• BIST 9774.34
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C
  • Tunceli 19 °C

Doğan, il başkanlığına adaylığını açıkladı

Doğan, il başkanlığına adaylığını açıkladı
İş adamı Zülfü Doğan, CHP İl Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

29 Şubat tarihinde gerçekleşecek olan CHP Tunceli İl Başkanlığı 37’inci Olağan Kongresi öncesi Ali Mustafa Çelik, Nusret Cömert’in adaylığını açıklamasının ardından İş adamı Zülfü Doğan’da düzenlediği basın açıklamasıyla CHP İl Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

CHP İl Başkanı Mesut Coşkun, Kadın Kolları Başkanı Sakine Çetin, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yoluk, İlçe Belediye Başkanları  ve çok sayıda partilinin katılımıyla adaylığını duyuran Zülfü Doğan, seçilmesi halinde parti içinde birlik beraberliği sağlayarak yeni projeleri hayata geçireceğini söyledi.

TUNCELİ MANİFESTOSUNU HAYATA GEÇİRECEĞİM

CHP İl Örgütü’nün kendi içinde uzun zamandan beri sorunlar yaşadığını ve bu sorunları aşmakta güçlükler yaşadığına dikkat çeken Doğan, “Biz neyiz, kimiz, derdimiz nedir ve neden yan yana gelemiyoruz. Genel Başkanımızın deyimiyle Türkiye’yi birleştirdim Tunceli’yi birleştiremedim. Türkiye’nin farklı siyasal oluşumlarını birleştirdik, millet ittifakı, demokrasi geleneği dedik ama bir türlü Tunceli’de bir araya gelemedik. Nedir paylaşamadığımız nedir bu kaygılarımız bunların üzerinden bizi göreve davet etti arkadaşlarımız, benim de bu görevden kaçmam olmazdı. Bugün sizin önünüzde yeni bir siyaset tarzıyla Genel başkanımızın deyimiyle, yeni bir Tunceli manifestosunu hayata geçirme adına aday olmaya karar verdim”dedi.

Ortak aday çıkarma konusunda çaba harcadığını ancak başarılamadığı ifade eden Doğan, “Yerel yönetimlerle beraber siyasi krizi doğru yönettiğimizi söylersek bu doğru olmaz. Feodalizmle diğer ilişkilerden ötürü politik bir parti anlayışını geliştiremediğimizden dolayı 4 bin 797 üye ile bir sonuç elde etme noktasında istenen başarıyı Tunceli’de edemedik”şeklinde konuştu.

BİRLİK VE BERABERLİKLE BAŞARABİLİRİZ

CHP’nin Tunceli’de hak ettiği noktaya gelmesi ve parti içindeki sıkıntıların sona erimesi için çözüm önerilerinin olduğunu söyleyen Doğan, örgütlenme modelinde yapılacak yeni bir yapılanma ile birlik beraberliğin sağlanacağını ve sorunların aşılacağını ifade etti.

Tunceli’de sorunların tespit edilmesi için İldeki bütün partileri ortaklaştırarak Tunceli manifestosunu hayata geçireceklerini dile getiren Doğan, “Sizden ricam şu birbirimizi ötekileştirmeyelim, kim gelirse gelsin,  ön yargılı olmayacağız. Genel Başkanın buralı olması sıfatıyla, hepimiz en ciddi katkıyı partimize, siyasetimize, anlayışımıza, ilimize ve çocuklarımıza sunabiliriz. Hep birlikte olalım. Bu ilin temel sorunlarını yazacağız, hep birlikte sorunları aşmayı, mücadele etmeyi ve yeni bir parti ruhunu yaratarak bu olumsuz durumdan kurtulmayı başaracağız ”dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim