• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • Tunceli 24 °C

Demirhan ailesinin eğitim desteği Tunceli’de sevinç yarattı

Demirhan ailesinin eğitim desteği Tunceli’de sevinç yarattı
Eğitim gönüllüsü Beyhan Demirhan, 19 adet devre mülkünü Tunceli Eğitim Gönüllüleri ve Eğitimi Destekleme Derneği’ne bağışladı.

Eğitime verdiği önem ve katkılarıyla adından söz ettiren Beyhan Demirhan ve ailesi,  Ankara Haymana İlçesindeki iki ayrı termal tesiste yer alan toplam 19 adet devre mülkünü Tunceli Eğitim Gönüllüleri ve Eğitimi Destekleme Derneğine bağışlaması Tuncelililer tarafından sevinçle karşılandı.goy-001.png

 

 

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu olan, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında aktif görevler üstlenen,  aynı zamanda Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyesi de olan Beyhan Demirhan ve eşi Hazine ve Maliye Bakanlığı Başmüfettişi olan Ali Asker Demirhan, eğitime verdikleri büyük destek ve önemli çalışmalarıyla ön plana çıkıyor.

01.jpg

 

Demirhan ailesinin eğitime yönelik desteklerinin çok değerli ve örnek bir davranış olduğunu belirten Tuncelili vatandaşlar, eğitim gönüllülerinin artmasını istiyor.

Demirhan çiftinin bu önemli bağışı yapmasında Süleyman Serin’in önemli etkisi olduğunu ifade eden Tunceli Eğitim Gönüllüleri ve Eğitimi Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Güyüldar, “Tuncelili hemşerimiz Süleyman Serin beyin, derneğimizin, eğitime yönelik yararlı ve başarılı çalışmalarını Demirhan ailesine tanıtmasıyla Demirhan ailesinin, derneğimize yaptığı bu bağış, üniversitelerde zor şartlarda okumakta olan dar gelirli öğrencilerimizin ailelerinin yükünü önemli ölçüde hafifletmiştir. Eğitime gönül vermiş olan Demirhan ailesinin bu anlamlı büyük katkısı hem derneğimizi hem de vatandaşlarımızı mutlu etmiştir.

Öğrencilerimiz ve aileleri, Demirhan ailesinin bu kıymetli katkılarını unutmayacaktır. Kendilerine buradan teşekkür ediyorum. Bizi bu değerli yardımsever aile ile tanıştıran hemşerimiz Süleyman Serin Bey’e de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. 
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim