(İHA) -
Çankırı Karatekin Üniversitesi (ÇAKÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tünay Kontaş Aşkar'ın koordinatörlüğünde “Fitoterapinin Beslenmedeki Yeri” konulu konferans gerçekleştirildi. Uzm. Eczacı/Fitoterapist Özlem Erdoğan Demirci’nin konuşmacı olarak katıldığı konferansa bilinçsizce yapılacak fitoterapi uygulamalarının riskleri ve uzman görüşü alınmadan tedavi uygulamalarının hataları hakkında bilgiler verdi.
Yoğun katılımın olduğu konferansta öğrenci ve diğer dinleyicilerin baş ağrısı, soğuk algınlığı, konsantrasyon eksikliği ile ilgili soruları cevaplandı. Program Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Şinasi Aşkar'ın Prof. Dr. Tünay Kontaş Aşkar'a ve Uzm. Ecz. Özlem Demirci'ye teşekkür belgesi vermesiyle sona erdi.
ÇAKÜ’de fitoterapinin beslenmedeki yeri konuşuldu

Çankırı Karatekin Üniversitesi’nde gerçekleştirilen konferansta Uzm. Eczacı/Fitoterapist Özlem Erdoğan Demirci, fitoterapinin beslenmedeki yeri ile ilgili önemli bilgiler verdi.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Deneyimli ve Sevilen İsim Başhekim OlduTunceli Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine, kentte uzun yıllardır görev yapan ve sevilen Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Aydın Tütmez atandı.
Altılı masanın “Vefalısı”Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 6’lı masanın ortaklarından olan ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu yalnız bırakmayan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın, geçtiğimiz haftalarda Dersim’e yaptığı ziyaret vatandaşlar tarafından sıcak şekilde kar
Bal dolu bir araç daha inceleme altına alındıGeçtiğimiz gün kent merkezinde 25 plakalı bir kamyon bal inceleme altına alınırken bugün de 65 plakalı bir ticari araçta bulunan markasız ve analizsiz olduğu belirtilen kolilerce bal inceleme altına alındı.
SMA hastası Irmak’tan sevindiren haber5 yaşındaki SMA hastası Irmak Ateş’in Almanya’da tedavisine devam ediliyor.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim






























