• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C
  • Tunceli 11 °C

CHP, yeni yasama dönemi için kampa giriyor

CHP, yeni yasama dönemi için kampa giriyor
CHP, yeni yasama yılı öncesinde milletvekilleri, Parti Meclisi (PM) üyeleri ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyelerinin katılacağı geniş kapsamlı bir çalışma kampı gerçekleştirecek.

CHP, yeni yasama yılı öncesinde milletvekilleri, Parti Meclisi (PM) üyeleri ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyelerinin katılacağı geniş kapsamlı bir çalışma kampı gerçekleştirecek.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun açış konuşmasıyla başlayacak iki günlük kampta, yerel seçim stratejilerinin yanı sıra güncel gelişmelere ilişkin milletvekillerinin görüşleri alınacak. Eski CHP lideri Deniz Baykal'ın, kampta bir konuşma yapacağı ve gündemdeki bazı konularla ilgili parti yönetimine eleştiriler yönelteceği belirtiliyor.

Geçen yıl yasama çalışmaları öncesinde Abant'ta kamp yapan CHP, bu yıl maliyeti düşürmek için Ankara'ya yakın bir oteli tercih etti. Şehir merkezine 20 kilometre mesafedeki Büyük Anadolu Oteli'nde yapılacak ve bugün başlayacak olan toplantı, iki gün sürecek. Toplantının ilk gününde, açış konuşmasının ardından yerel seçim stratejisinin sunumu yapılacak. Ardından da gün boyunca seçim stratejisine ilişkin PM üyeleri ve milletvekillerinin değerlendirmeleri alınacak. İkinci günde ise ilk olarak CHP'nin 24. yasama döneminin ilk yılındaki çalışmalarıyla üyelere bilgi verilecek. Daha sonra yine gün boyunca yeni yasama yılındaki muhtemel gündem başlıklarına ilişkin milletvekilleri görüşlerini açıklayacak. Kampın kapanış toplantısını yine Kılıçdaroğlu yapacak.

CHP kampında gündemdeki gelişmelere ilişkin bazı milletvekillerinin parti yönetimine eleştirilerde bulunması bekleniyor. CHP'nin Kürt açılımı, Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün açıklama ve faaliyetleri, Oslo görüşmeleri konusunda yapılan çelişkili açıklamalar, Kılıçdaroğlu'nun Adnan Menderes'in kabrini ziyaretinde yaptığı konuşma ve parti içindeki bazı sıkıntılarla ilgili çok sayıda tepkili milletvekili bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
123456
Tüm Hakları Saklıdır © 1971-2023 Dersim Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 (428) 212 10 16 | Faks : 0 (428) 212 10 16 | Haber Scripti: CM Bilişim