Valilikten yapılan açıklamada, Munzur Üniversitesi kampüs alanında 20 dönümlük arazide yaptırılan golf sahası ile Tunceli'de golf sporunun yaygınlaştırılmasının hedeflendiği belirtildi. Açıklamada görüşlerine yer verilen Vali Tuncay Sonel, birkaç yıl öncesine kadar kentin terörle anıldığını anımsattı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde kendilerine verilen destekler ve güvenlik güçlerinin terörle mücadele başarılı operasyonlarıyla Tunceli'nin huzur şehri haline geldiğini ifade eden Sonel, şunları kaydetti:"Tunceli'de artık raftingden yamaç paraşütüne, gondollardan gezi teknelerine, su jetinden zipline kadar çok çeşitli sporlar var. Ülkemizin en önemli golf hocaları da Tuncelili. Sağ olsunlar Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu Tunceli ziyaretinde golf sahasının temelini atmış, Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu da destek vermişti. Biz de valilik olarak Munzur Üniversitesinde görüntü kirliliği arz eden 20 dönüm alana golf eğitim sahasını yaptık. Antalya'daki dostlarımız da araçtan malzemesine kadar gönderdiler. İnşallah burada yöre gençlerimizden nice golf hocaları çıkacak. Sezgin Ceylan, Eser Demir, Hasan Ceylan hocam da sağ olsunlar bu süreçte her daim bizlere destek verdiler. Hayırlı olsun."
İlk golf sahası faaliyete geçti

Munzur Üniversitesi kampüsü içerisinde valilik girişimleri ile Gençlik ve Spor Bakanlığının katkılarıyla yaptırılan golf sahasının faaliyete geçtiği bildirildi.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Dersim’de veliler tepkili: “Üç okul aynı binada eğitim görmesin”Dersim’de okulların açılmasına kısa süre kala başlayan tadilat çalışmaları, bu yıl da öğrenciler ve veliler açısından tartışma konusu oldu.
Dersim’de köylüler su sorununun çözülmesini bekliyorMezra sakinleri, su borularının toprak altına alınmaması nedeniyle yaz aylarında suyun aşırı ısındığını, kış aylarında ise donduğunu ifade etti.
Dersim'de Yol Tartışması: "Arsamı Asfaltın Altına Gömdüler"Dersim merkez Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşayan Fatma Büyüktaş, Tunceli Devlet Hastanesi bağlantı yolunun kendisine ait arsa üzerinden, bilgisi ve rızası alınmadan geçirildiğini iddia etti.
Şahverdi Köyü Üreticileri Yetkililere Seslendi: "Yerli Üretici Mağdur Ediliyor"Dersim'in Ovacık ilçesine bağlı Şahverdi köyünde hayvancılıkla geçimini sağlayan üreticiler, yıllardır kullandıkları yayla merasının kendilerine tahsis edilmemesi nedeniyle mağdur olduklarını belirterek, yetkililerden soruna acil çözüm bulunmasını istedi.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim






























