Tunceli Belediyesi tarafından kanalizasyon şebekesi olmayan Hasan Komu’na kanalizasyon şebekesi döşendi.
Tunceli Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, daha önce hiç kanalizasyon şebekesi olmayan Cumhuriyet Mahallesi Hasan Komu’na kanalizasyon şebekesi döşendiği belirtildi.
Açıklamada, 610 metrelik şebeke hattında 200’lük korega borularının kullanıldığı ve 7 adet logar yapıldığı kaydedildi.
Hasan Komu’na kanalizasyon

Tunceli Belediyesi tarafından kanalizasyon şebekesi olmayan Hasan Komu’na kanalizasyon şebekesi döşendi.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Dersim'de itfaiye alarmı: Araçlar arızalı, ekip eksik, kent risk altında!Deprem riski yüksek Dersim'de belediye itfaiyesinin araç ve ekipman eksikliği endişe yaratıyor. Atıl durumdaki araçlar ve yetersiz personel, olası yangın ve afetlerde kent halkını ciddi tehlikelerle karşı karşıya bırakıyor.
Fırat EDAŞ’tan Saha Çalışanlarına “Yüksekte Güvenli Çalışma Eğitimi”Çalışan sağlığını birinci plana alan kurum kültürüyle iş güvenliği bilincini yaygınlaştıran Fırat EDAŞ, iş sağlığı ve güvenliği kültürünü geliştirmek amacıyla saha çalışanlarına yönelik “Yüksekte Güvenli Çalışma Eğitimi” gerçekleştirdi.
Zaza Women Music Project: “Zaza” kelimesi nedeniyle festivale katılma talebimiz iptal edildiZaza Women Music Project, 23. Munzur Doğa ve Kültür Festivali’ne katılma taleplerinin festival komitesi tarafından rededilmesi üzerine yazılı bir açıklama gerçekleştirdi.Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim































