• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • Tunceli 11 °C

İşli-Güçlü kadınlar sertifika aldı

İşli-Güçlü kadınlar sertifika aldı
Pertek Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yürütülen "İşli-Güçlü Kadınlar" Projesinin sertifika ve kapanış töreni Pertek Termal Tesislerinde gerçekleştirildi. Törene Pertek Kaymakamı ve Proje Koordinatörü Murat Çağrı Erdinç, Garnizon Ko

Pertek Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yürütülen "İşli-Güçlü Kadınlar" Projesinin sertifika ve kapanış töreni Pertek Termal Tesislerinde gerçekleştirildi. Törene Pertek Kaymakamı ve Proje Koordinatörü Murat Çağrı Erdinç, Garnizon Komutanı Kurmay Binbaşı Abdullah Bayram, Cumhuriyet Savcısı Eyüphan Toprak, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Çağatay Arpaçay, İlçe Emniyet Amiri Süleyman Trak, daire amirleri, kursiyerler, davetliler ve proje ekibi katıldı.
Kaymakam Murat Çağrı Erdinç yaptığı konuşmada 182 bin 818,55 Euro bütçeli proje kapsamında 15'er kişilik 3 grup halinde yürütülen kurs faaliyetleri çerçevesinde toplam 45 kursiyerin Mesleki Yabancı Dil, Servis, Servis Hizmetleri Yönetimi, İnsan İlişkileri, Bar ve Organizasyonu, Temizlik ve Hijyen konularında oldukça yoğun ve kaliteli bir eğitim programına tabi tutulduklarını, eğitimlerin Fırat Üniversitesi öğretim görevlileri tarafından gerçekleştirildiğini, 5 kursiyerin daha proje sonlanmadan sektörde iş bulduklarını, istihdam edilen kursiyerlerin projenin başarısının göstergesi olduğunu söyledi.
Projenin Kaymakamlığın proje hazırlama ve yürütme konusundaki teknik kapasitesini arttırdığını ifade eden Kaymakam Erdinç, projenin hazırlanma ve uygulama aşamalarında aktif olarak görev alan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yalçın Çiftçi ve Proje Merkezinde görevli Hasan Solmuş’a, proje eğiticileri Fırat Üniversitesi Öğretim Görevlileri Doç. Dr. Osman Nihat Ertaş, Öğretim Görevlisi İbrahim Ayakatik ve Erkan Turan Demirel’e, kursiyerlere ve ailelerine, proje ortağı olan Tunceli Üniversitesi Rektörlüğüne ve Pertek Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne teşekkür etti.
Kaymakamımız Murat Çağrı Erdinç ve protokol üyeleri tarafından kursiyerlere sertifikalarının verilmesinin ardından, müzik eşliğinde yenilen yemek ve ikramların ardından sertifika töreni sona erdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim