• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C
  • Tunceli 15 °C

Aman Dikkat! Güzellik Bulaşıcıdır!

ÜNAL GÜNER

Önlemlerinizi alın, bir salgın haline gelme tehlikesi var.

Türkiye’de bir köy pazarında, insanların birbirine gülümseyerek sevgi dolu selamlaşma yolu ile başlayan durum kişiden kişiye hızlı bulaşı yoluyla yayılmakta.

Bu hastalığa yakalanan kişiler doğadaki her yaratılmışın içindeki güzeli gördüklerini söylemekte. Her insanın güzel bir özelliği olduğunu iddia ederek, onlara şefkat ve merhamet hissederek, sevgi ile ruhlarını kutsarcasına selam verme isteği duyduklarını söylemekteler.

Hatta birçok kışkırtma, müdahale ve sövmeye dahi sevgi ile esnek davranan bu insanlar toplumun huzursuzluk düzenini bozmakta.

Sahip olduğumuz, ayrımcı ve yapay güzellik kavramlarının değişme ve tek tip robot insan oluşumunun sekteye uğrama riski var!

Her yaş insanın bu risk grubuna girdiği iddia edilmekte.

Bu kişilerin oyalanmayı, ertelenmeyi, kızmayı, yargılamayı, sevmediği işlerde çalışmayı bırakarak, hayatlarının değerlerinin farkına varmaya başladığı söyleniyor.

Özellikle bir kurban “neredeysem oradayım ve sadece şu anın hakkını vermek için yaşıyorum, her gün hayatımın son günü gibi' diyerek ipe sapa gelmez mikroplar saçmakta.

Kendinizi korumak için kalın siyah gözlük, eldiven ve maske takmanızın yanında bu kişilerin yüzlerine ve özellikle de gözlerine bakmamanız gerekiyor. Size sıcak bir gülümseme ile kalbinizin derinliklerine kadar işleyebilen Güzellik Tohumları serpebilirler.

Uzmanlar her şeyin içinde güzelliği görerek birbirini sevenlerin çoğalması halinde dünyada büyük istikrarsızlığın oluşabileceğini, korkutularak topluma yön verilememesi sonucu iş gücü kayıpları yaşanabileceği ve büyük kaoslar çıkabileceğini duyurdu.

Küresel şirketler bu virüslere maruz kalan güzellikzedeler için sınırların kapatılmasını ve sosyal medyanın sınırlanmasını önerdi.

Bazı komplo teorisyenleri de uçaklardan ve dronlardan atılan mutluluk ve Güzellik Tohumlarının kişilerin beyinlerindeki geleneksel düzen blokajlarını açma maksatlı olduğunu düşünüyor.

Konunun eski manevi öğreti, felsefe ve dinler ile bağlantısı olduğu da araştırılıyor.

Çok uzaklardan birbirine dua, iletişim, sohbet hatta yazı yolu ile bulaşabilmesi de büyük sorun teşkil etmekte.

Evinizde önlem almak için, kulaklarınızı güzellik tohumlarını taşıyanlara kapatın. Bol bol savaş haberlerini dinleyip, savaş görüntüleri izleyin!

İnsanın kötü taraftarını görmeye ve insanlığın ne kadar vahşi olduğuna odaklanın.

Kaşlarınızı çatarak, birbirinize kızgın bakarak kendinizi koruyun. Kalbinizi titreten, manevi mesaj, yazı ve kitaplardan uzak durun.

“Ben biliyorum, hep ben ve benim dediğim doğrudur.” demeye devam edin. 

Birçok kurum konu ile ilgili aşı ve çip geliştirmeye başladı. Bir iki güne hazır olacağı söyleniyor.

Bu uyarıları, dikkate almayanlar matrixten çıkabilir, düzeni ve hayatının düzenini değiştirmek zorunda kalabilir, yalnızlaşabilir, dayatma kurallar ve baskıların ciddiyetini anlayamayacak hale gelebilir.

Aciliyetle, sizleri ve tüm yetkilileri konu ile ilgili önlem almaya çağırıyoruz! Aksi takdirde alıştığımız ve bildiğimiz dünya bambaşka yerlere gidebilir!

Bu yazı toplam 17328 defa okunmuştur.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim