniz. Ayrıca kendinize ek gelir elde etme imkanı sağlayacak işler bulacaksınız. Sevdiklerinizle mutlu bir şekilde yaşamayı da yaşam felsefesi haline getirin. Unutmayın hayatınızı doğru yöne yönlendirmek için asla geç değildir.

Evli olanlar için; Aile içi geçimsizlik ya da aileyle olan tartışmalar, ortak bir paydada kavuşamama ve iletişim sorunlarından kaynaklanan problemler sizi zorlamış olabilir. Sizin ve sevdiklerinizin çatışmasına neden olan tartışmalardan ve durumlardan uzak durup, arabulucu bir görev üstlenmeniz ve esnek davranmanız gerekecek. Ailede barış ve düzen olmadan, günlük yaşamınızda da barış ve düzen olmayacağını bilin; bu en çok çocuklarınıza yansıyacak. Uzlaşmayı öğrenmez iseniz, sorunlu çocuklarınızın yaratacağı problemleri çözmek durumunda kalacaksınız.

Aşkı arayanlar için ise; Aşk ve evlilik konularında yüksek sadakate önem vermeniz gereken bir dönem. Bu sadakati önce kendinize karşı oluşturmalısınız. Gerçek duygularınız ile iletişime geçtiğinizde neyi ne için yaptığınızı anlayacaksınız. Burada bahsettiğim sadakat, kendi öz duygu ve düşünceleriniz dürüstçe önce kendinize sonra da sevgilinize - eşinize karşı ortaya koymalısınız ki; ilişkiniz sağlam temeller üzerinde ilerleyebilsin. Bekar olanlar için, bu ay aşkı bulmak için çok da iyi bir ay değil. Kendinize karşı sabırlı olmalı ve acele etmemelisiniz. Bu arada, kendinizi ve hayatınızda nasıl bir insan olmasını istediğinizi daha iyi tanımaya çalışın.

Sağlık konusunda ise; bu ay sizler için çok önemli. Dengeli beslenme ve vücudunuzu zinde tutacak aktivitelere önem vermelisiniz. Bu şekilde ruhsal sağlığınızı da dengeleyeceksiniz. Mümkün olduğunca stresten uzak kalın.

Kariyer konusunda ise; bu ay beklediğiniz terfi ya da promosyonu alacağınızı göreceksiniz. Üstleriniz işinizden çok memnun kalacak ve yükseliş – maaş artışı için sizi önerecekler. Bu sene çok çalışmanız gereken, kendinizi ön plana çıkartmanız gereken bir yıl.

Mali konularda ise; Plan dışı ve beklenmedik harcamalar sizi zorlamış olabilir.  Bu ay nasıl idare edeceğim diye kara kara düşünmenize gerek yok. Çünkü hiç ummadığınız yerlerden gelecek olan gelirler ve varsa daha önce vermiş olduğunuz borçların geri dönüşü ile, mali dengenizi tekrar bir düzene oturtabileceksiniz.

Öğrenci olanlar için ise; bu yıl çok çalışmanız gereken bir yıl. Bu yıl çalışkanlığınız ile aslında kendinize yatırım yaptığınızı göreceksiniz. Başarılarınız ile hem siz, hem de sevdikleriniz gururlanacaktır.

Seyahat konusunda ise; bu ay bulunduğunuz yerde kalacaksınız.  Tatil ve gezi planlarınızı Haziran’dan sonraya bırakın.

NİSAN 2022 BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA

Hayat sadece güllerden ibaret değildir. Arada bir, dikenlerin farkına varıp, varlığınızdan şüphe duymanıza neden olacak bazı zorluklardan geçmeniz gerekir. Bu zorluklar karşısında pes etmemelisiniz. Hayatta mücadele etmekten asla vazgeçmeyin. Hayatınızdaki zorlukların üstesinden gelebilecek gücün kendinizde, kendinize olan güveniniz sayesinde olacağını bilmeniz gerekir.

Nisan ayı, pes etmemeniz gereken bazı zorluklarla gelebilir. Elinizden geleni, gücünüz yettiğince yapın ve sonrasını evrene bırakın. Harika olayların başlangıcının hayatınıza tezahür etmesini bekleyin. Sadece sabırlı olun ve en çok da kendinize karşı. İşleri yoluna koymak için acele etmeyin. Sağlam adımlarla yol alın ve her zaman sürece güvenin.

Evli olanlar için; evlilik terapistlerinden danışmanlık almaya zorlayacak ciddi sorunlarınız oluşabilir. Uzun süredir sorun yaşıyor ve sürekli üzerini kapatıyorsanız; işler daha da kötüye gitmeden önce harekete geçmeniz gerekiyor. Zorluklar, sevdiklerinizle aranızda her zaman mevcut olabilir ama önemli olan; ortak noktada barışçıl bir duruşla buluşabilmektir. Aile içinde oluşan sorunları sakince ve büyümeden çözüme ulaştırmaya bakın. İşler çığırından çıkmadan önce bir aile olarak karşılaştığınız sorunlara çözüm bulmanız gerekiyor. Tüm bunların dışında, uzun zamandır bebek isteyen çiftler ya da hamilelik planlayanlar için, olumlu bir ay. İçgüdülerinizin size söylediklerine güvenin. İlahi destek yolunuzu aydınlatacaktır.

Aşkı arayanlar için ise; bu ay gökyüzünün lehinize hizalandığını bilin. Aşk, dünyaya yaymanız gereken harika bir hediyedir.  Sonunda ruh eşiniz olabilecek birini bulabileceksiniz. Her zaman kalbinizin sesini dinleyin.  

Sağlık konusunda ise; bağımlılıklarınızı azaltmanız gerekiyor. Bir bağımlı haline geldiğiniz tüm konuları ciddi bir şekilde ele almanız, gerekirse tedaviye başvurmanız hayrınıza olacaktır. Yaşam tarzınızı, sizin için iyi olan şeylere uyacak şekilde değiştirin. Hayatınız boyunca sadece bir bedene sahip olduğunuzu asla unutmayın; bu nedenle, aynı şekilde bedeninize de iyi bakmanız gerekir.

Kariyer konusunda ise; bu ay iş arkadaşlarınızla pek çok konuda fikir ayrılığına düşebilir ya da işlerin ilerleyişi konusunda aynı fikirlere sahip olmadığınızı fark edebilirsiniz. Böyle bir durumda soğukkanlılığınızı korumalı ve bütünsel faydaya odaklanarak hareket etmeniz gerektiğinin farkına varın. Çatışma zamanlarında arabulucu olun ve insanları bir araya getirmeye daha fazla odaklanın.

Mali konularda ise; istikrarlı bir finansmana sahip olmak istiyorsanız, paranızı buna değecek şeylere harcamayı öğrenmelisiniz. İsteklerinizden çok ihtiyaçlarınızı karşılamaya odaklanın. Yeni bir harcama yapmadan ya da yeni bir borçlanmaya girmeden önce; daha önceki tüm ödemelerinizi halletmeli, ödeme planını gözden geçirmeli kısacası harcamalar konusunda daha disiplinli olmanız gerekiyor.

Öğrenci olanlar için ise; Sınavlarınız çok yakında. En iyi sonuçları alabilmeniz için yeterince çalıştığınızdan emin olun. İşinizi şansa bırakamazsınız. Eğlenceye ara verip, sorumluluklarınıza odaklanmanız gereken bir ay.

Seyahat konusunda ise; bu ay çok seyahat edeceksiniz. Özellikle iş için ülkenin ya da bulunduğunuz şehrin çok farklı noktalarına gidebilirsiniz. Bu kadar fazla seyahat ve seyahat şartları sizi zorlayabilir; bu nedenle, organizasyon ve planlama konularına dikkat etmeli her türlü koşula hazırlanmanız gerekir.

NİSAN 2022 İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

Mutlu bir hayat yaşa. Kendin ol ve seni mutlu eden şeyleri yap. Nisan ayı, sizi ne pahasına olursa olsun her zaman mutlu, pozitif ve dolu dolu bir hayat yaşamaya odaklanmaya çağırıyor. Kendiniz ve sevdikleriniz için her zaman en iyisini isteyin. Nisan, sizin kendinize olan öz kontrolünüzün sınanacağı bir ay olacak. Ayrıca, yaptığınız her şeyde kendinize daima zaman ayırın ve günlük planlamanızı istikrarlı bir şekilde yapın. Zaman yönetimi, düzenli bir yaşam sürmenizi sağlayacaktır. Hayatınızı olmasını istediğiniz hale getirmek için asla geç değildir. Kaderinizin anahtarları sizde; bu nedenle, sorumluluğu üstlenmeniz gerekir.

Evli olanlar için; Siz ve eşiniz yoğun programınıza ara vermelisiniz. Kariyerinizle meşgul olduğunuz için çocuğunuza veya çocuklarınıza fazla odaklanmıyorsunuz. Mutlu bir aileyi sürdürmek için hayatınızda bir iş-yaşam dengesi kurmanız gerekir. Şuanda bir bebek gündeminizde değil, çünkü yaşam tarzınızı ayarlamak için para kazanıyorsunuz . Ancak daha fazla para kazanmak istediğiniz için mutluluğunuzu ihmal etmeyin. Para iyi bir şeydir ama mutluluk getirmez.

Aşkı arayanlar için ise; içgüdülerinize güvenmeyi ve sizi mutlu eden kişinin peşinden gitmeyi bilmeniz gerekiyor. Aşkın hayatınıza girmesine izin vermenin zamanı geldi. Birisi için duygu hissetmeyeli uzun zaman oldu. Artık o özel kişiye yaklaştığınıza göre,  kalbinizin aşkla dolmasına izin verin. Unutmayın aşk ve sevgi enerjisi, Dünyaya birlik, barış ve uyum getirir.

Sağlık konusunda ise; bu ay sağlığınızın mükemmel olacağını gösteriyor. Endişelenecek bir şey olmayacak çünkü arada bir kontrol yaptırmayı iyi bir alışkanlık haline getirdiniz. Vücudunuzu artık iyi tanıyor ve nasıl tepki verdiğini biliyorsunuz.

Dikkat: Bu ay sosyal çevrenizden birinin, ihaneti ile karşılaşabilirsiniz. edeceğini tahmin ediyor. Yakınınıza aldığınız insanlara karşı dikkatli olmalısınız. Sosyal çevrenizin yalnızca güvenebileceğiniz kişilerden oluşmasına dikkat edin.

Kariyer konusunda ise; bu ay içiniz rahat olsun ve işiniz ile alakalı sorunsuz çalışabileceksiniz. Sadece gündelik hayat stresinin sizi alt etmesine izin vermemeniz gerekiyor. Çalışırken hata yapmamak için odaklanmanız lazım. Zihninizi karıştıracak uğraşlardan ve sorunlardan uzak durun. Ayrıca gece uyku düzeninize ve yeteri kadar dinlenmeye önem verin. İşyerinizdeki insanlarla iyi ilişkiler kurduğunuzdan, ihtiyacınız olduğunda yardım isteyebileceğinizi unutmayın.

Mali konularda ise; paranızı nereye yatırdığınıza dikkat etmelisiniz. İnsanları kandırmaya çalışan birçok işletme var. İyice araştırmadan ortaklık yapmayın ya da yatırımlarınızı profesyonellerden destek alarak yönlendirmeye dikkat edin.

Öğrenci olanlar için ise; Sıkı çalışmalısınız. Ezberde zorlanabilirsiniz. Bilginizi genişletmenizi sağlayacak birçok fırsat elde edeceksiniz. Daima kararlı ve istikrarlı olun. Böylelikle istediğiniz hedeflerinize ulaşabilirsiniz.

Seyahat konusunda ise; Bu ay özellikle kariyer sınavlarınız ya da iş konusunda verilecek eğitimlere katılmak için seyahat edebilirsiniz.

NİSAN 2022 YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

 

Dünya fırsatlarla dolu. Sadece ortaya çıkmanız ve bu fırsatları kendi yararınıza kullanmanız gerekiyor. Nisan ayı, size hiçbir fırsatın kaçmasına izin vermemeniz hususunda uyarıyor, çünkü hangisinin büyümenize yol açacağını asla bilemezsiniz. Olmak istediğiniz yere götürecek şeylere odaklanarak, her zaman istediğiniz şeylerin peşinden gidin. Hedeflerinize ve isteklerinize ulaşmak için çok çalıştınız ve buna devam edin. Önünüze çıkan yeni seçeneklere de şans vermelisiniz. Tek yapmanız gereken kendinize ve yeteneklerinize inanmak böylece her şeyin adım adım yoluna girdiğini göreceksiniz.

Evli olanlar için; çocuklarınızla olan ilişkinizi yeniden tanımladığınızı göreceksiniz. Çocuklarınızla yakın olun ki, hayatlarını etkileyen şeyler hakkında sizinle konuşabilsinler. Böylece onlarla olan ilişkinizin zaman geçtikçe daha iyi hale gelecektir. Sevdiklerinize her zaman ihtiyaç duydukları desteği verin. Birbirinizin yanında olun ve çocuklarınıza her zaman iyi bir örnek olun. Küçük bebeği olanlar, bakıcınız var ise bebeğinize iyi bakıldığından emin olmanız gerekir. Eğer siz büyütüyorsanız sağlık kontrollerini aksatmayın.

Aşkı arayanlar için ise; Sevgilinizle birlikte bir sonraki aşamaya geçip, ilişkinizi resmiyete taşımanın zamanı geldi. Uzun süredir birlikteliği olanlar, evlenme teklif etmeniz gerektiği aşikar. Ancak böyle bir bütün olarak büyüyebilirsiniz. İlerleme belirtisi göstermeden zaman geçirmek size iyi gelmeyecek. İlişkisi olmayanlar ise, hep aradığınız mutluluğu sosyal çevrenizde veya sosyal çevreniz vasıtasıyla bulabileceksiniz. Kendinizi sevdiğiniz kadar başkalarını da sevin ve insanların da sizi sevmesine fırsat verin.

Sağlık konusunda ise; Maneviyatınız üzerinde çalışmaya başlamak için asla geç değildir. Nisan ayı, sizi içgüdülerinizi dinlemeye ve doğru ruhsal yolda kendinize rehberlik etmeye çağırıyor. Anlam dolu bir hayat yaşayın ve hayatınızda ruhsal aydınlanmaya ulaşmak için çalışın. Özellikle Yengeç burcu erkekleri çok fazla içtikleri için sağlıklarına dikkat etmeleri gerekir. Bağışıklık sisteminizi, bağımlılıklarınızla başlamadan önceki seviyeye getirmek için çaba gösterin, alışkanlıklarınızı değiştirin. Beslenme alışkanlıklarınızı değiştirmez iseniz; ilerleyen günlerde fiziksel olarak zorlanacağınız aşikar.

Kariyer konusunda ise; İyi giden bir kariyeriniz olması güzel ama tutkularınızı da ihmal etmenize gerek yok. En yüksek potansiyelinize ulaşabilmeniz için tutkularınızı mümkün olan en iyi seviyeye kadar takip edin. Kendinize sadık kalın ve çalışırken değer ve inançlarınızdan ödün vermeyin. Nisan ayı boyunca, sıkı ve istikrarlı çalışmanız; işinizde iyi bir mevki elde etmenize vesile olacak.

Mali konularda ise; Para bu ay size sorun çıkarmamalı çünkü hayatınızdaki para akışının güvenilir olmasını sağlayan başka yollarınız var. Her zaman yanınızda ekstra nakit getiren seçenekleriniz olsun.

 

Öğrenci olanlar için ise; sınavlarınız kapıda olduğunu ve başarılı olmanız için iyi çalışmanız ve hepsini geçmeniz gerektiğini öngörüyor. Bu sizin son turunuz ve bitiş çizgisine güvenli ve sağlam bir şekilde ulaştığınızdan emin olmalısın. Bu konuda işinizi şansa bırakmanız, ileride sizin için vakit kaybı olur.

 

Seyahat konusunda ise; bu ay fazla seyahat edemeyeceksiniz. Uzun mesafeli yolculuklarınızı şimdilik ertelemelisiniz.

 

NİSAN 2022 ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

Kimliğinizde huzur bulun. Olmadığınız biri gibi olmak veya görünmek size fayda sağlamayacaktır. Kendinizi olduğunuz gibi kabul edin ve kendinizle gurur duyun. Hayatınızı bildiğiniz en iyi şekilde severek yaşayın. Nisan ayı, kaderinizin anahtarlarının sizde olduğunu bilmenizi istiyor; bu nedenle, kendinize en uygun hayatı oluşturacak olan yine sizsiniz. Kıyaslamalardan uzak durun. Kendi hayatınızı diğer insanların hayatlarıyla karşılaştırmaya başladığınızda her şeyi yanlış değerlendirmeye başlıyorsunuz. Kendi duruşunuzun benzersiz olduğunu bilin ve bir birey olarak size uyan şeyler yapın. Ama unutmayın sizi siz yapan, kendi tecrübe ve deneyimlerinizin toplamıdır. Yaşam tarzınızı, bulunduğunuz koşullara ve çevreye uyum sağlamak adına, esnek bakış açılarıyla genişletebilirsiniz. Bu esneklik size daha ileri bir vizyon, deneyim ve kendinize daha hoşgörülü yaklaşmanıza olanak tanıyacaktır.

Evli olanlar için; Bu ay ailenizin her zamankinden daha fazla birlik ve beraberlik içinde olacağını öngörüyorum. Bunun nedeni içinizdeki sevginin etrafta yayılmasıdır. Daima birbirinizin yanında olun ve birbirinize doğru yolda rehberlik edin. Zaten bir aile birimi olarak, birlikte daha fazla zaman geçirmeniz gerekir. İyi günde kötü günde, her zaman yan yana olun. Birbirinizin dayanağı olursanız, mutlu, huzurlu ve uyumlu bir yuvanız olur.

Aşkı arayanlar için ise; bu ay sevgilinize bağlı kalmalı ve bu bağlılığınızı ona da hissettirmeniz gerekiyor. Sadece ona odaklanın, başkasına değil. Hem sizin hem de sevgilinizin çıkarına en uygun olanı yapın. İlişkisi olmayanlar ise, hayatınızı daha iyi hale getirmek için gereken her şeye sahipsiniz. Bunun farkına varın ve yaşamın yalnızlığında boğulmak yerine, hayatınıza birini dahil edin. Sizi çevreleyen pozitif enerjilerden yararlanmanın zamanı geldi. Yalnız Aslanlar için havada aşk kokusu var. Yürekten arzuladığınız mutluluğa artık daha da yakınsınız. Şimdi ruh eşinizle tanışma veya bir bebek için plan yapma zamanı. Sizin için doğru partneri seçtiğinizden emin olun. Sırf bebek özleminiz için gönül ilişkisine evet demeyin.

Sağlık konusunda ise; Nisan ayında genel sağlığınız harika olacak. Bu ay hiçbir hastalık ya da rahatsızlıkla karşılaşmayacaksınız. Ancak, kendinizi dengeli bir diyete sokmanız gerekir. Ayrıca, vücudunuzun gençleşmesini sağlamak için yeterince uyuduğunuzdan ve dinlendiğinizden emin olun.

Kariyer konusunda ise; Nisan ayı işinize bağlı kalmanızı istiyor. Hayatınızı ve sevdiklerinizin hayatlarını daha iyi hale getirmek için harika bir fırsatınız var. Yaptığınız her şeyde, daha büyük iyilik ve faydaya odaklanarak karar verin. İnsanların söyledikleri veya yaptıkları, iş yerinde üretken olmanızı engellememelidir. Sıkı çalışmayı ve disiplini koruyun, çünkü terfinizin yolu açılıyor.

Mali konularda ise; Mali durumunuza dikkat edin. Paranızın daha fazlasını temel ihtiyaçlara harcamak durumunda kalabilirsiniz. Zevk almak için ihtiyaç duyduğunuz şeylerden çok, hayatta kalmak için ihtiyaç duyduğunuz şeylere odaklanın.

Öğrenci olanlar için ise; Sınavlar yaklaşıyor ve onlara iyi hazırlanmanız gerekiyor. Başarının kısa yolu yoktur. Sadece çok çalışmanız ve gerekli fedakarlıkları yapmaya hazır olmanız gerekiyor.

Seyahat konusunda ise; Sonunda, yurtdışında eğitim alma yolunda olacaksınız. İlk kez uçakla seyahat edebilir ya da ilk kez yurtdışına seyahat edebilirsiniz. Deneyiminiz harika olacak çünkü hayatınızda her zaman böyle bir anı umdunuz.

NİSAN 2022 BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK

Her zaman fikrinizi söyleyin. Kendinizi ifade etmekten hiç vazgeçmeyin. Nisan ayı, sesinizi duyurmak ve saygı duyulmak için konuşmanız, savunduğunuz şey için mücadeleden ve ifadeden asla vazgeçmemeniz gerektiğini söylüyor. Hayatınızı doğru şekilde yaşadığınız sürece, insanların sizin hakkındaki düşüncelerine, endişelenmenize gerek yok. Hayatınıza pozitif enerjiler aşılayın. Her zaman olabileceğinizin en iyisi olmaya odaklanın. Pozitiflik ve iyimserlik, hayatınızı bir arada tutan sütunlar olmalıdır. Tüm hedeflerinize ve özlemlerinize ulaşmak için odaklanarak çalışın. Kalbiniz, tüm arzularınızı gerçekleştirmek için gereken her şeye sahip olduğunuzu bilmenizi istiyor.

Evli olanlar için; özür dilemek ve hatalarınızı kabul etmek için asla geç değildir. Geçmişte sevdiklerinize zulmettiniz ve bunu telafi etme vaktiniz geldi. Hem haksızlık ettiğiniz kimselerden özür dilemek, hem de size zulmedenleri de affetmeniz, ruhunuza çok iyi gelecek. Bunu yaptığınızda, kalbinizde huzuru bulacaksınız ve aileniz eskisi gibi huzurlu ve mutlu olmaya başlayacaktır. Sevdikleriniz ile aranızdaki çatışmalara artık son veriniz.

Aşkı arayanlar için ise; bu ay sevgilinizle daha fazla zaman geçirmeniz gerekiyor. Kariyerine çok fazla odaklanıyorsun. Artık ona hak ettiği ilgiyi göstermenin zamanı geldi. Mutlu bir hayata ulaşmak için sadece birbirinize ihtiyacınız var. Sevgilinizin beğendiği her şey illa sizin sevdiğiniz şeyler olmak zorunda değil. Orta yolu bulmanız gerekmekte. Tercihleriniz hakkında birbirinizle iletişim kurmanız gerekir. Bu sayede birbirinizi anlayabilecek ve hayatı birlikte keşfedebileceksiniz. İlişkisi olmayanlar ise, yeni başlangıçlar gündemde tercihinizi iyi yapmanız gerekiyor.

Sağlık konusunda ise; Nisan ayında sağlığınız hakkında şaka yapmayı bırakmalı ve her şeyi ciddiye almaya başlamalısınız. Siz vücudunuza bakmazsanız, o da size bakmaz. Bu ay kontrollerinizi ihmal etmeyin. Ancak dikkat edersiniz, sağlığınız iyi olur.

Kariyer konusunda ise; Doğuştan liderlik becerileriniz olduğu için, bu ay yöneticilik özellikleriniz daha da ön plana çıkacak. Çevreniz tarafından takdir edileceksiniz. Sıkı çalışmanız ve istikrarlı olmanız nedeniyle işyerinde terfi aldığınızı göreceksiniz. Yeni pozisyonunuzu ciddiye alın ve zirveye ulaşana kadar her fırsatta bir adım yukarı çıkmaktan asla vazgeçmeyin.

Mali konularda ise; Mali durumunuzu kendi başınıza halledemeyeceğinizi düşünüyorsanız, eşinizden veya aile üyelerinizden yardım alabilirsiniz. Sadece daha az önemli olan şeylere para harcamamaya dikkat edin.

Öğrenci olanlar için ise; Başarı kapınızı çalıyor ve yakında hayatınızda da tezahür edecek. Derslerinize çok çalıştınız ve çok yakında da emeğinizin karşılığını alacağınız aşikar.

Seyahat konusunda ise; Seyahat konusunda bu ay pek bir şey olmayacak. Bu ay sevdiklerinizle evde olmanız gerekiyor.

NİSAN 2022 TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ

Hayatın size sunduklarını takdir etmeniz önemlidir. Geçmişe odaklanmayı bırakın, bunun yerine ana ve gelecekteki yaşamınıza odaklanın. Evren size, hayatınızda yanlış olan şeyleri düzeltme şansını verdi.  Bu sebeple de artık hayatınızdaki olumlu değişikliklere açık olup, kucaklayabilmeniz gerekir. Nisan ayı sizi, eğer mutluluk istiyorsanız, yaptığınız hataları kabul etmeye ve telafi etmek için çalışmanız konusunda uyarıyor. Hatalarınızdan yola çıkın ve aynı şeyleri tekrarlamamak için onlardan öğrenin. Bu ay hayatınıza daha önce fark etmediğiniz küçük bir bakış açısı getirecek. Unutmayın, hayatınızın aldığı yönü değiştirmek için asla geç değildir.

Evli olanlar için; Ailen onlara açılmanı istiyor. Son aylarda insanları sürekli dışlamanız ve sosyal olmaktan kaçınmanız hiçte sizi yansıtmıyor. Bir şeyler yaşıyorsunuz ama ne yaşadığınız hakkında konuşmak istemiyorsunuz. Sevdiklerinize fırsat verin, böylelikle sevgilerini ve desteklerini alarak, çıkmazda olduğunuz konularda aydınlığa çıkabilirsiniz. Özellikle eşinizin zor zamanlarda yanınızda olmasına izin verin, çünkü bir ilişkinin anlamı budur. Hayatınıza sevgiyi almaya karar verdiğinizde, iyi günde ve kötü günde her zaman yanınızda olacak birinin olmasına karar verdiniz. Sevginin kontrolü ele almasına izin verin ve hayatınızdaki kişisel ve profesyonel ilişkileri beslemenizi sağlayın. Dünyada tek başınıza üstesinden gelemeyeceğiniz o kadar çok zorluk var ki.

Aşkı arayanlar için ise; Geçmişte sevgilinize çok kaba davrandınız. Sağlığınız hakkında endişe duyduğu her an, onu kendinizden uzaklaştırmaya çalıştınız. Bu tavrınız değişmeli, yoksa sizinle ilgilenecek kimse kalmayacak. İnsanların sizinle ilgilenmesine ve sizi doğru yöne yönlendirmesine izin vermeniz artık bir gereklilik.  İlişkisi olmayanlar ise, artık gizlendiğiniz yerden, sakladığınız duyguları ortaya çıkarma vakti. İçinize kapanmaktan vazgeçin, kendinize güvenin ve bir şans verin. Emin olun, o da size karşı duyarsız kalamayacak.

Sağlık konusunda ise; Aklınızdan bir sürü şey geçiyor. Zihinsel yorgunluğunuz had safhada. Psikolojik bir destek almanız hayrınıza olacaktır. Kendiniz için şimdi harekete geçmezseniz; uzun süre depresyonla mücadele etmek durumunda kalacaksınız. Kendinizle barışın ve size ışık tutacak bir yolda yürüyün. Stresin hayatınızı ele geçirmesine izin vermeyin. Doğada yürüyüşler ve meditasyon size çok iyi gelecek.

Kariyer konusunda ise; Bu ay, işyerini herkes için nasıl rahat bir yer haline getirebileceğiniz konusunda kafa yoracaksınız. İş arkadaşlarınızla aranızda barışın hüküm sürmesini sağlamak ve dengelemek tamamen sizin seçiminize kalmış.

Mali konularda ise; Para meselelerinde yaşayacağınız aksilikler canınızı sıksa da, yine de sevdiklerinizden maddi destek bekleyeceksiniz. Bu, paranızı yanlış harcadığınız anlamına gelmez, ancak geliriniz gecikti, bu nedenle harcamalarınızı halletmek için borç almanız gerekiyor. Evliyseniz eşiniz, size yardımcı olmak için mümkün olan her şeyi yapacaktır.

Öğrenci olanlar için ise; Bu ay, okul ücretleriyle ilgili yükünüzü kaldıracak bir burs alacağınızı göreceksiniz. Sıkı çalışmanızın ve kararlılığınızın sizi bu noktaya getirdiğini gayet iyi biliyorsunuz. Bu nedenle disiplinli olmaya devam etmelisiniz.

Seyahat konusunda ise; İşinizle ilgilenen yatırımcıları görmek için ya da yeni iş fırsatları için yurtdışına seyahat edebilirsiniz. Bu ziyaret sizi harika fırsatlarla dolu bir dünyanın kapılarını açacak.

NİSAN 2022 AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP

Nisan sizin için büyük nimetlerin ayı olacak. Hayatınızda doğru bir akışta olduğunu bilmenin verdiği mutlulukla, huzur içinde ilerleyeceksiniz. Hayatta karşılaştığınız tüm zorluklardan sonra derinden bir rahatlamayı en çok siz hak ediyorsunuz. Yolculuk bitmeden vazgeçmek isteyebilecek insanlar için harika bir örneksiniz. Geçmişte yaşadığınız zor zamanların sizi üzmesine izin vermediğiniz için, kendinizle gurur duymalısınız. Güçlü yanlarınızı takdir etmelisiniz. Siz yolunuzda ve inandığınız gerçeklerinizde ilerleme kaydettikçe, başkalarının da bugün bulunduğunuz yere gelmesine için, rehber olacaksınız.

Evli olanlar için; hayatlarında oynadığınız rolü seven ve takdir eden aile üyeleriniz, sizden çabaları için takdir ve sevgi bekliyor. İyi günde de, kötü günde de birbirinizin yanında olmaya devam edin.

Aşkı arayanlar için ise; Bu ay sevgilinizin size eskisinden çok daha fazla ihtiyacı olacak. Sevgilinize olabileceğiniz en iyi aşık olun. Hayatınızdaki varlığı için onu takdir edin ve ona her zaman ne kadar sevdiğinizi hatırlatın. Romantik sürprizler, paylaştığınız sevgiyi güçlendirmede fayda sağlayacak. Her zaman davranışlarınızın temelindeki duygularınız ile iletişim kurun. Bu şekilde, birçok çatışmadan kaçınacaksınız. İlişkisi olmayanlar ise; özellikle kalbi kırık insanlar, Nisan ayının kendileri için bir umut mesajı taşıdığını bilmeli. Çabalarınızın neden işe yaramadığı konusunda endişelenmeyin. Olabildiğince iyileşmeye ve kendinize zaman ayırmaya odaklanın.  Kendinizi yeteri kadar iyi hissetmedikçe, kalbinizi asla yeni bir aşka açmayın.

Sağlık konusunda ise; Nisan ayı, sağlığınızı riske atacak faaliyetlere kendinizi kaptırmamanız konusunda sizi uyarıyor. Solunum yolu hastalıklarına karşı oldukça duyarlı olduğunuzu bile bile, kendinizi riske atacak davranışlarda bulunmayın. Ayrıca, çocuğu olanlar; çocuklarınızın sağlığına iyi baktığınızdan emin olun. Onları doktora götürmeyeli uzun zaman oldu. Bakış açınızı değiştirin ve tüm sevdiklerinizin aylık kontrollerini yaptırın.

Kariyer konusunda ise; Nisan ayında, işyerinde stres çok fazla olabilir, ancak bunun sizi hırpalamasına müsaade etmeyin. İşinizle nasıl başa çıkacağınız konusunda denge bulmanız ve aynı zamanda iç huzurunuzu korumanız gerekiyor.

Mali konularda ise; Para meseleleri, hayatınızın görmezden gelemeyeceğiniz çok önemli bir yönüdür. Hayatınızı devam ettirmek için paraya ihtiyacınız var. Bu nedenle, parayı nasıl harcadığınız konusunda dikkatli olmanız gerekiyor. Zevk için para harcamak ilk önceliğiniz olmamalıdır. Önce temel ihtiyaçlarınıza odaklanın ve geriye kalan miktarı da biriktirmeniz, sizin için daha doğru olacaktır.

Öğrenci olanlar için ise; Eğitiminizi ciddiye alın çünkü başarınız da buna bağlı. Geçtiğimiz aylar, derslerinizi biraz ihmal ettiğinizin siz de farkındasınız. Şimdi disiplininizi tekrar oluşturmalı ve sorumluluklarınızın farkına vararak, kendiniz için en iyi olanı yapmalısınız.

Seyahat konusunda ise; sevdiklerinizle birlikte seyahat etmek isteyebilirsiniz. Tatil için farklı yerleri ziyaret etmeyi planlayın ve bu zamanı sevdiklerinizle bağ kurmak için ayırın.

NİSAN 2022 YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY

Hayatınızda sevgiden ve sevdiklerinizden aldığınız desteği kabul etmelisiniz. Asla yalnız değilsiniz. Nisan ayı, dostlarınızın sizi ne kadar sevdiğini, önemsediklerini ve her zaman yanınızda olacağını anlamanız için fırsatlarla gelecektir. Bu ay sizi çok seven insanların size verdikleri değerin ne kadar yüksek olduğunu anlayıp, duygusallaşacaksınız. İnsanlarla kurduğunuz iyi ilişkilerin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlayacaksınız. Unutmayın bu hayatta başarılı olmanız için, başkalarına hep ihtiyacınız olacak. Evren sizden sahip olduğunuz nimetlerle de, toplumda daha az şanslı olanlara yardım etmenizi istiyor. Kendinizi sevdiğiniz gibi başkalarını da sevmenin ve ihtiyacınız olduğunda da her zaman başkalarından yardımı kabul etmeyi öğrenmenizin, bu hayattaki anahtarınız olduğunu unutmayın.

Evli olanlar için; Doğru yolda ilerlediğiniz sürece sevdikleriniz yaptığınız her şeyde, size destek olacaktır. Çocuklarınız ile bu ay daha fazla ilgilenmelisiniz. Sizin sevgi ve ilginize ihtiyaçları var. Çünkü onlar size rol modeli olarak bakıyorlar. Onlara aile değerlerini ve insanlarla nasıl ilişki kuracaklarını öğretmelisiniz. Disiplin, çocuklarınıza verebileceğiniz en büyük hediyedir. Nisan ayı, bebek isteyen Yaylara destek olacaktır. Bu ay hem sizin, hem de eşinizi mutlu edecek güzel sürprizlere hazırlanın.

Aşkı arayanlar için ise; Sevgiliniz için her zaman hazır olun. Onu kariyerlerinde destekleyin ve kendisini iyi hissetmesi için yüreklendirin. Zorluklara rağmen sevgilinizin yanında olmanız çok önemli. Ayrıca uzun zamandır insanları kendinizden uzak tutuyorsunuz. Kendinizi sevmeyi ve gerçekten sevilebileceğinizi ve ilgi görebileceğinizi anlamanın zamanı geldi. İlişkisi olmayanlar ise; çıkmaya karar verdiğiniz kişilere dikkat etmelisiniz. Herkesin her zaman net bir niyeti yoktur; bu nedenle, iyi gözlemlemeli ve değerlendirmeniz gerekiyor. Seveceğiniz ve daha iyi olmanızı sağlayacak şeylerle ilgilenmek sizi kendinize getirecek.

Sağlık konusunda ise; Yay burcu kadınlarının üreme ve idrar yollarına dikkat etmesi gerekir. Vücudunuz bir yerde bir sorun olduğuna işaret ederken onu görmezden gelmeyin. Her şeyin yolunda olduğundan emin olmak için jinekolog ve üroloğunuzu düzenli olarak ziyaret ettiğinizden emin olun.

Kariyer konusunda ise; Kariyeriniz söz konusu olduğunda, bu ay yıldızların lehinize hizalandığını bilin. İşinize istikrarla devam edin. Uğruna çok çalıştığınızı her şey, hayatında tezahür edecek. Emeğinizin meyvesinin tadını çıkarabileceksiniz.

Mali konularda ise; Tasarruf yapmadığınız için mali konularda bu ay sizin için zor olacak. Masraflarınızı karşılamak için paranız yetersiz kalacak. Mali durumunuzu kontrol altında tutmanıza yardımcı olacak tavsiyelere kulak vermenin zamanı geldi.

Öğrenci olanlar için ise; Aldığınız eğitimin çok önemli ve ciddiye almanız gerekir. Çalışmalarınıza konsantre  olmanızı engelleyecek her türlü kalabalıktan uzak durun.

Seyahat konusunda ise; partnerinizle birlikte macera ruhu içinde yeni yerler ziyaret edebilirsiniz. İyi bir  planlama ve organizasyon ile, birlikte çok eğlenebilirsiniz.

NİSAN 2022 OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK

Sizi seven insanlarla çevrili olmaktan mutlu olun. Ayrıca kariyerinizde güzel gelişmeler olacağı için de sevinmelisiniz. Nisan ayı, sizi hayatınızın yönünü gösteren işaretleri algılamanız için dikkatli olmaya davet ediyor. Doğayı ve güzelliğini ve ondan aldığınız tüm mesajları çözümleyebildiğiniz için minnettar olmalısınız. Bu ay hayatınızda bazı olumlu değişiklikler yaptığınızı göreceksiniz. Konfor alanınızdan çıkmanın ve hayatınız için anlamlı bir şeyler yapmanın zamanı geldi. Risk almaktan korkmayın. Sonuçta hayatta somut adımlar atacaksanız risk almanız gerektiğini siz de çok iyi biliyorsunuz.

Evli olanlar için; yeni evliler için muazzam bir sevgi dönemi olacak. Aşk adeta içinizden dolup taşacak ve eşinizi daha da iyi anlaşmaya başlayacaksınız. Uzun dönemdir evli olanlar, sevdiklerinizi ziyarete gitmenin zamanı geldi. Birlikte zaman geçirmeyeli uzun zaman oldu. Aile önemlidir ve sevdiklerinizin kalbinize yakın olması gerekir. Ayrıca çocuklarınıza disiplini öğretin ve onlara hayatta izleyecekleri doğru yolu gösterin. Onlara sahip olmaları gereken temel aile değerlerini gösterin. Bu şekilde, sorumlu ve güvenilir yetişkin olmak için büyüyeceklerdir.

Aşkı arayanlar için ise; Sevgilinizle bir ayrılık yaşayabilirsiniz. Ancak bunun moralinizi bozmasına izin vermemeniz gerekiyor. Ayrılıktan sonra, yapabileceğiniz en iyi şey hayatınıza devam etmektir. Size zarar verecek bir şey üzerinde durmanın, size hiçbir faydasının olmadığını zaten uzun zamandır farkındasınız. İlişkisi olmayanlar ise; Nisan, insanlarla olan platonik ilişkileriniz üzerinde çalışmaya başlamanız gereken aydır. Çevrenizdeki insanlarla nasıl ilişki kuracağınızı kendinize öğretin. Sosyal çevrenizi genişletmeniz ve sizi geliştirecek insanlarla arkadaşlık etmeniz, güzel ilişkilerin başlangıcının da temelini atacak.

Sağlık konusunda ise; Fiziksel, ruhsal, zihinsel ve psikolojik sağlığınıza dikkat edin. Bu ay uyku düzeninize dikkat etmeniz çok önemli. Daha az saat uyumak ve yeterince dinlenememek sağlığınızı çok etkiliyor. Vücudunuzun tamamen gençleşmesi için yeterince dinlendiğinizden emin olun. Bu ay alkollü içecekler yerine detox ve arındırıcı etkileri olan içeceklere ağırlık verin. Ayrıca kendinizi sürekli stresli hissetmenize neden olan insanları, hayatınızdan uzak tutun.

Kariyer konusunda ise; Bu ay doğru meslekte olup olmadığınızı sorguladığınızı göreceksiniz. Sizi mutlu etmeyen bir işe bağlı kalmanız için, hiçbir sebep yok. Kendinizi zorlamayın. Gitmek istediğiniz yolda bir sürü seçeneğiniz var. Hem potansiyelinizi ortaya koyacak, hem de keyifle çalışacağınız iş ayağınıza gelecek.

Mali konularda ise; Masrafların artması, birçok insanı zorladığı gibi sizi de zorlayacak. Bu ay para bulmak çok zor olacak, ancak geçen ay masraflarınızın çoğunu karşıladığınız için üstesinden geleceksiniz.

Öğrenci olanlar için ise; Artık bir öğrenci olarak eğitim bir numaralı önceliğiniz olmalıdır çünkü başka hiçbir şey sizi meşgul etmemeli. Notlarınızı nasıl yükselteceğinize odaklanın, yoksa bir dersi tekrar edeceksiniz. Harika bir performans sergileyebilirsiniz. Yeter ki isteyin.

Seyahat konusunda ise; Yeni yerler keşfetmek ve paylaştığınız bağı güçlendirmek için sevdiklerinizle daha çok seyahat edeceğinizi gösteriyor.

NİSAN 2022 KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA

Tünelin sonunda her zaman ışık olduğu için yaşama sevincinizi asla kaybetmeyin. Yaşadığınız zor zamanlar ne olursa olsun, her zaman daha iyi bir yarın için umut vardır. Her günü mutlu ve iyimserlikle yaşamanızı sağlayacak pozitif düşüncelere sahip olun. Her zaman yeteneklerinize güvenin ve hayatta ilerlemenizi sağlayacak şeyleri yapın. En yüksek potansiyelinize ulaşmanıza bir şeylerin engel olmasına müsaade etmeyin. Hayatta tutkulu olduğunuz şeylerin peşinden gitmek için asla geç değildir.

Evli olanlar için; Ne kadar kavga ederseniz edin, aileniz her zaman bir numaralı önceliğiniz olacak. Birbirinize tahammül edemediğiniz zamanlarda bile daima birbirinizin yardımına koşmak için hazır olun. Ayrıca çocuklarınızın bu ay eskisinden daha fazla rehberliğinize ve desteğinize ihtiyacı olacak. Asi olarak büyümemeleri için, hayatta gitmeleri gereken doğru yöne yönlendirin.

Aşkı arayanlar için ise; Her zaman sevgilinizle iletişim kurun. İletişimin çözemeyeceği hiçbir şey yoktur. Birbirinize karşı sessiz kaldığınız an, öfke ve kin başlar. Sorunlarınızı birbirinizle paylaştığınız zaman dostane çözümler bulabileceğinizi gösteriyor. İlişkisi olmayanlar ise; Sorun yaşadığınız konulara diplomasi ile yaklaşın, arzu ettiğiniz mutluluğa ve huzura kavuşacaksınız. Sözlerinize her zaman dikkat edin, ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun, çünkü sonra çok üzülebilirsiniz.

Sağlık konusunda ise; hamile olan kova burcu kadınları doktor ziyaretlerini aksatmamalı ve genel sağlık tahlillerini mutlaka yaptırmalıdırlar. Hem kendiniz hem de bebeğinizin sağlık rutinlerini dikkate alın. Diğer Kova burcu insanları için bu ay sağlık konularında bir problem görünmüyor, ancak aile bireylerinizdeki kadınların sağlık durumları için koşuşturmak durumunda kalabilirsiniz.

Kariyer konusunda ise; Bazen patronunuza ya da yöneticinize kızabilirsiniz, ancak öfkenizin size sonradan pişman olacağınız şeyler yaptırmasına izin vermemelisiniz. Nisan ayı, işyerinizde haksızlığa uğradığınız takdirde yapılacak en iyi şeyin duruma resmi olarak yaklaşmak olduğunu unutmayın. Yinede iş arkadaşlarınızla aranızda hiçbir şeyin çatışmaya neden olmasına asla izin vermeyin. Haksızlığa uğradığınızda bile daima barışı savunun.

Mali konularda ise; Nisan ayı finans konusunda harika bir ay olacak. Ek gelir getiren bazı küçük gelirleriniz var ise, onlara devam etmelisiniz çünkü sizi ve ailenizi bu ek gelirler ayakta tutuyor. Geleceğinizi ve sevdiklerinizin güvenliğini sağlamak için, yine de elinizden geldiğince tasarruf etmeye devam etmelisiniz.

Öğrenci olanlar için ise; Derslerinizi ciddiye almamanız sizin için iyi sonuçlanmayacak. Başarılı olmak istiyorsanız, kendinize acilen çeki düzen vermeniz gerekiyor.

Seyahat konusunda ise; kendinizi kapatmamalısınız. Dışarı çıkmak istemiyorsunuz. Dünyayı keşfedebilecekken kendinizi geri tutmayın. Seyahat edin, dünyayı görün ve güzelliğini takdir edin.

NİSAN 2022 BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK

Nisan ayı sizler için harika pozitif enerjilerle dolu olacak. İşler daha da iyiye gidecek ve artık mutlu bir hayat yaşayabileceksiniz. Nisan ayı, sizi şu anda bulunduğunuz yolda kalmaya çağırıyor çünkü gelişmek için gitmeniz gereken doğru yol bu. Herhangi bir olumsuz etki veya enerji belirtisini hayatınızda barındırmamalısınız. Kendinize, yalnızca sizi mutlu eden ve pozitif enerjileri odak etmiş iyi insanları dost edinin. Kararlılık, bağlılık ve cesaretle, kalbinizin tüm arzularına ulaşabileceksiniz.

Evli olanlar için; Aileniz bu ay mutlulukla dolacak. Tüm aile üyeleriniz, gurur duyacağınız harika şeyler başarıyorlar. Eşinize her zaman kariyerlerini yoluna koymak için ihtiyaç duydukları desteği vermenizi istiyor. Çocuklardan yana da bu ay, oldukça şanslısınız. Nisan ayı çocuklarınızın okulda iyi notlar aldığını ve sizin sürekli desteğinizle bunu yapmaya devam edeceklerini gösteriyor.

Aşkı arayanlar için ise; Aşk hayatında olması gereken güzel bir hediye değil mi? Sevgilinizin tüm güzel özelliklerini görmenizi sağlayacaktır. Birbirinizi daima ilahi bir aşkla sevin. Sorunlarınız olduğunda bile, onları sevgiyle çözün, her şey daha iyiye gidecektir. Henüz aşkı bulamamış olanlar için, bu, flört etmeye başlamanın tam zamanı. Sosyalleşin ve insanlarla tanışın.  Günün sonunda, kalbinizi dolduracak o kişiyi bulacaksın. Sadece kendinize karşı sabırlı olun. Kalbi kırık olanlar ise, işler daha iyiye gideceğini söyleyebilirim. Size faydası olamayan insanlara ve olaylara çok fazla odaklanmayın. Nasıl iyileşeceğinize ve oraya nasıl geri döneceğinize odaklanın.

Sağlık konusunda ise; Nisan, sağlığınız açısından umut vaat eden bir ay. Uzun zamandır tadını çıkarmadığınız mükemmel sağlığın tadını çıkarabileceksiniz. Küçük hastalıklar bile bu ay söz konusu olmayacak. Ancak, sağlıklı tutarak vücudunuzun adaletini sağlayın. Hamile iseniz, bebeğinizin gelişimini takip edebilmeniz için doktorunuzun randevularını takip etmeniz gerekir.

Kariyer konusunda ise; Her şey daha iyiye gidecek. Nisan ayı, sizi hedefleriniz ve özlemleriniz üzerinde çalışmaya devam etmeye ve başarmak için daha fazla hedef bulma konusunda destekliyor. Hayallerinizi birer birer gerçekleşiyor. Kariyerinizde emin adımlarla ilerleyebileceksiniz.  Bu ay işinizde, sizi çok mutlu edecek gelişmeler yaşayacaksınız.

Mali konularda ise; Kariyeriniz iyi gidiyor; dolayısıyla finansal akış da artacaktır. Balık için Nisan ayı, tüm sıkı çalışmalarınızın karşılığını maddi olarak da alacağınız bir ay olacak. Kendinizle gurur duymalısınız, çok büyük sınavlardan geçtiniz.

Öğrenci olanlar için ise; rehavete kapıldığınız için, bazı derslerde başarısız olduğunuz ortaya çıkacak. Eğitiminiz söz konusu olduğunda, disiplini elinizden bırakmamanız gerek. Notlarınızı yüksek tutmak için elinizden geleni yapmalısınız.

Seyahat konusunda ise; Seyahat etmek bu ay sizin için bir gereklilik olacak. İş stresinden uzaklaşmak için bu ay tatil planı yapmalısınız. İşe dönmeden önce kafanızı boşaltmanız gerektiğini gösteriyor.

 

Bu yazı toplam 17804 defa okunmuştur.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim