(İHA) -
Olay, Kuyumcular Çarşısı içerisindeki bir dükkanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, arkadaşıyla birlikte kuyumcuya giden diyabet hastası vatandaş, ayakta beklerken ‘Şekerim düştü’ dedi. Şahıs tam oturacakken bir anda yere yığıldı. Kuyumcu Bayram Saydam, şahsın çenesinin kilitlendiğini ve dilinin boğazına kaçtığını tespit etti. Saydam ve arkadaşı, şahsın kilitlenen çenesini açtı ve dilini boğazından çıkardı. Ardından şahsa çikolata verildi. Çikolata yiyen vatandaş bir süre sonra ayağa kalktı.
O anlar kuyumcu dükkanının güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Dili boğazına kaçan vatandaşa hayati müdahale

Elazığ’da bir kuyumcu dükkanında kan şekerinin düşmesiyle bir anda yere yığılan adamın dili boğazına kaçtı. Adam, kuyumcunun müdahalesi ile kurtulurken o anlar güvenlik kameralarına yansıdı.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Deneyimli ve Sevilen İsim Başhekim OlduTunceli Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine, kentte uzun yıllardır görev yapan ve sevilen Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Aydın Tütmez atandı.
Altılı masanın “Vefalısı”Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 6’lı masanın ortaklarından olan ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu yalnız bırakmayan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın, geçtiğimiz haftalarda Dersim’e yaptığı ziyaret vatandaşlar tarafından sıcak şekilde kar
Bal dolu bir araç daha inceleme altına alındıGeçtiğimiz gün kent merkezinde 25 plakalı bir kamyon bal inceleme altına alınırken bugün de 65 plakalı bir ticari araçta bulunan markasız ve analizsiz olduğu belirtilen kolilerce bal inceleme altına alındı.
SMA hastası Irmak’tan sevindiren haber5 yaşındaki SMA hastası Irmak Ateş’in Almanya’da tedavisine devam ediliyor.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim






























