Munzur Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ile Tarım ve Orman İl Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde “Tarımda İnovasyon” sloganı ile Tarımda Kadın Girişimciliğin Geliştirilmesi projesi kapsamında girişimcilik eğitimleri gerçekleştirildi. Katılımcılara tarımsal üretim süreçleri, tarımda inovasyon, pazarlama ve satış süreçlerinin planlanması, satış sonrası süreçler, proje hazırlama ve yönetimi konularında üniversite TTO (Teknoloji Transfer Ofisi) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ekrem Akbulut tarafından eğitim verildi.
Eğitim sonunda oluşturulan proje önerileri içerisinde dereceye girecek kadın girişimcilere, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından iş fikirlerini uygulamaya geçirebilmeleri için 40 bin TL değerinde finansal destek sağlanacağı belirtildi.
Tarımda kadın girişimcilik eğitimi düzenlendi

“Tarımda İnovasyon” sloganı ile Tarımda Kadın Girişimciliğin Geliştirilmesi projesi kapsamında girişimcilik eğitimleri düzenlendi.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Fırat EDAŞ’tan Saha Çalışanlarına “Yüksekte Güvenli Çalışma Eğitimi”Çalışan sağlığını birinci plana alan kurum kültürüyle iş güvenliği bilincini yaygınlaştıran Fırat EDAŞ, iş sağlığı ve güvenliği kültürünü geliştirmek amacıyla saha çalışanlarına yönelik “Yüksekte Güvenli Çalışma Eğitimi” gerçekleştirdi.
Zaza Women Music Project: “Zaza” kelimesi nedeniyle festivale katılma talebimiz iptal edildiZaza Women Music Project, 23. Munzur Doğa ve Kültür Festivali’ne katılma taleplerinin festival komitesi tarafından rededilmesi üzerine yazılı bir açıklama gerçekleştirdi.
Çocukları kavgaya karışan Atlı’lardan “gençlere sahip çıkalım!” çağrısıDersim’de 5 Temmuz günü çıkan ve aralarında çocuklarının da bulunduğu 4 kişinin yaralandığı kavgaya ilişkin açıklama yapan Dursun ve Mehmet Atlı kardeşler, gençlere sahip çıkılması çağrısında bulundu.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim

































