• BIST 9079.97
  • Altın 2310.506
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.0929
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • Tunceli 12 °C

POLAT'TAN FLAŞ ÇAĞRI: "AZİZ, DEĞİŞİMİ KENDİNDEN BAŞLAT!"

POLAT'TAN FLAŞ ÇAĞRI: "AZİZ, DEĞİŞİMİ KENDİNDEN BAŞLAT!"
Hozat Belediye Başkanı Celaleddin Polat, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na fena yüklendi.Hozat Belediye Başkanı Celaleddin Polat, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na fena yüklendi.

Polat yaptığı açıklamada "Eğer Aziz Kocaoğlu gerçek anlamda değişim istiyorsa buna kendisinden başlayarak 'bir daha ki seçimde aday olmayacağını ve sürece müdahale etmeyeceğini' kamuoyunu bilgilendirerek başlamalı" dedi.

Hozat Belediye Başkanı Celaleddin Polat, CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun kurultay delegelerine imza vermeleri yönünde baskı kurduğunu iddia ederek, “Değişimi kendinden başlatsın” dedi.

Bu zamana kadar imza veren ve kurultay isteyen milletvekili, belediye başkanı, il ve ilçe başkanlarının kaç yıldır o görevlerde olduğuna bakılması gerektiğini de söyleyen Polat, Genel Merkez ve Genel Başkanın kimin başarılı, kimin başarısız olduğunu çok iyi bildiğini ve bu yönde değişim isteyenlerin amaçlarının açık ve net olduğunu da sözlerine ekledi.

Polat, Gazetem İzmir’e yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Aziz Kocaoğlu oradaki delegelere baskı yaparak, ‘değişim şart’ diyor. Eğer gerçekten değişim istiyorsa önce belediye başkanlığını bırakacak ve 3 dönemdir İzmir’e yaptığı hizmetlerle anılıp dürüst davranacak. ‘Ben artık ağırlaştım, bende de yorgunluk var ve değişim şart, bende yerimi başka bir arkadaşa bırakıyorum’ diyecek. Öncelikle bunu yapıp kenara çekilmeli. Değişim istiyorsa değişimi önce kendisinden başlatmalı. Partimizde değişim isteyen kişiler, 2-3 dönemdir belediye başkanlığı ve milletvekilliği yapan ve yorgunluğa kapılan arkadaşlarımızdır. Değişim isteyenlerin geçmişine bakmamız gerekiyor. Ne kadardır o görevdeler. Değişim şart diyorlarsa kendilerinden başlatıp siyasete bir ahlak getirsinler. Ben bu kişilerin önümüzdeki süreçte istifa etmelerini bekliyorum. CHP’ye gönül vermiş arkadaşlarımız bu arkadaşlarımızın neyin değişimini istediğini çok iyi biliyor. Nasıl Genel Başkanımız bu zamana kadar olan süreci doğru götürdüyse bundan sonraki süreci de doğru götürecektir. Genel Başkanımız tabanın sesini biliyor, herkes üzerine düşeni yapacaktır. Partimizde bir genel başkan sorunu bulunmamaktadır. Kimlerin başarısız olduğunu bugün imza toplayanlar bizden daha iyi biliyor. Biz de onları biliyoruz. Ahlaklı davransınlar ve siyasete bir ahlak getirerek değişime kendilerinden başlasınlar. Ayrıca Aziz Kocaoğlu önce çıkıp ben değişim istiyorum diyerek bir açıklama yapmalı ve bu yüzden ‘Önümüzdeki dönem belediye başkanı olmayacağım ve sürece karışmayacağım, gelen belediye başkanına da başarılar dileyip destek olacağım’ desin. Ondan sonra bizde kendisinin ne derece değişim istediğini görelim."

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim