• BIST 10287.38
  • Altın 2407.339
  • Dolar 32.2208
  • Euro 34.7162
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 12 °C
  • Tunceli 12 °C

CHP Tunceli İl Başkanı Ali Mustafa Çelik istifa etti

CHP Tunceli İl Başkanı Ali Mustafa Çelik istifa etti
CHP Tunceli İl Başkanı Ali Mustafa Çelik, milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

Çelik, "Bu bir ayrılık değil, bugün sizlerle birlikte yeni bir başlangıç yapmak için, yeni bir hikaye yazmak için yola çıkıyorum" ifadelerini kullandı.

CHP Tunceli İl Başkanı Ali Mustafa Çelik, bugün parti binasında basın mensupları ve partililerle bir araya geldi. Çelik, milletvekili aday adayı olmak için görevinden ayrıldığını duyurdu. Milletvekilliği aday adaylığı açıklamasına CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, Nazımiye Belediye Başkanı Cafer Kırmızıçiçek, CHP Tunceli İl Yönetimi ve çok sayıda partili katıldı. Ali Mustafa Çelik adaylık açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

"Öncelikle göreve geldiğim günden bu yana bize gösterdiği ilgi, sevgi ve güveniyle Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, yine başta, örgütlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Oğuz Kaan Salıcı olmak üzere, tüm Genel Başkan Yardımcılarıma, parti meclisi üyelerimize, milletvekillerimize yürekten teşekkürlerimi arz ederim.  Gece gündüz demeden, pandemi, hastalık demeden, kar kış, yağmur çamur demeden, ilçe ilçe, köy köy, sokak sokak, kapı kapı birlikte çalıştığım çok kıymetli il yönetim kurulu üyelerime, ilçelerinde canla başla çalışan çok değerli ilçe başkanlarıma ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerime teşekkür ederi"

GÖREVDEN AYRILDIĞINI DUYURDU

"Yaklaşık 3 yıldır onurla, gururla ve şerefle yürüttüğüm Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı görevimden, Milletvekili aday adayı olmak için bugün ayrılıyorum. Bu zor süreçte Tunceli’ de Cumhuriyet Halk Partisini temsil etmek ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte çalışmak, hayatımın en onurlu, en şerefli mirası oldu. Bu bir ayrılık değil, bugün sizlerle birlikte yeni bir başlangıç yapmak için, yeni bir hikaye yazmak için yola çıkıyorum."

İKTİDAR HEDEFİ

BaştaTürkiye’nin toplumsal barış ve huzurunun teminatı, altılı masanın mimarı, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’ nunCumhurbaşkanlığı yolculuğunda ortaya koyduğu 2. Yüzyıl Vizyonu doğrultusunda inşa edeceği Yarının Türkiye’ si mücadelesinde sonuna kadar, onun bir neferi olmak ve partimizi iktidara taşımak için bu yola çıkıyorum.

Yirmi yıllık AKP iktidarının yaptığı tek şey; insanları düşüncesine, inancına ve yaşam tarzına göre ayrıştırmak, kutuplaştırmak ve ötekileştirmek, toplumda Kin, öfke ve nefret tohumları ekmek, ülke kaynaklarını yağmalayıp, talan etmektir. Halkımız, AKP’nin bu kavga dilinden kin, nefret ve öfke üzerine kurulan siyasetinden toplumu ayrıştıran ve ötekileştiren politikalarından yoruldu, bıktı.

TUNCELİ'NİN PARLEMONTODAKİ SESİ

"Ben Tunceli halkının parlamentodaki sesi olmak için, ben bu ülke ve bu toplumun geleceği için, ben çocuklarımız, gençlerimiz ve kadınlarımız için, ben işçimiz, köylümüz, çiftçimiz ve emekçimiz için, ben ülkemizin aydınlık geleceği; halkımızın refahı ve mutluluğu için, her zaman mağdurun ve mazlumun yanında ve bu yoldakararlı bir şekilde cesaretle ve çekinmeden halkımın tarafında ve halkıma hizmet etmek için yola çıkıyorum."

HABER: CANER AKTAN

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim