• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • Tunceli 21 °C

Dersimspor sokakta kaldı

Dersimspor sokakta kaldı
Dersimspor Başkanı Mehmet Güzel, "Kamp çalışmalarına başlaması gereken takımız hala bu konuda herhangi bir adım atamamış, tesisi olmadığı için tabiri caizse sokakta kalmıştır" dedi.

Dersimspor Başkanı Mehmet Güzel, takımın durumu hakkında bilgi verdi. Dersimspor'un sıkıntılı günler geçirdiğini belirten Güzel, "2009 yılında kurulan Dersimspor spor kulübü, 2015 yılında 3. Lig'e yükseldi. Ancak kulübümüz bazı sorunlar nedeniyle tekrar Bölgesel Amatör Lig’ine düştü. Dersimspor maddi imkansızlıklara rağmen Bölgesel Amatör Lig’te şampiyonluğu hedefleyip  küllerinden doğmak istiyor" dedi.

KULÜBE AİT BİR TESİS YOK

Mehmet Güzel'in açıklamaları şöyle; "Bu sene Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 2. Grup’ta ve Türkiye kupasında mücadele edecek Dersimspor, kısıtlı imkanlara rağmen 3. lige çıkmayı hedefliyor. Öncelikle kulübümüze ait bir tesis olmaması bizlerin en temel sorunu, daha önce tarafımıza Gençlik ve Spor Bakanlığınca verilen tesis sözü henüz gerçekleştirilmedi. Geçen sene ihalesi gerçekleşmiş ve yüklenici firma olmaması sebebiyle kulübümüz için tahsis edilecek tesisin inşaatına başlanamamıştı."

DERSİMSPOR SOKAKTA KALDI

"Kısa süre içerisinde başlayacak Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) ve Türkiye kupası ön elemelerine hazırlıkta, kamp çalışmalarına başlaması gereken takımız hala bu konuda herhangi bir adım atamamış, tesisi olmadığı için tabiri caizse sokakta kalmıştır. Bir diğer sorunumuz; sezon öncesi yapmamız gereken hazırlık kampı için birçok girişim olmasına rağmen henüz olumlu bir durum olmamıştır. Takımımızın 14.09.2023 tarihinde ilk lig maçı olmasına rağmen bu konuyla ilgili acil bir çözüme ihtiyacımız bulunmaktadır. Bu durumla ilgili İş insanlarımızdan ve Dersimspor sevdalısı tüm taraftarlarımızdan destek bekliyoruz."

DERSİMSPOR'A DESTEK OLMAYA ÇAĞIRDI

"Dersim’de sporun gelişmesi noktasında Dersimspor  ilimizde çok önemli bir yere sahip olup,   Dersimspor ve bu ismi taşıyan bir kulübün  desteklenmesi, dayanışma içinde olunmasını bekliyoruz.  Dersimspor Türkiye’nin herhangi bir iline gittiğinde Dersim ismini orada yaşatmakta ve şehrimizin tanıtımını sağlamaktadır. Şehirlerin tanıtımı siyasetle, festival ve çeşitli etkinliklerle ve spor kulüpleriyle olur. Tüm bu durumlara karşı, Dersimspor’u da şehrin tanıtımı olarak görmek ve tekrar profesyonel liglere taşımak, Dersimspor’a gönül veren tüm siyasi partileri, sivil toplum örgütlerini, bütün kurum ve kuruluşları, işadamlarını ve yurt dışında, Türkiye'nin diğer illerinde ve Dersim’de yaşayan tüm  Dersimsporluları kulübümüze destek olmaya davet ediyoruz." CANER AKTAN

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim