• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • Tunceli 13 °C

2022 Haziran ayında burçları neler bekliyor?

EZGİ EMİR

 

Astrolog Ezgi Emir, 2022 Haziran ayı burç yorumlarını kaleme aldı...

(Lütfen burcunuzu okurken, öncelikle yükselen burcunuzun yorumunu okuyun. Burcunuzu ve yükselen burcunuzu öğrenmek için; doğum tarihi (gün-ay-yıl), doğum saatiniz ve doğdunuz yerin bilgilerini https://tr.astro-seek.com/ sitesi üzerinden girerek, ücretsiz doğum haritanızı çıkarabilirsiniz. Yapmış olduğum burç analizleri, öncelikle Dersim doğumlu ya da Dersim de yaşayanlar için özel olarak yorumlanmıştır. Daha detaylı analiz için lütfen danışmanlık alınız.)

 

2022 HAZİRAN GÖKYÜZÜ GÜNDEM:

  1. 04 Haziran 2022 saat 00:47 Satürn, 25°15′ Kova burcunda durağan harekete geçiyor. (24 Ekim 2022 saat 07:08 Satürn, 18°35′ Kova burcunda ileri harekete geçiyor.)
  2. 04 Haziran 2022 saat 11:01 Merkür, 26°07′ Boğa burcunda ileri harekete geçecek.
  3. 13 Haziran 2022 saat 18:27 Merkür, tekrar İkizler burcuna geçecek.
  4. 14 Haziran 2022 saat 14:51 23°25′ Yay burcunda Dolunay.
  5. 21 Haziran 2022 saat 12:14 Güneş, Yengeç burcuna geçiyor.
  6. 23 Haziran 2022 saat 03:35 Venüs, İkizler burcuna geçiyor.
  7. 27 Haziran 2022 saat 10:55 Neptün, 25°26′ Balık burcunda durağan harekete geçiyor. (05 Aralık 2022 saat 03:15 Neptün 22°38′ Balık burcunda ileri harekete geçiyor.)
  8. 29 Haziran 2022 saat 05:51 07°22′ Yengeç burcunda Yeniay.

 

30 Mayıs 2022 de İkizler Burcunda gerçekleşen Yeniay Etkisi ile Haziran ayına başlıyoruz. Algılarımızın artarken, iletişimimiz de yavaş yavaş kuvvetlenecektir. Haziran ayı, bizler için; Mayıs ayında yaşadığımız ay tutulmasının etkilerini ve bahar yorgunluğunu tamamen üzerimizden atabileceğimiz bir ay olacak.

04 Haziran’da Satürn yöneticisi olduğu Kova burcunda önce durağanlaşıp, ardından retro harekete başlayacak. 24 Ekim’e dek sürecek bu gerileme hareketi boyunca; 26 Şubat-04 Haziran arası yaşadığımız zaman diliminde,  bizlerin hayatlarımızda ne kadar kendi gemimizin kaptanı olabildiğimizi sorgulatacak. Kendi hayatımız adına aldığımız ve uygulamaya koyduğumuz plan ve kararların, ne kadar istikrarlı ve geçerli olduğunu görecek; eksik kalan ya da revize etmemiz gereken yönleri varsa; bunları düzeltmemiz adına bu konuları tekrar önümüze getirip; bize yenileme ve düzeltme imkanı sunacak. (Satürn’ün bu gerileme hareketini hangi ev üzerinden alıyorsanız, düzeltmeniz gereken konularda; o ev içeriğinden gelecektir.) Bu zaman zarfını verimli kullanabildiğimiz takdirde, 24 Ekim’den sonra da, sisteminde desteği sayesinde artık daha sağlam adımlarla hayatımızı yönlendirmiş olacağız.

Yine 04 Haziran’da Merkür retro hareketini sonlandırıp, Boğa burcunda tekrar ileri harekete başlayacak. Merkür, 13 Haziran’da ise yöneticisi olduğu İkizler burcuna geçiş yapacak. Bu sayede kendimizi ve enerjimizi ortaya koyarken daha mantıklı ve akılcı fırsatlarla karşılaşabiliriz. Hareket kabiliyetimiz artacak ve plan-projeler için daha kararlı adımlar atabileceğiz.

14 Haziran’da Yay burcunda bir Dolunay yaşayacağız. Hepimiz için hayaller ve gerçeklerin birbirinden net çizgilerle ayrılması ve hangi tarafta olduğumuzu anlama zamanları. Maddi-manevi değerler üzerinden gelecek bu netleşme; kaynak-gelir ve sevgi-değer yönetiminde alışkanlıklarımızı değiştirmemiz gereken gelişmeler, sonlanmalar yaşatacak. Emin olun bu netleşme kendimiz olmamız için gerekli.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiyor. Daha duygusal, daha anaç, daha birbirimize bağlı zamanlar yaşayacağız. Geçmişe özlem duyabilir, alıngan tavırlar sergileyebiliriz.

23 Haziran’da Venüs İkizler burcuna geçiyor. Daha tatlı dilli, sevimli, entelektüel, sosyal zekamızın ön plana çıktığı bir dönem olacak. Ticarette kazanç elde ederken, duygularda daha yüzeysel davranabiliriz. Bu süreçte Jüpiter’in Koç burcundan desteği ile kendimize olan güvenimizin artması ile, daha fazla risk almayı seven bir yapıda olabiliriz. Abartılı sözlerden ve davranışlardan uzak durmalı; mantık çerçevesinde ilerlemeliyiz.

27 Haziran’da Neptün Balık burcunda önce durağan sonra da gerileme hareketine başlayacak.  5 Aralık 2022’ye dek sürecek bu hareket;  7 Mart 2022 – 27 Haziran 2022 tarihleri arasında şefkat, merhamet, fedakarlık konularında idealize ettiğimiz kavram, kişi ve olaylar üzerinde içsel sorgulama başlatacaktır. Kurban psikolojine ne kadar düşüp düşmediğimizi göreceğiz. Kafamızı karıştıracak belki ama; ne için ve ne kadar aldatıldığımızın resmini bütünsel olarak görmemize vesile olacak.

29 Haziran’da Yengeç burcunda bir Yeniay gerçekleşecek. 6 Temmuz civarı gerçekleşecek; astrolojik olarak bir yıllık kaderin yazıldığı Sirius günleri öncesinde; tam bir arınma dönemi yaşayacağız. Bu kadersel bir arınma ve temizlenmedir. Rahatsızlıkların iyileşme krizleri yaşatarak, sonrasında  geçeceği bir dönem olabilir. Özellikle fiziksel rahatsızlıkların yaratmış olduğu psikolojik rahatsızlıklarda iyileşmeler gündemde olabilir. Ancak şöyle bir gerçekte var ki; bu tamamen ruhumuzun hak ediş ve bizim bu hayattaki davranışlarımızın sonuçları doğrultusunda gerçekleşecek.  Anne, annelik, ev, yuva, toprak ve yurt kendi kavramlarında gelişmeler olacağı gibi; çocuk isteyenler için de fırsat barındırmaktadır. Kendimizin ne kadar annesi olabildiğimizi göreceğiz.

HAZİRAN 2022 KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ

Sevgili Koç,  aile, ev, yuva, anne meseleleri bu ay ön plana çıkacak. Kariyerinizde de, bu ay önünüze çok fazla zorluk ve engel çıkacak, ancak ayın sonuna doğru her şeyi daha sorunsuz ve iyi bir hale getirmiş olacaksınız. Sağlık konusunda da tedbirli olmanızda fayda var. Gerekli kontrollerinizi ve rutinlerinizi aksatmadan yapın. Dikkatli olmazsanız sağlığınız bozulabilir. Tüm bunların dışında eğer bekarsanız, bu ay ruh eşinizle tanışmaya hazır olun. Uzun zamandır bekliyorsunuz ve artık kendinize  güvenin. Sosyal hayatınız  gayet keyifli ve eğlenceli olacak.

HAZİRAN 2022 BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA

Sevgili Boğa, Haziran ayı maddi olarak iyi olacağınızı ortaya koyuyor. Kariyeriniz gelişecek ve beklediğiniz terfiyi alacaksınız. Aşk hayatınızda, partnerinizle sorunlarınızı görmezden geldiğiniz sürece problemleriniz, katlanarak devam edecektir. Bir an önce oturup, ortak bir çözüm yolu üretmelisiniz. Seyahat planlarınızı gerçekleştirebileceğiniz bir ay. Sağlık konularında da yüzünüzü güldürecek gelişmeler var. Bu ayı tüm hedeflerinize ve özlemlerinize ulaşmak için çok çaba sarf etmeniz gerçeğini unutmadan geçirin.

HAZİRAN 2022 İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

Sevgili İkizler, evli çiftler için; mutlu ve doyumlu bir yaşam sürmeniz için çatışmalardan uzak durmanız gerekecek. Eşinizle her zaman kavga etmeyin. Aile içinde kavga etmek çocukların sevilmediğini hissetmelerine neden olabilir. Çocuklarınıza olumlu bir örnek olmak istiyorsanız, geriliminizi sakince konuşup, halletmeye çalışın. Bekar olanlar ise; ay sonunda aşk yaşamınız renklenebilir. Kariyer konularında ise; çalışıyor iseniz, sonunda işyerinizde hak ettiğiniz liderlik pozisyonunu alacaksınız. Üstleriniz liderlik becerilerinizi ve iş arkadaşlarınızı harekete geçirme yeteneğinizi takdir edeceklerdir . İş arayanlar için ise; size güzel bir katkı sağlayacak yeni bir işe başlama söz konusu.

HAZİRAN 2022 YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

 

Sevgili Yengeç, sizler için bütünüyle olumlu bir ay olacak. Hayatınızın tüm yönleri doğru yolda akacak. Yaptığınız harika şeyleri yapmaya istikrarla devam ettiğiniz sürece, her şey sizin için daha iyi olacak. Size değersiz olduğunuzu söyleyen insanları dinlemeyin. Kendiniz olmaya devam etmeli ve kendi hayatınız konusunda kararları, kendi aklınız ile almalısınız. Bu durum sizin var oluşunuza katkı sağlayacaktır. Hayatınıza ışık ve pozitif enerji getiren şeylere ve kişilere odaklanın.

HAZİRAN 2022 ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

Sevgili Aslan,  aile hayatınızda ki sorunlar, ruh sağlığınızı etkileyebilecek birçok soruna neden olsa da kendinize olan güveniniz ve çabalarınız sayesinde; bu durumla başa çıkabileceksiniz. Kendi işinde çalışanlar için, bu ay kazanç dolu olacak. Finansal sorun yaşamayacaksınız. İş arayanlar için ise; uzaklardan ya da yurt dışından iş teklifleri ve maddi destek olası. Özellikle kişisel gelişim adına yeni eğitimlere başlamak içinde güzel bir ay. Çocuklardan yana da yüzünüz gülecek ve çocuklarınızın başarıları ile gurur duyacaksınız.  Ayrıca sevdiklerinizle bol bol bir araya gelip, eğlenceli seyahatler gerçekleştirebileceksiniz.  

HAZİRAN 2022 BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK

Sevgili Başak, bu ay sağlığınızda hiçbir sorun olmayacağı görülüyor. Gayet dinç ve aktif olacağınız bir ay. Bununla birlikte, kariyer beklentileriniz hiç de akıllıca değil. Profesyonel yaşamınızda, ele aldığınız yaklaşımı değiştirmeniz gerekiyor.  Bu ay çalışmaktan ziyade tatil modunda geçirmek isteyebilirsiniz. İşlerinizi biriktirmemeye gayret edin. Bekar Başaklar, kalplerini incinmekten korumak için dikkatli olmalıdır. Birine aşık olmayı seçmeden önce, beklentilerinize cevap alıp alamayacağınızı dikkat süzgecinden geçirmeniz gerekecek. Taşınma ve yer değiştirme bu ay gündeminize gelebilir.

HAZİRAN 2022 TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ

Sevgili Terazi,  kendinize karşı dürüst olun ve dürüst bir hayat yaşayın. Ayrıca, mali durumunuza da çok dikkat edin. Birikimlerinizi kötüye kullanılmanız, yakın gelecekte pişman olmanıza neden olabilir. Geliriniz bu ay iyi olacak, ancak kötü günler için de iyi bir tasarruf alışkanlığı geliştirdiğinizden emin olun. Bu ay yapacağınız tüm seyahatlerinizden büyük kazançlar elde edeceksiniz. Ayrıca işinizi büyütmenize yardımcı olacak yeni insanlarla tanışabileceksiniz.

HAZİRAN 2022 AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP

Sevgili Akrep,  evliliğiniz konusunda ciddi olmalısınız. Eşinize bağlılık gösterirseniz, kalıcı mutluluk ve neşenin tadını çıkaracaksınız. Ayrıca, çocuklarınıza ve onların yaşamlarında yapacağınız düzenlemeler ve yenilikler ile aile içinde bağlılık ve keyif artacaktır. Bekar olanlar için aşk hayatınız bu ay olağanüstü olacak. Kalbinizi dolduran birini bulabileceksiniz. Özellikle Akrep kadınları bu ay üreme sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

HAZİRAN 2022 YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY

Sevgili Yay, kendi işinizi yürütüyor iseniz, büyük bir finansal akışa sahip olacaksınız. Size büyük kazançlar sağlayacak işlere yatırım yapacaksınız. Tutkularınızın peşinden gidin ve yaptığınız her şeyde mutluluğa ulaşmak için çalışıp, çabalayın. Çalışan iseniz; emekleriniz ve çabalarınızın takdir edilmesiyle, bu ay işyerinde yıldızı yükselenlerden olacaksınız. İş arıyor iseniz; çok büyük bir iş fırsatı ile karşılaşacaksınız. Şartları biraz zorlu olsa da; kendinize güvenerek ve emek sarf ederek üstesinden gelebileceğinizi bilin. Öğrenci iseniz; yurtdışında eğitim almak ve çalışma alanınızı genişletmek için burs imkanları ve fırsatlar doğabilir. Kişisel gelişim için daha önce aldığınız bir eğitimde, bir üst basamağa geçmeyi tercih edebilirsiniz.  Para ve aşk konularında bu ay şansı yüksek olan burçlardansınız.

HAZİRAN 2022 OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK

Sevgili Oğlak, bu ay hayatınızda harika şeylerin tezahür edeceğine güvenin. Hiçbir şeyi hafife almayın. Olmaz artık dediğiniz şeylerin nasıl bir bir gerçekleştiğine şahit olacaksınız. Ayrıca kendinize karşı sabırlı olmalısınız. Kariyerinizde adım adım sabır ve istikrarla ilerlemeye çalışın, sonunda hedefinize vardığınızı göreceksiniz. Ayrıca, yeteneklerinizi iyi analiz edip, yeni alanlara yönelin. Hobi diye başlayacağınız işlerin, gelire dönüştüğünü göreceksiniz. Çocuklarınız var ise; yaramazlık yapmaya başladıklarında onları idare edebilecek disipline sahip olun. Onları doğru yola geri getirdiğinizden emin olun. Bu ay sizi fazlasıyla yorabilirler.

HAZİRAN 2022 KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA

Sevgili Kova, sağlığınız bu ay iyi olacak, ancak yaşamınızda özellikle gündelik rutininizde bazı değişiklikler yapmanız gerekiyor. Beslenme şeklinizi değiştirmeniz, zinde ve dinç olmanızı sağlayacak. Özellikle unuttuğunuz, ödemediğiniz faturalar ve birikmiş borçlar ile alakalı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Kısa seyahatlerin artacağı bir dönem. Akrabalar ve kardeşler ile de iletişimin artması size maddi manevi fırsatlar yaratacak.  Aşk ve para ilişkileriniz ay sonuna doğru canlanacak ve uzun süreli yalnızlığınız bitecek. Yeni ortaklı işler gündeme gelebilir.

HAZİRAN 2022 BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK

Sevgili Balık,  evlilik hayatınız heyecan, tutku ve romantizmle dolu olacak. Partnerinizi her zaman takdir edin ve onu ne kadar sevdiğinizi hatırlatın. Bu ay, doğru şeyi yaptığınızı bilerek güvenle yatırım yapacaksınız. Ay ortasında daha önce iş ile alakalı kurmuş olduğunuz yurt dışı bağlantılarınız artık olumlu bir sonuca ulaşabilir. Hiçbir şey sizi en iyi hayatı yaşamaktan geri koymamalıdır.  Ay sonuna doğru ev alma, ev değiştirme, evlilik kararları alabilirsiniz.

 

Bu yazı toplam 21104 defa okunmuştur.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim