• BIST 9028.09
  • Altın 2295.172
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0468
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • Tunceli 15 °C

Eroğlu: AK parti sahil düşüncesini yıktı

Eroğlu: AK parti sahil düşüncesini yıktı
Afyonkarahisar'da bulunan Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, seçim sonuçlarını değerlendirerek, "AK Parti sahillerde rey alamaz" kanaatinin tamamen yıkıldığını söyledi.

Eski Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, 12 Haziran seçimlerinin ardından ilk ziyaretini Afyonkarahisar'a gerçekleştirdi. Yoğun bir yağış altında kente gelen Eroğlu, önce AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. Yaptığı basın toplantısında Afyonkarahisar ve Türkiye'de güzel bir seçimin yaşandığını dile getiren Eroğlu, Afyonkarahisarlıların bu seçimlerde büyük bir olgunluk gösterdiğini söyledi. Hiçbir rahatsızlık vuku bulmadan tamamen sevgi ve saygı dolu bir ortam içerisinde seçimlerin gerçekleştiğini aktaran Eroğlu, "Bütün milletimize ve Afyonkarahisar'a hayırlı olmasını gönülden temenni ediyorum" dedi.

Afyonkarahisar'da AK Parti teşkilatının çok çalıştığını belirten Eroğlu, gece gündüz demeden ev ev dolaşarak AK Parti'nin yaptıklarını ve yapacaklarını anlattıklarını iletti. Afyonkarahisar merkezde yüzde 66'ya yakın bir oyun alındığını anımsatan Eroğlu, böyle bir şeyin daha önceki dönemlerde mümkün olmadığını ifade ederek, alınan oy oranına göre, Afyonkarahisar merkezde her üç kişiden ikisinin şu anda AK Partili olduğunu kaydetti.

Seçim çalışmaları kapsamında gitmediği belde ve ilçenin kalmadığını dile getiren Eroğlu, şu ifadeleri kaydetti: "Bilhassa bütün köylere teşkilatımızdakiler gitti. En ücra köylere kadar gittik. Yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlattık. Ayrıca 2023 vizyonu adıyla müthiş bir vizyon hazırladık. Bu da Afyonkarahisar için çok önemliydi. Çünkü Afyonkarahisar'ı geleceğe taşımamız lazım. Artık Ege'nin yıldızı değil, Türkiye'nin yıldız şehri olması lazım."AK Parti'ye oy versin ya da vermesin bütün Afyonkarahisarlıları kucakladıklarını ifade eden Eroğlu, "Rey vermeyenler de bizim başımızın tacıdır. Demokratik haklarını kullanmışladır. Merak etmesinler, biz onlara da hizmet götüreceğiz ve daha iyi hizmetler götüreceğiz. Çünkü biz bütün Afyonkarahisarlıları seviyoruz. Seçimlerden sonra o defter kapanıyor, 74 milyon vatandaşımızın kucaklandığı bir dönem başlıyor" diye konuştu.

"SAHİLLER DİYE BİR ŞEY YOK"

Bakanlar Kurulu'ndayken bütün devlet başkanlarının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı aradığını ve tebrik ettiğini anlatan Eroğlu, şöyle dedi: "Hatta bazı devlet başkanları, 'Ne büyük ustaymışsın' diye iltifatlarda bulundu. Biz de bununla gurur duyduk. Türkiye'de her iki kişiden birisi AK Partili. 'Sahillerde rey alamazlar' diye bir kanaat vardı, o da tamamen yıkıldı. 'Sahiller' diye bir şey yok, biz bütün Türkiye'nin partisiyiz. Biz her yerde mutlaka halkı kucaklayarak rey aldık. Bu, gerçekten takdire değer bir husustur."

Eroğlu, Afyonkarahisar'da bütün ilçelerde 2002'den başlayarak 2007 ve 2011 seçimlerinde oylarını artırdıklarını ve bundan da mutlu olduklarını ifade ederek, "Afyonkarahisar geneline bakarsak yüzde 61'e yakın bir oy almışız. 2007'ye göre 7 puanlık bir artış var. Bu da kolay değil tabii ki, ciddi bir gayretle oldu. Bütün Afyonkarahisarlılara teşekkür ediyoruz. Hepsi başımızın tacıdır, hepsini seviyoruz. Onu özellikle vurgulamak istiyoruz" şeklinde konuştu.Mazbatayı ne zaman alacağına ilişkin bir soruya ise Eroğlu, "Mazbata ile ilgili bir haber gelmedi. Ben cuma günü alırım diye düşünüyordum. Henüz sınırlardan gelen oylar intikal etmemiş. Sanırım pazartesi, salı alırız" yanıtını verdi.

Eroğlu, konuşmasının ardından AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek'e bir plaket verdi.

  

Kaynak : haber7.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim