Tunceli İl Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonuyla Oyun Değirmeni isimli tiyatro grubu tarafından Ehlibeyt Kız Yurdunda kalan depremzede çocuklar için palyaço gösterisi etkinliği düzenlendi. Çocukların yanı sıra ailelerin de katıldığı etkinlikte, çocuklar palyaçolar eşliğinde eğlendi. Etkinlikte çocuklara çeşitli hediyeler verilirken Oyun Değirmeni Tiyatro Grubu Sanat Yönetmeni Yılmazcan Şare, ''Kentimize hoş geldiniz. Sizlerin yaşadığı acıyı yürekten paylaşıyoruz. Bugünler geçecek emin olun. Dileğimiz ülkemizde bir daha böylesi acılar yaşanmaması. Sizleri çok seviyoruz ve daima yanınızda olacağız” dedi. İHA
Depremzede çocuklar için palyaço gösterisi

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Oyun Değirmeni tiyatro grubu organizasyonunda depremzede çocuklara yönelik palyaço gösterisi düzenlendi. Etkinliğin ardından çocuklara çeşitli hediyeler verildi.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Dersim/Tunceli’nin Tarihi ve Arkeolojisi Paneli 29 Kasım’da GerçekleşiyorDersim’in arkeolojik ve tarihsel mirası, 29 Kasım 2025’te düzenlenecek kapsamlı bir panel ve sergi ile ele alınacak.
Tunceli Müzesi’nde Çifte Etkinlik: Kadınların İçsel Yolculuğu ve Göçün Türküsü BuluşuyorTunceli Müzesi, 28 Kasım 2025’te hem genç bir sanatçının kişisel sergisine hem de gurbetin izlerini taşıyan özel bir müzik programına ev sahipliği yapacak.
Dersim'de itfaiye alarmı: Araçlar arızalı, ekip eksik, kent risk altında!Deprem riski yüksek Dersim'de belediye itfaiyesinin araç ve ekipman eksikliği endişe yaratıyor. Atıl durumdaki araçlar ve yetersiz personel, olası yangın ve afetlerde kent halkını ciddi tehlikelerle karşı karşıya bırakıyor.
Fırat EDAŞ’tan Saha Çalışanlarına “Yüksekte Güvenli Çalışma Eğitimi”Çalışan sağlığını birinci plana alan kurum kültürüyle iş güvenliği bilincini yaygınlaştıran Fırat EDAŞ, iş sağlığı ve güvenliği kültürünü geliştirmek amacıyla saha çalışanlarına yönelik “Yüksekte Güvenli Çalışma Eğitimi” gerçekleştirdi.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim






























