• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C
  • Tunceli 14 °C

Söğüt CHP'den milletvekilliği aday adaylığını açıkladı

Söğüt CHP'den milletvekilliği aday adaylığını açıkladı
Elazığ'da iç hastalıkları uzmanı olarak çalışan Uzm. Dr. Deniz Söğüt CHP'den milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

Söğüt, aday adaylığı açıklamasında Kovancılar'dan Dersim'e raylı sistemlerin alternatif bir ulaşım yöntemi olacağını ve bunun üzerinde çalışacağını belirtti.

Uzm. Dr. Deniz Söğüt CHP'den milletvekilliği aday adaylığını açıkladı Elazığ'da iç hastalıkları uzmanı olarak çalışan Uzm. Dr. Deniz Söğüt CHP'den milletvekilliği aday adaylığını açıkladı. Söğüt, aday adaylığı açıklamasında Kovancılar'dan Dersim'e raylı sistemlerin alternatif bir ulaşım yöntemi olacağını ve bunun üzerinde çalışacağını belirtti.

14 Mayıs'ta yapılması planlanan ancak henüz resmi olarak ilan edilmeyen cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine ilişkin aday adayları başvuru yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda Elazığ'da iç hastalıkları uzmanı olarak çalışan Uzm. Dr. Deniz Söğüt CHP'den milletvekilliği aday adaylığını açıkladı. Deniz Söğüt'ün açıklamasından satırbaşları şöyle;

"RAYLI SİSTEMLER UYGUN OLACAKTIR"

 "Başta ulaşım olmak üzere, organik tarım, sağlık çevre ve doğal yaşam, kültür ve orman yangınları, tekstil ve deprem konusunda ilimize ciddi katılılar sunacağımı sanıyorum. Özellikle ulaşımla ilgili hem Pertek köprüsü hem de raylı sistemler olarak Kovancılar'dan merkeze, Erzincan'dan Pülümür'e raylı bir sistem uygun olacaktır diye düşünüyorum.

"PROJELER ÜZERİNDE ÇALIŞIYORUM"

"İlimizde doğanın korunduğu köylere destek ve dönüşlerin olduğu, işsizliğin azaldığı, inanç ve sosyal kültürün korunduğu süreçlere ihtiyaçlar vardır. Köylerin alt yapı, yol gibi sorunların giderilmesi için çalışmaların başlaması gerekmektedir. İlimizle ilgili üzerinde çalıştığım bazı projeleri gerçekleştirmek için siyaset kurumunun içerisinde bulunmam gereklidir.

"KAZANAN DERSİM OLSUN"

Halka, eşitliğe, adalete dayalı bir siyaset için aday adayıyım. Milletin sesi olmak için siyaset yapmak istiyorum. Bu prensipler ve ilkeler doğrultusunda desteklerinize talibim. Birlikte çalışıp birlikte kazanalım. Kazanan Dersim olsun, kazanan Tunceli olsun. Kültür ve doğa ve huzur kentine selam olsun."

Haber: Caner Aktan

a7267e02-a8db-4242-b6d9-349853c4d4f9.jpg

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim