Tıram Gençlik Kültür Sanat Derneği ve Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın düzenlediği “Gençlik Şöleni” başlıyor.
Şölen kapsamında ritim, grafiti, müzik, heykel, resim, fanzin gibi atölye çalışmaları gerçekleştirilecek.
Etkinliğin ilk günü olan 13 Temmuz Çarşamba günü etkinlikler saat 15:00 ile 19:00 saatleri arasında gerçekleştirilirken, 14-15 Temmuz tarihlerinde ise; saat 10:00 ile 20:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.
16 Temmuz Cumartesi günü ise; saat 19:00’da Grup Adalılar ve Erkan Yavuzer’in katılacağı konser ile etkinlik sona erecek.
Katılımın ücretsiz olduğu etkinlik ve konser programı herkesin katılımına açık olacak.
***Tıram Gençlik Kültür Sanat Derneği, Tunceli’de gençlerin sosyal ve kültürel alanlarda kendilerini ifade edebilmeleri; istekleri doğrultusunda çalışmalar yapabilmeleri amacıyla kurulmuş bir gençlik derneğidir.
Dersim Gençlik Şöleni başlıyor

Tıram Gençlik Kültür Sanat Derneği ve Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın düzenlediği “Gençlik Şöleni” başlıyor.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Dersim/Tunceli’nin Tarihi ve Arkeolojisi Paneli 29 Kasım’da GerçekleşiyorDersim’in arkeolojik ve tarihsel mirası, 29 Kasım 2025’te düzenlenecek kapsamlı bir panel ve sergi ile ele alınacak.
Tunceli Müzesi’nde Çifte Etkinlik: Kadınların İçsel Yolculuğu ve Göçün Türküsü BuluşuyorTunceli Müzesi, 28 Kasım 2025’te hem genç bir sanatçının kişisel sergisine hem de gurbetin izlerini taşıyan özel bir müzik programına ev sahipliği yapacak.
Dersim'de itfaiye alarmı: Araçlar arızalı, ekip eksik, kent risk altında!Deprem riski yüksek Dersim'de belediye itfaiyesinin araç ve ekipman eksikliği endişe yaratıyor. Atıl durumdaki araçlar ve yetersiz personel, olası yangın ve afetlerde kent halkını ciddi tehlikelerle karşı karşıya bırakıyor.
Fırat EDAŞ’tan Saha Çalışanlarına “Yüksekte Güvenli Çalışma Eğitimi”Çalışan sağlığını birinci plana alan kurum kültürüyle iş güvenliği bilincini yaygınlaştıran Fırat EDAŞ, iş sağlığı ve güvenliği kültürünü geliştirmek amacıyla saha çalışanlarına yönelik “Yüksekte Güvenli Çalışma Eğitimi” gerçekleştirdi.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim






























