• BIST 9083.55
  • Altın 2324.376
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9381
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C
  • Tunceli 13 °C

Emniyetten KGYS açıklaması

Emniyetten KGYS açıklaması
Tunceli Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Kent Güvenlik ve Yönetim Sistemi Projesine entegre olmak isteyen kişi ve kurumların finansmanını kendileri karşılamaları halinde sisteme dahil olabilecekleri belirtildi.

Tunceli Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Kent Güvenlik ve Yönetim Sistemi Projesine entegre olmak isteyen kişi ve kurumların finansmanını kendileri karşılamaları halinde sisteme dahil olabilecekleri belirtildi.
Konuya ilişkin Tunceli Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “İlimiz merkezinde olması muhtemel olaylara karşı daha etkin ve kalıcı bir şekilde müdahale edebilmek, suç ve suçluları takip etmek, suçun oluşumundan önce önlenmesini sağlamak, suç işleme eğiliminde olan kişileri caydırmak, meydana gelebilecek suçları aydınlatmak, kısacası Tunceli İl merkezinin en güvenli İl olmasını sağlamak amacıyla Kent Güvenlik ve Yönetim Sistemi yeniden gözden geçirilerek “güvenlik merkezli” ilaveler yapılması gereği doğmuş ve temin edilen ödenek doğrultusunda ihalesi yapılarak alt yapı çalışmalarına başlanmıştır.
Bilindiği üzere; Şehir merkezi coğrafi yapısı gereği üç bölgeden oluşmaktadır: Kent Güvenlik ve Yönetim Sistemi, güvenlik merkezli düşünülerek, en kritik bölgelere imkanlar ölçüsünde kısıtlı sayıda kameraların konulması şeklinde planlanmıştır.
İlimizde bulunan resmi ve özel kurumlarımızdan zaman zaman güvenliklerinin sağlanması konusunda talepler gelmektedir. Bu taleplerin de şehrin Kent Güvenlik ve Yönetim Sistemi kapsamında değerlendirilmesi büyük maliyetler istemektedir. Mevcut şartlarda bu maliyetlerin karşılanması mümkün olmadığından özel kişi ve kurumlarımızın bu konudaki taleplerinin; Finansmanı talepte bulunan kişi veya kurum tarafından sağlanması şartıyla, KGYS Projesine entegre olabilecek şekilde kamera sisteminin kurulmasına imkan vermektedir. Konunun ilgililerce değerlendirilerek, bu kapsamdaki taleplerin en kısa süre içerisinde (15 Ağustos 2011) İl Emniyet Müdürlüğüne bildirilmesi gerekiyor.”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim