Tunceli Üniversitesi öğrencileri, Van’daki depremde zarar görenler için yardım kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında toplanan maddi yardım, Van’daki ihtiyaç sahiplerine gönderilecek.
Düzenlenen kampanyaya ilişkin Tunceli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde bir açıklama gerçekleştirildi.
Van’da hayatlarını kaybedenler için bir dakikalık saygı duruşunun ardından öğrenciler adına bir açıklama yapan Zülfikar Ali Samsun, Van’da yaşanan felaketin herkesi derinden sarstığını belirterek, “Bizler de Dersim Üniversitesi öğrencileri olarak bu olayın acısını Vanlı kardeşlerimizle paylaşıyoruz. Bugün değerli halkımız tarafından yardım kampanyaları düzenleniyor. Bu kampanyalardan birini de bizler üniversite öğrencileri olarak gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam edeceğiz. İnsanı sorumluluk olarak gördüğümüz bu kampanyalara başta öğrenciler olmak üzere tüm halkımızı davet ediyoruz. Topladığımız bağışları bu gece kalkacak araçla Van’a ulaştıracağız. Van halkının yanında olduğumuzu ve acılarını paylaştığımızı kamuoyuna duyurmayı kendimize görev biliyoruz. Tüm halkımızın başı sağ olsun ve yaralılara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.
Üniversite öğrencilerden Van’a yardım eli

Tunceli Üniversitesi öğrencileri, Van’daki depremde zarar görenler için yardım kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında toplanan maddi yardım, Van’daki ihtiyaç sahiplerine gönderilecek.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Tunceli, Uluslararası Bilim Kongresine Ev Sahipliği YapacakUluslararası Tunceli Bilimsel Araştırmalar ve İnovasyon Kongresi, 24-25 Nisan tarihlerinde Tunceli’de gerçekleştirilecek.
Dersim’de Anlamlı Dayanışma: Taziye Yemekleri Yerine Burs ve BağışDersim’de, toplumsal dayanışmanın dikkat çekici bir örneği yaşanıyor. DEYDA-DER, taziye yemekleri yerine yapılan bağışları öğrencilere bursa dönüştürüyor.
Dersim’de Anlamlı Dayanışma: Taziye Yemekleri Yerine Burs ve BağışDersim’de, toplumsal dayanışmanın dikkat çekici bir örneği yaşanıyor. Dersim Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DEYDA-DER) öncülüğünde, son dönemde taziye yemekleri yerine yapılan bağışların ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak ulaştırılması gider
Sosyal Adalet ve Barış Ödülü Akif Manaf’ınAkif Manaf, küresel barış alanındaki kapsamlı çalışmaları nedeniyle Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Antalya Altınova Şubesi ve Cemevi tarafından “Sosyal Adalet ve Toplumsal Barış Ödülü’ne” layık görüldü.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim






























