• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C
  • Tunceli 26 °C

DERSİMSPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

DERSİMSPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
Tunceli’yi Bölgesel Amatör Lig (BAL) da temsil edecek Dersimspor yeni sezon hazırlıklarının ilk çalışması için Ovacık İlçesi’nde kampa girdi.

Tunceli’yi Bölgesel Amatör Lig (BAL) da temsil edecek Dersimspor yeni sezon hazırlıklarının ilk çalışması için Ovacık İlçesi’nde kampa girdi.

Futbol şubesinden sorumlu başkan yardımcısı Barış Almak yaptığı açıklamada “4 kişilik teknik heyetimiz,  daha önce sözleşme imzaladığımız ve deneme amacıyla kampa çağırdığımız isimlerle birlikte 32 futbolcudan oluşan toplam 36 kişilik kafilemizle Ovacık ilçemizde kamp çalışmalarına başladı. Doğal güzellikleri ve uygun çalışma koşullarıyla, futbol takımlarının sezon başı kampları için çok ideal bir ortama sahip bu güzel ilçemizde, 10 gün sürecek kros, güç ve dayanıklılık arttırıcı idmanları içeren ilk etap çalışmalarımız için kampa girdik. Bu sürece başlarken bizlere gösterdikleri yakın ilgi ve destekten ötürü, maddi-manevi desteklerini kafilemizden eksik etmeyen başta Ovacık kaymakamı Sayın Ahmet Türköz’e, ulaşım ve Belediye Misafirhanesini ücretsiz olarak kafilemize tahsis ederek konaklama sorunumuzu çözen Ovacık Belediye Başkanı Sayın Mustafa Sarıgül’e ve tüm Ovacık halkına kulübümüz adına sonsuz teşekkürler ediyoruz” dedi.

Yaklaşık 10 gün sürecek ilk etap çalışmalarından sonra futbolculara 3 gün sürecek bayram izni verileceğini ifade eden Almak, “İzin dönüşü ilimiz merkezde yeniden kampa alınacak takımımız, Spor İl Müdürlüğünce tadilata alınmış çim sahamızın hazır olmasıyla birlikte burada teknik ve taktik idmanlara dayalı 2. etap çalışmalarına başlayacak. Bu çalışmalar esnasında yapılacak bazı hazırlık maçları ile birlikte hocamız Erhan Koç tarafından takımımızın kadrosu 24-25 olarak şekillendirilecek ve Dersimspor yeni sezona hazır hale gelmiş olacak ve Dersim halkının desteğini alan takımımız tek hedef olarak önüne koyduğu şampiyonluğa mutlaka ve mutlaka bu sezon ulaşacaktır” şeklinde konuştu.

Dersimspor yöneticileri, takımlarına destek veren Ovacık Kaymakamı Ahmet Türköz ve Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ü makamlarında ziyaret ederek Dersimspor forması hediye etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim