• BIST 10082.77
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • Tunceli 14 °C

2022 EYLÜL AYINDA BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

EZGİ EMİR

 

Astrolog Ezgi Emir eylül ayında burçları nelerin beklediğini yazdı

(Lütfen burcunuzu okurken, öncelikle yükselen burcunuzun yorumunu okuyun. Burcunuzu ve yükselen burcunuzu öğrenmek için; doğum tarihi (gün-ay-yıl), doğum saatiniz ve doğdunuz yerin bilgilerini https://tr.astro-seek.com/ sitesi üzerinden girerek, ücretsiz doğum haritanızı çıkarabilirsiniz. Yapmış olduğum burç analizleri, öncelikle Dersim doğumlu ya da Dersim de yaşayanlar için özel olarak yorumlanmıştır. Daha detaylı analiz için lütfen danışmanlık alınız.)

2022 EYLÜL GÖKYÜZÜ GÜNDEM

  1. 5 Eylül 2022 saat 07:06 Venüs, Başak burcuna geçiyor.
  2. 9 Eylül 2022 saat 06:39 Merkür, 08°52′ Terazi burcunda durağan harekete geçiyor. (3 Ekim 2022 saat 12:08 Merkür, 24°57′ Başak burcunda ileri harekete geçecek.)
  3. 10 Eylül 2022 saat 12:5917°41′ Balık burcunda Dolunay.
  4. 23 Eylül 2022 saat 04:04 Güneş, Terazi burcuna geçiyor.
  5. 26 Eylül 2022 saat 00:5402°48′ Terazi burcunda Yeniay.
  6. 29 Eylül 2022 saat 10:50 Venüs, Terazi burcuna geçiyor.

27 Ağustos 2022’de Başak burcunda oluşacak Yeniay ile Ağustos ayını kapatıp, Eylül ayına merhaba diyeceğiz. Aslında güzel bir Yeniay. Birçok kişinin hayatlarında yeni bir sayfa açmasına ve yeni bir yola adım atmasına sebebiyet verecektir. Bazıları için kuyudan çıkma vakti. Kader ve kariyer kapılarında  ummadığınız değişim fırsatları elde edebilirsiniz. Ancak dikkat edilmesi gereken bir nokta var; karar verememek ve harekete geçememek. Eğer bu duygu durumuna kapılırsanız, ya da önünüzde sıralanan seçenekli yollardan hangisine gideceğinizi bilemezseniz; bütüne odaklanmaya bakın. Detaylarda kaybolmayın. Aşırı titizlik ve detaycılık sizi vakit kaybına uğratır. Pratik ve bütüncül olmaya bakın.

5 Eylül 2022’de Venüs Başak burcunda hareketine başlayacak.  1 Ağustos ’da yaşadığımızuzun ve kalıcı değişimlerin kapısını açan Kad-Mars-Uranus Kavuşumunun, 5 Eylül haftası getirilerinin hasat dönemi olacak.  Venüs’ün Başak burcundaki bu ilerleyişi, çoğu insanın uzun vadedeki çabaların karşılığını alacağı bir döneme işaret ediyor.  Ayrıca tüm para ve sevgi ilişkilerinde daha dikkatli, planlı ve istikrarlı ilerleyebileceğimiz bir zaman.

9 Eylül 2022’de Merkür Terazi burcunda gerileme hareketine başlamadan önce durağan enerjiye geçecek. Dolayısıyla ilk birkaç gün boyunca enerji ağırlaşacağı için özellikle de iletişim konusunda süreçler aksayabilir. Diadem Sabit yıldızı üzerinde başlayacak bu Merkür gerilemesi, bizleri uğruna kendimizi feda ettiğimiz tüm konuları tekrar gözden geçirmemize vesile olacak.  Haddinden fazla enerjimizi harcadığımız ve karşılığı alamadığımız tüm alanlarda ki revizeler; hayatımızın eksik yönlerini tamamlamamıza olanak tanırken; aynı zamanda birçok insanla da yolumuzu ayırabileceğimize ve ilişkilerimizi yeniden planlamamıza fırsat tanıyacak. Özellikle Mart ve Nisan 2022’de  kurulan tüm ilişki ve iletişim konularında da eksik kalan yanları tamamlayabileceğiz. 3 Ekim’e dek devam edecek Merkür retrosunda, Teknolojik aksaklıklar, uydular, uzay, göktaşı olayları, özellikle hava yolu taşımacılığında kazalar ve aksaklıklar sıklıkça gündeme gelebilir. Trafikte çok dikkat etmeliyiz. Yine sakarlıklar, küçük ev kazalarından dolayı yaralanmalar gündemde olacaktır. Yeni başlangıçlar ve özellikle imzalar için Ekim 2. Haftayı beklemek çok daha kalıcı ve verimli sonuçlar almamızı sağlayacaktır.

10 Eylül 2022’de Balık burcunda bir Dolunay meydana geliyor. Merkür’ün durağan enerjisi ile birlikte, Balık burcunun tüm duygusallığını iliklerimize dek hissedeceğimiz bir zaman dilimi yaşayacağız. Ne, neden, nasıl, niçin soruları kafamızda dönüp dururken; olanları kabul edememe duygusu ileharekete geçmeye çalışacağız. Sudan çıkmış balık kıvamında hayatta kalmaya çabalarken, yapılması gereken en önemli davranış; bütüne odaklanıp evrensel bakabilmektir. Direttiğimiz tüm olguların olmaması, bizi hırpalayacak. Tüm bunların olmamasının hayırlı olduğunu görebilmemiz, kabule geçiş için bir basamak olacaktır. +- 3 gün boyunca gerilmemize neden olan tüm olayların, bireysel gelişimimize fayda sağlayacağını unutmayın.  Kabalaşıp kalp kırmak yerine; esnemeyi bilin ve orta yolu bulmak için akışta kalın.

23 Eylül 2022’de Güneş Terazi burcuna geçiyor. Estetik-güzellik, adalet, siyaset, politika ve sanat konuları ön plana çıkacak.  Daha uyumlu, adaletli ve denge odaklı olmak isteyeceğiz. Marsın İkizler burcundaki transiti, Güneş Terazi transitine uyumlu etkileşimler gerçekleştirdiğinden; kendimizi ön plana çıkarabileceğimize ve her türlü plan ve projelerde harekete geçerken daha rahat ve kolaylıkla ilerleyebileceğimize işaret ediyor. Keyifli ve uyumlu zamanlar başlıyor.

26 Eylül 2022’de Terazi Burcunda Yeniay gerçekleşiyor. Yükseleni Yengeç olan bu Yeniay’ın bize genel göstergesi; yakın çevre vasıtasıyla ( yakın arkadaş-kardeş-kuzen-amca) karşılaşacağımız ve tanışacağımız insanlarla şanslı birliktelikler ve iş ilişkileri fırsatları gündeme getirecek olmasıdır. Fırsatlarla dolu bu Yeniay, Eylül sonunu maddi ve manevi,  keyifli ve romantik kılıyor.

29 Eylül 2022’de Venüs Terazi burcuna geçiyor. Eylül ayının sonu gerçekten keyifli ve sürprizli  başlangıçlara gebe. İlerleyen günlerde Ekim ayının ortalarında; Venüs’ün, Satürn ve Mars ile olan güzel açıları sayesinde de; para ve sevgi ilişki ve ortaklıklarda kalıcı adımlar atabiliriz. Güzellik operasyonları düşünüyorsanız , yine Ekim 2. hafta ve sonrasını bekleyin.

EYLÜL 2022 KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ

Eylül 2022 Güneş burcunuza göre hayat size karşı güçlü sorumluluklarıyla devam ediyor. Bu ay sadece kaçıp saklanmak isteyebilirsiniz ama, bu tutumunuz bir çok fırsatın da elinizden kaçmasına sebebiyet verebilir. Bu ay kariyerinizi ilerletmek için fırsatlar arayın, çünkü bu, sizi hedeflerinize ulaşmaktan alıkoyan bazı büyük tıkanıklıkları çözmek için uygun bir zaman.Duygularınız kafa karıştırıcı olmaya devam etse de, yaklaşık dokuz ay içindeyeniden açmak isteyeceğiniz hiçbir kapıyı kapatmayın. Diyet konusunda, daha fazla disiplinli davranmanızgerekiyor, aksi takdirde sağlığınız, öz sevgi eksikliğinizinbedelini ödeyecektir. Bunu, kendine düşkünlük ve bencillik olarak değil, kendini sevmeyi ve beslemeyi öğrenme zamanı olduğunu iyi kavrayın.

İlişkide sorumluk alma zamanı geldi. İtinalı, düşünceli ve sorumlu bir şekilde bir ilişkiyi yürütmeyi artık öğrenmelisiniz. Çok yakın bir gelecekte aşk yaşamınızda kendinigösterecek bir değişiklik kapınızda. Kendinizi buna hazırlamanız gerek.Ne kadar sorumluluk alırsanız, o kadar güzel bir ilişkiniz olacaktır.

İş konularında günü kurtarmak için koşuşturmalarınızı geride bırakıp, doğru ve disiplinli bir şekilde hareket etmeniz şart. Patron ya da müdürlerinizle olan ilişkilerinize güvenmeyin. Şansınız yaver gidebilir ve kariyerinizde ilerleme sağlayabilirsiniz ama, iyi şansbile beraberinde sorumluluk getirir. Ancak ayın 8'inden sonra, hızlı hareketetmeniz gereken bir fırsat yakalayabilirsiniz.

EYLÜL 2022 BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA

Eylül ayında ilişkiler sizin için hızlanırken, kafa karışıklığının sizi elegeçirmesine izin vermeyin. Tüm ilişkilerdeki kaosun, aslında bu zamanda geçmekteolduğunuz bu olağanüstü büyüme aşamasının sadece bir parçası olduğunugöreceksiniz.Sevdiğiniz birini, maddi güvence isteğinizden dolayı kaybetmemeye özengösterin. Daha uyumlu olmayı öğrenmeye istekliysen, hepsine sahipolabilirsiniz.

Boğa burcunun temel özelliği inatçılıktır. Buna gerek olmadığını, ancakısrarcı ve istikrarlı olabileceğinizi ve bunun sizin yararınıza olacağınıöğrenmenin zamanı geldi.Kilo artışı bu aydan başlayarak gündeminizde olduğu için, önümüzdeki birkaç ay boyuncadiyetinize dikkat edin.

Şu anda sahip olduğunuz bir arzu ya dabir şeye duyduğunuz derin özleme çok fazla odaklanmanız ve diretmeniz; kişilerarasıilişkilerde yerine getirilmeyen ve size büyük sıkıntılara neden olabilecek olaylara sebebiyet verebilir. Bu ayın sonuna doğru, hayatın sizin için çok zorlu olduğunu düşüncesine kapılsanız da, merkezinize yönelerek ve kendinize zaman ayırarak; zorluk yaratan olayları çözümleyebilirsiniz. 

EYLÜL 2022 İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

Son birkaç hafta içinde çevrenizle olan iletişiminizde, diğer insanların size karşı olan saldırganlığı hakkındaendişelenmeyin. Venüs’ün Başak burcunda ilerlemesi, Güneş’i İkizler burcu olanlar için gerilimli bir açı yaratsa da, gelişim fırsatlarını da içinde barındırmaktadır. Dolayısıyla nefret ettiğiniz kişilerle ya datüm problemli ilişkilerinizin, garip bir çözümle arkadaşlık ilişkisine dönüştüğünü görebilirsiniz.

Kendini keşfetme ve büyük bir ruhsal yenilenme arayışına devamedeceksiniz. Bu arayışınızdaki bireysel çabalarınız ve isteğiniz, dönüşümünüzü çok daha keyiflihale getirecektir.

Partnerleriniz ya da eşinizle veya diğer önemli kişilerle olan tartışmalarınızıyumuşatmak için Venüs'ün enerjisini doğru kullanın.Hayatınızda yeniden ortaya çıkacak eski arkadaşlar ile veya uzunzamandır görmediğiniz birileriyle iletişime geçeceksiniz. Kendinizi hayatınızın yeni aşamasına ve onun size sunacağı her şeyehazırlarken, karmanın ve geçmiş acılarınızı da çözümlenme zamanı. Tırtıldan kelebeğe dönüşümünüz tamamlandı, sıra ejderha olmada.

EYLÜL2022 YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

 

Eylül 2022 aylık burç yorumuna göre, eşiniz veya iş arkadaşlarınızın gerilimi ve kaosu biraz daha azaldıkça, son birkaç haftanın koşturması daha da sakinleyecek. Ev ortamınızda bazı değişiklikler yapacaksınız.

 Sizin için çok önemli bir arkadaşın hayatınızdaki yerini bu ay daha iyi anlayacaksınız. Bazen gereğinden fazla sorumluluk alıyorsunuz ve asıl ihtiyaçlarınızın ne olduğunu düşünmeden davranıyorsunuz.

Gelecek yıl doğum gününüze kadar pek çok sorun çözülecek, bu yüzden bu ayın sinirlerinizi bozmasına izin vermeyin. Sizin için zor oldu ama ortaya çıkmaya başlayan pozitif bir enerji var. Kendinizi bugüne odaklayın ve hayatınızın yavaş yavaş bir denge aradığının farkına varın. Suya yakın olmak için zaman bulun ya da hayatın fırtınasında sakin olmanıza yardımcı olması için kendinizle baş başa kalıp meditasyon yapın. Su kenarında  doğayla iç içe vakit geçirmek,  size çok iyi gelecek ve stresi azaltmak için aroma terapi bile deneyebilirsiniz.

Bir kariyer değişikliği düşünüyorsanız, işler bu ayın sonunda ilerleme gösterebilir. Her şeyi kontrol etmeniz gerektiğini düşünmekten vazgeçin. Bunu zaten yapamazsın. Başkalarının sevgisini ve yardımlarını kabul etmeyi öğrenin.

EYLÜL 2022 ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

Daha fazla para kazanma fırsatı sağlayacak bir ortak bulduğunuz için para sıkıntısı yakında sona erecek. Yeni ortaklıklar geliştirmek için muazzam bir zaman. Geçinmeniz oldukça zor olduğu için ilişkilerinizi ve iletişiminizi iyi değerlendirip, izleyin. İletişim şeklinizde değişiklik yapmanız gerekiyor, artık bu konularda bencilce tutumlarınızı bir tarafabırakmanız gerekiyor.Çok fazla sinirli ve gergin bir yapıdasınız. Artık kükremeyi bırakıp sessiz olun ve ailenizle veya birkaç yakın dostunuzla vakit geçirerek, rahatlayın.

Evrenin bir hediyesi elinize ulaşmak üzere. Dikkatsizce davranırsanız, kaçırma olasılığınızda yüksek. Eğer harekete geçebilirseniz, harika bir fırsat karşınıza çıkacak. Hiç düşünmediğiniz bir alanda kendinizi ifade etmenin yeni bir yolunu keşfedebilirsiniz. Kendi içinizdeki gerçek potansiyele inanmaya istekliyseniz, Eylül ayında size, iş ve kariyer alanlarında başarı var.

EYLÜL 2022 BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK

İnsanlar olağandışı ve beklenmedik anlarda hayatınızda görünmeye devam ediyor. Bu karşılaşmalarda size hem fayda hem de zarar var. Ne iyi ne kötü doğru tercih etmeniz ve akıllıca davranmanız gereken bir dönem.

Marsın İkizler burcundaki seyri, Güneşi Başak olanlar ile gerilimli bir açı oluşturduğu için, bu ay haddinden fazla koşturmak durumunda kalabilir ve fiziksel yorgunluğun artması ile, sinir sistemi ve akciğer rahatsızlıklarıyla da uğraşabilirsiniz. Kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Acele davranışlar sonucu yaralanmalar özellikle omuz, kol, el bölgesi söz konusu olabilir. Ayrıca kendinizi bir öfkenin hedefi olarak bulabilir veya birçok küçük dedikodunun merkezindehissedebilirsiniz, ancak her sorun için bir çözüm gelecektir, bu yüzden sadece evrene bağlanın.

Bu ay uzun mesafe yolculuklarda çok dikkatli olmalısınız. Trafik yoğunluğu artması sebebiyle küçük kazalara karşı dikkatli olmalısınız.

Sorunlu bir ilişkiniz var ise, şu anda bu duruma bir ara vermelisiniz.Bazen enerji yeni bir farkındalık düzeyine geçerken, gerilim ve kaos yaratır; sabırla beklemek en doğrusu. Eğer ısrarcı olur ve zorlarsanız, elinizdekinden de olursunuz. Bu yüzden sorumluluğunuzu yerine getirin ve akışta kalın. Bir süre sessiz kalarak gözlem ve analiz yapmak; problemlere sıra dışı çözümler bulmanızı sağlayabilir.

Eylül ayı, aynı zamanda ek gelir elde etmenin yeni yolları için fikirler üretmenize vesile olacak. Gözlemlerinizi ve analizlerinizi sürdürürseniz bu nakit akışı sorununa mükemmel bir çözüm bulabilirsiniz.

Durağandan artık harekete geçmeye hazırlanan pozitif bir enerji var ve bu Eylül 2022, analitik araştırma tarzınız ve kişiliğinizle harika bir kombinasyon yaratarak; sezgilerinizi kuvvetlendirecek.Artık umudunuzu kestiğiniz ya da güveninizi tamamen yitirdiğiniz bir olay ya da bir kişinin, sizin için çabalaması ve somut bir şekilde olayların şekillendiğini görmek, sizi oldukça sevindirecek.

EYLÜL 2022 TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ

Sizin için zor bir yaz oldu ama tüm bu zorlukların faydaları bir o kadar da büyük olacak. Her zamankinden daha yorgun olabilirsiniz ve sadece gün boyu uyumak isteyebilirsiniz ama disiplini elden bırakmadan sorumluluklarınıza odaklanmalı ve ona göre davranmalısınız.

Eşiniz veya partnerinizle ilgili sorunlar bir süre daha devam edecek, çünkü gündelik koşturmanız ve iş yükünüz, size bir ilişkiyi besleyecek şeyleri yapmak için zaman vermiyor. Sevdiğiniz insanlara vakit ayırmak durumundasınız ve onlar için özel bir şeyler yapmak; ilişkilerinizi sıcak tutmanıza ve böylece dengeyi sağlayıp, boş yere kırgınlıkların oluşmasının önüne geçmenizde fayda sağlayacaktır.

Eylül ayı sizler için çeşitli mali fırsatlarla dolu olacak. Kaynaklarınızı iyi tespit etmeli ve hareket planınızı iyi değerlendirmelisiniz.Disiplinli davranırsanız başarı sizinle olacaktır. Merak etmeyi finans akışınız hızlanacak ve artacak. Özellikle kendi işini yapan Terazi burçları, maddi konularda rahatlamalar elde edecek.

Bu ay alkol alımında dikkatli davranmalısınız. Bu tarz alışkanlıklarınızı bağımlılığa dönüştürmeyin. Ayrıca bir diğer önemli konu; üslup. Bu konuda çok dikkatli davranmalısınız ve başkalarının yanında üstünlük taslamanız, iş ve kariyer hayatınıza negatif yansıyabilir.Uzun zamandır ihmal ettiğiniz arkadaşlarınızı arayın ve gönüllerini alın.

EYLÜL 2022 AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP

Eylül ayında maddi manevi değerler ön plana çıkıyor. Çevreniz ve ailenize karşı yeni bir tutum içerisine girmenize sebebiyet verecek bir takım olaylar yaşayabilirsiniz. Yakınınızdaki insanların gerçek yüzünü görmek biraz sarsıcı olsa da,  yine de düştüğünüz yerden ayağa kalkıp ilerlemeyi başaracaksınız.

Aşk hayatınızda da kıskanç tutumlar sergilemeniz, kaybetmenize sebebiyet verebilir. Özgürlük ve eşitlik yalnız sizin için değil, sevgiliniz ya da eşiniz için de esastır. İçinize dönüp kendinize olan güven problemlerini çözerseniz, kaybetme korkusunun sizi ele geçirdiğini göreceksiniz. Bu durumundan özgürleşmeyi başarabilirseniz, aşkta mutluluğu yakalayabilirsiniz.

Öte yandan, zor zamanlardan geçen veya çok istikrarsız olan bir işi veya projeyi yeniden diriltebilirsiniz. Artık Akrep'in küllerinden doğan Anka metaforunu gerçekten etkinleştirip, gökyüzünde kanat çırpabilirsiniz.

Sanat ile uğraşan Akrepler için, sanatınızı yapmada keşfettiğiniz yeni yolların, aslında size uzun vadeli ve kalıcı başarı getireceğini anlayacaksınız. Bu zorlu süreçten sonra kendini yeniden yaratmak isteyenler için fırsatlar kapıda. Asla korkmayın. Yükselen enerji lehinize ve bu ayı hayatınızı değiştirdiğiniz bir ay haline getirebilirsiniz.

EYLÜL  2022 YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY

İç dünyanıza yolculuk ve ruhsal hayatınızdaki değişiklikler önümüzdeki on iki yıl boyunca devam edecek, ancak Eylül ayında yaşayacağınız değişimler ve karşılaşacağınız fırsatlar, bu alandaki hedeflerinizin ne olduğu konusunda size fikir verecektir. Kişisel ve ruhsal gelişiminize odaklanırsanız, neler başarabileceğinize dair içgörü ve anlayış için büyük fırsatlar yakalayabilirsiniz. Başkaları sizi farklı şekilde algıladıkça; tezahür etmekte olduğunuz içsel değişiklikleri yansıtır ve böylece içinizde olan dışta da tezahür eder. Sorgulamaya devam edin ve şüphe etmekten korkmayın çünkü bu nihai anlayışa yol açacaktır. Sizin için önemli bir süre sizde rehberlik edebilecek bir kişi hayatınıza girebilir veya yeniden ortaya çıkabilir.

Manevi gelişim fırsatlarının yanı sıra, muhtemelen giderlerinizde ve aynı zamanda gelirinizde bir artış yaşayacaksınız, bu nedenle bütçenizi iyi planlayıp, gelir ve giderinizi dengelemeye çalışın.Finans konusunda yeni kaynaklar gündeme gelebilir ve bazı şanslı iş ilişkileri kurabilirsiniz. Hayatınızda şimdiye kadar olan en harika şey hiç beklemediğiniz bir ölçüde yaşamınıza sirayet edebilir.

EYLÜL 2022 OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK

Sizi sürekli engelleyen, ilişkilerinizi sürdürürken sürekli iyi bir insan olma çabanızın gereksiz olduğunu savunan ve sizi ısrarla aşağı çeken insanları hayatınızdan çıkarmanın zamanı gelmedi mi? Evet iyi niyetli olmaya devam ancak gözünüzdeki pembe gözlükleri çıkarmanın tam vakti. Bu ay yaşamınızda etrafınızdaki insanların gerçekte kim olduğunu görme ve anlama zamanınız geldi.

Gelecek Haziran'a kadar yaşamı değiştiren büyük bir döngü yaşamaya devam edecek olsanız da, artık hayatınızdan bazı ölü enerjileri ve sizden beslenen vampir insanları eleme fırsatınız var.Gelecekteki gelişiminiz, kişisel ve ruhsal hedefleriniz için artık bir faydası olmayan birine veya bir parçanıza veda etmek için kendinize izin verin. Ayrılmak zor olsa da, bu kesinlikle zorunluluk.

Para bu ay akmaya hazır, bu yüzden fırsatlara karşı gözünüzü dört açın ve finans nedeniyle kimseye bağlı olduğunuzu düşünmeyin. Gerçekten olumsuz insanların müdahalesi olmadan hepsini yapma yeteneğine sahipsiniz. Hayatınıza giren pozitif insanlara karşı açık olun ve daha iyimser bir tutum oluşturmaya çalışın.

EYLÜL 2022 KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA

Eylül'de Güneşiniz, yani kimliğiniz ve kişiliğinizdeki bu yıl doğum haritanızda vaad edilen olasılık ve konular aktifleşecek. Çok büyük bir pozitif enerji alacaksınız ve uzun zamandır sürünmede kalan özellikle kader ve kariyer konularınız var ise, evrenin bu yardımı sayesinde nihayete erdirebileceğiniz fırsatlar yakalayacaksınız. Şimdi bu harika fırsatları değerlendirmenize yardımcı olacak birçok gizli hatırayla bağlantı kurmanız için iyi bir zaman.

Ortaya çıkacak yeni arkadaşlar ile iletişiminizi kuvvetlendirin. Ve başkalarına yardım etme konusunda daha aktif olun. Bu zamanda size yaşamınızla alakalı bazı gerçekleri gösterecek ve kendinizi daha iyi anlamanızı sağlayacak bir rehber edinebilirsiniz. Ya da en azından hayat bulmacanızda bir süredir sizi meraklandıran bir parçasını öğrenmenize yardımcı olacak biri ile tanışabilirsiniz.  Dışarı çıkın ve sosyalleşin. Ve unutmayın, ne yaparsanız yapın memnun etmeniz gereken tek kişi kendinizsiniz. Basitliği arayın, böylece yapmak istediğiniz şeyleri yapmak için zamanınız olur.

Ayrıca ay sonuna kadar kendinizi fiziksel olarak yorgun hissedebilirsiniz. Beslenme ve uyku düzeninize önem verin.

EYLÜL2022 BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK

Eylül, sizi endişelendiren ve uzun zamandır devam eden bir problem hakkında, bazı gerçek sezgisel sıçramalar yapmanıza izin vererek konuyu netleştirmenize yardım edebilir. Geçmiştengelen bir ziyaretçi ile veya bazı konularda tarihin tekerrür ettiğini fark edip, geçmişte yaptığınız hatalardan ders çıkararak ilerlerseniz bu döngüden başarıyla çıkabileceğinizi görürsünüz. Bu sayade şartları siz belirlersiniz ve keşke demekten kurtulursunuz.

Yeniden yapılandırma imkanının sunulacağı bazı ilişkilerinizde;gerçekten ne istediğinizde daha net olabilirseniz; panik yaptığınız konuların azaldığını ve sisteme olan güveninizin arttığını hissedersiniz.

Ailenizde, işinizde ve arkadaş grubunuzda gerçekten nereye durduğunuza bakın. Rahat değilse ve potansiyelinizi gerçekleştiremiyorsanız, yeni alternatifler arayın ve değişimi mümkün kılacak planlar yapın.

Seçtiğiniz gerçekliği görselleştirme, düşünce ve imaj yoluyla gerçekten tezahür ettirmek için tüm işaretler arasında psişik ve sezgisel yeteneğe sahip olduğunuzu artık anlayın.

Hayatınızda ve yakın çevrenizde bulunan sevdiklerinizin hayatlarında artan neşe, sizin de keyfinizi yerine getirecek.

Bu ay hayallerinizi keşfetmek için zaman ayırın. Bununla alakalı çok önemli bir mesaj alacaksınız; kalbinizin sesine odaklanın.

 

 

Bu yazı toplam 27870 defa okunmuştur.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim