(İHA) - İstanbul’da gerçekleşen ve cumhuriyet tarihinin en büyük captagon yakalamasının yapıldığı operasyonu ile Esendere’de gerçekleşen uyuşturucu operasyonunda başarı gösteren gümrük muhafaza memurları ödüllendirildi.
İstanbul Ambarlı Limanı'nda gerçekleşen ve bugüne kadarki en yüksek miktar olarak kayda geçen 12,3 milyon adet captogonun yakalandığı operasyon ile Hakkari Esendere’de 513 kilogram eroinin ele geçirildiği operasyonda yer alan ekiplere, Ticaret Bakanlığında düzenlenen törende plaket takdim edildi.
Yılın ilk dokuz ayında toplam 8 milyar 857 milyon Türk Lirası değerinde yakalama gerçekleştirdiği öğrenildi.
Cumhuriyet tarihinin en büyük captagon yakalamasını yapan ekibe ödül

İstanbul’da gerçekleşen ve cumhuriyet tarihinin en büyük captagon yakalamasının yapıldığı operasyonu ile Esendere’de gerçekleşen uyuşturucu operasyonunda başarı gösteren gümrük muhafaza memurları ödüllendirildi.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Şaroğlu’ndan delege seçimlerine müdahale iddialarına sert tepki!CHP Tunceli Eski Milletvekili Şaroğlu, CHP Tunceli İl Kongresi'nde delege seçimlerine müdahale ettiği yönündeki iddialara yalanlayarak tepki gösterdi.
Ak Parti İlçe Başkanı, CHP’li Başkanın fotoğrafını kırparak paylaştıDersim’de 18 Mart Çanakkale anma törenlerine katılan Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun, Ak Parti İlçe Başkanın tören sırasında çekilen resminin kırpılarak sosyal medyada paylaşılmasına tepki gösterdi.
Dersim Gazeteciler Derneği: Gazeteciye şiddet uygulamak asla kabul edilemezDersim Gazeteciler Derneği, Rûdaw İstanbul muhabiri Rawin Sterk’in dün İstanbul Adli Tıp Kurumu önünde haber takibi yaptığı sırada Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) mensubu bir kişi tarafından saldırıya uğramasını kınadı.
GGC: Saldırı ve engellemelerin geldiği boyut endişe vericidirGüneydoğu Gazeteciler Cemiyeti üyesi ve Rudaw TV İstanbul muhabiri Ravvin Sterk Yıldız, İstanbul Adli Tıp Kurumu önünde haber takibi yaptığı sırada, bir kişinin sözlü ve fiziki saldırısına uğramış ve haber alma özgürlüğü engellenmiştir.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim






























