• BIST 9079.97
  • Altın 2322.902
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.9788
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • Tunceli 8 °C

"Değerli Öğretmenim" Projesi ilimizde

"Değerli Öğretmenim" Projesi  ilimizde
Anadolu Vakfı, COVID-19 pandemisi nedeniyle online platforma taşıdığı "Değerli Öğretmenim" projesi kapsamında Tunceli’deki öğretmenlere eğitim verdi.

Tuncelili öğretmenlere 12 Mayıs’ta Çevre Bilinci/Ekolojik Farkındalık Eğitimi başlığı altında bilgiler aktarıldı.

Anadolu Vakfı, Türkiye’nin dört bir yanındaki öğretmen, öğrenci ve idarecilerle buluşan Değerli Öğretmenim Projesi eğitimlerine COVID-19 pandemisi nedeniyle online olarak devam ediyor. İçeriği gündem doğrultusunda yeni konularla zenginleştirilen Değerli Öğretmenim projesi kapsamında 12 Mayıs tarihinde Tuncelili öğretmenlere, Çevre Bilinci/Ekolojik Farkındalık Eğitimi verildi. Eğitim kapsamında, içinde bulunduğumuz pandemik zorluğun biz insanları mecbur bıraktığı çevre, doğa, ekosistem üzerine yeni ve yeniden düşünmeyi sağlayacak; eğitimcilerin aslında neleri öğretmesi gerektiğini bir kez daha hatırlatacak ve öğrencilerine de aktarabilecekleri, doğa ve insanı bir arada ele alan harmonik bir sunum yapıldı.

 

ANADOLU VAKFI HAKKINDA

1979 yılında, eğitim ve sağlık alanları başta olmak üzere, Anadolu insanının yanında olmak amacıyla Anadolu Grubu’nun da kurucuları olan, Kamil Yazıcı ve İzzet Özilhan tarafından kurulan Anadolu Vakfı bugün eğitim, sağlık ve sosyal alanlarda toplumsal gelişimi tetikleyerek, yaşam kalitesini yükseltecek farklılıklar yaratmak için çalışmaktadır. Global düzeyde yenilikçi ve öncü uygulamalar ile bölgesinde sosyal etkisi yüksek, sosyal yatırımda kurumsallaşmış bir “Mükemmeliyet Merkezi” olmak vizyonunu benimsemiştir.

Kurulduğu günden bu yana 29.000’den fazla burs sağlayan Vakıf, her yıl, devlet üniversitelerinde lisans eğitimini sürdüren ihtiyaç sahibi ve akademik açıdan başarılı 800’den fazla öğrenciye burs vermektedir. Ayrıca, eğitim alanında ülke genelinde pek çok önemli sosyal sorumluluk projesi yürütmektedir.

Sağlık alanında da çalışmalar yürüten Anadolu Vakfı, 2005 yılından bu yana Sağlıkta Sosyal Sorumluluk Projesi ile karşılıksız olarak 50 binden fazla ihtiyaç sahibi hastaya toplamda 600 binden fazla bedelsiz sağlık hizmeti sağlamıştır.

Bugüne kadar 50’nin üzerinde eğitim kurumu, yurt, spor salonu, hastane ve sağlık ocağı yaptırarak ilgili bakanlıklara teslim eden Anadolu Vakfı eserlerine sahip çıkmaya devam etmektedir.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim