Dersim ile Pertek ilçesini bağlayan karayolunun yapım çalışması tamamlandı. Yolun tamamlanmasıyla birlikte 44 kilometrelik mesafe 35 kilometreye kadar düştü. Ancak Dersim, Elazığ ve Pertek yol ayrımını sağlayan kavşak bariyerin tehlikeli bir şekilde dizayn edilmesi nedeniyle sürücüler kaza tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor. Yolun çift şeritten aniden tek şeride düştüğünü ve bariyerin yolun orta kısmına kadar taştığını ifade eden sürücüler, ölümcül kazaların yaşanmadan sorunun çözüme kavuşturulmasını istiyor.
Köprülü kavşak bariyeri tehlike saçıyor

Dersim-Elazığ karayolu üzerinde bulunan köprülü kavşakta yolun bariyer ile ayrılması nedeniyle sürücüler tehlike yaşıyor.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Shakespeare’in Eserleri Zazacaya Taşındı: Dersim’de Açık Hava Sahnesinde BuluşmaDünya edebiyatının en önemli isimlerinden William Shakespeare’in ölümsüz eserleri, bu kez Zazaca yorumuyla sahneye taşındı.
Tunceli’ye 400 Yataklı Yeni Hastane MüjdesiAK Parti Tunceli İl Başkanı Hakan Özer, kente 400 yataklı yeni bir hastane yapılacağını duyurdu. Müjde, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’nun Tunceli ziyareti sırasında paylaşıldı.
Tunceli’ye Dev Hibe Desteği: IPARD’da 80 Milyon, Kırsal Kalkınmada 273 Milyon TL’lik YatırımTunceli Valisi Şefik Aygöl, kentte yürütülen kırsal kalkınma ve IPARD projelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.
Sarı Saltuk İlkokulu Çevresinde Hafriyat Tehlikesi: Öğrenciler ve Sürücüler Risk AltındaSarı Saltukİlkokulu’nun bulunduğu bölgeye yakın bir noktada, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’ne ait binanın yıkımının ardından ortaya çıkan hafriyatın uzun süredir kaldırılmaması, bölgede ciddi bir güvenlik sorununa yol açıyor.
Dersim Belediyesi Seçilmişlerinden Kayyım Yönetimine Sert Tepki: “Bu Bir Doğal Afet Değil, Yönetim Krizidir”Dersim Belediyesi seçilmişleri, kentte etkili olan kar yağışının ardından yaşanan elektrik, su ve doğal gaz kesintileri ile yolların açılmamasına ilişkin yazılı bir açıklama yaparak kayyım yönetimini sert sözlerle eleştirdi. Açıklamada, yaşananların “doğaTüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim





























