Mazgirt'te Mimar Sinan Ortaokulu'nda eğitim gören Düzgün Ali Aydın, yaklaşık 2 hafta önce Kaymakamlık binasında düzenlenen bir etkinliğe katıldı. Programda Kaymakam Necdet Uçar ile görüşen Aydın, kendisine hayalinin sorulması üzerine "kırmızı renkli bisikletim olsun istiyorum" yanıtını verdi. Bunun üzerine Uçar'ın talimatıyla temin edilen bisiklet Aydın'a hediye edildi. Aydın, sevincini kavuştuğu bisikletiyle çıktığı sokaklarda dolaşarak gösterdi. AA
Düzgün Ali'nin hayali gerçekleşti

Dersim'in Mazgirt ilçesinde yaşayan 12 yaşındaki zihinsel engelli çocuğun bisiklet hayalini, Kaymakam Necdet Uçar yerine getirdi.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Sosyal Adalet ve Barış Ödülü Akif Manaf’ınAkif Manaf, küresel barış alanındaki kapsamlı çalışmaları nedeniyle Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Antalya Altınova Şubesi ve Cemevi tarafından “Sosyal Adalet ve Toplumsal Barış Ödülü’ne” layık görüldü.
Shakespeare’in Eserleri Zazacaya Taşındı: Dersim’de Açık Hava Sahnesinde BuluşmaDünya edebiyatının en önemli isimlerinden William Shakespeare’in ölümsüz eserleri, bu kez Zazaca yorumuyla sahneye taşındı.
Tunceli’ye 400 Yataklı Yeni Hastane MüjdesiAK Parti Tunceli İl Başkanı Hakan Özer, kente 400 yataklı yeni bir hastane yapılacağını duyurdu. Müjde, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’nun Tunceli ziyareti sırasında paylaşıldı.
Tunceli’ye Dev Hibe Desteği: IPARD’da 80 Milyon, Kırsal Kalkınmada 273 Milyon TL’lik YatırımTunceli Valisi Şefik Aygöl, kentte yürütülen kırsal kalkınma ve IPARD projelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.
Sarı Saltuk İlkokulu Çevresinde Hafriyat Tehlikesi: Öğrenciler ve Sürücüler Risk AltındaSarı Saltukİlkokulu’nun bulunduğu bölgeye yakın bir noktada, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’ne ait binanın yıkımının ardından ortaya çıkan hafriyatın uzun süredir kaldırılmaması, bölgede ciddi bir güvenlik sorununa yol açıyor.
Dersim Belediyesi Seçilmişlerinden Kayyım Yönetimine Sert Tepki: “Bu Bir Doğal Afet Değil, Yönetim Krizidir”Dersim Belediyesi seçilmişleri, kentte etkili olan kar yağışının ardından yaşanan elektrik, su ve doğal gaz kesintileri ile yolların açılmamasına ilişkin yazılı bir açıklama yaparak kayyım yönetimini sert sözlerle eleştirdi. Açıklamada, yaşananların “doğaTüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim




























