• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • Tunceli 17 °C

Dersimspor yeni sezon hazırlıklarına Ovacık'ta devam ediyor

Dersimspor yeni sezon hazırlıklarına Ovacık'ta devam ediyor
1 Ekim 2022 Cumartesi günü başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 2. Grup’ta mücadele edecek olan Dersimspor, sezon hazırlıklarına Ovacık'ta devam ediyor.

Hüseyin Şengezer başkanlığındaki kulüp yönetimi Ovacık'a giderek takıma moral ziyaretinde bulundu.

Bölgesel Amatör Lig 2. Grupta 4 Malatya, 2 Elazığ, 2 Kahramanmaraş, 2 Adıyaman, 1 Bingöl ve 2 Şanlıurfa takımlarına karşı mücadele edecek Dersimspor’u zorlu bir süreç bekliyor. İlk etap kamp için Ovacık'ı seçen Dersimspor hazırlıklarına burada devam ediyor. Teknik direktör Bülent Güllü yönetimde teknik, taktik ve kondisyon çalışması yapan Dersimspor'u bugün yönetim kurulu da ziyaret etti. Ziyarete Hüseyin Şengezer, Ezgi Emir, Sinan Tutuman, Umut Şahin, Danış Umay, Ulaş Emir, Murat Çaynak, Nihat Yıldız, Yasin Altınkaynak  ve Mehmet Ali Can katıldı.

HAZIRLIK MAÇLARI YAPILACAK

Dersimspor'un önümüzdeki günlerde bölge takımlarıyla hazırlık maçları yapması planlanıyor. Ayrıca kadroya takviye için arayışlar da sürüyor. Genç ve dinamik bir takım yapısına sahip Dersimspor, önümüzdeki sezon için oldukça sıkı çalışıyor. Dersimspor Kulüp Başkanı Hüseyin Şengezer, "Dersimspor olarak yönetime yeni geldik.  Bildiğiniz gibi Dersimspor'un kamp süreci Ovacık'ta devam ediyor. Biz de yönetim kurulu olarak futbolcularımıza bir moral ziyareti düzenledik. Her zaman sporcularımızın arkasındayız. Elimizden ne geliyorsa Dersimspor için yapmaya hazırız" dedi.

DERSİM HALKINA ŞAMPİYONLUK ARMAĞAN EDECEĞİZ

28 Ağustos'ta başlayan birinci etap kampın 9 Eylül'de tamamlanacağını söyleyen Teknik Direktör Bülent Güllü, "Burada oyuncularımızı hem fiziksel anlamda hem de mental anlamda hazırlıyoruz. Daha sonra ikinci etap kampı başlayacak. Başkanımız ve yönetimimizle birlikte doğru bir planlama ile yola çıkıyoruz. Dersim halkına şampiyonluk armağan edeceğiz. Bunu da taraftarımızla birlikte yapacağız" dedi.

KENAN KORKMAZ

dersimspor-yeni-sezon-hazirliklarina-ovacikta-devam-ediyor-(2).jpgdersimspor-yeni-sezon-hazirliklarina-ovacikta-devam-ediyor-(3).jpgdersimspor-yeni-sezon-hazirliklarina-ovacikta-devam-ediyor-(4).jpgdersimspor-yeni-sezon-hazirliklarina-ovacikta-devam-ediyor.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim