• BIST 9710.26
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 29 °C
  • Tunceli 25 °C

İl Özel İdaresi Araç Teslim Töreni

İl Özel İdaresi Araç Teslim Töreni
Tunceli Valiliğinin girişimleri ile İl Özel İdaresine alınan araçlar, Vali Mustafa Taşkesen’in katıldığı bir törenle teslim edildi.

Tunceli Valiliğinin girişimleri ile İl Özel İdaresine alınan araçlar, Vali Mustafa Taşkesen’in katıldığı bir törenle teslim edildi.
Cuma günü saat 11.30’da İl Özel İdaresi bahçesinde gerçekleştirilen araç teslim törenine; Vali Mustafa Taşkesen, Vali Yardımcıları Oğuz Alp Çağlar ve Hasan Balcı, İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, İl Genel Meclis Başkanı Serdar Erdoğan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hüseyin Şimşek, İl Müftüsü Hüseyin Yıldırım, Dersimspor Kulübü yöneticileri, basın mensupları, kurum personeli ve öğrenciler katıldı.
Törende bir konuşma yapan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hüseyin Şimşek, “İl Özel İdaresi olarak Sayın Valimizin desteği ve himayesinde 2010 yılında 864.000 TL tutarında araç alımı yaptık. Bu kapsamda “4 adet Mercedes Damperli Kamyon, 1 adet Ford Transit Minibüs ve 3 adet 4x4 Pick-up” hizmete başladı. 2011 yılı içerisinde ise 2 milyon 218.792 TL tutarında araç alımı yaptık. İl Özel İdaresine 10 yıldır araç alınmamıştı. Sayın Valimizin himayesinde ikinci defa araç alıyoruz” dedi.
Törende konuşan Vali Mustafa Taşkesen, İl Özel İdaresine iki yıl içinde yaklaşık 3 milyon 100 bin TL tutarında araç alımı yaptıklarını ifade ederek bu araçların içerisinde, bu zamana kadar alınmayan bir vincin ve bir asfalt tamir aracının olduğunu belirtti. İlde artan mevcut asfaltın ömrünü uzatmak için kullanılacak olan asfalt tamir aracının dışında İldeki mevcut asfaltı korumak için İl Özel İdaresine 1 milyon TL tutarında ek kaynak ayırdıklarını da dile getiren Vali Taşkesen, bu yönde çalışmaların devam ettiğini söyledi.
 
Alınan araçlar ile birlikte şube müdürlerinin de hizmet aracı ihtiyacının giderildiğini ifade eden Vali Taşkesen, 35 kişilik otobüsün ise servis hizmetlerinin yanında imkanlar çerçevesinde ve mevzuat dahilinde amatör spor kulüplerimize hizmet vereceği müjdesini verdi. Konuşmasının sonunda emeği geçenlere teşekkür eden Vali Taşkesen, “Alınan araçlar ile Özel İdaremiz daha iyi çalışacak daha da iyi hizmet verecek” dedi. Araçların açılışını İl Genel Meclis Başkanı Serdar Erdoğan ile birlikte yapan Vali Taşkesen, alınan araçların özellikleri hakkında ilgililerden bilgi aldı.
İl Özel İdaresine alınan araçların anahtar teslimi nedeniyle düzenlenen tören, kurban kesilmesi ve davetlilere verilen yemek ile sona erdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim