• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • Tunceli 12 °C

Kaymakam Kazez’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Kaymakam Kazez’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Çemişgezek Kaymakamı Harun Kazez, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Kaymakam Kazez, yayınladığı mesajında “Bundan 96 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” ilkesiyle Cumhuriyet ilan edilmiş, milletimizin çağdaş ve muasır medeniyetler seviyesine ulaşması yolunda en önemli adım atılmıştır. Cumhuriyet, yenileşmenin, her alanda ilerlemenin yolunu açmış, Cumhuriyetin kazanımları ve her alanda elde ettiği başarılarla ülkemiz dünyada adından söz ettirmiş, özgürlük mücadelesi veren ülkelere örnek teşkil etmiştir ”dedi.

Cumhuriyetinin kuruluş harcını milletimizin birlik ve beraberliğinin oluşturduğunu belirten Kaymakam Harun Kazez, “Cumhuriyet, ülkemiz düşman işgali altındayken ve çok zor koşullarda yürütülen Kurtuluş Savaşı sonunda kurulduğunu hepimiz iyi biliyoruz.

Milletimiz böylesine zor bir durumda, farklılıkları bir tarafa koyarak birlik ve dayanışma içinde neler başarabileceğinin en güzel örneğini, kurduğu Türkiye Cumhuriyeti ile göstermiştir. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket edip, ortak hedefler doğrultusunda kenetlenmeyi başardığımız sürece, ulaşamayacağımız hiçbir hedef yoktur. Bu bağlamda Cumhuriyetimiz birlikte yaşama idealimiz adına, farklı kültür, inanç ve düşünceleri de teminat altına almıştır.

Bizler de bugünlere nasıl gelindiğini unutmayarak,  Cumhuriyetimizin kazanımlarına sahip çıkarak, her bakımdan daha güçlü, daha mutlu ve daha gelişmiş bir Türkiye hedefine ulaşmak için var gücümüzle gayret göstermeliyiz.

Bu kutlu gün vesilesiyle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını, vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet ve saygıyla anıyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı en içten iyi dileklerimle kutluyor, selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” İfadelerine yer verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim